Kladbloggen

Winnaar Winactie Mini’s & Armcandy


Getagd: , .

winnter

Mijn welgemeende excuses voor de vertraging. Ik had beloofd om 8:00 uur de winnaars bekend te maken, maar het is een uurtje later geworden. De reden daarvan is dat de app het niet goed deed. Ik moest de app verwijderen en opnieuw installeren. Vervolgens kreeg ik een nieuwere versie en moest ik dus weer even uitvogelen hoe deze precies werkte. Vandaar.

Er doen ongeveer 50 mensen mee aan deze Give Away. Dat vind ik echt supertof! Wat ik ook tof vind is dat jullie allemaal zo heerlijk enthousiast de vierde vraag beantwoord hebben. Geweldig! Want wat was er nou zo opvallend aan die foto’s? Nou, eigenlijk niet zoveel. Op de overzichtsfoto bovenaan stonden inderdaad een paar producten die niet in de pakketjes opgenomen zijn. Ik had een oneven aantal producten gekocht en dat was niet zo handig van me, want zo kon ik ze niet eerlijk verdelen over de twee pakketjes. Een flink aantal van jullie was dit ook wel opgevallen. Daarnaast hebben een aantal van jullie het over de rozen op de achtergrond. Het lijkt er inderdaad wel een beetje op, omdat de achtergrond zo wazig is, maar het zijn de bloemen van de rododendron die je ziet.

Over naar de winnaars! Om de winnaars te selecteren gebruik ik dus een app: Draw Names From A Hat. Ik voer alle namen van de deelnemers in en de app kiest voor mij een random winnaar. Oké, here we go!

021

De winnaar van pakketje nummer 1 is ….

Screenshot_2015-05-18-07-47-47

Lieve Deisy, je hebt gewonnen! Ik neem vandaag contact met je op via de mail.

016

De winnaar van pakketje nummer 2 is …

Screenshot_2015-05-18-08-06-36

Lieve Silke, van harte gefeliciteerd! Ook jij krijgt vandaag een mailtje van mij.

Meiden, ik hoop dat jullie er blij mee zijn. Alle anderen wil ik bedanken voor het meedoen. Niet getreurd als je niet gewonnen hebt. Er gaan vaker leuke acties op mijn blog komen, dus gewoon lekker mee blijven doen. Oh ja, die extra spulletjes… Zal ik daar een troostprijs van maken? Jaaaaa! 😀

En de winnaar van de troostprijs is …

Screenshot_2015-05-18-08-43-02

Laura, gefeliciteerd. De twee Dove mini’s en de proefjes van The Body Shop komen jouw kant op. Ik las ook dat je heel erg van verschillende soorten thee houdt, dus ik zal er een leuke mix aan theetjes bijdoen. Ik stuur je straks een mailtje voor je adres gegevens.

Thanks allemaal en een hele fijne dag vandaag. ♥

36 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s