Happy Stuff #6

boswandeling

De Indy 500 kijken ♥ Uitrusten ♥ Me begrepen voelen ♥ Iemand die samen met me de papieren voor het UWV nakeek ♥ De beloftes die ik aan mezelf maakte ♥ De ontstekingen die afnemen ♥ Weer een uurtje zwemmen ♥ Follow Your Heart ♥ Onverwachts een vriendin op de koffie uitnodigen ♥ De Happinez lezen ♥ Beginnen aan Project Unknown ♥ Voor het eerst een reading doen voor iemand anders ♥ De zorgen over mijn werk, financiën en gezondheid loslaten ♥ Onverwachts bij mijn ouders langsgaan en gezellig aanschuiven voor de lunch ♥ Lol in de wasstraat ♥ Een prachtige boswandeling ♥ Schrijven ♥ Toenemend zelfvertrouwen ♥ Instagram ♥ In een hangmat liggen ♥ Mooie reacties op mijn blog ♥ Super Soul Sunday ♥

54 reacties op ‘Happy Stuff #6’

  1. Ik volg je al een flinke tijd Marion, en reageer lang niet altijd hier. Maar toen ik las over het toenemende zelfvertrouwen, en het haast achteloze ‘gezellig aanschuiven voor de lunch’, dan blijkt echt wel hoe je gegroeid bent sinds de begintijd van je blog. Dat gun ik je heel erg!

    1. Ja, dat was een heerlijk moment, even aanschuiven voor de lunch. Dat besefte ik me echt wel even en net toen ik het schreef nogmaals. Dank je wel, Paul.

  2. Wat een fijn lijstje! En zo knap dat je ‘even’ een vriendin uitnodigde op de koffie en bij je ouders ging lunchen 🙂 Mooi ook dat je zelfvertrouwen toeneemt en de zorgen wat afnemen!

  3. Een hele mooie en vrolijke lijst! 😀 Wat fijn dat je die vriendin spontaan voor koffie hebt uitgenodigd! Je begrepen voelen is heel fijn en belangrijk, mooi om te lezen. Fijn weekend! X

  4. Ik zie heel veel goeie punten! Loslaten, toenemend zelfvertrouwen, super goed joh!! Je bent echt ontzettend aan het groeien. En ook super goed dat je nu meer spontane en sociale dingen doet! Je maakt echt mega sprongen 🙂 Ga zo door 🙂

    1. Mijn vriendin heeft nog nooit zelf haar auto gewassen. Nog erger, ze heeft in al die 10 jaar dat ze haar rijbewijs én auto heeft ook nog nooit getankt. Het is een beauty. Lange blonde haren, cup perfectos en een figuurtje om door een ringetje te halen. Geef die een hogedrukspuit in haar handen, roep er dan ook nog bij: Goed vasthouden hoor, want anders vlieg je zo een meter achteruit! Ja, kan die? 😀 😀 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.