Loving Lazy Sundays #43

on

lovinglazysundaytop

Jawohl, da sind wir wieder! Zondag. Rustdag. Lekker genieten van het niets moet en alles mag. Het was weer een schandelijk tijdstip vanochtend: 4:14 uur. Gigantisch vroeg, maar ja, wakker is wakker. Dan maar eruit en lekker de tijd nemen voor alles.

IMG_20150531_065948

Beauty geheim van Kneipp. Daar viel mijn keuze op vanochtend en wat een goeie keus was dat. Het was de eerste keer dat ik deze producten gebruikten en ze zijn overoveroverheerlijk! Wauw, wat een verwennerij. Daarna gebruikte ik nog de lichaamsolie van dezelfde lijn. Perfect begin van de dag.

IMG_20150511_074955

Daarna natuurlijk koffie en blogjes lezen. Zo begin ik iedere dag, maar op zondag lijkt het allemaal net even wat relaxter. Alles is op zondag op de één of andere manier net even wat relaxter dan op andere dagen. Hebben jullie dat ook of ligt dat gewoon aan mij?

voetbal

Sunday Sports
Vandaag is de finale van de play offs Europa League. Om 16:45 uur is de aftrap van de wedstrijd Vitesse – Heerenveen in het Gelredome in Arnhem. De heenwedstrijd werd 2-2. Wij zijn dus licht in het voordeel omdat we twee uitdoelpunten hebben. Daarnaast spelen we thuis, wat ook altijd als een voordeel gezien wordt. Ik zit om 16:45 uur aan de buis gekluisterd.

Verder kijken we af en toe een potje tennis. Arme Sharapova heeft de griep. Ik word gek van haar gekreun altijd en ze is een beetje bijzonder, maar ik ben groot fan van haar. Zij heeft echt het doorzettingsvermogen van een drilboor. De concentratie die ze pakt voor ieder punt, al staat ze 40-0 achter in een game, vind ik fenomenaal. Ik zal ook nooit vergeten dat ze voor het eerst Wimbledon won. Ze ging zitten, pakte haar mobieltje en belde haar vader. Ze lapte alle formaliteiten aan haar laars. Mijn vader is belangrijker dan alle protocollen bij elkaar. Jullie kunnen de pot. Je wacht maar twee minuten.

Funny Shit
Draadstaal is weer terug op de buis. Ik vind lang niet alles leuk, maar Fred en Ria zijn simpelweg briljant.

Gratitude
Afgelopen week deed ik voor het eerst een reading voor iemand anders. Dat was spannend en ging nog niet helemaal van een leien dakje, maar men moet ergens beginnen toch? Enkele dagen later kreeg ik een tweede verzoek. Ik vind het zo bijzonder dat mensen mij dit toevertrouwen. Ik kan het nog steeds niet geloven, maar het voelt ontzettend mooi. Heel erg dankbaar.

Quote Of The Week

elizbeth

Mocht je trouwens een mooie aflevering willen zien van Super Soul Sunday, kijk dan die met Elizabeth Lesser.

IMG_20150530_162340
Summertime
Ja toch? Het mag nu echt wel een keertje gaan gebeuren hoor! Komende week ga ik met mijn lieve ouders mijn verjaardagscadeautje uitzoeken. Nee, ik ben nog lang niet jarig, maar who cares! Ik mag een ligstoel uitzoeken voor in mijn tuintje, zodat ik heerlijk kan genieten van het mooie weer én meteen kan uitrusten. Zo hoef ik niet op onze bloedhete slaapkamer te gaan liggen met deze temperaturen. Mijn ouders zijn een beetje heel erg gul, want ik mag er ook nog eens een parasol bij uitzoeken. Dat is wel heel veel van het goeie, maar ik neem het dankbaar aan. Ik ben er echt heel erg blij mee.

Music Meastro
Oeps … Ik wilde even een muziekje uitzoeken om het artikel mee af te sluiten en zomaar in ene zijn we twee uur verder! Ik vind dat zo ontzettend lekker om op Youyube te snuffelen en van het ene nummer in het andere te rollen. Nu kwam ik uit bij één van de cd’s die hier zelfs nog in de kast heb staan. Uit het tijdperk dat we nog daadwerkelijk cd’s kochten. Toepasselijke titel: Sunshine!

Made a wish
I can dream
I can be what I want to be

Fijne zondag allemaal! ♥

50 reacties Voeg uw reactie toe

 1. christine schreef:

  fijne zondag Marion, je klinkt blij! Mag ook met zulke lieve gulle ouders!! Ben blij voor je!
  liefs

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! En jij ook een fijne zondag!

 2. Morgaine schreef:

  Wat geweldig lief van jouw ouders en fijn dat het kan, hoef je hier niet te proberen dan met die temps, dan moet ik alles dicht gooien, beton en vol zon, zelfs Picasso brandt zijn pootjes dan. Geniet ervan!

  En die zondag, ja toch wel, dat het dan allemaal relaxters is en lijkt, heb ik ook wel. Zit nu in dubio, ontbijten dan blogje maken of andersom, eerst bloggen en dan.. maar als ik de tijd zie, is ontbijt alweer gespasseerd bijna, hahaha

  Leuk dat je al een reading hebt kunnen geven, en oefening baart kunst, en dat kan alleen maar als je voor anderen mede mag lezen en doen! Net als alles 😀

  Geniet van je zondag!
  X

  1. Marion schreef:

   Ja, geweldig lief! Precies, ik ga gewoon oefenen oefenen oefenen. En mocht het uiteindelijk toch niets worden, even goede vrienden. Doe ik het weer alleen voor mijzelf. Jij ook! X

   1. Morgaine schreef:

    Onthou met dat oefenen, dat zelfs de beste tarotisten die misschien al ruim 20 jaar kaarten leggen, ook nog leren, haha 😉 ❤

 3. Joyce schreef:

  Ow ja dat relaxte op zondag heb ik zelf ook hoor, heerlijk is mijn favo bijleesdag moehahaha. Ik ga voor Vitesse duimen vanmiddag, wellicht dat het helpt ❤

  1. Marion schreef:

   Doe maar! Wie weet hebben we het nodig 😉

 4. Marielle schreef:

  hey vroege vogel!
  Nog even geduld en dan…wakker worden met zon en warmte zo te zien! Heerlijk, ik verlang er ook naar en jij kan dan meteen onder de parasol!! Lief van je ouders!!!
  De reading, wat bijzonder..durf het haast niet te vragen, maar hoe kan je zoiets/hoe doe je zoiets….niet dat ik het wil gaan doen hoor maar puur uit interesse omdat ik het niet weet (schaam)…

  Fijne zondag!

  1. Marion schreef:

   Het is een proces wat heel langzaam gegroeid is. Weet je nog dat ik schreef over helderweten in een Follow Your Heart artikel? Dat heb ik altijd al gehad. Ik dacht dat het onzin was en niets voorstelde, maar toen ik naar Patricia (die masseuse) ging en zo’n klik met haar had, kwam ik ook in aanraking met edelstenen, engelenkaarten en dat soort dingen. Dat is al jaren geleden en langzaam aan ben ik hier naartoe gegroeid. De kaarten voorspellen niet de toekomst. Dat is wat veel mensen denken. Ik geloof niet meer in toeval. Het is een combinatie van de kaarten die ik krijg met gedachten (boodschappen) die binnen komen. Omdat ik gelovig ben opgevoed was dit voor mij best moeilijk. Hoe kan dit? Hoe werkt dit? Maar mijn gevoel is zo sterk geworden dat ik er niet meer omheen kan. Waar ik tot voor kort nog bang was wat anderen ervan vonden, maakt me dat nu niets meer uit. Ik sta er voor 100% achter en daarom durf ik het nu ook voor anderen te doen. Puur vertrouwen in … geen idee. De één noemt het God, de andere engelen, weer een andere de kracht van het universum of Moeder Natuur. Het maakt niets uit.

   Jij ook fijne zondag! ♥

   1. Marielle schreef:

    Hey MArion
    Dank je voor je uitgebreide reactie!! Je hebt intussen zoveel volgers dat ik even twijfelde of ik nog zou reageren (omdat het wel veel is voor je misschien) maar toch even een reactie want ik stel de jouwe op prijs!
    Ik kan me je stukje zeker herinneren van dat artikel en als “vaste klant” 😉 heb ik het proces met de kaarten/edelstenen etc ook gevolgd en je bijzondere ontmoeting met Patricia.
    wat bijzonder dat sterke gevoel en eigenlijk betekent dat iets heel moois…je bent het afgelopen jaar steeds dichter tot jezelf gekomen!! Dat is mooi!
    Geeft dit je ook meer zekerheid over jezelf?

    Succes met alles!!

 5. joorloveswriting schreef:

  Wat gaaf om voor iemand anders een reading te doen!!! Tof! En wat leuk dat je een ligstoel krijgt! !! 🙂
  Die temperaturen. … wow lekker weer! 🙂 jij ook fijne zondag!

  1. Marion schreef:

   Ja, ik ben ook echt heel erg blij met mijn lieve ouders! Jij ook fijne zondag, meis. X

 6. dansenindestorm schreef:

  Het weer van komende week… ahhh, heerlijk! Misschien vind ik het op de dag zelf veel te warm, maar voor nu kijk ik er enorm naar uit, haha.

  Wat bijzonder dat je al een reading voor een ander hebt gedaan. Dat is ontzettend knap en mooi… Zou je er meer over willen vertellen? Of is dat te privé?
  Liefs

  1. Marion schreef:

   Inhoudelijk vertel ik daar niets over. Het is inderdaad echt privé. Maar je mag me altijd mailen als je het interessant vind.

 7. Xaviera schreef:

  Wat mooi dat je een reading voor iemand anders hebt gedaan en dat je al een tweede verzoek hebt gekregen. Prachtig! Die geur van Kneipp lijkt me erg lekker. Mooi die quote van Lesser, ik ga haar even opzoeken bij Super Soul Sunday. Wat lief dat je een ligstoel en parasol mag uitzoeken van je ouders. 🙂 Fijne zondag. X

  1. Marion schreef:

   Ja, lief hè? Zo blij mee. Die uitzending ga je echt mooi vinden! Jij ook fijne zondag. X

 8. Ongelooflijk hoe ik ook snak naar zo’n zomerse dag. Lekker luieren aan het strand, wandelen langs de waterlijn, een meeuw die op mijn kop schijt. Heerlijk !

  1. Marion schreef:

   Ga de uitdaging eens aan volgende week! 😀

   1. Zaterdag – zeker weten (als het mooi weer is, althans)

 9. BySilke schreef:

  Oeh, toffe cadeautjes! Die ga je kunnen gebruiken met dat mooie voorspelde weer van volgende week 😉 Geniet nog maar van je zondag, Marion!

  1. Marion schreef:

   🙂 Jij ook!

 10. Wendy schreef:

  Ik werd helemaal happy toen ik de weersvoorspellingen zag op de diverse weersites. Jeej! De zomer komt er aan. Mag ook wel, want het is vandaag weer veel te grauw en grijs. En nat. En koud. Bah!

  1. Marion schreef:

   Wij hebben verdorie de verwarming aan! Wat is dat voor ongein? Op naar volgende week!

 11. IngridMoorenBlogs schreef:

  Dat wordt genieten in je ligstoel……

 12. Dina schreef:

  Die mu mu cow beker vind ik zo leuk. Wat een geweldig cadeau trouwens, een ligstoel voor in de tuin. Ik denk dat je daar echt heel veel plezier van zult hebben!

  1. Marion schreef:

   Die beker zijn zo geweldig. En ik heb er zes. Moet je nagaan!!!

 13. altijdangelique schreef:

  Lekkere zondag hoor!
  En ik voel me heel dankbaar naar jou toe 😊.

 14. Petra schreef:

  Heerlijk met Gabrielle op de achtergrond jouw blogje lzen. Goed uitgekozen. Ik kijk uit naar het mooie weer. Ik krijg er energie van. Dat wordt straks genieten vanuit je ligstoel. Wat ontzettend lief dat e dat mag uitzoeken van je ouders. Mooie quote heb je uitgezocht. Nog een fijne zondag meid met een hopelijk mooi resultaat voor jouw cluppie.

  1. Marion schreef:

   Heerlijke muziek heeft ze. Jij ook meis!

 15. Anita | Mindjoy schreef:

  Fijne zondag meis! En wat gaaf dat je een reading hebt gedaan, idd zo mooi om te zien dat anderen je dat toevertrouwen.

  1. Marion schreef:

   Ja, echt heel fijn is dat! X

 16. Inge schreef:

  Wat ontzettend gaaf dat je een reading hebt gedaan. Wat voor reading precies? Ben er wel benieuwd naar. En oefening baart kunst, je moet ergens beginnen 🙂

  1. Marion schreef:

   Ik gebruik zelf alleen maar intuïtie- en engelenkaarten. Moet nog veel oefenen ja, dus kan alleen nog maar hele algemene readingen geven. Maar ik oefen rustig aan verder! Djw!

 17. Els schreef:

  Wat een fijne blog om te lezen op deze regenachtige dag! Het voetbal is spannend zo te zien :-). Succes nog :-).

  Nog een fijne zondag, op naar een mooi nieuw weekend met mooi weer!
  X

 18. Anne schreef:

  Het lijkt wel gisteren dat ik je vorige loving lazy sundays las. Is er echt alweer een week voorbij?

  Wat was je vroeg wakker zeg, ik sliep toen pas net (ook niet ideaal, vooral om dat ik om 6.15 weer wakker was).

 19. heleen schreef:

  Fijn ook altijd dat je gelijk de behoefte hebt om te appen, als je wakker bent: 04.21 uur!!!!

  1. Marion schreef:

   Dat was ik alweer vergeten, maar dat deed ik ja 😀

 20. Carlijn schreef:

  Wat gaaf dat iemand je een reading toevertrouwt. Das met van die tarotkaarten toch? Meestal sla ik de zweverige stukjes over, maar dit vind ik heel bijzonder. Wat is het dan precies?

 21. Sabine schreef:

  Wat lief van je ouders! Dat liedje is trouwens echt heel fijn! Meteen op Spotify opgezocht 🙂

 22. Cindy schreef:

  Draadstaal! Heddegijdagezeetgehadhoedoedegijdahoedoedegijdahoeheddegijdagedaondan?

 23. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Jeuhhh Vitesse! Fijne Sunday talk weer enne wat een lange dag heb je zo als je rond 04:00 opstaat.

 24. Wendy de Jong schreef:

  De quote van Elizabeth Lesser raakt me elke keer… 😢

 25. Liliane schreef:

  zohee, dat is wel heel vroeg inderdaad! Maar zo te horen een fijne dag 🙂
  En wat een mooie weersvoorspelling!

 26. Sammie schreef:

  ohhh wat word het lekker weer! Jammer dat ik moet werken 😦 wat lief dat je een ligstoel krijgt, dan kun je heerlijk genieten van de zon!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.