Kladbloggen

Baaldag


Getagd: , , .

085

Het gaat goed met me hoor. Maak je om mij maar geen zorgen. Soms heb ik er alleen even helemaal de pestpokkepleuris over in dat ik altijd ziek ben. Komt het omdat het Koningsdag is en ik overal vrolijke mensen voorbij zie komen? Zou kunnen. Of niet. Ik vier nooit Koningsdag (voorheen Koninginnedag). No offence hoor, maar ik heb niet zoveel met het koningshuis. Ik vind een koninkrijk ook niet meer zo van deze tijd eigenlijk. 

KLIK HIER! KLIK HIER! KLIK HIER! 

Maar goed… Kom op man, ik wilde effe klagen. Ga ik dit soort linkjes plaatsen. Hier moet ik dan weer om lachen. Nu is mijn rothumeur over. Oh nee, daar is ‘ie alweer. Gelukkig maar.

Wat ik wilde zeggen: Ik heb er gewoon even vreselijk de pest over in dat ik maximaal twee uur per dag iets kan doen. Eergisteren liep het allemaal wat uit en was ik uiteindelijk bijna drie uur van huis weg en dan breekt de pleuris alweer uit. Pijnlijke liezen. Oververmoeid. Gisteren nog steeds beroerd en ook nog mijn darmen die opspeelde. Lag ik weer te rollen over de grond. Uiteindelijk alle moed verzamelt en een wandelingetje gemaakt. Ging natuurlijk ook van geen kant. Wel kunnen genieten van het feit dat de bomen eindelijk echt mooi groen aan het worden zijn. Het was prachtig buiten!

Nou, ik wilde de foto’s toevoegen. Lukt ook niet. Pleuriszooi. Ik ben het gewoon zat. Ik ben het zat om altijd maar ziek te zijn of iets te hebben. Straks vind ik het weer prima hoor. No worries. Ik ben er gewoon even klaar mee. Nu. Op dit moment. Straks is alles weer tof.  Nu is alles even bah. Bah. Bah. Bah.

Oh wacht. Ik herinner me in ene nog een uitspraak die ik gisteren op de blog van Myriam las.

Never underestimate the power of an extremely pissed off woman. 

Laten we het er maar gewoon op houden dat we weer richting volle maan gaan. Dat laatste stukje, daar heb ik het altijd een beetje moeilijk mee. Of zou het de afspraak met de bedrijfsarts zijn die ik morgen heb? Gelukkig heb ik voor overmorgen een massage van 90 minuten geboekt. Ik ken mezelf onderhand wel een beetje. Die komt precies op het juiste moment.

Ja, ik ben er even helemaal klaar mee. Ik las bij deze een baaldag in.

Zo, dat lucht op. Ik denk nu alweer bijna: Ik kán in ieder geval nog twee uur per dag iets doen. ♥

27 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s