Loving Lazy Sundays #46

LLSroos4

Vandaag is het vaderdag. Ik zal mijn vader straks even bellen, maar ik zal hem een bezoekje besparen. Ik ben niet te genieten namelijk als ik nerveus ben. Vandaag is ook de zomer begonnen. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het vanaf vandaag mooi weer is. Het is gewoon een datum. Een seizoen. Iets waar wij mensen weer een naam aan moesten geven, omdat we anders door de chaos de eenvoud niet meer zien.

spin

Sorry, ik heb jeuk op mijn kop. Ik ga even mijn haren wassen. Laters. *3 minuten later* Zo, daar ben ik weer. Doe je dat zo snel? Ja, ik ben turbo. Ik was mijn haren altijd… of nee, niet altijd, maar wel vaak… apart. Dus, sokken uit, op de kop hangen, haren nat maken, kraan uit, wassen, kraan aan, uitspoelen, kraan uit, conditioner erin, effe wachten, kraan aan, uitspoelen, kraan uit, afdrogen, klaar! Scheelt echt enorm veel water! Bovendien is het ook heel goed voor je bovenbeenspieren.

voetbal

Sunday Sports
Het is vandaag weer tijd voor Max! Om 14:00 uur begint de grand prix van Oostenrijk en Max start vanaf de vierde startrij, P7. Formule 1 is weer leuk mensen! Hiep hiep hoera!!!!

Happy Stuff
Een goed gesprek bij de bedrijfsarts ♥ Zijn assistente die mij hielp met de papieren voor het UWV ♥ Muziek ♥ De reactie van Emma op mijn artikel waarin ik terugblikte op mijn eetstoornis ♥ Drie keer in één week dezelfde inzichtkaart krijgen ♥ De telefoon opnemen op precies het juiste moment ♥ Rust nemen ♥ Weer energie hebben voor het eetstoornisforum ♥ Een gesprek met een collega ♥ Later op de dag een berichtje van diezelfde collega ♥ Het positief zijn weer kunnen oppakken na een week met veel pijn en moeilijke momenten ♥ Netflix ♥ Sense8 ♥ Bloemen ♥

Take It Easy
De komende tijd zal ik het wat rustiger aan gaan doen. Ik ben gespannen voor de behandeling en daardoor merk ik dat ik erg opensta voor negatieve energie van anderen. Daar kan ik heel eenvoudig wat aan doen: minder lezen, meer tijd alleen doorbrengen en dagelijks mediteren. Dat ga ik dan ook doen. De behandeling zal vermoedelijk erg veel energie gaan kosten. De energie die ik vervolgens overhoud wil ik in mijzelf en mijn directe omgeving steken. Daarnaast wil ik natuurlijk wel dagelijks blijven schrijven en aanwezig zijn op het eetstoornisforum. Dat zijn de dingen die voor mij de komende tijd op 1, 2 en 3 staan. Misschien dat ik dus wat minder vaak reageer op andere blogs, maar ik lees nog steeds mee, hoor!

IMG_20150620_081413

Gratitude
Als ik iets geleerd heb het afgelopen jaar, dan is het wel dat alle geluk en blijdschap begint bij dankbaarheid. Zelfs voor de meest moeilijke momenten in je leven, omdat je juist daar de grootste leermomenten uithaalt en de kleine en eenvoudige dingen in het leven nog meer gaat waarderen.

Music Maestro
Ik werd vanochtend weer eens wakker met een wijsje in mijn hoofd. Deze moest ik echt googelen, want ik had geen flauw idee meer wie het was. Ik vond het nummer meteen en heb ‘m vervolgens lekker op repeat gezet. Superlekker nummer! Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag! ♥

31 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lena schreef:

  Heel verstandig dat je je gaat focussen qua energie. Je hebt er maar zoveel van, dus zuinig mee om gaan. Heel veel succes met de behandeling!
  Fijne zondag x

 2. IngridMoorenBlogs schreef:

  Dat het maar gauw morgen is Xxx Ik word ook een monster als ik zenuwachtig ben….en geloof me,dat gaat nooit meer over,dus accepteer het maar 😉

 3. Pirre schreef:

  Lol @ dat haren wassen stukje. Ik heb het laatst zo ‘moeten’ doen maar oeffff: m’n rug! :p

 4. Sense8 is een goede serie, ik hoop dat er een tweede seizoen komt. Als je nog niet alle afleveringen gezien hebt wens ik je veel kijkplezier.

 5. altijdangelique schreef:

  Marion je bent een schat!
  Ik weet het slaat niet op je blogbericht, maar dit wilde ik even zeggen.

 6. kim schreef:

  Oh Marion die spin, je hebt me weer wakker gemaakt hoor, haha!
  Ik ben benieuwd naar sense 8 🙂

 7. Waarom begot doe jij je sokken uit om je haar te wassen ??? 🙂 Tenzij je tenen natuurlijk super behaard zijn, iets anders kan ik me op zondagmorgen niet voorstellen.
  Ik blijf ondertussen duimen voor de volgende stap in je therapie.
  Als je Dionne van het clipje nog eens ontmoet, wil haar vragen wat ze deed in de herentoiletten!

 8. dansenindestorm schreef:

  Je bent knap bezig. ❤

 9. Morgaine schreef:

  Wauw, superturbo haren wassen zul je bedoelen, hahaha ik herken dat wel overigens, van dat haren wassen, heb ik ook vaak 😉

  En dat stukje over open staan en negatieve energie oppakken, dat heb ik dus elke dag, en daarom kan ik mij dus ook moeilijk bezig houden met zo’n forum bijv, wat ik dus bij deze nog steeds heel knap vind van JOU!

  Geniet van de sportmomentjes vandaag en heel veel succes en sterkte voor vandaag en morgen ❤

 10. chucky1012 schreef:

  Goed van jou dat jij aan jezelf gaat denken!
  Leuke song.

  Fijne dag en good luck Xoxo

 11. Sanne schreef:

  je bent goed bezig hoor. Doe zo verder.
  van de zomer heb ik nog niet veel gemerkt, hier regent het heel hard.

 12. marielle schreef:

  hoi hoi
  natgeregend en toe aan een lunch even de laptop aan om jou blog te lezen!
  Heerlijk!
  Belangrijk om je te focussen qua energie, het is niet niks

  Een goede zondag en ik blijf het zeggen, je bent een voorbeeld!

 13. jackiedeklerk schreef:

  ik vind het best een idee dat ze goed weer zouden koppelen aan de datum…
  Niet gek dat je zenuwachtig bent en daardoor negatieve energie voelt en dat ook jouw humeur bepaalt..
  Morgenkomst vast goed

 14. Deisy schreef:

  Ik moet ook maar eens proberen om turbo haren te gaan wassen haha 😉 Wat ontzettend goed trouwens dat je voor jezelf en voor je eigen energielevel kiest: ik denk dat dit ook een hele goede keuze is hoor meis en dat jij daar de vruchten van gaat plukken ❤

 15. BySilke schreef:

  Volgens mij wordt het een suuuuuperleuke zondag wanneer je het doorhebt van die fiets 😀 Maar je hebt hem echt ongelooflijk verdiend! Geniet nog van je zondag 😀 Super trouwens dat je je haar apart wast, dat moet ik ook eens gaan doen 🙂

  1. Marion schreef:

   Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, ik zag het net op Twitter! Geweldig!!! 😀

 16. Myriam schreef:

  Veel succes morgen Marion!!! Denk aan jou

 17. joorloveswriting schreef:

  Goed zo meid!! succes morgen!!! Ik snap het best dat je op andere dingen gaat concentreren!!! 🙂 Fijne zondag nog!!! 😉

 18. Flavie schreef:

  Fijne zondag!!

 19. Anne schreef:

  De zomer is begonnen? Ik kreeg me toch een hoosbui over me heen. En ik fietste met een rugtas op mijn rug met mijn fotografiespul erin. Doodsbang dat het straks niet meer werkt. Maar valt gelukkig mee, denk ik. 🙂 En ik ben gezellig bij mijn ouders geweest. Broodjes beenham gemaakt voor vaderdag en bijgekletst met iedereen. De vriendin van mijn broer is ook in NL, dus dat is extra leuk. Nog een fijne zondag!

 20. Oh jij joh! Met je spin!!! ZEG dat dit in een ver land is!

  1. Marion schreef:

   Sorry Tessa. Mijn eigen achtertuin 😀

 21. Joyce schreef:

  Jij doet dus gewoon keiharde beenspieroefeningen met haren wassen, respect!! Denk goed aan jezelf de komende tijd!

 22. Nou ja, waar is die mooie zomer? Het lijkt precies wel herfst. Euhm, kan je me even uit mijn lijden verlossen maar waarom moeten je sokken uit? Meestal was ik trouwens ook mijn haar op mijn kop. Lieve Marion, ik begrijp het volkomen dat je het even rustig aandoet. Ik duim voor je morgen.

  1. Marion schreef:

   Ik heb geen bad, dus ik sta voorover in de douche met mijn voeten in het water. 🙂

 23. Isolde schreef:

  Klinkt als heel goede prioriteiten die je voor jezelf gesteld hebt! En dat stukje over dankbaarheid, zó waar!

 24. misssexandthecity schreef:

  Ik denk dat de behandeling inderdaad pittig zal zijn,……maar over een jaar ga jij zoveel verder staan, focus je daarop je doel,…..en steek alle energie in jezelf, je bent het meer dan waard!

 25. Els schreef:

  Heel veel succes vandaag! Goed dat je prioriteiten stelt!

 26. IngridMoorenBlogs schreef:

  Vanavond is het over 😉 succes!

 27. Sammie schreef:

  Ik doe nooit iets aan vaderdag eigenlijk, Tommy zijn papa is gisteren even koffie komen drinken maar dat was het. Netflix word ik ook altijd blij van, sense 8, ik ga er eens naar kijken!

 28. livewithfear schreef:

  Slim hoe jij je haren zo wast, want het zal inderdaad wel veel water besparen! Veel succes vandaag, komt vast goed ❤

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.