Winactie: Mini’s & Armcandy

030

Bedankt voor alle felicitaties voor de verjaardag van mijn vader! Supertof!

Dan is het nu tijd voor de winactie. Waarom? Omdat de zon schijnt. πŸ™‚

021

Pakketje nummer 1:

 • Kneipp Douche Scrub Β Mint/Eucalyptus met jojobapeeling – 75 ml
 • Therme Zen White Lotus Shower Satin – 50 ml
 • Therme Zen White Lotus Body Butter – 50 ml
 • Dove Purely Pampering Shower Gel – 55 ml
 • Dove Purely Pampering Body Cream – 30 ml
 • Nivea HandcrΓ¨me Macadamia Olie – 30 ml
 • Sample Dr. Bronner’s Organic Citrus Orange Soap
 • Sample Dr. Bronner’s Organic Lavender Coconut Lotion
 • Armcandy True Spirit Roze ”Change your thoughts and you change your world”

016

Pakketje nummer 2:

 • Kneipp Douche Scrub Β Mint/Eucalyptus met jojobapeeling – 75 ml
 • Hema Lime Tree Blossom Shower Gel – 50 ml
 • Hema Lime Tree Blossom Scrub Gel – 50 ml
 • Hema Basic Care Body Lotion – 50 ml
 • Dove Purely Pampering Shower Gel – 55 ml
 • Dove Purely Pampering Body Cream – 30 ml
 • Nivea HandcrΓ¨me Macadamia Olie – 30 ml
 • Sample Dr. Bronner’s Organic Shikaki Soap Lemongrass Lime
 • Sample Dr. Bronner’s Organic Shikaki Soap Spearmint Peppermint
 • Armcandy True Spirit TurquoiseΒ ”Change your thoughts and you change your world”

Niet helemaal wild worden nu. Het zijn mini’s, hΓ¨?

Mannen, niet getreurd. Jullie kunnen gewoon meedoen. Het eerste pakketje is wel erg vrouwelijk, maar met al die frisse limegeuren uit pakketje 2 kunnen jullie best wegkomen. Al zou ik voorzichtig zijn met de handcrΓ¨me en het armbandje. Misschien dat je die toch maar beter weg kan geven aan de vrouw, vriendin, dochterlief, buurmeisje of wie dan ook. Zie je het toch niet zitten om vandaag mee te doen, kom dan rond 1 juni nog eens een keer op mijn blog kijken. πŸ˜‰

Back to business. Wat moet je doen om één van de pakketjes te winnen?

 1. Geef in een reactie aan dat je meedoet.
 2. Kies voor pakketje 1 of 2.
 3. Geef aan of je van thee houdt (dan doe ik er lekker wat theetjes bij).
 4. Geef antwoord op de vraag: Wat valt je op aan de drie foto’s?

Vraag 4 heeft overigens geen enkele invloed op de uitslag van deze winactie.

De winnaar wordt gekozen met de random name picker (of hoe die app ook heet). Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden. Kan wel natuurlijk, maar daar doe ik verder niets mee. Ik doe niet aan voortrekkerij en er is geen voorkennis nodig om één van de twee pakketjes te winnen, dus vrienden, familie en die ene collega die meeleest zijn niet uitgesloten van deelname en mogen gewoon gezellig meedoen.

Meedoen kan tot zondagavond 22:00 uur. Maandagochtend om 8:00 uur maak ik de winnaar bekend.

Succes allemaal! β™₯

63 reacties op β€˜Winactie: Mini’s & Armcandy’

 1. Jaa ik doe mee voor pakketje 2! πŸ˜€
  Aan de foto’s valt me de mooie scherpte-diepte op en de leuke rozen op de achtergrond πŸ™‚
  Oh en ik lust graag thee
  Leuk trouwens dat je dit soort dingetjes doet! Spread the love ^^
  Liefs, Sofie

 2. Ik doe mee voor pakket 2.
  Ik hou van thee!
  Volgens mij mis ik de dove bodymilk en dat zakje rechtsonder op de andere foto’s.

 3. Hoi! πŸ™‚ Wat onwijs leuk dat je een winactie hebt opgezet. πŸ™‚ Ik zou heel graag pakketje 1 winnen (en thee is favoriet, hihi). Dat was overigens een moeilijke keuze, want ik vind allebei de pakketjes die je hebt samengesteld heel leuk! Goed idee zeg. πŸ™‚
  Wat mij opvalt aan de foto’s… zijn de prachtige bloemen in de achtergrond, de mooie belichting en heldere kleuren!
  Liefs, Kim

 4. Wowie, Marion, zo’n mooie pakketjes heb je gemaakt! Ik heb even moeten denken, maar de Hema-flesjes gaven de doorslag: ik doe graag mee voor pakket 2. Duimen maar πŸ˜‰ Er valt me niet meteen iets op, maar wel dat je misschien een nieuwe lens hebt? Zo’n goed dieptezicht en hele scherpe foto’s πŸ™‚ Nogmaals bedankt dat je dit doet, sowieso maak je hier twee mensen dolgelukkig mee! Enne, thee, ikke? Dat weet je vast wel al ondertussen: een dikke yes! πŸ™‚

 5. Wat me opvalt aan de foto’s is dat de zon schijnt.Ik doe eigenlijk nooit mee aan winacties….maar ik ben zo nieuwsgierig naar die Zen White Lotus bodybutter dat ik het toch ga proberen..pakketje 1 dus. πŸ™‚

 6. Ja ik doe mee, omdat het kan, voor pakketje twee.
  En ja, ik drink graag thee hoewel ik hier nog niet echt hele lekkere gevonden heb helaas.
  Het valt inderdaad op dat er op de eerste foto meer producten staan dan op de andere twee bij elkaar opgeteld πŸ˜‰
  Daarnaast valt het me op dat in NL eindelijk de zon schijnt, haha.
  ps. ik ben pas over 7 weken weer in Nederland, maar dat geeft niet toch?

 7. Heerlijke verwenpakketjes, moeilijk kiezen… Toch ga ik voor nr.2 met de lekker frisse geuren. En of ik van thee hou!! Hele mooie foto’s met schaduw, zon en volgens mij is het een rododendron op de achtergrond.x

 8. Wat een super leuke actie! Ik zou heel graag mee willen doen aan deze winactie. Voorkeur heb ik niet want beide pakketjes zien er prachtig uit! En thee, ILoveIt!! πŸ™‚ Wat mij opvalt aan de foto’s, ze zijn prachtig! Heb je een nieuwe lens of toestel? En het was heerlijk weer toen je de foto’s maakte. πŸ˜‰

 9. Toffe winactie marion! Ik doe heel graag mee πŸ™‚ ik zou graag meedingen voor pakketje 1. Wat mij opvalt is dat het erg mooie foto’s zijn, I like! Verder zie ik zo op het eerste gezicht geen bijzonderheden. Stiekem heb ik al gauw in de reacties gelezen naar wat anderen zeggen haha. Nieuwsgierig en lui hihi.

 10. Gefeliciteerd met je vader Marion!
  Leuke winactie.
  Ik gun het een ander van harte!

  Ik ben nu wel heel benieuwd wat er met de foto’s aan de hand is.

 11. Ahhh wat een super leuke pakketjes! Die Therme producten zijn echt heerlijk, had er een scrub van. Uiteraard doe ik niet mee, ben nog dolblij met mijn Dopper πŸ™‚

 12. Wat een lieve winactie. Ik doe graag mee voor pakket 1. Wat mij opvalt aan de foto’s is dat ze allemaal mooi en fijn zijn om naar te kijken. Wel zie ik een aantal producten niet terugkomen :-).

  Oh ja, en thee vind ik heerlijk.

 13. Proficiat met je vader!
  Doe graag mee voor pakketje 1, lijkt me heerlijk allemaal.
  De foto’s zijn heel mooi scherp en lijken heel veel op elkaar..je moet goed kijken!
  En thee, heerlijk!

 14. Ik doe ook graag mee, Ik mis de bodymilk en een fles die achter aan staat , ook iets van Dove denk ik. En een zakje dat rechts onder aan ligt op de eerste foto. Ik hou heel erg van thee en ik zou graag mee doen voor het eerste pakketje.

  Leuke actie

 15. Wat een leuke winactie! Ik doe dan ook graag mee voor pakket nr.2 :-)! Mijn lievelingsthee is witte thee en wat mij het meest opvalt aan de foto’s zijn de prachtige rozen op de achtergrond!

 16. Wat een toffe winactie!
  Ik heb even goed gekeken naar alle foto’s en zie op de eerste foto rechts twee witte zakjes liggen die ik op de rest van de foto’s niet meer terug zie. Verder zie ik drie mooie foto’s!

  Ik zou graag meedoen voor pakketje 1. And I love tea!

 17. Leuk Marion πŸ™‚ Ik waag graag een kansje. Ik ga voor pakket nummer 1 πŸ™‚ Wat opvallend aan de foto’s zijn? De mooie rozen πŸ™‚ ’t lijkt net alsof de rozen ogen zijn die zo naar de pakketjes kijken. Sorry voor mijn fantasie, maar zo zie ik het πŸ™‚ Maar ik vind het ook lijken dat er iemand achter de pakketjes staat met een mooie rode jurk met rozen die de tango gaat dansen. Of de flamengo? met van die zwart/rood/witte jurken… Ik kan zo nog uren doorpraten wat ik zie want ik zie er van alles in….

 18. Graag pakketje 2
  En ik hou zeker van thee! Clipperfan
  Nice bokeh op alle foto’s……. Wat voor lens en camera gebruik je?
  Bedankt voor de leuke actie!

 19. Wat een leuke actie. Nog nooit heb ik gereageerd, al is e.e.a. wat ik lees soms best wel herkenbaar. Super bedankt voor ’t delen van je gastblog gisteren!

  Graag doe ik mee voor pakketje 2 πŸ™‚

  Ben een thee liefhebber, maar kan ook erg genieten van m’n 1e kopje koffie ’s ochtends.

  Wat me opvalt aan de 3 foto’s is dat op foto 1 maar 1 verpakking van Dove Purely Pampering Body Cream staat, en van alle andere dingen die in beide pakketjes zitten, staan er 2 verpakkingen op foto 1. Op foto 1 staan wel 2 andere dove verpakkingen (bodylotion en shampoo?), maar die zie ik niet terug op foto 2 en 3…
  Ook zie ik op foto 1 naast Armcandy True Spirit Turquoise ”Change your thoughts and you change your world” rechts nog iets liggen, ook dat kan ik op foto 2 en 3 niet terugvinden. Het lijkt wel een soort van zoek de verschillen

 20. Hallo Marion, ik volg nu al een tijdje je blog en vind het telkens heel fijn om je artikels te lezen. Is een leuke routine geworden :-). Ik doe graag mee met je winactie en verkies pakketje twee. Ideaal om mee te nemen op zomervakantie. Thee is ook sinds lang ee

 21. Hey marion
  Heel graag neem ik deel aan de actie!
  Ik geef me op voor pakketje 1 (lekkere producten!) en 2 is ook leuk hoor
  Thee zonder theΓ―ne mag ik hebben en vind ik lekker

  Wat me opvalt:
  – mooie foto’s
  – mooie scherpte/diepte werking
  – de grote overzichtsfoto bevat producten die op de andere foto’s niet terug te vinden zijn
  – de pakketjes zijn hetzelfde neergezet allen het soort/aantal varieert
  – de tweede is meer in blauw/groen tinten de eerste in roze
  – de rhodondendron staat in bloei
  – heb je de witbalans veranderd of iets gedaan met het zonlicht (filteren) want de kleuren en de zon is anders.

  zo…en nu de reacties hierboven lezen, dan zal ik vast nog meer bijzonderheden zien

  Succes met het afronden van de actie!

 22. Wat een leuke pakketjes heb je samengesteld zeg πŸ™‚
  Maar , ik ga niet meedoen, helaas ben ik voor bijna alle producten allergisch ……….. maar, ik kan me zo voorstellen dat degene waar jij dit naar toe gaat sturen er heel erg van gaan genieten πŸ™‚

 23. Hey! Isa hier😘
  Super leuke winactie en ik zou het super leuk vinden om te winnen! Wat me op valt aan de foto’s is dat de eerste allebei de pakketten zijn en de foto’s daarna zijn ze allebei apart! 😍😍😍😍 mooie bloemen op de achtergrond trouwens! En met de zon erbij heel mooi!😘 ja ik hou van thee!πŸ˜πŸ˜πŸ˜πŸ˜β˜•β˜•β˜•β˜• dit is koffie maar ik heb geen thee plaatje!😘😘😘 ik zou graag meedoen voor pakket nummer 1 want de kleur van het armbandje is zooooo mooi!😍😍😍 ook hou ik meer van die geuren!😘😘😘😍😍😍😍 gelukkig kan ik meedoen! Want famillie mog ook meedoen!😘😘😘 super leuk! Heel veel groetjes van mij!😘😘
  Ps zou je het naar mama kunnen mailen als ik win want kan dat mail adress niet invullen

 24. Ik doe graag mee met deze leuke winactie!! Wat een mooie paketten heb je samengesteld.
  1. Geef in een reactie aan dat je meedoet. πŸ’• ik doe graag mee!
  2. Kies voor pakketje 1 of 2. πŸ’• pakketje 2
  3. Geef aan of je van thee houdt (dan doe ik er lekker wat theetjes bij). πŸ’• heerlijk!
  4. Geef antwoord op de vraag: Wat valt je op aan de drie foto’s? πŸ’• ze zijn mooi, buiten genomen met dit heerlijke weer. Hihi XoXo Olivia πŸ’•

 25. Wat een leuke winactie, ik doe graag mee voor pakket 2! πŸ˜€ Ik ben gek op thee, maar dat wist je vast al. πŸ˜‰ Het valt mij op dat je twee mooie kleurthema’s hebt gebruikt voor de pakketten en dat de foto’s ook heel erg mooi zijn gemaakt! Prachtig ook met die bloemen op de achtergrond. β™₯

 26. Wat lief dat je zomaar je volgers verwent met deze winactie! Ik doe graag mee en kies voor pakket 1. Ja ik ben gek op thee ;-). Ik heb ff gekeken en de proefmonsterjes op de eerste foto zie ik niet terug om de andere twee foto’s!

 27. Pakketje 2 al is het alleen maar voor dat blauwe bandje, helemaal het einde πŸ™‚ En me = big thee fan πŸ™‚ Wat mij opvalt is de zon, en de bloemen op de achtergrond, dat het gewoon een mooie dag is idd om dit te doen xxx

 28. Leuk, ik doe mee. Ik heb geen voorkeur voor een pakketje.

  Aan de foto’s valt me niets op, maar nu heb ik het idee dat ik iets mis. πŸ™‚

  Natuurlijk hou ik van thee. Wie houdt er niet van thee? Je kan nooit genoeg thee hebben.

 29. Ik doe graag mee en ga dan voor pakketje 1. Ik drink graag thee (en dan vooral de groene thee-variaties ;-)). Ik merk op dat je oog voor detail hebt, mooi uitgestalde producten, netjes geplaatst zodat ze allemaal zichtbaar/leesbaar zijn, geordend naar kleur en grootte. Door de achtergrond wazig te houden, komen de producten nog beter uit!
  Alvast super dat je ons wil verwennen!

 30. Wat een leuke actie
  Heel graag neem ik deel aan de actie!
  Ik geef me op voor pakketje 2
  Natuurlijk hou ik van thee.(met jasmin)

  Wat me opvalt:
  – mooie foto’s

 31. Ik doe graag mee voor pakketje nummer twee. Ik ben geen theedrinker. En foto nummer één is de som van foto nummer twee en nummer drie. Op alle drie de foto’s zijn de producten op precies dezelfde manier opgesteld. πŸ™‚ En de achtergrond is dezelfde.

 32. Jaaah! Ik doe met voor pakketje 1 (hoe moeilijk het ook kiezen was) en ja ik lust thee (nomnomnom of slurpslurpslurp?)! Wat mij opvalt aan de foto’s? Nou ik denk dus dat je stiekem naar Spanje bent gereden om daar foto’s te maken: de foto’s hebben namelijk een mediteriaanse uitstraling over zich (naast dat ze ongelooflijk prachtig zijn). Jij boef, zomaar naar Spanje zonder ons het te vertellen hea ;-)! En oja: dove staat 1x op het volledige plaatje, maar je geeft het wel in beide pakketjes weg.. πŸ˜‰ X

 33. Oke, hiervoor moet ik gewoon even reageren! Wat een heerlijke winacties, met een voorkeur voor pakketje 1. En thee: love it! Ik drink wel vaak andere smaken dan die ik hier voorbij zie komen, dus ik zou extra benieuwd zijn!
  En wat me opvalt is de kwaliteit vd foto’s, de achtergrond (mooi buiten) en het ontbreken van spulletjes op foto 2&3.

 34. Ik doe ook graag mee voor pakket nummer 2 πŸ™‚ En ja; gek op thee!
  Wat me op valt aan de foto’s zijn de bloemen en ’t zonnetje.

 35. Hele gave winactie Marion en ik doe graag mee! Op de bovenste foto’s staan meer producten die je niet allemaal bij de pakketten hebt staan πŸ˜‰ Ik ga voor pakket 1 en ja I love thee!

 36. Gefeliciteerd met je vader! En wat een leuke winactie zeg! Ik sla hem even over, omdat ik een deel van de producten al heb, maar het zijn hele fijne pakketjes, dus ik kan iedereen aanraden om mee te doen! πŸ™‚

 37. Tja wat valt me op aan de foto’s? Dezelfde achtergrond, dezelfde opzet. .. Ik weet het niet! Er staan in ieder geval leuke dingen op, pakketje 1 met zen white lotus heeft mijn voorkeur. En zeker hou ik van thee!

 38. ik doe graag mee en graag pakketje 2.
  wat een leuke win actie, hier word je vrolijk van. jammer genoeg lust ik geen thee. het vriendje drinkt hier alleen thee.
  wat mij opvalt aan je foto’s: alle achtergronden zijn verschillende. de ene keer zie je de bloemen dichter, de andere foto weer wat verder.

 39. Ik doe graag mee voor pakketje 1. Ik hou erg veel van thee, lekker ’s ochtends bij het ontbijt.
  Wat mij opvalt aan de foto’s is dat ze buiten zijn gemaakt en dat de zon heerlijk scheen.

 40. 1. Ik doe graag mee!
  2. Ik kies voor pakketje 1 aangezien ik heel erg benieuwd ben naar de Zen White Lotus en de roze armband echt een geweldige (kleur en natuurlijk) tekst heeft!
  3. Zoals je al weet, door mijn Thee-tag, ik ben dol op thee! Ik drink het heel de dag door!
  4. Prachtige bloemen op de achtergrond, de heerlijke zon en het groen op de achtergrond ❀

  Liefs Lesley

 41. Ik doe graag mee voor pakketje 1…
  Ik drink héél erg graag thee!
  De foto’s… op de gezamenlijke foto staat er een flesje Dove die niet op de andere 2 foto’s staat… douchecreme misschien?
  Het zijn 2 heel mooie zomerse foto’s πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.