Who inspires you?

PicsArt_1435217223696

Vanochtend werd ik wakker gemaakt door het zonnetje. Ik maakte een foto van mijn dakraam waar de zon doorheen scheen en zette deze op instragram. Toen zag ik dat ik getagd was door iemand. Ik ging naar de betreffende post en op de foto stond:

Tag someone who inspires you.

If someone tags you then you’re an inspiration! Thank you for all you’ve done to touch the lives of others!

Hoe mooi is het dat iemand helemaal aan de andere kant van de wereld mij tagged, omdat zij mijn posts inspirerend vind? Hoe mooi is het om vervolgens alle reacties onder die post te lezen van al die mensen wereldwijd die elkaar inspireren op deze manier? Ik word daar zo ontzettend blij van.

Natuurlijk bracht het me meteen op een idee voor een artikel op mijn blog. Ik ben namelijk heel benieuwd wie of wat jullie inspiratiebronnen zijn. Is het iemand op instagram? Is het een blogger? Is het een boek? Is het muziek of een bepaalde artiest? Of misschien wel heel iets anders?

Laat het me weten in een reactie. Let’s inspire each other! ♥

31 reacties op ‘Who inspires you?’

 1. Wat gaaf is dat!!! Mijn inspiratie zijn mijn lezers en mijn volgers… ook lees ik graag en daar haal ik ook weer inspiratie uit. Ik schrijf veel op omdat ik bang ben dag ik dingen vergeet.. er xit altijd een klein notitieboekje in mijn tas.. soms raak ik al geïnspireerd als ik een kop koffie drink op een terrasje… hihi XoXo Olivia 💕

 2. In de eerste plaats ben ik mijn eigen inspiratie, maar natuurlijk, naar aanleiding van een geschreven en gepubliceerd woord en dan de reacties, is iedereen weer een eventuele nieuwe inspiratie om weer nieuwe dingen te kunnen schrijven of willen schrijven.

  Het is een interactie denk ik, maar in het begin denk ik, als iemand begint met wat dan ook, ben je je eigen inspiratie, want volgers en lezers en bovenal reageerders, komen later pas.

  X

 3. Wat een mooi iets!
  Who inspires me… ik denk dat ik toch wel bloggers die ik regelmatig volg allemaal heel inspirerend vind. Vooral hen die persoonlijke dingen plaatsen, inzicht geven (jou of zichzelf), kwetsbaar opstellen. Dat vind ik zo mooi en inspirerend.
  Quotes en mooie zinnen zijn ook heel inspirerend voor me. Gesprekken met mijn moeder. De douche. Mooi weer (dat kan ook regen of onweer zijn).

 4. Wat een mooi artikel en zeker even een goede stof tot nadenken. Mensen die gelukkig zijn en zich nergens druk om maken inspireren mij. Ik ben een stresskip en kan ergens snel overstuur van raken.

 5. Mensen die hun hart volgen inspireren mij! Daarmee heb ik meteen een heleboel mensen samengevat, maar ik word ook nogal snel geïnspireerd door anderen haha.

 6. Wauw, wat bijzonder. 🙂
  Dit klinkt vast enorm afgezaagd en stom, maar eerlijk gezegd ben jij echt een inspiratie voor me. Dat komt omdat je voor een deel dezelfde problematiek hebt (gehad) als ik en ik vind het zo bijzonder om te zien hoe jij met situaties en dingen omgaat. De manier waarop je in het leven staat vind ik erg bijzonder en mooi. Tja. Dat dus. ❤
  Liefs

  1. Wat een lieve reactie. We hebben inderdaad heel veel raakvlakken. Ik herkende laatst ook weer zoveel dingen in een artikel van jou. Ik ben blij te lezen dat ik een inspiratie voor je ben. Vroeger had ik dat ”teveel” gevonden. Nu maakt het me gelukkig. Dank je wel. ♥

 7. Mijn dochter van 2,5 en mijn man inspireren mij. Mijn dochter omdat ze nog totaal in het nu leeft en mijn man vanwege zijn nimmer aflatende positieve houding.

 8. Heullll gaaf dit!! Ik denk dat uit alles wel inspiratie haal. Mensen om mij heen, online mensen, de gewone dingen in het leven en natuurlijk Beyoncé 😉

 9. Wat een prachtig compliment voor jou! Heel mooi! Ik word geïnspireerd door heel veel mensen; door collega´s, mijn vriend en vooral de bloggers die ik volg en waarvan ik veel leer. Ook de gewone mens die ik tegenkom met zijn of haar bijzondere verhaal vind ik altijd erg inspirerend.

 10. Mooie blog
  Het zijn voor mij denk ik meerdere dingen/mensen, soms een klein voorval soms een persoon, soms een quote, het geloof en ook zeker ….”mijn kladblog” en dus jij!

  Dank je!

 11. Wauw wat cool zeg! Mijn inspiratie is gewoon van alles dat ik tegenkom en zie. Of dat nou iets in de supermarkt is of een plaatje dat ik zag op social media 🙂

 12. Wat enorm leuk en een eer :-). Ik word op verschillende manieren geinspireert. Kan zo even niemand speciaals noemen. Soms is het artikel, soms een boek, soms het nieuws, soms een foto op instagram.

 13. Wat een prachtig compliment!
  Ik vind inspiratie meestal vooral in iets nieuws leren, of in een gesprek met vrienden dat nét even wat dieper gaat dan van te voren verwacht.

 14. Lekker cliché, maar jij bent een van de meest inspirerende bloggers die ik volg! In hoe je in het leven staat en je een weg baant door tegenslagen, maar ook op bloggebied. Dus dikke knuffel voor jou! xx

 15. Het voelt vast goed om op die manier een vorm van waardering te krijgen. Bij mij komt inspiratie overal vandaan…je kunt zomaar ineens ergens door geraakt worden en daar wat mee willen doen. En het is mooi als je daarvoor open kunt en wilt staan. Het leven heeft genoeg te bieden 🙂 .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.