Kladbloggen

Happy Stuff #4


Getagd: , , , , .

happystuffcol

Afgelopen zondag vergat ik zomaar mijn blije momenten met jullie te delen. Bij deze alsnog!

De afgelopen week werd ik blij van de zon! Buiten zijn. Hogere temperaturen. De blogdate met Xaviera. Het mooie Zwolle. Mijn neef die de parasol kwam ophalen. Artikelen schrijven. Kim die haar Dopper ontving. Reacties op mijn blog. Extra rust. Nieuwe schoenen. Een high five van Peter. Bevrijdingsdag. Weer een nieuw boek. Mijn gastblog. Muziek. Nieuwe inzichten. Ik won drie winacties. Nieuwe geuren van Yankee Candle. Met de trein reizen. Minder angst hebben. Wordfeud spelen. Een boek lezen. Verdieping.

En vandaag is mijn papa jarig! Happy Birthday, paps. Maak er een hele mooie dag van! β™₯β™₯β™₯

32 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s