Kladbloggen

Happy Stuff #7


Getagd: , , .

hs5

Koffie drinken in de vroege ochtendzon ♥ Lieve post ♥ Een boek weggeven ♥ Muziek ♥ Nieuwe schoenen ♥ Visite ♥ Instagram ♥ Iemand die mij opvrolijkt ♥ Iemand anders opvrolijken ♥ Altijd bij mijn ouders terecht kunnen ♥ Een supermooi verjaardagscadeau krijgen ♥ Lezen ♥ Uitrusten in de tuin in plaats van boven op bed ♥ Nieuwe blogs ontdekken ♥ Dankbaarheid ♥ Afstand nemen ♥ Zelf pizza maken ♥ Lachen ♥ Kneipp Beauty Geheim ♥ Schrijven ♥ Loslaten ♥ Peters haren knippen ♥ Weer een reading geven ♥ Een mooie dag met Patricia ♥ Op een dekentje in het park thee drinken ♥ Goede gesprekken ♥ De zon ♥ Regen ♥ Liefde ♥

41 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s