Sharing Is Caring #tag

on

wit

Op 21 april gooide Sammie deze toffe tag het blogluchtruim in. Daar ben ik haar zeer dankbaar voor, want het is één van de leukste en mooiste tags die ik tot nu toe heb ingevuld. Wat is er zo tof aan deze tag? Wat de titel al zegt: Sharing is caring. Je krijgt de mogelijkheid om door te verwijzen naar artikelen van andere bloggers die je geraakt hebben, blij gemaakt hebben of waar je iets van geleerd hebt. Artikelen die je graag met anderen zou willen delen in de hoop dat het hen ook raakt of blij maakt. 

Zelf werd ik getagd door Ilse en Jenn. Dank jullie wel daarvoor!

Van wie is het laatste blogje wat je gelezen hebt en welke was dat?
Dat was het artikel Wat is een angststoornis? van Kim. Een heel duidelijk en helder artikel over wat voor soort angststoornissen er zijn en in het kort wat ze inhouden.

Welke blog heb je het laatst opgeslagen en waarom was dat?
De blog Bright Eyes van Amelie. Het filmpje raakte me. Ik kan het niet uitleggen. Je zult zelf moeten kijken.

Deel je wel eens post van een andere blog en via welk social media kanaal doe je dat dan?
Ja, dat doe ik regelmatig en eigenlijk altijd via Twitter. Ik heb net nog het artikel van Kim gedeeld.

Bij welke drie bloggers kom je dagelijks?
De eerste blog waar ik dagelijks kom is die van Kelly Caresse. Een blog waarvan je misschien niet direct zou verwachten dat ik die zou volgen, omdat het een mama lifestyle blog is en het moge duidelijk zijn dat ik geen mama ben en ook niet wens te worden. Kelly’s blog is één van de eerste blogs die ik ben gaan volgen. Zo heb ik voor mijn gevoel de kleine Lana op zien groeien en wil ik er eigenlijk geen dag van missen. Daarnaast is het echt heel bijzonder om te zien wat voor groei Kelly en haar blog doorgemaakt hebben. Dit lijkt wel een reclamepraatje, maar dat is het niet. Geloof me, ik ken Kelly niet persoonlijk. Ik vind het gewoon top hoe ze het zover heeft geschopt met haar blog en nu eigen onderneming.

Dan kom ik dagelijks op Lisanne Leeft. Lisanne is chronisch ziek, maar houdt desondanks de positieve vibe vast. Die is dusdanig positief dat ik Lisanne zelfs ontvolgd heb ten tijde van mijn depressie. Ik kon er niet tegen dat iemand die chronisch ziek was zo positief kon blijven en dat dat mij niet lukte. Ondertussen gaat het weer een stuk beter met me, volg ik Lisanne weer trouw en heb ik nu juist dagelijks steun aan de artikelen op haar blog.

Verder heb ik nog een rijtje met blogs die ik heel trouw volg, maar dat is best een lange lijst. De meeste daarvan bloggen overigens ook niet dagelijks.

Welke blogpost vond je erg nuttig de laatste tijd?
Nuttig… Nuttig… Nuttig? Deze misschien? 

Bij welke blogger leer je vaak iets?
Bij Saar. Saar en ik zitten heel erg op één lijn. Anders en toch gelijk. We lijken op zoek naar hetzelfde en ik kan veel van haar leren. Haar kijk op het leven, maar ook haar ervaringen met mindfulness. Haar liefde voor de natuur, de maan en het universum. Onlangs kocht ik een boek puur omdat het boek Saar zo enorm raakte. Ik dacht: Als het haar zo raakt, dan moet ik dat boek gewoon hebben.

Is er nog een leuke DIY die je laatst hebt gezien?
Ja, bij Els! Hele leuke DIY voor moederdag! Dus heb je nog geen moederdagcadeautje, dan zou ik zeker even hier klikken.

Het laatste recept wat je las, bij welke blogger was dat?
Ik kan niet koken. Het lezen van recepten zou voor mij pure tijdverspilling zijn. Ik doe dat dan ook niet.

Bij wie moest je het laatst hard lachen en om welke blogpost was dat?
Dat was gisterochtend bij de maakster van deze tag. Het ging om deze blogpost. Hilarisch de manier waarop Sammie schrijft. Ik had net therapie gehad, voelde me behoorlijk belabberd en binnen no time zit ik weer met een grijns van oor tot oor.

Er zijn een hoop bloggers die schitterende foto’s maken. Noem er eens drie waarvan je de foto’s altijd zo mooi zijn.
Als eerste de foto’s van Ester. Die zijn zo ontzettend mooi! Kan ik uren naar kijken. Het bijzondere is dat Ester slechtziend is. Onwijs knap dat juist zij zulke mooie foto’s maakt. Daarnaast geniet ik altijd intens van de foto’s van Jennifer en Els.

Is er een blogger waarvan je de layout heel mooi vind?
De lay out van Xaviera. Ik hou van de rust die het uitstraalt en ze gebruikt precies mijn favoriete kleur blauw. Daarnaast vind ik de header prachtig! Als je goed kijkt zie je steeds meer; veren, water, natuur, ruimte, rust.

Heb je nog leuke nieuwe muziek ontdekt via een blogger? Bij wie was dat?
Ja, dat was onlangs bij Sytse van The S Files, een blog die ik nog maar een week of zo volg. Ik ben gek op muziek, dus ik viel meteen met mijn neus in de boter.

Is er een blogpost die je zo leuk of boeiend vond dat je vindt dat iedereen die zou moeten lezen?
Dat is de blogpost Jezelf accepteren zoals je bent. Een artikel geschreven door Sophie van de blog Naoki (ja, zij van de dierproefvrije cosmetica lijst). Misschien maakte het juist wel extra indruk op me, omdat dit een artikel was wat ik absoluut niet van haar had verwacht. Dan nog, het is prachtig geschreven en ze geeft een aantal hele mooie en goede adviezen.

Veel bloggers hebben wekelijks een terugkerend onderwerp. Naar welke post kijk jij altijd uit?
Pretty Genius van Deisy. Die post is echt altijd heerlijk! Daarnaast kijk ik altijd met veel plezier uit naar alle video’s van Madeleine.

Is er een blogger die je net pas ontdekt hebt?
Dat is Sabine. Ik volg haar nog maar een paar dagen of zo. Op 31 december 2014 is zij geëmigreerd naar Colombia. Op haar blog schrijft zij over hoe ze in een ver land een compleet nieuw leven op probeert te bouwen samen met haar grote liefde. Het eerste artikel wat ik bij haar las was Wandeling: na regen komt zonneschijn. Dit beschreef zij zo ontzettend mooi dat ik meteen verkocht was.

Tag nu drie bloggers en vergeet niet ze te vertellen dat je dat gedaan hebt.
Ik tag Lena, Lieke en Sytse. Ik volg jullie drietjes nog niet zo heel erg lang, dus ik heb geen idee hoe jullie tegen tags aankijken. Ik neem gewoon de gok, want ik ben wel heel benieuwd naar jullie antwoorden. Voel je echter niet verplicht om de tag over te nemen, voel je vrij om dat wel te doen! ♥

37 reacties Voeg uw reactie toe

 1. dansenindestorm schreef:

  Leuk om te lezen! 🙂
  Heel lief dat je mijn blog erin wilde vermelden, dat voelt ‘bijzonder’.
  Veel liefs, Kim

 2. Nicetobeout schreef:

  Wat een onwijs leuke tag is dit! Deze kende ik nog niet. En lief dat je mij linkt, bedankt voor het compliment daar word ik blij van 😀 Morgen komt er een blog online met foto’s van de bollenroute Noordoostpolder. Denk dat je die ook erg leuk zult vinden.

  1. Marion schreef:

   Die ga ik zeker lezen!

 3. Sammie schreef:

  Oh wat heb je de tag leuk ingevuld! En wat lief wat je boven aan verteld en trouwens, blij dat ik je weer heb kunnen laten lachen ook! 🙂 Ik ga is even door klikken 😉

 4. IngridMoorenBlogs schreef:

  Leuk! Ik ga binnenkort eens neuzen bij iedereen die je noemt,al is er volgens mij wel een generatiekloof tussen jouw lezers en die van mij 😉

 5. Deisy schreef:

  Hahahaha (ik ga je zo uitleggen waarom ik hier krom lig)… Allereerst bedankt voor het benoemen van mijn blog: hoe ontzettend lief zeg, mijn dank is groot en voel mij dan ook zeer vereerd dat ik tussen al die prachtige en inspirerende bloggers mag staan ❤ Jeej! De reden waarom ik dus lach? Dit artikel gaat morgen (spoiler) dus ook op mijn blog verschijnen en jij staat precies bij dezelfde vraag als antwoord als jij mij neer hebt gezet haha (meer verklapt ik nog lekker ;-)). How big are the chances? Yeah: that big dus 😉 ! Goed, misschien ben ik wel heel raar (dat weet ik wel zeker), maar daar moest ik dus gewoon even om lachen! X

  1. Marion schreef:

   Geweldig! 🙂 Ik ben benieuwd morgen!

 6. Morgaine schreef:

  Ja, ben het met heel veel dingen met je eens, we lezen dus aardig dezelfde blogs op een paar na. En dat Pretty Genius is echt geweldig ja, hahahaha

 7. Estrella schreef:

  Wat een leuke tag en bedankt voor het mooie compliment!

 8. Saar schreef:

  Wat een ongelofelijk leuke tag is dit! Wat ongelofelijk lief wat je over mij schrijft! Ja, zo voel ik het trouwens ook aan. Hetzelfde en toch elk ons eigen pad en onze eigen manier 🙂

 9. Madeleine schreef:

  Wat een leuke tag. Hier ben ik ook voor getagd bedankt voor de reminder 🙂 *pakt to-do boekje en schrijft het op!* Wat leuk om allemaal te lezen. Wat lief dat je mij noemt! ❤ Toen ik vanochtend bezig was met schoonmaken zo maf zich abonneren op mijn YT kanaal..Bizar eigenlijk! In ieder geval ik vind jouw artikelen ook altijd mooi, bijzonder om te lezen 🙂 Nogmaals dankjewel! X

 10. Zonnewolk schreef:

  Dankje! Ik heb gelijk heel veel tabjes open staan van blogs die ik ga bekijken! Leuke tag, leuk ingevuld! Vind het bloggerswereldje zo steeds leuker worden. Het is zo leuk te zien dat iedereen van elkaars verhalen geniet en er op zijn of haar manier iets aan heeft! 🙂

 11. Lief dat je mij tagged! Ik doe daar eigenlijk niet aan maar ik merk dat het echt een hot item is geworden. (3x getagged in een week). Dus voor deze keer doe ik wel mee! De enige TAG die ik gedaan heb is de Life is a Song | Tag van Dinastie. Maar ik ga de andere tags ook doen. Wil ik er wel mooie foto’s bij kunnen maken dus misschien duurt het wat langer, maar ze komen!

  1. Marion schreef:

   Ahw dat is echt tof. Maar nogmaals, voel je niet verplicht. Het kan je ook lezers kosten natuurlijk 😉

 12. Lena schreef:

  Ik vind het erg leuk dat je mij getagd hebt, en ik heel erg mijn best doen om het zo goed mogelijk in te vullen. Ik ken nog niet zo heel veel blogs, maar ik moet wel een eind komen denk ik!

  1. Lena schreef:

   Dat moet natuurlijk zijn: ik GA heel erg mijn best doen!

 13. Bente schreef:

  Jaa, hij is leuk deze tag 🙂 Zitten weer heel wat blogs tussen die ik niet ken, leuk! 🙂

 14. Sabine schreef:

  Wat leuk! En wat ontzettend lief dat je mij hebt genoemd, word er helemaal blij van! 😁

 15. beaunino schreef:

  Leuk Marion. Met weer een hoop links naar bloggers die ik helemaal nog niet ken.

 16. Simplynspecial schreef:

  Dit is inderdaad een hele leuke tag! Zag ‘m weleens voorbij komen, maar heb ‘m inhoudelijk nog niet eerder bekeken. Erg leuk dat je zo wat bloggers in the picture zet eigenlijk. Ik ben al meteen rond gaan kijken 😉

 17. Els schreef:

  Wat een leuke tag! En nog leuker dat ik erin vernoemd word. Wat een enorme eer. Ik ben er echt helemaal van aan het bloezen dat ik door jou genoemd wordt. Zo lief! Dank je wel :-).

 18. Lies schreef:

  Wat is dit een leuke tag om te lezen! Een aantal bloggers kende ik nog niet, dus ga toch eens snel even een kijkje nemen.

 19. Xaviera schreef:

  Dit is zo’n leuke tag! Ik ga hem binnenkort als ik weer actief ben op de blog ook invullen. Heel leuk om jouw antwoorden te lezen. Mooi compliment ook dat je mijn layout rust vind uitstralen, dat was ook precies de bedoeling. Dankjewel! X

 20. Heel tof ingevuld. Ik heb me moeten inhouden om de blogs aan te klikken die ik nog niet kende. Gewoon omdat ik mijn ‘reader’ wat wil beheerst houden…

 21. Sopdet schreef:

  En ondertussen via jou op een hele boel andere blogs terechtgekomen.
  Dankjewel voor de inspiratie

 22. Rithika schreef:

  Wat leuk om te lezen. Deblog van Kelly is inderdaad erg leuk!

 23. Petra schreef:

  Wat een leuke tag heeft Sammie bedacht. Er zit een aantal blogs tussen die ik niet ken. Ga straks even uitgebreid kijken want je hebt me nieuwsgierig gemaakt.

 24. Sanne schreef:

  wat een leuke tag en mooi ingevuld. ik ga dat blogje eens bezoeken met de blauwe layout. Blauw is ook mijn favoriete kleur.

 25. Marielle schreef:

  Wat een leuke tag! echt bijzonder hoe er zoveel contacten ontstaan via de blogs! Echt een “apart wereldje” zeg maar!
  Leuk om even bij de andere blogs te kijken!

 26. jackie schreef:

  hier staan voor mij best wat nieuwe blogs tussen, ga ik toch eens naar kijken…

 27. eigenwijsje2014 schreef:

  wauw inderdaad een geweldige tag. Merk dat je veel mensen volgt die ik niet volg dus ik ga er even een paar bezoeken morgen. Nu niet want nu ga ik slapen haha..

 28. joorloveswriting schreef:

  Wat een leuke tag! Leuk ingevuld !

 29. Wat een leuke tag!! Zo zie je maar weer hoeveel verscheidenheid er is! Grappig dat je Kelly volgt terwijl je zelf aangeeft juist het tegenovergestelde te willen zijn maar toch een soort band opbouwt met een levensverhaal… leuk!! XoXo Olivia

 30. Lonneke schreef:

  Hele leuke en orginele tag. Ik zie dat ik veel van de blogs die jij net hierin op noemde niet kende en ben direct gaan kijken. Ik zag bij 1 blogger inderdaad echt prachtige foto’s.

 31. Lies schreef:

  Mooie tag!, je hebt er mooie blogs ingezet

 32. Paul schreef:

  Er staan voor mij weer een flink aantal onbekende blogs in. Leuk ingevuld Marion!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.