A room without a roof?

Uh, because I’m happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I’m happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I’m happy
Clap along if you feel like that’s what you wanna do

Vanochtend werd ik wakker met dit vreselijk overdreven vrolijke nummer in mijn hoofd. Ik vind het een prima nummer. Het blaast me niet van mijn stoel, maar ik zap ook niet weg als ik het hoor. Overdreven vrolijk is het wel. Vooral als je niet vrolijk bent. Moet je je voorstellen dat je gewoon een schijthumeur hebt, je alles behalve happy bent en vervolgens de hele dag loopt te zingenΒ Because I’m happy!

Niet alleen dat trouwens, maar… wassup met die eerste zin? If you feel like a room without a roof? Sorry? Weet je hoe kut dat is? Een kamer zonder dak? Heb je die hoosbui van vannacht meegemaakt? Dat meen je toch niet serieus of wel dan? A room without a roof??? Ik had de complete inboedel van mijn slaapkamer naar de stort kunnen brengen als dat het geval geweest was!

Clap along if you feel like that’s what you wanna do. Nou, dit nummer zit zo geniaal in elkaar dat ook al heb je absoluut geen zin om mee te klappen je het verdomme toch doet. Beetje zoals mijn tweede keus lievelingssprookje: Het Meisje met de Rode Schoentjes. Schoenen aan en dansen maar. Of je nou wil of niet. Ik ben er trouwens nog steeds niet overheen dat ze dood gaat aan het einde. Dat weet toch niemand! Moet je dat dan per se op internet zetten, meneer Wikipedia? Eerlijkheid duurt het langst. Dat hadden ze destijds tegen de vertaler van dat sprookje moeten zeggen. De Rode Schoentjes. Creepy shit man.

Because I’m happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Clap along if you feel….

Ik ben echt strontchagrijnig. Ik ben helemaal niet happy, Pharrell. Weet je trouwens dat er allemaal versies van een uur opgenomen zijn? Van een uur? Ja, van een uur! Dan zie je eerst Pharrell zelf en daarna allemaal normale mensen die een dansje doen op straat. Nou ja, voor zover je dat normaal kan noemen dan. Er schijnt zelfs een 24 uur versie te zijn van Happy. Als je jezelf nou echt een keer in kritieke toestand wilt meemaken, dan raad ik je aan om die eens op te zoeken op YouTube.

Like a room without a roof…. Idiot β™₯

30 reacties Voeg uw reactie toe

 1. dansenindestorm schreef:

  Hahaha! Ik voel me gelukkig niet zo vaak als een kamer zonder dak.

 2. simplyme_tineke schreef:

  Heerlijk stukje heb je geschreven. Gooi het eruit! πŸ™‚

 3. Een kamer zonder muren met alleen een plafond zou nog raarder zijn, vind ik dan πŸ™‚

  1. altijdangelique schreef:

   πŸ˜‚

 4. Morgaine schreef:

  Whahahahahaha ik ga jou maar snel weer even verlaten, voordat jij gaat schieten πŸ˜‰

  En ja die 24 uur versie is te vinden op youtube, heb zo nu en dan eens opgezocht, eigenlijk best verslavend om al die mensen te zien eigenlijk ook al klopt de tekst voor geen meter.

  X

 5. altijdangelique schreef:

  Wat een eikel die Pharrell zeg. We zouden hem moeten vastbinden en 24 uur voor m moeten klappen.

  1. Marion schreef:

   Haaaaahahahahaha!

 6. Anita | Mindjoy schreef:

  Haha, Marion je laat mij weer lekker lachen! Voor die 24 uurs video is gewoon een site gemaakt, hoe gek is dat πŸ˜‰ http://24hoursofhappy.com/

 7. Anne schreef:

  Hahaha ja ik ken het. Er is trouwens ook een versie die heel treurig klinkt, één of ander remix van weet niet wie. Lekker boeiend, cause I;m happy!!! (oh dat is niet helemaal waar, ik ben zo neutraal als maar zijn kan)

 8. Wat heb je dit heerlijk opgeschreven 😊 XoXo Olivia πŸ’•

 9. Sabine schreef:

  Hahaha inderdaad wat een tekst! Ik ga dat filmpje zo eens kijken, maar ben bang dat ik het niet een uur ga volhouden πŸ˜‰

 10. IngridMoorenBlogs schreef:

  Pas was hij op Pinkpop…ik moest er van huilen.Zijn dat tranen van geluk? Neh….

 11. marielle schreef:

  Haha ik dacht waar gaat dit stuk over…leuk geschreven en die versie van een uur. ..no way dat ik die op ga zoeken πŸ˜‰

 12. BySilke schreef:

  Haha wow, zalige versie πŸ˜€ Ik vond het wel grappig dat je dit hebt gepost, want ik zag hem gisteren live aan het werk! Het was echt een supergave show πŸ™‚

 13. visionarylifeee schreef:

  Even een hele diepe buiging voor u hoor mevrouw πŸ˜‰ hahaha! Wat een heerlijk stuk heb je geschreven over een ontzettend flut liedje (want dat vind ik het gewoon). Dat is dus ook op zich een compliment al en een talent. We want more… We want more… πŸ˜‰ X

  1. Marion schreef:

   Dank u! πŸ™‚

 14. Haha!
  Ik word altijd wel erg blij van dit nummer! Maar 24 uur lang?!

 15. Miss Sentinelli schreef:

  hahaha heerlijk geschreven weer :). Het 24 uurs filmpje heb ik voor ik denk max 10 minuten bekeken hahahah.

 16. Roos schreef:

  Heerlijk dat sarcasme van je! :p

 17. justfemz schreef:

  Jij bent een leuk mens met een geweldig gevoel voor humor! Heerlijk dit! 😊

  1. Marion schreef:

   Wat lief. Dank je wel! πŸ™‚

 18. Joyce schreef:

  Omg hahahaha haha wakker worden licht katerig en dan dit lezen, lach me kapot. Ik hou van je meis, puur omdat je dit zo kan verwoorden. Het is een gave!

 19. Jeetje Marion, je laat me lachen om dit blogje en dat gebeurd niet snel πŸ˜‰ Soms vraag ik me af of dat die mensen zelf door hebben wat ze zingen… Xoxo

 20. Myriam schreef:

  Hahahahaha, ik zit er nu ook mee in mijn hoofd, waarvoor dank Marion πŸ™‚ Vierentwintig uur, stel je voor….

 21. Sammie schreef:

  Hahaha, mopper mopper mopper, heerlijk! Ik vind het trouwens echt een vreselijk liedje, gewoon irritant πŸ™‚

 22. Flavie schreef:

  πŸ™‚ πŸ™‚

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.