Kladbloggen

A room without a roof?


Getagd: , , .

Uh, because I’m happy
Clap along if you feel like a room without a roof
Because I’m happy
Clap along if you feel like happiness is the truth
Because I’m happy
Clap along if you know what happiness is to you
Because I’m happy
Clap along if you feel like that’s what you wanna do

Vanochtend werd ik wakker met dit vreselijk overdreven vrolijke nummer in mijn hoofd. Ik vind het een prima nummer. Het blaast me niet van mijn stoel, maar ik zap ook niet weg als ik het hoor. Overdreven vrolijk is het wel. Vooral als je niet vrolijk bent. Moet je je voorstellen dat je gewoon een schijthumeur hebt, je alles behalve happy bent en vervolgens de hele dag loopt te zingenΒ Because I’m happy!

Niet alleen dat trouwens, maar… wassup met die eerste zin? If you feel like a room without a roof? Sorry? Weet je hoe kut dat is? Een kamer zonder dak? Heb je die hoosbui van vannacht meegemaakt? Dat meen je toch niet serieus of wel dan? A room without a roof??? Ik had de complete inboedel van mijn slaapkamer naar de stort kunnen brengen als dat het geval geweest was!

Clap along if you feel like that’s what you wanna do. Nou, dit nummer zit zo geniaal in elkaar dat ook al heb je absoluut geen zin om mee te klappen je het verdomme toch doet. Beetje zoals mijn tweede keus lievelingssprookje: Het Meisje met de Rode Schoentjes. Schoenen aan en dansen maar. Of je nou wil of niet. Ik ben er trouwens nog steeds niet overheen dat ze dood gaat aan het einde. Dat weet toch niemand! Moet je dat dan per se op internet zetten, meneer Wikipedia? Eerlijkheid duurt het langst. Dat hadden ze destijds tegen de vertaler van dat sprookje moeten zeggen. De Rode Schoentjes. Creepy shit man.

Because I’m happyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Clap along if you feel….

Ik ben echt strontchagrijnig. Ik ben helemaal niet happy, Pharrell. Weet je trouwens dat er allemaal versies van een uur opgenomen zijn? Van een uur? Ja, van een uur! Dan zie je eerst Pharrell zelf en daarna allemaal normale mensen die een dansje doen op straat. Nou ja, voor zover je dat normaal kan noemen dan. Er schijnt zelfs een 24 uur versie te zijn van Happy. Als je jezelf nou echt een keer in kritieke toestand wilt meemaken, dan raad ik je aan om die eens op te zoeken op YouTube.

Like a room without a roof…. Idiot β™₯

30 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s