Happy Stuff #5

hs5

Er gaan allerlei woorden door mijn hoofd. Poep in het Engels. Een pejoratieve term voor vulva. Een populaire benaming voor teelballen. Allerlei woorden, maar absoluut NIET het woord happy. Het is geen fijne dag vandaag. Het was geen fijne week. Dus ik dacht, laat ik maar eens een Happy Stuff artikel schrijven. Misschien word ik er wel blij van.

Waar werd ik de afgelopen week happy van? ♥ Mijn ouders die na vier weken weer terugkwamen van vakantie. ♥ De blije reacties van Silke en Deisy na het winnen van de winactie. ♥ Het zwembad weer eens bijna helemaal voor mezelf hebben. ♥ Een blik vol geluk. ♥ Sport 1 bestellen en de retespannende ontknoping in de Bundesliga kunnen kijken. ♥ DE INDY 500 DIE MORGEN IS! ♥

Meer kan ik er niet van maken, lieve mensen. Fijne zaterdag. ♥

32 reacties op ‘Happy Stuff #5’

 1. Vervelend dat je week niet zo goed was :(. Maar gelukkig heb je er toch nog wat lichtpuntjes uit kunnen halen! Als ik me rot voel probeer ik ook altijd de dingen op te schrijven waar ik wél blij van werd (hoe lastig dat soms ook is).

 2. Mooi dat je toch wat puntjes hebt kunnen vinden ondanks de vervelende week. ❤ Ik hoop dat je komende week wat beter wordt. Heb je dingen gepland staan? Heel veel succes. Veel liefs, ❤

 3. ik wens je een hele fijne zaterdag.wel jammer dat het geen fijne week was voor je maar na regen komt zonneschijn zegt men vaak.

 4. Het is ook niet allemaal koek en ei, zo’n weekje had ik ook, counting my blessings of opnoemen waar je toch happpy van wordt, de lijstjes per dag zijn korter dan normaal, ik bedoel… ‘kotsen boven de pot’ schrijf je niet op als een blessing, of misschien toch wel? 😉

  Geniet van de Indy morgen!, zag dat de BBC het ook live uit gaat zenden 😀

  1. Ik kan het niet vinden op de BBC! Jammer, want ik hou van het Engelse commentaar. Ze zenden wel formule 1 uit. Nog maar eens goed kijken zo… Ah ja, beter kotsen boven de pot dan boven je kussen. Ik noem maar wat… 😉

   1. vandaag zie ik op BBC1 exact om 18.00 uur Formula 1 en de Indy 500, ik zweer je dat ik hem gezien heb dat ik hem ook kon kijken, maar het is weg nu, ook in mijn gids, kom nu Monaco tegen vandaag vooral… oh yeah 😉 En ja, dat is zeker zo, hahaha blessing!!! 😀

 5. Fijne zaterdag.

  Mooi woordgebruik hoor. ‘Pejoratief’.
  Zet meteen aan tot denken hoe zwaar je week was… “goh wat is dan wel die ergere- en/of ongunstige vorm van dat andere woord?”

  Groeten, Rolf van der Leest

 6. Hoi! Ik volg je blog sinds kort… En wat ik van je lees raakt mij… Ik herken veel, en dat vind ik een bijzonder gevoel. Ik moet bekennen dat ik het forum van HC niet zo goed begrijp. Dat komt door de chaos in mijn hoofd, en dan kan ik het niet overzien. Ik reageer maar gewoon, omdat jouw verhaal mij raakt. En ik begrijp hoe je kunt worstelen in je koppie. Ik ben een vrouw van 41jaar… En na allerlei ‘diagnoses’ nog altijd groeiend naar een lichter leven. Ben benieuwd of deze reactie aan jou lukt… Liefs, Petra

  1. Mooi gezegd: groeiend naar een lichter leven. Als je vragen hebt over het forum mag je me altijd mailen hoor (marion11777@gmail.com) of gewoon hier in een reactie. Het is een vrij groot forum inderdaad en adviseer leden altijd zich in het begin te richten op één subfora: wil je actief hulp, wil je juist even geen hulp, ben je hersteld etc. Maar nogmaals, vraag gerust. Ik vind het fijn om te horen dat je herkenning vind om mijn blog. Niet alleen voor jou, ook voor mij. Dat is de voornaamste reden waarom ik mijn blog heb: steun zoeken en steun vinden bij elkaar. X

 7. Toch fijn dat je op zo’n shit- en kutdag *sorry haha* een positief artikel schrijft. Hopelijk scheelt dat wel iets 🙂

 8. Dat je toch besluit om happy dingen op te schrijven en meer dan 1 ding kan noemen vind ik al enorm bewonderingswaardig. Oh ja en je bent de laatste tijd echt een hele fijne spui-muur geweest voor mij en daar ben ik je echt dankbaar voor. Zo weer een puntje op je happy list!

 9. Elk happy momentje is er een… Die pakken ze je niet meer af…
  Ik wens je voor volgende week wat meer happy momentjes toe..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.