Loving Lazy Sundays #45

LLSroos7

Aangezien ik gisteravond pas rond 23:00 uur in slaap ben gevallen, wat ruim twee uur later is dan normaal, had ik verwacht ook wel wat later wakker te worden. Niets is minder waar. Om 4:30 uur stond ik alweer naast mijn bed. Ach, wat kan het schelen? Het is Loving Lazy Sunday!

Ik voel een dip aankomen. Dat is gevoelsmatig al behoorlijk lang geleden en dat vind ik een goed teken. De tussenpozen worden steeds langer en de dips zelf steeds korter. Ze beginnen altijd met een beetje labiel en onbestendig gevoel afgewisseld met het ik-kan-de-hele-wereld-aan-syndroom. Vervolgens gaat de nachtrust eraan en als dat gebeurt, dan weet ik het zeker: The Dip has arrived. Ik ben even terug gaan bladeren en ja, het is zeker al een hele poos geleden. Bijna twee maanden. De zware dagen zijn niet minder heftig, maar ik merk dat ik er veel beter mee om kan gaan dan voorheen. Dat neemt ook een groot deel van de angst weg. De angst die er toch vooral op gericht is of je het allemaal wel aankan en of het wel weer overgaat. Het antwoord op beide vragen is: Ja!

voetbal

Sunday Sports
Afgelopen vrijdag speelde het Nederlands elftal. Ik heb er niets van gezien. Het schijnt dat we gewonnen hebben. We staan nu derde in de poule en ik moet bekennen dat ik niet eens weet of dat goed of slecht is. Ik gok het erop dat het weer allemaal net goed zal aflopen. Op dit moment is de 24 uur van Le Mans bezig. Ik ga zo even een samenvatting kijken van afgelopen nacht. Ik zag al wel dat Porsche op kop ligt en uitloopt. Eindelijk een andere naam vooraan dan Audi of Peugeot. Om 14:00 uur zitten we hier klaar voor de Moto GP. Vandaag Catalonië, over twee weken Assen!

happystuff

Happy Stuff
De ontspanningsmassage die ik kreeg ♥ De winnaar van de winactie bekend maken ♥ Bij mijn ouders in de tuin koffie drinken ♥ Mijn nieuwe jurkje dragen ♥ Muziek luisteren ♥ Mezelf een maandje Netflix en Spotify cadeau doen ♥ Lieve mailtjes ♥ Instalove ♥ Voegen krabben ♥ Oké, het resultaat van voegen krabben ♥ Een enthousiaste reactie krijgen van Myriam omdat ze al op bladzijde 80 is van De Circusvrouw en het boek bijna niet weg kan leggen ♥ Nieuwe thee ♥ De geur van Yankee Candle A Child’s Wish ♥ Met mijn intuïtie werken ♥ Iemand een doorbraak zien maken ♥ De kracht vinden om door te zetten ♥

Gratitude
Een jaar geleden ging mijn neef trouwen en was ik aan het overleven. Ik las het net hier terug. Wat ben ik dankbaar dat ik niet opgegeven heb. Dat ik ben blijven vechten en een maand later hulp gezocht heb.

quotecarl

Quote Of The Week
Deze quote heb ik echt zo vaak gelezen de afgelopen week. Als je ‘m goed tot je door laat dringen is hij echt zo ontzettend mooi. Als we dat toch eens zouden kunnen doen iedere dag.

Music Meastro
Sommige nummers blijven bijzonder mooi met bijzonder mooie herinneringen.

Find light in the beautiful sea
I choose to be happy

Fijne zondag allemaal. ♥

37 reacties op ‘Loving Lazy Sundays #45’

 1. Het is wel bizar, maar ik zat al een tijd te denken dat er een patroon in je dips en highs zaten. Of althans dat zag ik. En ik ken je helemaal niet natuurlijk, behalve van je blog dan. Ik denk dat het wel een goeie is voor jou om verder te onderzoeken. Misschien dat je slaappatroon en andere dingen ( eten, menstruatie etc er ook wel aan gelinkt zijn).
  Verder weer een mooie happy stuff lijst 😀
  Fijne zondag. Xx

   1. Ik begrijp dat je de oorzaak al hebt geprobeerd te achterhalen, maar ik bedoel meer de alarmbellen installeren. Zoals je zelf al zegt dat u het voelt aankomen door bepaalde tekens. Dan kun je er iets beter mee handelen.

 2. Fijn dat je nu meer vertrouwen hebt in dat je zo’n dip aankan. Dat geeft vast een ontzettende rust! En haha, die verbetering over het voegen krabben 🙂 Fijne zondag!

 3. Toch ‘bijzonder’ dat je zo’n dip echt aan voelt komen. Wel goed zodat je er wellicht wat op voorbereid kan zijn, in hoeverre dat kan op zoiets. Vind het wel goed dat je goed mee omgaat 🙂 Dat nummer van Rihanna is prachtig.

 4. wat een wereld van verschil met een jaar geleden!!
  Ik hoop echt dat de dips steeds korter en minder zullen worden!
  Leuke happy stuff lijst heb je weer, wat fijn dat je een massage gekregen hebt! Zijn die prachtige foto’s daar gemaakt?
  Fijne zondag

  ps zijn er nog overlevenden (eendjes en rat) 😉

 5. Shine bright like a diamond, je had niet een beter nummer uit kunnen kiezen dan deze 😀 Want dat zijn we! Allemaal 😉

  Shine! En geniet van je zondag, beste nieuws, dat je jouw dips met grotere tussen pozen tegemoet ziet en ook met kortere tijd hebt. Elke stap is er eentje, het gaat echt wel goed komen met jou!

 6. Ik vind de quote niet slecht, hoewel ik vind dat je er zelf al honderd miljoen hebt afgevuurd op je blog die nog veel mooier zijn van die van die mij onbekende Carl Winkler. Is die man trouwens niet de uitvinder van de Winckler Prins encyclopedie?
  Het slaapprobleem herken ik helemaal. De laatste maanden kan ik er serieus van meespreken :(.

 7. fijne zondag Marion! Fijn dat je het nu voelt aankomen, kun je er beter mee omgaan lijkt me. Dan overvalt het je niet zo! Liefs.

 8. Die quote…wauw, prachtig! ♥ Mooi om te lezen dat de dips korter duren, de tussenpozen langer zijn en dat je er ook beter mee om kunt gaan nu. Top! Leuk dat je een maand Spotify en Netflix hebt genomen. Ik weet niet of je Orange is the New Black al hebt gezien maar dat vind ik echt een aanrader! Fijne zondag. X

 9. Ik word ook gewoon altijd op dezelfde tijd wakker, hoe laat ik ook naar bed ga. Ben ik trouwens niet altijd blij mee Haha. En vanaf vandaag ga ik om voetbal kijken, want vandaag is de eerste wedstrijd met Colombia in de Amerika Cup! 😀

 10. Gelukkig worden de dipjes steeds minder! En wat een fijne happy stuff 🙂 Heerlijk dat je nu ook Netflix hebt. Ik dacht eerst dat het een overbodige luxe zou zijn, maar je leert er ook series kennen, die je anders nooit zou hebben bekeken!

 11. “Ik zag al wel dat Porsche op kop ligt en uitloopt.” Je wilt niet weten hoe lang ik naar die zin heb gestaard om tot de conclusie te komen dat de Porsche niet op zijn kop ligt, maar aan kop ligt. Dus.. blond zullen we maar zeggen?

  Naar dat er weer een dip onderweg is, maar ik vind het heel goed van je dat je die aan voelt komen en dat het al weer een tijd geleden is. Laat de storm maar komen, het waait uiteindelijk weer over

 12. Hopelijk is je dipje snel over! Ik lees wel heel veel fijne positieve dingen in je post :-). Een massage wil ik ook wel eens gaan doen. Lijkt me zo heerlijk. Nog een fijne zondag, x

 13. Lieve Marion,
  Ik vind het moeilijk om te lezen dat er een dip aan zit te komen. Dat is nooit fijn. Wat ik wel heel erg knap vind is dat je ze kunt herkennen (van te voren) en nu voelt aankomen. Klinkt vast heel suf maar ik meen het wel. Als je ze voelt aankomen kun je er niet direct wat aan doen, maar je bent wel ‘voorbereid’.
  Ook als je nu kunt onthouden dat jij dit dipje ook kunt verslaan en dat het weer over zal gaan. Super! Die dingen hadden ook zo in je Happy List gekund wat mij betreft. 😉

  Maar je Happy List is ook een hele fijne en mooie lijst. Waardevol om dit af en toe te bekijken, lijkt me.

  Veel liefs, Kim

 14. Zo voelt het voor mij vaak ook, het fijne is toch ook wel dat je weet dat het er aan komt,, Ooit waren ze er gewoon…
  Die quote is prachtig…
  En een ontspanningsmassage ♥ heerlijk

 15. Wat een fijn happy lijstje. Nieuwe thee is altijd leuk, tenzij hij vreselijk smerig blijkt te zijn 😉 Fijn dat je de dip aan voelt komen en er beter mee kan omgaan!

 16. ‘grappig’ (verkeerd woord I know) dat het patroon dat je omschrijft volledig de mijne is…. Zou dat een standaard patroon zijn met de depressie dips? En sterk genoeg ja natuurlijk! Je bent een verschrikkelijk sterke vrouw vergeet dat niet topper! En ja die quote is mooi maar heel erg lastig in de praktijk te brengen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.