Kladbloggen

Happy Stuff #5


Getagd: , , .

hs5

Er gaan allerlei woorden door mijn hoofd. Poep in het Engels. Een pejoratieve term voor vulva. Een populaire benaming voor teelballen. Allerlei woorden, maar absoluut NIET het woord happy. Het is geen fijne dag vandaag. Het was geen fijne week. Dus ik dacht, laat ik maar eens een Happy Stuff artikel schrijven. Misschien word ik er wel blij van.

Waar werd ik de afgelopen week happy van? ♥ Mijn ouders die na vier weken weer terugkwamen van vakantie. ♥ De blije reacties van Silke en Deisy na het winnen van de winactie. ♥ Het zwembad weer eens bijna helemaal voor mezelf hebben. ♥ Een blik vol geluk. ♥ Sport 1 bestellen en de retespannende ontknoping in de Bundesliga kunnen kijken. ♥ DE INDY 500 DIE MORGEN IS! ♥

Meer kan ik er niet van maken, lieve mensen. Fijne zaterdag. ♥

32 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s