Boek De Circusvrouw

wincircus

Vorige week organiseerde ik een winactie in het kader van ”Krijg iedere maand zomaar € 50,-”. Je kon kans maken op een gesigneerd exemplaar van het boek De Circusvrouw van Jelmer Jepsen. Vandaag maak ik de gelukkige winnaar bekend.

Om de winnaar te selecteren maak ik gebruik van de app Draw Names From A Hat. Here we go.

Screenshot_2015-06-08-08-41-50

You lucky bastard 😉 Op de valreep meedoen en als winnares uit de bus komen! Myriam, ik maak een geintje. You know me. Ik gun het je enorm. Ik stuur je vandaag een mail en wens je heel veel leesplezier.

Voor degene die niet gewonnen hebben, niet getreurd. Iedere maand nieuwe ronden, nieuwe kansen.

Fijne dag allemaal! ♥

26 reacties op ‘Boek De Circusvrouw’

    1. Ik gun het Myriam enorm, maar echt, iedere keer als ik met mijn mobiel loop te schudden denk ik aan jou! Er gaat een moment komen. Geloof me 😀 Stug volhouden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.