Happy Stuff #4

happystuffcol

Afgelopen zondag vergat ik zomaar mijn blije momenten met jullie te delen. Bij deze alsnog!

De afgelopen week werd ik blij van de zon! Buiten zijn. Hogere temperaturen. De blogdate met Xaviera. Het mooie Zwolle. Mijn neef die de parasol kwam ophalen. Artikelen schrijven. Kim die haar Dopper ontving. Reacties op mijn blog. Extra rust. Nieuwe schoenen. Een high five van Peter. Bevrijdingsdag. Weer een nieuw boek. Mijn gastblog. Muziek. Nieuwe inzichten. Ik won drie winacties. Nieuwe geuren van Yankee Candle. Met de trein reizen. Minder angst hebben. Wordfeud spelen. Een boek lezen. Verdieping.

En vandaag is mijn papa jarig! Happy Birthday, paps. Maak er een hele mooie dag van! β™₯β™₯β™₯

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

32 Reacties

Gefeliciteerd! En wat een heerlijk nummer. Echt zo’n nummer dat iedereen kent, maar waarvan niemand de naam weet πŸ˜‰

Nog van harte gefeliciteerd lieve dame met je vader! En wat veel mooie momenten heb je gehad zeg! En drie winacties winnen is echt wel tof! Maar dat je minder angst hebt vind ik nog mooier om te lezen. X

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: