Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #46


Getagd: , , , , , , .

LLSroos4

Vandaag is het vaderdag. Ik zal mijn vader straks even bellen, maar ik zal hem een bezoekje besparen. Ik ben niet te genieten namelijk als ik nerveus ben. Vandaag is ook de zomer begonnen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het vanaf vandaag mooi weer is. Het is gewoon een datum. Een seizoen. Iets waar wij mensen weer een naam aan moesten geven, omdat we anders door de chaos de eenvoud niet meer zien.

spin

Sorry, ik heb jeuk op mijn kop. Ik ga even mijn haren wassen. Laters. *3 minuten later* Zo, daar ben ik weer. Doe je dat zo snel? Ja, ik ben turbo. Ik was mijn haren altijd… of nee, niet altijd, maar wel vaak… apart. Dus, sokken uit, op de kop hangen, haren nat maken, kraan uit, wassen, kraan aan, uitspoelen, kraan uit, conditioner erin, effe wachten, kraan aan, uitspoelen, kraan uit, afdrogen, klaar! Scheelt echt enorm veel water! Bovendien is het ook heel goed voor je bovenbeenspieren.

voetbal

Sunday Sports
Het is vandaag weer tijd voor Max! Om 14:00 uur begint de grand prix van Oostenrijk en Max start vanaf de vierde startrij, P7. Formule 1 is weer leuk mensen! Hiep hiep hoera!!!!

Happy Stuff
Een goed gesprek bij de bedrijfsarts ♥ Zijn assistente die mij hielp met de papieren voor het UWV ♥ Muziek ♥ De reactie van Emma op mijn artikel waarin ik terugblikte op mijn eetstoornis ♥ Drie keer in één week dezelfde inzichtkaart krijgen ♥ De telefoon opnemen op precies het juiste moment ♥ Rust nemen ♥ Weer energie hebben voor het eetstoornisforum ♥ Een gesprek met een collega ♥ Later op de dag een berichtje van diezelfde collega ♥ Het positief zijn weer kunnen oppakken na een week met veel pijn en moeilijke momenten ♥ Netflix ♥ Sense8 ♥ Bloemen ♥

Take It Easy
De komende tijd zal ik het wat rustiger aan gaan doen. Ik ben gespannen voor de behandeling en daardoor merk ik dat ik erg opensta voor negatieve energie van anderen. Daar kan ik heel eenvoudig wat aan doen: minder lezen, meer tijd alleen doorbrengen en dagelijks mediteren. Dat ga ik dan ook doen. De behandeling zal vermoedelijk erg veel energie gaan kosten. De energie die ik vervolgens overhoud wil ik in mijzelf en mijn directe omgeving steken. Daarnaast wil ik natuurlijk wel dagelijks blijven schrijven en aanwezig zijn op het eetstoornisforum. Dat zijn de dingen die voor mij de komende tijd op 1, 2 en 3 staan. Misschien dat ik dus wat minder vaak reageer op andere blogs, maar ik lees nog steeds mee, hoor!

IMG_20150620_081413

Gratitude
Als ik iets geleerd heb het afgelopen jaar, dan is het wel dat alle geluk en blijdschap begint bij dankbaarheid. Zelfs voor de meest moeilijke momenten in je leven, omdat je juist daar de grootste leermomenten uithaalt en de kleine en eenvoudige dingen in het leven nog meer gaat waarderen.

Music Maestro
Ik werd vanochtend weer eens wakker met een wijsje in mijn hoofd. Deze moest ik echt googelen, want ik had geen flauw idee meer wie het was. Ik vond het nummer meteen en heb ‘m vervolgens lekker op repeat gezet. Superlekker nummer! Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

31 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s