Persoonlijk

De Instagram Tag


Getagd: , , .

Screenshot_2015-06-24-08-17-12

Gisteren werd ik door Sammie getagd voor de Instagram Tag! Hoeraaaaa! I love Instagram! Ik heb deze tag al eens eerder ingevuld, maar who cares! Ik doe het gewoon nog een keer! De tag is trouwens in december 2014 bedacht door Danielle.

Spelregels:
1. Kopieer de vragen hieronder op je blog; DONE!
2. Geef met tekst en beeld uitleg bij de foto’s; GA IK ZO DOEN!
2. Nomineer 3-5 blogs om ook de Instagram tag in te vullen; DENK IK OVER NA!
3. Link Culturalize in je bericht. ALLRIGHT!

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Screenshot_2015-06-24-08-17-04
Niet echt een foto, maar wel mijn laatste post. Ik vind het erg leuk om zelf een plaatje te maken met een mooie tekst erop. Ik hou van quotes en teksten die me inspireren. Ik volg ook best wel veel instagrammers die zelden foto’s plaatsen, maar die met name motiverende quotes en teksten posten.

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?
Screenshot_2015-06-24-08-18-07
Met mijn MumuCow mok! De kwaliteit is niet al te best. Ik had toen nog een vrij eenvoudig toestel en de camera was ook niet van al te beste kwaliteit.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Screenshot_2015-06-24-08-19-44
Ik sta zelf niet vaak op foto’s. Deze vind ik wel erg leuk samen met mijn gekregen Minion. Selfies maak ik zo min mogelijk. Dat heeft niets met mijn zelfbeeld te maken hoor. Ik vind een selfie op z’n tijd best leuk, maar er zijn ook mensen die iets teveel met hun eigen hoofd bezig zijn. Diep in mijn hart hoop ik dat de selfiestick nu echt de laatste stuiptrekking van dit egotijdperk is. Het wordt tijd voor iets anders.

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Screenshot_2015-06-24-08-20-45
De meeste mensen zullen hier een mooie vakantiefoto plaatsen. Ik niet, want ik ben al 20 jaar niet op vakantie geweest. Deze foto is 5 minuten fietsen bij mijn huis vandaan. Ik hou van de binnenvelden en kan niet wachten tot het weer mooi weer wordt. Het is zo heerlijk daar. Puur genieten.

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?
Screenshot_2015-06-24-08-22-24
Dit is niet het meest culinaire hoogstandje van de afgelopen eeuw, maar wat mij betreft wel de lekkerste!

Welke foto kreeg de meeste likes?
Screenshot_2015-06-24-08-23-05

Dat vond ik toch zo gek! Deze foto plaatste ik vijf dagen geleden. Ik had veel pijn en moest vroeg naar bed. Ik had net schoon beddengoed erop gedaan, geurkaarsje aan, laptop mee naar boven. Het is niet leuk om op vrijdagavond zo vroeg naar bed te moeten, maar ik maak er gewoon het beste van en kan er dan ook echt van genieten. Daarom besloot ik even snel een foto te maken. Nooit gedacht dat dit de meeste likes op zou leveren.

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Screenshot_2015-06-24-08-25-12
Gedoogkat! Die kan natuurlijk niet ontbreken. Deze foto is zo hilarisch. Ik weet nog dat ik achter het raam stond. Hij keek om, zag toen iets bij de deur (waarschijnlijk een dwarrelend stukje onkruid), ging er als een jachtluipaard op af en halverwege zag je ‘m denken: ”Uh … wat was ik ook alweer aan het doen?” Vervolgens plofte hij ter plekke neer en viel in slaap.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik gebruik graag PicsArt. Vooral als ik zelf plaatjes maak met teksten en achtergronden. Foto’s bewerk ik vaak alleen met wat extra licht of kleur. Instagramfilters gebruik ik niet zo vaak.  

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Oeh, dat weet ik niet zeker en ik ga het ook niet opzoeken, maar ik denk: #love #life #gratitude.

Ik nomineer…
Els
Kim en Simone. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet gecheckt heb of jullie de tag al eerder ingevuld hebben. Voel je ook niet verplicht om hem over te nemen, maar als je dat wel doet vind ik het natuurlijk heel erg leuk.

See you on Instragram! ♥

37 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s