Het leed dat parasol uitkiezen heet

Ik kan niet kiezen! Ik kan niet kiezen tussen twee parasols. Eigenlijk wil ik heel graag een parasol met flapjes. Een parasol met flapjes? Ja, een parasol met flapjes. Die zijn echter bijna nergens meer te krijgen. Dat is kennelijk niet meer hip. Nu heb ik één flapjesparasol gevonden, maar die is grijs en eigenlijk wil ik wit. Ik heb ook een hele mooie witte parasol gevonden, maar je raadt het al, die heeft geen flapjes.

Laat ik jullie eerst even voorstellen aan beide parasols.

parasolgirjs

Parasol 1: De flapjesparasol (bron)

parasolwit

Parasol 2: De witte parasol (bron)

Ik vind ze allebei heel erg mooi. Het is simpelweg een probleem van niet kunnen kiezen. Om de knoop door te hakken zou ik graag jullie advies willen. De lichtgrijze flapjesparasol kost € 88,-. De witte parasol zonder flapjes kost € 69,95. Beide hebben een doorsnee van 300 cm.

Wat zouden jullie doen? Gaan voor de flapjes of voor het wit? ♥

47 reacties op ‘Het leed dat parasol uitkiezen heet’

 1. De grijze met flapjes! Flapjes zijn leuk en wit blijft denk ik niet heel lang wit als je hem buiten laat staan. Ik weet niet hoe het in Wageningen zit, maar hier stikt het van de duiven met diarree

 2. Ik zeg die grijze met flapjes, grijs is ook heel neutraal en als er wat opvalt qua natuurlijke kleuren, dan zie je dat ook minder snel dan op wit. 😉

  MAAR Marion… wat zegt jouw intuïtie 😛 hahaha

  Ik wens jou heeeeeel veel sterkte toe met kiezen!!!! En ik ben heel benieuwd waar je het vanaf gaat laten hangen uiteindelijk, hoe je kiest. (Oh, note, de prijs in deze kijk ik dan niet naar! Laat dat een tip zijn) ❤

   1. Ik lees net jouw artikel van gisteren over ‘Follow your heart’ en moet daar meteen aan denken nu ik dit artikel lees. Jij weet precies in jouw hart welke je wilt, je moet alleen die kritische stem die jou tegenhoud om jouw harts-keuze te maken even streng toespreken 😉

 3. Lieve Marion, ik zou voor de witte gaan, absoluut. Ten eerste hou ik niet van parasols met flapjes, ten tweede is grijs niet geschikt voor een parasol, het is al vaak genoeg grijs in onze contreien. 🙂 En ten slotte, de witte is goedkoper 😉

 4. Ik vind ze beide leuk hihi!! Ik heb ook een parasol met flapjes.. maar die is lelijk! Hij is groen en omdat hij al een tijd meegaat zijn er verkleuringen.. toe aan vervanging dus hihi! XoXo Olivia 💕

 5. zelf flapjes maken ??
  flapjes kunnen in de wind ook irritant zijn…
  Wit word over een paar jaar ook grijzig, maar die witte is wel goedkoper…

  Volg je hart gewoon, je weet vast al welke je wilt 😉

 6. Aangenaam, parasols. 😉
  En moeilijke keuzes. Ik zou ook moeite hebben met kiezen, haha. De flapjes zijn leuk, maar wil je daarvoor de kleur opgeven die je wilde? En meer betalen? Zijn de flapjes je zo veel waard?
  Aan de andere kant.. hij is ook wel heel tof.
  Moeilijk.
  Ja, hier heb je dus helemaal niets aan natuurlijk. Sorry. 🙂
  Succes met de keuze!

 7. Oooh wat moeilijk zeg! Persoonlijk hou ik heel erg van wit, maar een witte parasol wordt volgens mij wel heel snel vies. Het flapjes-model vind ik leuker, je hebt helemaal gelijk; flapjes zijn leuk!
  Heel veel succes bij het uitzoeken van dé parasol.

 8. Ik hou wel van strak en modern, maar ook weer van praktisch en dat het lang mooi blijft. Dus dan zou ik toch kiezen voor de grijze ook al zou die dan als minder ‘hip’ worden bestempeld.

 9. Ooh lastig zeg! Persoonlijk vind ik de witte mooi qua design, maar het lijkt me inderdaad ook dat deze snel vies wordt. Thuis hebben we een soort beige/grijs (weet zo even uit mijn hoofd niet meer welke kleur) parasol met flapjes, maar die zijn absoluut niet irritant! 🙂

 10. Herkenbaar, die keuzestress 😉 Vind het lastig om advies te geven. Beiden hebben echt een andere uitstraling en het hangt een beetje af van de rest van je tuinmeubelen wat daarbij past. Ik had zelf ooit zo een witte en die beviel prima! Ik haalde hem altijd naar binnen na gebruik dus werd het wit nooit echt vies. Maar ik moet zeggen dat die met flapjes ook wel heel mooi is en onderscheidend. Ik zou dus voor de flapjes gaan!

 11. Wat betreft de witheid: er bestaat zoiets als een parasolhoes. Hebben wij ook. In weer en wind buiten gestaan, maar geen vlekje of natte plek te zien.

 12. Lastig! Ik vind de flapjes namelijk mooi maar wit vind ik ook weer mooi. Denk dat ik uiteindelijk voor de grijze met flapjes zou kiezen 🙂

 13. Kijk eens bij het Zweedse woonwarenhuis!
  Die verkopen de parasol die je wilt kopen met flappen.
  Is zeer makkelijk uit te klappen door het draai mechanisme.
  Dit staat op de website.
  Ook is een parasolhoes te loop bij een bekend tuincentrum.
  De hoes is niet duur en heeft een een rits zodat men dit gemakkelijk over de parasol kan doen en het ermee beschermen tegen wind en regen.
  Er ziet aan de onderkant een koord die je kan dicht strikken.
  Wel zou ik een betonnen parasolvoet kopen omdat die van plastic niet stevig zijn en men die met zand moet vullen.
  Succes en laat weten wat je gekocht hebt.

  Xoxo

 14. Ik hou echt zo niet van parasols. Haha.. vriendlief wil er ook een maar ik vind ze niet zo mooi. Als ik moet kiezen, de 2e.. ik hou wel van strak en modern. 🙂

 15. Ik zou geen flapjes aan mijn parasol willen, lijken wel hondenoren 😉

  Ik moet ook een parasol hebben. Ik heb het geluk dat ik altijd kan kiezen op prijs (dus de goedkoopste), dan hoef ik er ook niet ingewikkeld over na te denken 😉

 16. Als je een parasol met je flapjes wilt zou ik je niet laten tegenhouden door de kleur hoor 😉 Je kunt er altijd nog een pot verf overheen gooien, maar flapjes eraan maken is iets moeilijker 😉 X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.