Persoonlijk

Krijg iedere maand zomaar € 50,-


Getagd: , , , , .

Zomaar iedere maand € 50,- op je rekening gestort krijgen. Wie wil dat nou niet? Nou, het zal je verbazen hoeveel mensen nee zeggen tegen zo’n voorstel. Stel je maar eens voor dat je broer of zus je opbelt en zegt: ”Ik wil wat voor je doen. Ik wil graag iedere maand geld naar je overmaken.” Nee, even serieus. Ik hoor iedereen al heel hard JA roepen, maar stel je echt even voor dat je broer of zus dat tegen je zegt. Voelt het niet een beetje raar? Een beetje ongemakkelijk? Voor mij wel in ieder geval. En toch zei ik ja!

Ik krijg sinds gisteren iedere maand € 50,- van mijn zus. Ik heb het niet nodig, maar ik krijg het toch. Mijn zus geeft iedere maand een vast bedrag aan goede doelen en dit ligt een beetje in dezelfde lijn. Ja, ik krijg sinds oktober 10% minder loon en sinds deze maand zelfs 20% minder. Peter heeft ook geen inkomsten, dus nee, het is geen vetpot wat we hebben, maar dat is niet de reden waarom ik die € 50,- krijg. Ik krijg dat geld omdat mijn zus het fijn vindt om dat geld aan mij te geven en omdat ik weet hoe fijn zij dat vindt kan ik het ook van haar aannemen. Zij blij, ik blij.

Na zij blij, ik blij komt vervolgens jij blij. Want wat ga ik doen met die € 50,-? Wees niet bang, ik hou echt wel een deel voor mijzelf. Zo ben ik dan ook wel weer. Maar met het overige deel ga ik anderen blij maken en dát is nou precies wat mijn zus wil. Blijdschap, geluk en liefde met elkaar delen. Dat hoeft echt niet altijd door geld of materiële dingen, maar het is wel een manier. Het is ook dé manier waarop wij het gaan doen. Hoe? Gewoon rondkijken, lezen en luisteren wat mensen nodig hebben, wat ze graag willen hebben of waar ze gelukkig van worden. Geen grote dingen. Gewoon een klein extraatje wat een glimlach op iemands gezicht tovert. Vandaag ga ik de eerste persoon gelukkig maken met een kleinigheidje!

dopper

Bron

Gisteren schreef Kim over haar doelen voor de maand mei. Eén van die doelen is om meer water te gaan drinken. Ik schreef in een reactie dat ze eigenlijk altijd een flesje bij zich zou moeten hebben. Dat je dan sneller geneigd bent een slok te nemen. Daar reageerde Kim op met:

Ik wil al een hele tijd een Dopper, maar dat vind ik meteen weer zo een uitgave! Misschien dat ik er in de zomer eentje koop, of voor mijn verjaardag vraag 🙂

Bij deze krijg jij van mij een Dopper, Kim. Voldoende water drinken is heel belangrijk voor een gezond lichaam. Daarnaast zijn de Doppers duurzaam en bevatten geen schadelijke stoffen. Ze zijn er in de kleuren groen, oranje, rood, roze, blauw en wit. Als je mij je adres doorgeeft en er ook bij vermeld welke kleur je wilt hebben, dan komt de Dopper zo snel mogelijk jouw kant op! ♥

100 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s