Loving Lazy Sundays #40

lovinglazysundaytop

Laten we maar meteen beginnen met moederdag.

Mam, happy Mothersday! 

Voilà.

Nou nou, Marion, dat is ook niet echt uh … Nee, inderdaad. Wij doen niet aan moederdag en ja, ik ben zo’n clichémuts die het onzin vind. Net als verjaardagen, vaderdag, valentijnsdag, tweede pinksterdag, alle reutemeteut. Weg ermee wat mij betreft. Natuurlijk hou ik zielsveel van mijn moeder. En van mijn vader. En van mijn zus. En van mijn zwager. En van mijn nichtje en ga zo maar door. Maar dat weten ze. Ik wil echt niemands moederdag verpesten, maar ik vind dit soort dagen vooral vervelend voor de mannen en vrouwen die ongewenst kinderloos zijn. Ik wil zelf geen kinderen, dat heb ik al vaker gezegd, maar wel kinderen willen en ze niet kunnen krijgen is zo verschrikkelijk zwaar. Moeten we daarvoor dan vader- en moederdag afschaffen? Nee, natuurlijk niet. Nou ja, op zich….  Ja, van mij zou dat wel mogen. Dat wil overigens niet zeggen dat ik alle moeders niet een hele mooie moederdag toewens. Dat begrijpen jullie ook wel.

Wat van mij wel ingevoerd zou mogen worden is nagellakwerende nagelriemen. Dat je daar gewoon mee geboren word. Dat je lekker ongegeneerd nagellak op je nagels kan kwakken en dat er desondanks niet op je nagelriemen komt. Go on, Mother Nature! Give it a try!

voetbal

Sports on Sunday
Nou, daar gaat ‘ie dan. Nee, ik ga het er niet over hebben. Gewoon niet. Of toch wel? Ach, who cares. Feyenoord – Vitesse is verzet naar maandag vanwege politiestakingen. Heel voetballend Nederland over de zeik. In Alkmaar zijn ze pissig, want dat kan weer in het voordeel zijn van Feyenoord. In Arnhem zijn ze pissig, want nu kan de helft van de supporters niet mee naar de wedstrijd. In Rotterdam zouden ze blij moeten zijn, maar zijn ze ook pissig. Op die hufters van een politie die staken. Ik zeg er maar één ding over: TRIEST! Het is triest dat er voor een voetbalwedstrijd zoveel politie op de been moet zijn, omdat het hele zootje anders uit de hand loopt. Dat is pas iets om pissig over te zijn. Ga je gedragen.

Om 14:30 uur speelt Manchester City tegen QPR. Niet zo interessant zou je zeggen. Heel interessant. Queens Park kan namelijk vanmiddag degraderen, dus die zullen alles op alles zetten om drie punten te pakken. Dan is er vanmiddag om 17:00 uur nog een topper: Chelsea – Liverpool. Geen idee hoe Chelsea dat gaat aanpakken. Dat is altijd de ellende met die wedstrijden aan het einde van het seizoen; voor sommige clubs is het erop of eronder en voor anderen, zoals Chelsea, is het seizoen al gespeeld. De titel is binnen, ze kunnen gerust met een B-elftal komen. Nou goed, we zullen het wel zien.

Max start vanaf de derde startrij vandaag! Wat een topprestatie. Geweldig zeg. Nu nog even kijken hoe we dat gaan doen. Ik denk dat we geen eredivisie kijken (say what????) en gewoon live formule 1 gaan kijken. Ik kan naar Ajax – Cambuur of PSV – Heracles gaan zitten kijken, maar dat zet ook geen zoden aan de dijk. Lekker Max kijken! Veel beter plan.

Funny Shit

Tip van de Dag
Heb je wifi en valt deze vaak uit op je laptop? Het zou kunnen zijn dat je smartphone een te groot deel van je wifi opeist. Zet je smartphone even op vliegtuigstand als je aan het computeren bent. Zo gaat alle wifi naar je laptop en heb je een betere verbinding. Andersom kan overigens ook.

Een leugentje om bestwil
Gisteren heb ik glashard tegen jullie gelogen. Nou ja, glashard, dat viel wel mee. Ik vertelde in mijn plog dat ik vergeten was een foto te maken van mijn eten. Dat was ik niet echt vergeten, maar ik wilde de aandacht niet nog extra op mijn eten leggen. Gisteren heb ik gegeten waar de visite bij was. Ik ben hersteld van mijn eetstoornis, maak je geen zorgen, maar dat wil niet zeggen dat alles alweer helemaal is zoals het zou moeten zijn. Uit eten gaan blijft moeilijk, maar het allermoeilijkste vind ik eten in mijn eigen huis waar iemand anders dan Peter bij is. Ik heb geen moeite meer met een boterham of lunch, maar avondeten is toch nog lastig. Gisteravond heb ik het gedaan. Het was niet makkelijk, maar het ging goed. Daarna ben ik direct naar bed gegaan. Geen paniek of wat dan ook gehad. Toen de visite weg was liep ik nog even naar beneden en daar kreeg ik direct een vette high five van Peter. Hij was zo trots op me en blij ook. Zowel voor mij als voor hemzelf. Voor hem is het ook niet tof. Hij moet altijd in de gaten houden of het wel goed gaat met mij. Kijken of er geen paniekaanval aan zit te komen.  Dus ja, dat was even een heel mooi moment wat we samen hadden.

Music Maestro

Geniet van deze mooie zondag! ♥

30 reacties op ‘Loving Lazy Sundays #40’

 1. Geitjes, zo leuk! Ik vind het nog steeds jammer dat mijn ouders geen geitjes meer hebben 😦 wat Moederdag betreft snap ik je helemaal, ik heb er ook niet echt wat mee, en mijn moeder gelukkig zelf ook niet.

 2. hahaha geef je helemaal gelijk wat betreft dat voetbal hoor; dat was ook echt mijn eerste gedachten toen ik hoorde dat ze boos waren. ga je maar een keer gedragen dacht ik, dan is dit allemaal niet nodig! Wat goed trouwens dat je voor de visite hebt gegeten, ik begrijp dat dit ontzettend moeilijk kan zijn dus des te beter dat het jou wel is gelukt! Ik wens jou een hele fijne zondag toe dame. X

 3. Wat een leuk filmpje van die geitjes! Prachtig dat moment tussen jou en Peter, echt super dat het zo goed is gegaan met eten terwijl er iemand bij was. Top! ♥ Ik vind het ook grote onzin dit soort dagen zoals Moederdag. Helaas is het bij ons thuis niet afgeschaft… Ik gun het mijn moeder natuurlijk van harte, maar het voelt altijd als een verplichting. Handig die tip over wifi! Fijne zondag vandaag. X

 4. Wat heb je toch een fijne relatie. Knap van je dat je hebt avondgegeten met anderen erbij. Complimenten.
  Moederdag vond ik eerst ook onzin, maar nu met een kleintje toch wel leuk. Vooral haar gekleide waxinelichthouder, die ze ook deels gelijk weer sloopte, whahhahah.

 5. Hahah ik krijg de behoefte om je te feliciteren. Dus dat doe ik maar gewoon 😉 Gefeliciteerd! Wat een mooie overwinning!
  En die geitjes zijn zoo leuk ❤
  Liefs,

 6. Dankje 😉 ook jij een fijne niet moederdag, gewoon zondag dus !!
  Die geitjes, hihi…
  En liegen, je hebt ons iets anders verteld of niet verteld lekker belangrijk…
  Was weer een goede stap, top !!

 7. Nu ik moeder ben vind ik het eigenlijk best speciaal.. Tenminste, vanmorgen.. Rest van de dag is gewoon. Al kan ik wel tegen mn man telkens zeggen “doe jij de poepbroek”, ik heb moederdag 😛

  En dat je geen PSV kijkt snap ik, er is ook niet zoveel aan. Ik ga lekker in de tuin zitten..

 8. Ik ben het helemaal met je eens dat we van al die commerciële dagen of moeten hoor. Je kan elke dag waardering van een ander tonen daar heb je geen speciale dag voor nodig! En ook een dikke high five van mij! Topper dat je me daar bent!!!

 9. Ik vind moederdag wel leuk. Eigenlijk had ik bij mijn oma op bezoek gewild, maar dat ging niet. Dus heb ik even snel een kaartje geschreven en meegegeven aan mijn ouders. Voor mijn moeder had ik een klein cadeautje, hartvormige beschuitjes bij het ontbijt en ik heb advocaat tiramisu gemaakt. Niet eens zozeer voor moederdag, maar gewoon omdat het zo lekker is. 🙂

 10. Moeder, Vaderdag afschaffen, prima, maar hoe wil jij in Godsnaam 😛 Pinksteren ooit afgeschaft krijgen, hahahaha lijkt me een Christelijk feest wat verder weinig commercie kent? 😉

  Wat een prachtig moment van jou en het eten en dan de high five, echt super momentje lijkt me ja tussen jullie. X

 11. Het eetmoment… Wat ontzettend goed van je!!! Daar mag je echt trots op zijn. Ik ben blij voor je, aan mijn kant van m’n laptop, haha.
  De geitjes zijn echt hilarisch trouwens. 🙂

 12. Oh ja nagellak weerende nagelriemen. Dat moet echt worden uitgevonden!
  Het hele stuk van sport heb ik over geslagen hoor, daar wil ik niet aan denken :’)

 13. Wat een mooi moment Marion, eten met iemand anders er bij. Ook het moment met Peter. Moederdag is idd een commercieel iets. Maar heel eerlijk ik geniet als de kids vol trots hun knutselwerkjes tonen. Daar kan overigens geen cadeau tegen op. Nog een fijne avond. X

  1. Ik denk dat het ook heel anders is als je zelf kinderen heb. Geniet er maar lekker van meis. Niks mooiers als die twee kids van jou. ♥ En dank je wel. X

 14. Goed bezig meis!!! Dat is echt een grote stap voorwaarts ben zoooo trots op je 😘 en die tip van de Wifi wauw, dat verklaart een hele hoop heb ze zelfs naast elkaar liggen 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.