Winnaar Winactie Mini’s & Armcandy

winnter

Mijn welgemeende excuses voor de vertraging. Ik had beloofd om 8:00 uur de winnaars bekend te maken, maar het is een uurtje later geworden. De reden daarvan is dat de app het niet goed deed. Ik moest de app verwijderen en opnieuw installeren. Vervolgens kreeg ik een nieuwere versie en moest ik dus weer even uitvogelen hoe deze precies werkte. Vandaar.

Er doen ongeveer 50 mensen mee aan deze Give Away. Dat vind ik echt supertof! Wat ik ook tof vind is dat jullie allemaal zo heerlijk enthousiast de vierde vraag beantwoord hebben. Geweldig! Want wat was er nou zo opvallend aan die foto’s? Nou, eigenlijk niet zoveel. Op de overzichtsfoto bovenaan stonden inderdaad een paar producten die niet in de pakketjes opgenomen zijn. Ik had een oneven aantal producten gekocht en dat was niet zo handig van me, want zo kon ik ze niet eerlijk verdelen over de twee pakketjes. Een flink aantal van jullie was dit ook wel opgevallen. Daarnaast hebben een aantal van jullie het over de rozen op de achtergrond. Het lijkt er inderdaad wel een beetje op, omdat de achtergrond zo wazig is, maar het zijn de bloemen van de rododendron die je ziet.

Over naar de winnaars! Om de winnaars te selecteren gebruik ik dus een app: Draw Names From A Hat. Ik voer alle namen van de deelnemers in en de app kiest voor mij een random winnaar. Oké, here we go!

021

De winnaar van pakketje nummer 1 is ….

Screenshot_2015-05-18-07-47-47

Lieve Deisy, je hebt gewonnen! Ik neem vandaag contact met je op via de mail.

016

De winnaar van pakketje nummer 2 is …

Screenshot_2015-05-18-08-06-36

Lieve Silke, van harte gefeliciteerd! Ook jij krijgt vandaag een mailtje van mij.

Meiden, ik hoop dat jullie er blij mee zijn. Alle anderen wil ik bedanken voor het meedoen. Niet getreurd als je niet gewonnen hebt. Er gaan vaker leuke acties op mijn blog komen, dus gewoon lekker mee blijven doen. Oh ja, die extra spulletjes… Zal ik daar een troostprijs van maken? Jaaaaa! 😀

En de winnaar van de troostprijs is …

Screenshot_2015-05-18-08-43-02

Laura, gefeliciteerd. De twee Dove mini’s en de proefjes van The Body Shop komen jouw kant op. Ik las ook dat je heel erg van verschillende soorten thee houdt, dus ik zal er een leuke mix aan theetjes bijdoen. Ik stuur je straks een mailtje voor je adres gegevens.

Thanks allemaal en een hele fijne dag vandaag. ♥

36 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Celine schreef:

  Wat lief van je troostprijs! Gefeliciteerd meiden, geniet ervan. 😊

 2. Lonneke schreef:

  Alle 3 de winnaressen gefeliciteerd!

 3. christine schreef:

  proficiat voor de winnaars!! Leuk dat je dit doet Marion! fijne dag vandaag!

 4. sofie schreef:

  Aawh wat leuk! Ik had het inderdaad over rozen hahah :p
  Gefeliciteerd aan de winnaars! Liefs,

 5. Zonnewolk schreef:

  Leuk Marion! Gefeliciteerd winnaars! 🙂

 6. BySilke schreef:

  ECHT?? Deed er nog een Silke mee of heb ik de eer? Oooooh Marion je maakt me zo ongelooflijk blij 😀 Nu ga ik supergoed kunnen studeren, wat een pakket ❤ Dikke liefde voor jou!

  1. Marion schreef:

   Hahahaha, wat een enthousiasme, meis! Dit maakt mijn hele dag weer goed. Nee, er deed geen andere Silke mee 😀

 7. Anita | Mindjoy schreef:

  Gefeliciteerd aan de winnaars! En wat leuk dat je een troostprijs uitgedeeld hebt 😉

 8. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Ahhh hahaha super leuk zo een trekking! Gefeliciteerd meiden!

 9. Dina schreef:

  Aaah de troostprijs, zo schattig. Leuk, gefeliciteerd chicks! 😀

 10. IngridMoorenBlogs schreef:

  Gefeliciteerd allemaal!

 11. Deisy schreef:

  Uhhhmm.. staat daar dus nu echt mijn naam *knijpt zichzelf even*?! Ik win nooit iets Marion, dus je begrijpt hoe ongelooflijk blij ik hiermee ben.. echt ik kan het van de daken schreeuwen haha! Heel erg bedankt voor het prachtige pakket lieve Marion: ik ben er nu al zo blij mee laat staan als ik het pakketje krijg. Ik denk dat ik dan toch stiekem en heel groot vreugdedansje ga doen *whoop whoop* 😉 Nogmaals heel erg bedankt voor die grote glimlach nu op mijn gezicht die er niet meer af gaat: zo wil ik wel iedere maandag beginnen haha 😉 ❤

  1. Marion schreef:

   Haaaahahaha! Oh wat maken jullie mij blij! Die glimlach gaat er hier ook niet meer af. 🙂

 12. altijdangelique schreef:

  Gefeliciteerd allemaal 😄

 13. Northflix schreef:

  Van harte gefeliciteerd allemaal!

 14. dansenindestorm schreef:

  Gefeliciteerd Deisy, Silke en Laura! 🙂

 15. Gefeliciteerd met jullie prijs dames!!! 🙂

 16. Myriam schreef:

  Hiep hiep hoera voor de winnaars, en snif, ik ben er niet bij voor mij 🙂 Wat een leuke app. Die moet ik meteen downloaden. Gedaan met al die heisa als ik een giveaway doen…

 17. Bente schreef:

  Ha, maak je er zomaar drie geluksvogels van, leuk! Gefeliciteerd voor de winnaars 🙂

 18. joorloveswriting schreef:

  awwww gefeliciteerd dames die gewonnen hebben 🙂

 19. Nicole schreef:

  Aaaah wat een leuke reacties van de winnaars! Het zijn dan ook geweldige pakketjes 🙂 Nice job Marion!

 20. Flavie schreef:

  Proficiat aan de winnaars! 🙂

 21. Anneleen schreef:

  Hihi leuk bedacht die troostprijs! 😉 Jammer dat ik niet gewonnen heb, maar ach volgende keer beter!

  1. Marion schreef:

   Precies, Anneleen! Volgende keer weer gezellig meedoen! 🙂

 22. Joyce schreef:

  Iedereen gefeliciteerd 🙂 Is jullie van harte gegund!

 23. Xaviera schreef:

  Gefeliciteerd Deisy, Silke en Laura! 😀

 24. Kirsty schreef:

  Gefeliciteerd dames! 🙂 Wat een leuke site trouwens waarmee je de winnaars hebt getrokken, ik vind het er zo leuk uitzien dat ik deze nu ook eens een keer wil gaan proberen om winnaars mee te trekken 🙂

  1. Kirsty schreef:

   Ik bedoel natuurlijk app 😛

 25. Er heeft weer geen enkele man gewonnen… sukkels zijn het, die venten 😦 !!!

 26. Veel plezier ervan meiden! Geniet ervan 😉 Xoxo

 27. zomersproetje84 schreef:

  Gefeliciteerd bofkonten!!! Jaaaa ik wist het natuurlijk is het een rood-roze rododendron! Lucky girl ook die de troostprijs krijgt. Veel plezier ermee ladies!x

 28. Marielle schreef:

  Gefeliciteerd aan de winnaars.
  Dank je wel voor de actie Marion.

  wat ben je toch een lieverd (dit meen ik zo ontzettend erg)

 29. kim schreef:

  Ahhh leuk zo een extra prijsje erbij! 🙂

 30. Wendy schreef:

  Gefeliciteerd aan de winnaars! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.