Loving Lazy Sundays #39

lovinglazysundaytop

Het is vandaag zo’n dag. Dat je uit bed wilt stappen, maar al zo dichtbij de rand ligt dat als je je omdraait om overeind te gaan zitten je er spontaan uitflikkert. Vervolgens voel je in plaats van pijn aan je kont pijn in je hoofd. Oh ja, tof. Aanloopje naar migraine? Fingers crossed. Sokken op! Gatver. Op blote voeten naar beneden. Twee sokken van het wasrek plukken. Weer naar boven. Ondergoed op! Verdikkeme. Weer naar beneden. Ondergoed van de waslijn plukken. Nu eindelijk douchen. Dat gaat zowaar zonder grote ongelukken. Twee keer de douchegel laten vallen, net niet je hoofd in de muur boren én met je linkeroog de uitstekende kraan weten te ontwijken. It must be my lucky day. Dan naar beneden. Pillen! Pijnstillers! En dan koffie. Het is tenslotte wel zondag.

voetbal

Sunday Sports
Oh my… geen eredivisie voetbal vandaag. Dit is alvast oefenen voor het grote zwarte gat waar we straks weer in gaan vallen. Gelukkig is er altijd de Tour. Ik kijk alleen geen sprints meer. Ik vind die valpartijen zo vreselijk. Ik word altijd boos als ik dat zie. Begin ik te vloeken en te schelden dat die klotesport verboden zou moeten worden. Ja gezellig hoor, hier sport kijken. Deze maand is trouwens wel dé maand. Dé maand? Ja, dé maand. Hét sportevenement waar ik het hele jaar naar uitkijk: de Indy 500! Dit jaar gaan we racen op 24 mei. Het is de 99e Indy. Volgend jaar nummer 100. Dat zal een spektakel worden.

Maar goed, ik dwaal af. Geen eredivisie. Wel de bekerfinale. Zwolle – Groningen. No offence, maar dat is een finale waar ik niet voor thuis blijf. Ik ben echter gewoon thuis, dus don’t worry, ik zal er vast wel wat van meekrijgen. Chelsea speelt vanmiddag ook. Die zullen wel weer winnen. Manchester is om 17:00 uur op bezoek bij Tottenham. Dat is nog wel een interessante. Hopen dat Kane er een paar binnen weet te schieten. Dat zou mooi zijn voor Arsenal. Overigens is vandaag ook de finale van het WK Snooker in Sheffield. Murphy tegen Bingham. Ik zet mijn centen op Murphy. Hij speelde goed tot nu toe. Al moet ik toegeven dat ik van Bingham niet veel gezien heb. Oké, genoeg over sport!

Funny Shit

Follow Your Heart
Vandaag ga ik weer werken aan een nieuw Follow Your Heart artikel. Ik weet nog niet precies hoe het eruit gaat zien, maar het wordt, na het weer-met-beide-benen-op-de-grond-artikel van vorige week, in ieder geval een heel positief artikel. Ik hoop dat jullie morgen weer meelezen. Ik vind het een ontzettend leuk project om over te schrijven. Wel merk ik dat het na een paar dagen weer wat naar de achtergrond verdwijnt. Ik zou er eigenlijk vaker over moeten schrijven om er meer mee bezig te blijven.

Happy Stuff
Deze week werd ik heel erg blij van: Een mooie wandeling in het Arboretum. Het krijgen van een ontspannende rozenkwartsmassage. Een nieuwe meditatie die heel erg goed lijkt te werken. Dat ik velen van jullie ook blij kon maken met die meditatie. De appelboom die in bloei staat in onze achtertuin. Lekker zwemmen en daarna ontspannen in het bubbelbad. Een blogdate plannen met Xaviera. Heel decadent een eerste klas treinkaartje kopen. Kim blij maken met het bericht dat ze een Dopper krijgt. Al jullie supertoffe reacties op het artikel van gisteren. Ik heb het idee dat er een heleboel glimlachen op gezichten zijn getoverd en dat is mij zo ontzettend veel waard. Dat maakt mij nou echt intens gelukkig! Mijn moeder die gisteren voor het eerst een berichtje achterliet op mijn blog. 🙂

Music Maestro
I’ve got someone who loves me more then words can say
And I’m thankful for that each and every day
And if I count all my blessings, I get a smile on my face

Fijne zondag allemaal. ♥

35 reacties op ‘Loving Lazy Sundays #39’

 1. Kan het een oplossing zijn om je wasrek voortaan boven te zetten? Scheelt wat in de ergernissen, zo op zondagochtend.
  Mooi clipje, mooie zangeres. De gitariste ietsje minder – ik ben er bang van 😦 !

 2. Je moeder is geen “lurker” meer 😉
  Ik kijk uit naar je Follow your heart blog
  Marion..echt ik blijf het zeggen je hebt echt schrijftalent

  oh..ennuh…geef je ook rondleidingen in die mooie omgeving van je 🙂

  Fijne zondag en sterkte met de hoofdpijn

 3. Het is zeldzaam volgens mij, zo’n vrouwelijke sportfanate qua voetbal, hahaha geniet ervan ook al blijf je er niet voor thuis 😉 Sterkte met je hoofdpijn en ik moest wel even lachen toen je beschreef hoe jij uit bed bent gekomen.

  Dat follow my heart proces, trust me, dat is heel normaal! Dat is ook een punt best wel voor de meeste mensen om iets door te zetten, heb ik ook last van, nu ben ik nog met The Magic bezig, wat als dit project is afgelopen? Hmmm, ik ga het zien! En merken…

  X

 4. Wat leuk dat je moeder een reactie heeft achtergelaten! Ik vind je Follow Your Heart blogs geweldig, ik ben benieuwd wat er weer zal komen. 🙂 Leuke happy stuff weer allemaal! Sterkte met je hoofdpijn, ik hoop dat het geen migraine zal worden. X

 5. Ik denk dat ik dit jaar voor het eerst in jaren niets mee ga krijgen van de bekerfinale. Ik zou er een stream voor moeten zoeken en dat is me voor deze wedstrijd eigenlijk dan weer net iets teveel moeite…
  ‘Gelukkig’ mag Ajax komend seizoen al lekker vroeg beginnen in de voorronde van de CL, dus mijn zomerstop is dit jaar niet zo lang als anders. Toch nog iets positiefs aan tweede worden… 😉

  Fijne dag vandaag! Hopelijk is de hoofdpijn inmiddels gezakt!

 6. Ik vind het ook zo jammer dat er nog maar twee eredivisie wedstrijden op het programma staan 😦 Ook al heb ik het druk op zondag met studeren dan is de eredivisie echt perfect achtergrondgeluid haha. Ik hoop dat je toch nog een fijne zondag hebt vandaag 🙂

 7. Hahaha, die eekhoorn! En de hond laat het gewoon toe.Wat een fijne ‘Happy Stuff’, ik houd die glimlach nog een lange tijd vast 🙂

 8. Hmm reactie weg! Dan maar opnieuw 😉 Zo’n onhandige actie zou ook echt wat voor mij zijn! Kluns eerste klas. Met dat wasrek ook herkenbaar, al valt het de laatste tijd mee. Mijn vriend is een stuk netter als ik hihi. Hier staat nu moto GP op! Fijne zondag.

 9. Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe follow your heart blogs! Ik vind ze heel erg fijn en inspirerend om te lezen 🙂

 10. begon lekker vanmorgen, dan zou ik zo terug in bed zijn gaan liggen en er niet meer uit komen tot ik zeker weet dat de dag beter zal verlopen 😉
  Mooi dat je weer een follow your heart artikel gaat maken 🙂

 11. Aahh dat is zo naar als je ’s ochtends op blote voeten door het huis heen moet brr, ik vind het al lastig als ik van de ene slaapkamer naar de andere (waar onze kleding/was/mijn beauty spullen liggen) moet lopen, dus meestal leg ik van tevoren een paar cosy socks naast mijn bed die ik meteen aan kan doen voor die paar meter haha. Hopelijk is je hoofdpijn in middels over! Ik vond dat eekhoorn filmpje trouwens wel geniaal haha, vooral ook dat die noot er daarna nog weer uitvalt, terwijl hij er net zo druk mee is geweest 😛

 12. Hopelijk viel het vandaag mee met de hoofdpijn. Ben benieuwd naar je komende follow your heart artikelen. Mooie tekst van Sugarland. Nog een fijne avond.X

 13. Wat ben ik blij dat ik vandaag een glimlach op je gezicht kon toveren. Die massage klinkt me als muziek in de oren. Ik ben eraan toe want ik ben vandaag zo stijf als wat. Rommelmarkten afschuimen is slopender dan ik dacht 😀

 14. Ja, de bekerfinale, ik kan me ook leukere wedstrijden bedenken…. Ooit was ik er nog bij met Willem II :-). Ik ben ook benieuwd naar je nieuwe follow your heart artikel!

 15. Ben je de dag verder nog ‘heelhuids’ doorgekomen? Erg leuke afspraakjes heb je deze maand! Maar natuurlijk ga ik morgen je follow your heart artikel lezen!!! Kijk er nu al naar uit.x

 16. Ah wat leuk dat je moeder een reactie achterliet. Toevallig bewonderde ik vandaag mijn appelboompje die ook in de bloei staat achterin de tuin. Mooi ding.

 17. Hahaha… zo’n dag is inderdaad weleens herkenbaar, gelukkig gaan die meestal weer voorbij 😉 Ik herken het zwarte gat van voetbal trouwens wel, oh my! Ik hoop dat de rest van de dag in ieder geval mee viel dame ❤ X

 18. Voor mij voelt het vandaag aan als zondag want moet morgen weer werken na een lang weekend maar het is natuurlijk al lang zondag geweest hihi. Toch leuk om vandaag jouw zondag blog te lezen, past perfect bij mijn zondag gevoel 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.