De Instagram Tag

Screenshot_2015-06-24-08-17-12

Gisteren werd ik door Sammie getagd voor de Instagram Tag! Hoeraaaaa! I love Instagram! Ik heb deze tag al eens eerder ingevuld, maar who cares! Ik doe het gewoon nog een keer! De tag is trouwens in december 2014 bedacht door Danielle.

Spelregels:
1. Kopieer de vragen hieronder op je blog; DONE!
2. Geef met tekst en beeld uitleg bij de foto’s; GA IK ZO DOEN!
2. Nomineer 3-5 blogs om ook de Instagram tag in te vullen; DENK IK OVER NA!
3. Link Culturalize in je bericht. ALLRIGHT!

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?
Screenshot_2015-06-24-08-17-04
Niet echt een foto, maar wel mijn laatste post. Ik vind het erg leuk om zelf een plaatje te maken met een mooie tekst erop. Ik hou van quotes en teksten die me inspireren. Ik volg ook best wel veel instagrammers die zelden foto’s plaatsen, maar die met name motiverende quotes en teksten posten.

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram?
Screenshot_2015-06-24-08-18-07
Met mijn MumuCow mok! De kwaliteit is niet al te best. Ik had toen nog een vrij eenvoudig toestel en de camera was ook niet van al te beste kwaliteit.

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?
Screenshot_2015-06-24-08-19-44
Ik sta zelf niet vaak op foto’s. Deze vind ik wel erg leuk samen met mijn gekregen Minion. Selfies maak ik zo min mogelijk. Dat heeft niets met mijn zelfbeeld te maken hoor. Ik vind een selfie op z’n tijd best leuk, maar er zijn ook mensen die iets teveel met hun eigen hoofd bezig zijn. Diep in mijn hart hoop ik dat de selfiestick nu echt de laatste stuiptrekking van dit egotijdperk is. Het wordt tijd voor iets anders.

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?
Screenshot_2015-06-24-08-20-45
De meeste mensen zullen hier een mooie vakantiefoto plaatsen. Ik niet, want ik ben al 20 jaar niet op vakantie geweest. Deze foto is 5 minuten fietsen bij mijn huis vandaan. Ik hou van de binnenvelden en kan niet wachten tot het weer mooi weer wordt. Het is zo heerlijk daar. Puur genieten.

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je op Instagram hebt gezet?
Screenshot_2015-06-24-08-22-24
Dit is niet het meest culinaire hoogstandje van de afgelopen eeuw, maar wat mij betreft wel de lekkerste!

Welke foto kreeg de meeste likes?
Screenshot_2015-06-24-08-23-05

Dat vond ik toch zo gek! Deze foto plaatste ik vijf dagen geleden. Ik had veel pijn en moest vroeg naar bed. Ik had net schoon beddengoed erop gedaan, geurkaarsje aan, laptop mee naar boven. Het is niet leuk om op vrijdagavond zo vroeg naar bed te moeten, maar ik maak er gewoon het beste van en kan er dan ook echt van genieten. Daarom besloot ik even snel een foto te maken. Nooit gedacht dat dit de meeste likes op zou leveren.

Wat is de allerleukste foto die je maakte van een (huis)dier?
Screenshot_2015-06-24-08-25-12
Gedoogkat! Die kan natuurlijk niet ontbreken. Deze foto is zo hilarisch. Ik weet nog dat ik achter het raam stond. Hij keek om, zag toen iets bij de deur (waarschijnlijk een dwarrelend stukje onkruid), ging er als een jachtluipaard op af en halverwege zag je ‘m denken: ”Uh … wat was ik ook alweer aan het doen?” Vervolgens plofte hij ter plekke neer en viel in slaap.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?
Ik gebruik graag PicsArt. Vooral als ik zelf plaatjes maak met teksten en achtergronden. Foto’s bewerk ik vaak alleen met wat extra licht of kleur. Instagramfilters gebruik ik niet zo vaak.  

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram (top 3)?
Oeh, dat weet ik niet zeker en ik ga het ook niet opzoeken, maar ik denk: #love #life #gratitude.

Ik nomineer…
Els
Kim en Simone. Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet gecheckt heb of jullie de tag al eerder ingevuld hebben. Voel je ook niet verplicht om hem over te nemen, maar als je dat wel doet vind ik het natuurlijk heel erg leuk.

See you on Instragram! ♥

37 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Simone schreef:

  Ik vind de quotes die jij op instagram plaatst en daarnaast je oprechtheid erg mooi! Er zijn echt zoveel accounts die een perfect leventje laten zien, terwijl dat natuurlijk niet allemaal zo hoeft te zijn. Ik vind de foto van jou mét minion ook erg leuk!

  1. Marion schreef:

   Dank je wel, Simone. Dat is 🙂 om te horen!

 2. Sammie schreef:

  Zo, dat heb je snel gedaan! 😀 Ik had al gedacht dat er een foto van een pannenkoek voor zou komen in jouw lijst 🙂

 3. Simone schreef:

  Hey!!! thanks voor je nominatie 😀 Ik ga hem invullen! Ik vind instagram ook geweldig! Ik volg (guilty pleasure) ook super veel quote insta’s en ook veel cavaliertjes 😀 Pannenkoeken yam! Ik heb tijdens het festival echt de lekkerste pannenkoeken ooit gegeten. En ze waren nog biologisch ook! Ik zal eens vragen aan de tattoomevrouw of ik het recept kan krijgen! Die MOET ik een keertje maken. Hihi die kat! Soms kunnen ze zo dom zijn he. Rover ook, issie bang voor een dwarrelend blaadje. Ook wel heel onvoorspelbaar en onheilspellend natuurlijk 😉 Oh ja en ik vind je mok prachtig!! 😀

  1. Marion schreef:

   Leuk dat je ‘m gaat invullen! Vond het zo jammer dat ik niet naar het festival kon. Ik hoop echt volgend jaar te gaan!

 4. Anita | Mindjoy schreef:

  Leuke tag en natuurlijk horen pannenkoeken hierin thuis 😉 Fijn gevoel hoeft idd niet ver weg te zijn, fijn dat je zo’n plek dicht bij huis hebt!

 5. Morgaine schreef:

  hahahaha ontzettend leuk deze tag, alleen instagram mis ik nu een beetje toch wel eigenlijk, al heb ik het nog nooit gehad, maar als ik dit zie en door de tijd heen van anderen als ze het mij laten zien, is dit wel een hele leuke app 😀

  En die kat, hilarisch!

  X

 6. kim schreef:

  De gedoogkat!! Wat een mooierd 🙂 mijn katten sluipen ook soms in de tuin, maar vangen gelukkig (bijna) nooit wat!

 7. dansenindestorm schreef:

  Nogmaals gefeliciteerd met je 500 volgers op Instagram! 🙂
  Hele leuke tag! Ik ga kijken of ik ‘m binnenkort ook kan invullen. (Kan natuurlijk sowieso, haha)
  Ik vind alle quotes en foto’s die jij plaatst altijd zo mooi en inspirerend. Ben heel blij dat ik je volg!
  Liefs Kim

  1. Marion schreef:

   Thank you! 🙂 Dat laatste vind ik echt lief. X

 8. Emily Lotus schreef:

  Leuk! Ik vond die foto van je bed trouwens echt heerlijk zen. Juist ook door je uitleg erbij.
  Ik moet bekennen dat ik wel regelmatig selfies maak; meestal om het kleurverschil in mn haar vast te leggen, haha. Toen ik een hele tijd niet van haarkleur wisselde, viel het me op dat ik *geen enkele* foto van mezelf had gemaakt in al die maanden. Als ik met verf speel, maak ik er zo een heleboel.

  1. Marion schreef:

   Ja, dat klopt, maar ik dat vind ik ook geen irritante selfies hoor! Ik vind jouw haar altijd zo gaaf met al die kleuren. En trouwens, wie ben ik trouwens om te zeggen dat mensen teveel selfies maken… 😮

 9. Nicetobeout schreef:

  Pannekoekennnnnnnnnnnn! En die Minion blijft ook erg leuk.

 10. marielle schreef:

  Leuke tag!
  Zelf heb ik geen Instagram maar door jou blog kijk ik af en toe een foto/quote, die quotes zijn vaak heel mooi vind ik!
  Die selfie is leuk! Ik was dit voorjaar een dagje weg met mijn moeder en je liep ongeveer overal tegen de sticks aan ;-), zouden die mensen ook nog iets van hun omgeving zien 😉

  Heb je zelf ook wel eens een tag ontworpen eigenlijk? (ahum sorry weet niet zoveel van bloggen af)

  Fijne dag!

  1. Marion schreef:

   Verrek nu je het zegt… Ik heb ook een keer zelf een tag bedacht. Ik weet alleen niet meer wat ik daarmee gedaan heb. Eens kijken of ik die nog ergens opgeslagen heb….

 11. Simplynspecial schreef:

  Leuke tag Marion 🙂 Heb ‘m ook al eens ingevuld, maar hij blijft leuk. Net als Instagram! Die minion selfie is leuk!

 12. Saar schreef:

  Ik vind jouw instagramaccount heel leuk! Een fijne balans tussen eigen foto’s en quotes en leuke dingen. En pannenkoeken zijn inderdaad gewoon lekker. Heb ik zin in!

 13. BySilke schreef:

  Ik kijk echt graag naar je instagramposts. Bij velen word ik het beu als ze meerdere keren per dag iets zetten, maar bij jouw posts sta ik altijd even stil. 🙂

  1. Marion schreef:

   Oh echt? Ik plaats soms om de twee uur iets! Maar gelukkig stoort het je niet 😉

 14. Anne schreef:

  Is het heel gek dat ik als fotofanaat geen instagram heb? Mijn goede foto’s deel ik op mijn blog en op Facebook, de snapshots op Whatsapp als daar een reden voor is. Wat mij betreft genoeg. 🙂

  1. Marion schreef:

   Vind ik niet! Gewoon doen wat je leuk vindt, lijkt me. 🙂

 15. jackiedeklerk schreef:

  Instagram blijft toch ook gewoon super….

 16. Laleh schreef:

  Ik vind Instagram ook heerlijk om te bekijken.
  Ik heb helaas niet altijd meer de energie om alle blogs vaak te bekijken
  en via instagram kan ik toch nog een beetje zien waarmee iedereen bezig is.

  Ik kan ook genieten van een stukje polder of kijken naar een dier die buiten loopt.

  X

  1. Marion schreef:

   Instagram is inderdaad ideaal als je weinig energie hebt. Ik voel me daardoor toch altijd wat meer betrokken bij alles, ondanks dat ik zoveel op bed lig. X

 17. Miss Sentinelli schreef:

  Echt een leuke tag! Leuk ingevuld hoor! Je hebt echt een mooie omgeving bij je in de buurt, zeker genieten! En super tof dat je 500 volgers hebt behaald op Instagram, gefeliciteerd :)!

 18. Sara schreef:

  Super leuk dat je deze tag hebt ingevuld. Leuk dat je de plaatjes zelf maakt. Erg mooi. En de kattenfoto is echt geniaal!

 19. Ik ken het ‘ding’ Instagram nog niet eens. Ben ik dan een Neanderthaler??

  1. Marion schreef:

   Ga je me deze inkopper echt geven? 😀

   1. Hij is je gegund 🙂 !

  2. Myriam schreef:

   Inderdaad, Thomas, het is fijn dat ik het eens mag zeggen, zomaar, omdat het kan 🙂 Je bent een Neanderthaler. Ik trouwens ook 😉

 20. Florentine schreef:

  Super leuke tag!!

 21. Jenn schreef:

  Leuk om te zien!

 22. Flavie schreef:

  Een superleuke tag! Ik vind het zo fijn om je te volgen op instagram 🙂

  1. Marion schreef:

   Dank je wel 🙂

 23. Anneleen schreef:

  Wat een leuke tag! Ik volg je trouw via instagram 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s