Baaldag

085

Het gaat goed met me hoor. Maak je om mij maar geen zorgen. Soms heb ik er alleen even helemaal de pestpokkepleuris over in dat ik altijd ziek ben. Komt het omdat het Koningsdag is en ik overal vrolijke mensen voorbij zie komen? Zou kunnen. Of niet. Ik vier nooit Koningsdag (voorheen Koninginnedag). No offence hoor, maar ik heb niet zoveel met het koningshuis. Ik vind een koninkrijk ook niet meer zo van deze tijd eigenlijk. 

KLIK HIER! KLIK HIER! KLIK HIER! 

Maar goed… Kom op man, ik wilde effe klagen. Ga ik dit soort linkjes plaatsen. Hier moet ik dan weer om lachen. Nu is mijn rothumeur over. Oh nee, daar is ‘ie alweer. Gelukkig maar.

Wat ik wilde zeggen: Ik heb er gewoon even vreselijk de pest over in dat ik maximaal twee uur per dag iets kan doen. Eergisteren liep het allemaal wat uit en was ik uiteindelijk bijna drie uur van huis weg en dan breekt de pleuris alweer uit. Pijnlijke liezen. Oververmoeid. Gisteren nog steeds beroerd en ook nog mijn darmen die opspeelde. Lag ik weer te rollen over de grond. Uiteindelijk alle moed verzamelt en een wandelingetje gemaakt. Ging natuurlijk ook van geen kant. Wel kunnen genieten van het feit dat de bomen eindelijk echt mooi groen aan het worden zijn. Het was prachtig buiten!

Nou, ik wilde de foto’s toevoegen. Lukt ook niet. Pleuriszooi. Ik ben het gewoon zat. Ik ben het zat om altijd maar ziek te zijn of iets te hebben. Straks vind ik het weer prima hoor. No worries. Ik ben er gewoon even klaar mee. Nu. Op dit moment. Straks is alles weer tof.  Nu is alles even bah. Bah. Bah. Bah.

Oh wacht. Ik herinner me in ene nog een uitspraak die ik gisteren op de blog van Myriam las.

Never underestimate the power of an extremely pissed off woman. 

Laten we het er maar gewoon op houden dat we weer richting volle maan gaan. Dat laatste stukje, daar heb ik het altijd een beetje moeilijk mee. Of zou het de afspraak met de bedrijfsarts zijn die ik morgen heb? Gelukkig heb ik voor overmorgen een massage van 90 minuten geboekt. Ik ken mezelf onderhand wel een beetje. Die komt precies op het juiste moment.

Ja, ik ben er even helemaal klaar mee. Ik las bij deze een baaldag in.

Zo, dat lucht op. Ik denk nu alweer bijna: Ik kán in ieder geval nog twee uur per dag iets doen. ♥

27 reacties op ‘Baaldag’

 1. Logisch dat het je soms even teveel is en je baalt van alles! Succes morgen bij de bedrijfsarts en goede timing idd die massage 🙂

 2. Heerlijk, soms even lekker van je af schrijven! Lucht inderdaad vaak heerlijk op! Ik hoop dat je je inmiddels wat minder slecht voelt, al snap ik heel erg goed dat je gewoon ontzettend baalt.
  Hele dikke knuffel voor jou! Liefs

 3. Aah vervelend zulke dagen. Ik kon ook nooit zo goed tegen Koningsdag (toevallig ook een blogje over geschreven), ik vind het allemaal een beetje gemaakt. Maar dat komt denk ik ook, omdat ik zelf de stad niet zo goed in durf. En een grote mensenmassa niks voor mij is.
  Gelukkig schijn het zonnetje, dat dan weer wel! Heel veel succes bij de bedrijfsarts!

 4. Marion lief, wat kan dat opluchten hé, zo even van katoen geven omdat je baalt, omdat je het gewoon allemaal zo ontzettend zat bent. En dan kan je er morgen weer helemaal tegen aan. Kijk maar naar mij. En de geschifte blogpost die ik vandaag postte. Er is hoop dat weet je. Warme Vlaamse knuffel xx

 5. Hey. Goed juist dat je dit er kan laten zijn en erover schrijft. Het is niet niks en ik heb echt bewondering voor je hoe je ermee omgaat.
  Overigens is dit stuk weer zo ” heerlijk” geschreven. …je blog is intussen al een mooi boek geworden.
  Sterkte met alles en super dat je die massage geboekt hebt.

 6. Ook ik heb niks met het koningshuis, het Belgische althans. Een familie zeer dure vogels die slechts een ceremoniële rol spelen en wat last hebben van inteelt. Kunnen we beter een familie apen in het koninklijk paleis laten logeren, dan kunnen we nog wat aflachen.
  Een baaldag vandaag? Zwijg ervan, ik heb van de brokken mogen delen. Maar nu schijnt de zon dat het geen naam heeft, en daar hou ik mij aan vast.

 7. Ben blij dat je toch met een positieve nood eindigt. Lijkt me echt vervelend dat je zo weinig kan maar goed dat je toch een wandelingetje hebt kunnen maken. Lekker genieten van je massage overmorgen. Don’t worry, be happy! Het komt wel goed morgen.

 8. Heel logisch en ook herkenbaar dat je het even zat bent, soms heb ik ook van die baaldagen en daar geef ik dan ook maar aan toe want dat is beter dan er tegenin gaan. Veel sterkte en succes met je gesprek morgen. ♥

 9. Soms moet je gewoon even stoom af blazen wat de reden ook is, prima toch. Alleen moet je dat dan niet zo schrijven dat ik het ene moment je wil troosten en het volgende moment een halve lachstuip krijg 😉 😉 Wat ben je toch een wereldwijf! Xxx Succes morgen

 10. hahahaha, ik lach omdat dit zo herkenbaar is, maar geloof me….. het kan even duren, maar er is een einde aan deze weg 😉

  Het hoe is voor iedereen anders, positief zijn, wat je meestal ook bent, is de key word en zo’n baaldag mag er ook uit, ken je Louise L. Hay al? 😉

 11. Een baaldag heeft iedreen af en toe nodig…
  Gewoon lekker aan toe geven….
  En minder kunnen doen op een dag is niet leuk, al moet je niets je slecht voelen is gewoon heel vervelend

  **big hug**

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.