Plogweek: Zaterdag 9 Mei

on

Screenshot_2015-05-09-07-16-00

Mooie tijd dit! Niet hilarisch vroeg en ook niet irritant laat. Perfecte tijd om op te staan. Ik trok vol enthousiasme mijn nieuwe beha aan. Na 20 minuten ergernis trok ik ‘m weer uit en werd het veel te dure stuk stof vervangen door een degelijk elastisch lappie van de Hema. Heerlijk! Lang leve de sportbeha!

IMG_20150509_080915

Mijn dag begint fantastisch. Ik heb al eens eerder geschreven over de Briefjes van Peter. Vanochtend lag er weer één. Ik pieste nog net niet in mijn broek. Een kaas ding doosje? Gelukkig staat die pijl richting de spinazie erbij, anders had ik toch wat langer moeten nadenken. Meneer bedoelt Paturain. You gotta love him.

IMG_20150509_094909

Ik begin vandaag een keer met filmpjes kijken. Ik volg niet zo heel veel beautybloggers, maar voor Marloes van The Beauty Assistant maak ik een uitzondering. Ze schrijft hele goede reviews en haar filmpjes en vlogs zijn erg leuk om naar te kijken.

IMG_20150509_103125

Tijd voor ontbijt. Het is al 10:00 uur. Ik eet normaal gesproken eerder, maar dan sta ik ook veel eerder op. Ik moet dus even mijn ritme weer te pakken krijgen. 10:00 uur is op zaterdag meestal de tijd dat ik eruit wil. Boodschappen doen. Even de stad in. Stukje fietsen. Fietsen is nu overigens geen optie met die lies, maar een stukje lopen gaat wel. Ik blijf echter hangen en hangen en voor ik het weet is het 11:00 uur.

IMG_20150509_112818

Geluk bij een ongeluk dat ik zo lang achter mijn laptop bleef hangen, want nu ben ik thuis om een pakketje aan te nemen. Ik won vorige week een winactie bij Miss Paperfection en kijk eens wat een heerlijke producten! De eau de toilette heb ik meteen opgedaan. Ik waan me echt op een tropisch eiland nu. Heerlijk! En de mascara die ik net op mijn boodschappenlijstje had gezet kan er bij deze weer af. Superfijn. Ik heb nog nooit een mascara van The Body Shop gehad. Ik kan niet wachten om ‘m morgenochtend uit te proberen. Dank je wel, lieve Sandra. Ik ga er zeker van genieten.

IMG_20150508_174133

Dan is het nu echt tijd om in de benen te komen. Ik ga boodschappen doen en misschien nog even naar de stad. Even kijken hoe het met de lies gaat. Ik wil maandag helemaal fit zijn. Mijn ticket ligt in ieder geval al klaar. Ooooh, ik ben zó blij dat ik lekker die eerste klas ticket genomen heb. Ik hou enorm van treinreizen, maar eigenlijk niet zo van de drukte in de trein. Nu heb ik nog nooit eerste klas gereisd, maar ik ga er vanuit dat het daar een stuk rustiger is.

IMG_20150509_122628

Goed, tijd voor boodschappen! De bak is altijd vol bij de Aldi. Echt. Altijd.

IMG_20150509_123124

Maar mij boeit het niet. Ik heb alle tijd. Net als in de rij staan. Ik vermaak me prima. Al die zuchtende en steunende mensen. Als ze buiten zijn kunnen ze zich al niet meer herinneren dat ze in de rij stonden. Maak je toch niet druk. Je hebt weekend.

IMG_20150509_130214

Dan loop ik eindelijk langs de winkel waar ze de Doppers hebben die mijn nichtje graag wil. Geloof het of niet, dit is bij de Gelderse IJzerhandel. Tsja… als ze er maar rode en roze Doppers hebben.

IMG_20150509_130431

Weet je nog dat ik gisteren schreef dat Therme officieel dierproefvrij is? En dat ik helemaal los zou gaan bij de eerstvolgende 1+1 gratis actie? Krijg nou tieten! Ik ben overigens heel hard doorgelopen. Waarom?

IMG_20150509_144245

Hierom. Ik had net daarvoor het nachtserum van Dr. Hauschka gekocht en dat was al een fikse uitgave. Ik twijfelde enorm, want ik vind het heel prettig om mijn huid vettig in te smeren ’s avonds. Echter in de zomer heb ik liever wat lichters en ik had al veel gehoord over het vetvrije nachtserum. Toen ik nu ook nog eens een tester zag en het op mijn hand even uitprobeerde was ik meteen om. De bekende Dr. Hauschka geur én mijn huid voelde direct ultiem glad en zacht aan. Ik ben benieuwd!

IMG_20150509_144911

Dan deed ik nóg een grote uitgave. Ja, het geld groeit me kennelijk op de rug. Nou, dat niet, maar er zit wel een extraatje aan te komen volgende maand, dus het kan. Ik wilde voor komende zomer goede slippers of sandalen hebben. Geen flipflops, geen houten planken, maar goede sandalen. Ik wil ook geen Birkenstocks. Ik weet dat sommige mensen roepen dat ze fantastisch zitten, maar ik vind het helemaal niks. Deze sandalen van Gabor…. Best Fitting staat er in de zool gedrukt en met recht! Potverdorie. Ik trok ze aan en was meteen om. Ik ben geen sandalenmens, maar het zijn gewoon ideale schoenen voor de zomer. Natuurlijk kan het mooier, maar deze…. Als je ze eenmaal aan hebt boeit het nog vrij weinig hoe ze eruit zien. Ze waren prijzig, absoluut, maar ik heb er geen moment spijt van.

IMG_20150509_143538

Bij thuiskomst heb ik dorst als een peerd en ik kloek dan ook binnen no time dit Radlertje achterover.

IMG_20150509_145427

Daarna heb ik pas door hoeveel honger ik heb. Ik eet twee van deze overheerlijke broodjes met kaas en komkommer. Ondertussen lees ik wat reacties op mijn blog.

Daarna duik ik de tuin in, omdat Peter zegt dat er een bijennest in de grond zit. Hij wilde gisteren nog wat onkruid wieden en werd in ene omringd door een heleboel bijen. Het vermoeden bestaat dat het hier om 2 of 3 bijtjes ging die toevallig net in de tuin vlogen toen Peter aan het tuinieren was. Nee, het was echt een nest. Oké dan. Terwijl Peter in de vluchthouding achter het raam staat (ja, je leest het goed: achter het raam. Binnen dus en in de vluchthouding!) loop ik naar de plek waar het bijennest zou zitten. Ik steek mijn hoofd bijna in het gat waar Peter het over heeft, maar echt, geen bij te bekennen. Mannen …

IMG_20150509_170514

Ik kocht weer eens iets. Gemerceriseerde katoen. Ja, dat kan je toch niet laten liggen?! Geen idee wat het is en wat ik ermee moet, maar ik kan dus wel gewoon zeggen dat ik gemerceriseerde katoen in huis heb.

Eigenlijk heb ik verder niets gedaan vanmiddag. Op de bank gelegen. Beetje voetbal neuzen.

IMG_20150509_170554

Oh ja, ik at nog een banaan.Bananen smileys

Toen kregen we zomaar visite. Zomaar. Zonder aankondiging. Dit ging zowaar goed. Geen probleem, geen paniek, geen kopzorgen, geen stress. Helemaal niets van dat alles

IMG_20150507_180113

Ik ben alleen vergeten een foto te maken van mijn avondeten. Dit at ik eergisteren. Vervang de velderwtjes door gebroken sperziebonen, denk er een kwak appelmoes bij en je bent er. Dan is het tijd voor bed. Voetjes omhoog en relaxen maar.

Nou, dat was plogdag nummer 6. Ik scheep jullie wel af met alleen maar plogjes de laatste dagen. Er is al twee dagen geen fatsoenlijk artikel online gekomen. Mijn excuses daarvoor. Morgen weer een Loving Lazy Sundays én natuurlijk de laatste plogdag! Wens ik jullie voor nu een hele relaxte zaterdagavond! ♥

24 reacties Voeg uw reactie toe

 1. De uitdrukking ‘Krijg nou tieten’ was me nog niet bekend. Verdraaid, ik was hier beter niet komen lezen, want, geloof het of niet, ik kreeg er daarnet een paar. Wat een vreemd gevoel ineens. Mag ik die beha lenen die je liever niet draagt? Misschien gaat het over na een week, dan krijg je hem terug. Gewassen en gestreken, beloofd.

  1. Marielle schreef:

   waahhhh ik moet even hard lachen

   1. Dit komt er nog bij, nu lacht men mij uit 😦 🙂 🙂

 2. IngridMoorenBlogs schreef:

  Zo,dat zijn dure flesjes die Doppers. Mooie sandalen…bij de één zitten die lekker en bij de ander die.Ik loop graag op Ara’s. Ik zie bij jou vaak dingen voorbij komen die ik ook lekker vind,zoals de bananen,krentenbollen met kaas en de snelle jelle….maar zijn allemaal koolhydratenbommen,dus ik moet er vanaf zien te kicken. Fijne avond!

 3. Joyce schreef:

  Dat briefje, OMG kwam niet meer bij!!! Zo grappig 😀 Mooie sandalen trouwens, ze zien er echt comfy uit 🙂

 4. Petra schreef:

  Kaas ding doosje hahaha geweldig. Mooie sandalen. Misschien veel geld maar ik heb het er ook voor over. Mijn voeten zijn niet gemaakt voor schoenen zonder een fatsoenlijk voetbed. Wat fijn dat de onverwachte visite zo goed ging. Nog een fijne avond meid!

 5. Rianne schreef:

  Gabors gaan een eeuwigheid mee dus uiteindelijk heb je geld bespaart…

  1. Marion schreef:

   Dat is goed om te horen!

 6. Marielle schreef:

  geweldig leuk weer, haha dat briefje en de bijen.
  Die foto’s zijn weer zo leuk en creatief gemaakt!
  Die Gabors zien er supercomfi uit!

  Veel plezier met je katoen 😉

 7. Gabors zitten heerlijk naar mijn mening 🙂 Wat een heerlijk plogje weer om te lezen! Xoxo

 8. whaha, die bos katoen! ik lig in een deuk! net als om schoenen waarvan het niet meer uitmaakt hoe ze eruit zien als je ze aan hebt… 😀

 9. sunshinecin schreef:

  Jij ook een heerlijke zaterdagavond! ❤

 10. BySilke schreef:

  Mmm, kaas met komkommer, de lekkerste combinatie! Ik vind het altijd zo leuk dat je plogs zo gedetailleerd zijn, hoe onthou je dat allemaal? Of schrijf je er de hele dag aan? 🙂 Liefs! En fijne zondag 🙂

  1. Marion schreef:

   Ik schrijf inderdaad de heledag door. Iedere keer een stukje 😊

 11. Soulheartedly schreef:

  Haha dat briefje van Peter, geweldig! 😀 Fijn dat die sandalen zo lekker zitten! Ik heb altijd Birkenstocks aan in huis en buiten in de zomer, met mijn lastige maat voeten zijn ze ideaal en voor mij lopen ze erg lekker gelukkig. Leuk pakket heb je gewonnen!

 12. melly schreef:

  Haha heerlijk mens ben je ook. Krijg nog tinten ben ik bekend mee en zorgde al voor een lachje maar toen ik bij je impuls aankoop gemerceriseerd katoen aankwam kwam ik echt niet meer bij 😂😂😂

 13. Morgaine schreef:

  Hoezo geen fatsoenlijk logje? Ik bedoel, dit is ook al heel veel werk, hier ben je de hele dag mee bezig lijkt me zo, constant eraan denken om een foto te maken elke dag om dit allemaal te kunnen ploggen voor ons. Ik denk dat ik dit een dag of 2 hooguit 3 vol zou houden.

  En ik geniet ervan zo, ontzettend leuk juist! En jouw Peter met dat kaasdingetje doosje, hahahaha ja best herkenbaar 😉

 14. Wat een heerlijk plogje! Ik kwam weer bijna niet bij van het lachen met dat briefje, en die bijen. Ik zie het zo voor mij. Grappig die Peter van jou. Oh, en daar spot mijn oog iets bekend. Ben blij dat je mijn pakketje zo snel ontvangen hebt. Fijne zondag en veel plezier morgen!

 15. dansenindestorm schreef:

  Een kaas ding doosje, hahahaha! Mijn dag is helemaal goed!
  Niet zo negatief met je “geen fatsoenlijk blogje”, ik vind deze plogs heel leuk om te zien en volgens mij heel veel anderen met mij ook!
  Veel liefs, Kim

 16. Whahaa, supergrappige plog! En damn…Ik moet ook gemer*#^*#rde katoen…denk ik 😳

 17. jackiedeklerk schreef:

  Met kantoen kan je haken, misschien ook wel breien, of dingen vastbinden en knopen…
  Dat boodschappenbriefje, bewaar je die ook voor later, kaas dingen doosje heerlijk, hahahahaha..
  En wat een ontzettend leuk pakket 🙂

 18. joorloveswriting schreef:

  Aww die doppers!!! Zo Cool! Echt ik ben dol op je plogs! Haha ik moet nog een aantal lezen… 🙂

 19. Sammie schreef:

  Leuke plog weer 🙂 En een leuke give away heb je weer gewonnen, beter dat je nog net thuis was kon je het gelijk aan nemen en uitpakken 🙂 Dat is altijd leuk! 😉

 20. Anneleen schreef:

  Wat goed dat je zo goed reageerde op het onverwachte bezoek. En die gekleurde doppers zien er zo vrolijk uit! 😉 heb je er ook eentje voor jezelf gekocht?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s