Loving Lazy Sundays #47

LLSlove

Het was net 4:00 uur geweest toen ik vanochtend mijn ogen opendeed. Met man en macht probeerde ik weer in slaap te vallen, maar zoals dat bij mij meestal het geval is: kansloos. Om 4:30 uur stond ik naast mijn bed en om 5:15 uur zat ik met een flinke kop thee (HUH?) in de tuin. Ja, thee. Geen koffie. Waarom geen koffie? Geen idee. Follow your heart? Ik had gewoon het idee dat ik beter thee kon drinken vandaag.

Sunday Sports
Nee. Lekker, hè?

Happy Stuff
Ik kreeg een bijzondere ketting van moeder ♥ Koeloeren ♥ Ik won een fiets ♥ Bijna ontstekingsvrij ♥ Ik maakte kennis met mijn nieuwe therapeute ♥ Onweer ♥ Regen ♥ Zon ♥ Ik werd getagd door iemand aan de andere kant van de wereld ♥ Mijn nieuwe Chinese theebeker ♥ Vanilla Satin yankee candle ♥ Natuurlijke drop ♥ Twee keer visite ♥ Netflix ♥ Sense8 ♥ Planet Earth ♥ Gedoogkat die ons huis verkent ♥ Dat bijna alles wat je nodig hebt voor het weekend in de aanbieding is ♥ Mediteren ♥ Muziek ♥

Koe

Cow Stuff
Eergisteren ging ik koffie drinken bij mijn ouders. Onderweg stopte ik even om bij deze koeien te kijken. Er stond er eerst één, maar koeien zijn nieuwsgierig en al snel stonden ze me met z’n vieren te bekijken. Na een poosje begon de linker aan mijn hand te snuffelen. De rechter wilde wel, maar durfde toch niet. Toen de linker enthousiast aan mijn rok begon te likken ben ik weggegaan. Er zijn grenzen.

Stupid Stuff
Ik ben al een poosje bezig met het invullen van papieren voor het UWV. Ik heb dit tot nu toe heel netjes gebracht; alsof ik zelf bezig ben met het invullen van de papieren, maar dat is niet waar. Mijn leidinggevende moet die papieren invullen, ze opsturen naar mij en ik hoef ze alleen maar door te lezen en te ondertekenen. Officieel had ik de eerste papieren in september 2014 al moeten hebben. Toen had ze vakantie, dus dat liep wat uit naar oktober, maar uiteindelijk heb ik deze papieren pas eind maart 2015 gekregen. Ze waren niet in orde en dus begon er een mailwisseling waar maar geen einde aan kwam. Dat liet ze mij ook weten: ”Ik blijf niet heen en weer mailen.” Nee, dat hoeft ook niet als je die papieren gewoon een keer goed invult! Het is ondertussen bijna juli. In april zat ik een jaar in de ziektewet en nóg heb ik niet de juiste papieren ontvangen. Ik heb het nu uit handen gegeven. Ik heb andere dingen aan mijn hoofd. Mijn behandeling is net gestart. Ik kan dat gedoe om papieren er niet bij hebben. De assistente van de bedrijfsarts heeft het overgenomen en daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor. Als het goed is krijg ik volgende week de correcte papieren. Dat is dan wel tien maanden te laat, maar goed, beter laat dan nooit!

IMG_20150624_110429

Quote Of The Week
Don’t worry, be happy. Dat ging deze week niet zo heel erg lekker. Het was een onrustige week. Er was niet echt een aanleiding voor de onrust. Misschien de eerste keer therapie. Ik weet het niet. Hoe dan ook, ik hoop dat het de komende week weer wat beter gaat.

Music Maestro
Wel een pluspuntje van de afgelopen week is dat ik de muziek van Gabrielle Aplin herontdekt heb. Twee jaar geleden luisterde ik deze muziek heel erg vaak. Toen ik de muziek een paar dagen geleden opzette werd ik meteen mee teruggenomen naar die zomervakantie. Wat voelde ik me destijds goed zeg. Ik weet nog dat ik tegen Peter zei dat ik nog niet vaak zo genoten had van een vakantie. Ik was niet ziek. Mijn werk ging goed. Ik voelde me gewoon helemaal happy. Niet wetende wat me na de vakantie te wachten zou staan. Dat ik absoluut niet zou kunnen aarden in mijn nieuwe functie. Dat ik vreselijk vaak ziek zou worden. Dat ik uiteindelijk zelfs in een depressie zou belanden. Het gevoel wat ik heb als ik deze muziek luister geeft me hoop. Ik voel hoe goed ik me heb gevoeld. Ik weet dat als ik me twee jaar geleden zo voelde ik me in de toekomst ook weer zo moet kunnen voelen. Ondanks het feit dat ik nu wel ineens besef dat ik er op dit moment nog lang niet ben, ben ik toch blij dat ik dit weer even gevoeld heb. Ik weet weer waar ik naar op weg ben.

Fijne zondag allemaal. ♥

42 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Ook ik was al zo vroeg op. Niet erg, want het zonnetje was heel vlug van de partij. Genieten was het!
  Wat een kak met die papieren – hopelijk raakt het nu eindelijk in orde.
  De laatste week was niet fantastisch voor je, maar Fidel Linkerkous heeft voorspeld dat de komende week een echter knaller zal zijn voor je. Het is je toegewenst…

  1. Marion schreef:

   En als Fidel het zegt…

 2. Marielle schreef:

  hey
  Wat een mooie ketting!!
  De passiebloemen (zag de foto’s rechts in beeld) zijn prachtig

  Ik hoop dat je een hele fijne dag hebt en een betere week!

  Dat gevoel van die vakantie enkele jaren terug, gun ik je meer dan van harte!

  Fijne zondag

  1. Marion schreef:

   Lief! Dank je!

 3. Joyce schreef:

  Blij worden van onweer die moet je uitleggen want ik vind het vooral doodeng…. En vroeg wakker ook hier…. Had de gordijnen niet genoeg dicht getrokken, gevolg? Kwart voor 6 de zon in je giechel met een kater…. Morguh! Zo eerst maar eens thee idd. Fijne zondag meis xxx

  1. Marion schreef:

   Onweer sta ik echt voor op! Ik vind dat zo mooi. Vroeger toen we nog op de flat woonde ging ik zelfs altijd buiten zitten op het balkon. Ja, ik vind het echt supermooi!

   1. Joyce schreef:

    Ja je hebt gelijk is mooi… maar ik haat het onverwachtte

 4. Dina schreef:

  Nog geen allergische reacties bij manlief door de gedoogkat? 😀

  1. Marion schreef:

   Jawel! Hij heeft heel erg lopen niezen gisteren. Ik heb heel hard de hele dag ”pollen!” lopen roepen. Binnenkort gewoon nog een keer proberen. 😀

 5. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat een heerlijk nummer weer Marion, geeft inderdaad een zomergevoel 🙂 Jij ook een fijne zondag

 6. Elaintje schreef:

  Wat een gedoe zeg met die papieren! Ik vind koeien stiekem altijd een beetje eng als ze dichterbij komen. Dan zijn ze zo groot, maar dit lijken kleine koetjes 🙂 Don’t worry!

  1. Marion schreef:

   Ja, dit waren nog kalfjes. Erg lief!

 7. Wat een prachtige ketting! Mooie herinneringen erbij, altijd leuk. Hele fijne zondag Xoxo

  1. Marion schreef:

   Vooral de herinnering is waardevol. ♥

 8. Isolde schreef:

  Wat een gedoe zeg, met die papieren….Fijn als zo’n heerlijk liedje je dan helemaal uit je worries kan trekken en een goede stemming kan brengen 🙂
  Jij ook een fijne zondag!

  1. Marion schreef:

   Zeg dat wel… Maar aan alle sores komt een eind! 🙂

 9. Madeleine schreef:

  Poes poes poes! Hatsjoe. Lijkt mij wel enorm gezellig hoor een poes. Fijne zondag! *miauw*

  1. Marion schreef:

   Maak me gek, Madeleine! 😀 ♥

 10. dansenindestorm schreef:

  Ik hoop ook voor je dat het komende week wat beter gaat. Don’t worry, be happy maar even vasthouden voor de komende tijd! 🙂

 11. Myriam schreef:

  Geen sport, dat vind ik wel fijn 😉 Koeloeren doe ik ook graag, maar onder de rok dat gaat er over. Die leidinggevende en die papieren, ik word misselijk als ik het lees; Gelukkig heb je het uit handen kunnen geven. Smuffel xx

  1. Marion schreef:

   Onder de rok??? Dat maak jij er weer van, Myriammeke! You dirty old … woman 😉

   1. Myriam schreef:

    Marion!!!! Als je mij nog één keer een oude vrouw noemt kom ik persoonlijk naar waar het ook moge zijn dat je woont, om je te tonen dat ik nog piepjong ben 😉

 12. Morgaine schreef:

  Papieren en instanties, ja …. ook alweer een bekend verhaal, mooi dat er iemand is die dat even uit handen neemt nu, want dat kan inderdaad heel diep gaan zitten terwijl je vooruit wilt, je best doet en dan zoiets als papieren je telkens weer daar houden waar je stil lijkt te staan. Sterkte daarmee en ik hoop dat het nu snel opgelost is!

  Geniet van alle mooie momenten want voor je het weet, zat je in een mooie week, en dan… komt er zeer onverwacht nieuws…. mijn week ziet er dus bij voorbaat al even wat anders uit.

  X

  1. Marion schreef:

   Zeg dat. En ik heb zelf bij die instantie gewerkt, dus ik weet dat er geen lettertje verkeerd mag staan… Ik wens jou veel sterkte deze week.

   1. Morgaine schreef:

    Dank je wel… ik vergat nog, door dit heel gek, toen jij opstond, sliep ik dus net afgelopen nacht, hoe gek kan dat zijn, dat je nog niet echt wat voelt en dan toch zo klaarwakker blijft na zoiets… Geniet van je zondag, doe ik ook 😉 (al ben ik wel al aan het plannen en zo, wat ik morgen dan allemaal even extra moet… zo dubbel) X

 13. chucky1012 schreef:

  Gefeliciteerd dat je een fiets hebt gewonnen 😉
  Wat een toestand met de papieren.
  Fijn dat het nu steeds beter met je gaat.
  Heerlijk om zo vroeg wakker te zijn en dan lekker een kop thee te drinken en de vogeltjes te horen fluiten.
  Mooie song.
  Lekker rustige muziek.

  Fijne dag Xoxo

  1. Marion schreef:

   Dank je! Ja, dat vroege opstaan, ik vind het het mooiste moment van de dag!

 14. zomersproetje84 schreef:

  Wat fijn dat je weer even het gevoel van toen kon terughalen!! Hoop dat het deze week wat beter met je zal gaan. Prachtig cadeau van je moeder. Koeloeren…hihi dacht bedoeld ze nou koekeloeren..Nee toch echt Koeloeren zag het aan de foto. Geniet van je kopjes thee vandaag en doe maar rustig aan. Dikke knuffel!!

  1. Marion schreef:

   Koeloeren ja 😀 Ja, ben zo blij met de ketting. Jij welkom thuis, meis. X

 15. Anne schreef:

  Soms heb je even een reminder nodig om te zien waar je naar op weg bent. Confronterend, maar ook waardevol. 🙂 Weinig te beleven hè op sportgebied. Zeker stilte voor de storm, met de Tour en Wimbledon voor de deur.Van wielrennen snap ik helemaal niks, tennis is wel leuk. 🙂

  1. Marion schreef:

   Ga ik ook allebei volgen. Wielrennen vind ik tegenwoordig eerder frustrerend dan leuk :-/

 16. Bijzonder mooi dat een nummer je je zo kan laten voelen! Muziek is echt iets wonderbaarlijk moois. 🙂

 17. Deisy schreef:

  Ik vind het nog steeds zo ongelooflijk gaaf dat jij die fiets hebt gewonnen hea, elke keer krijg ik daar toch weer een grote glimlach van op mijn gezicht hihi 😉 Ook fijn dat je een leuke therapeute hebt, dat zorgt er toch weer voor dat het leven een stukje soepeler loopt. Wat vervelend trouwens van die papieren, ik begrijp dat je het uit handen hebt gegeven en er even klaar mee bent. Echt bijzonder hoe dat gaat. Ik wens je voor nu in ieder geval een prachtige zondag Marion, geniet er van ❤

 18. esthermarieke schreef:

  Die koeien zijn zo mooi! Ik hoop dat het snel wordt opgelost met de papieren! Beetje raar allemaal inderdaad. Fijne zondag nog!

 19. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Oh wat fijn dat je bijna ontstekingsvrij bent! Heerlijk nummer op het eind. Ik blijf hier nog even hangen om het af te luisteren 😉 gezellig.

 20. misssexandthecity schreef:

  Ik was naar goede gewoonte ook vroeg wakker en vroeg in de sportschool,…:-). Ook mij ging het vorige week niet geweldig af, nochtans had het een topweek moeten worden, want no kids,….take care sweetie x

 21. debby schreef:

  Jaah Koeloeren daar word ik ook altijd erg blij van. Wat een gedoe he die papieren van het UVW. Ik ben een aantal jaar geleden afgekeurd en werd soms zo moe van al die papieren/bezoekjes.

 22. Simplynspecial schreef:

  Je was er weer lekker vroeg bij vandaag hihi. Maar ik ben niet anders gewend van je 😉 Vroege vogel. Die koeien zien er wel echt knuffelbaar uit haha, maar likken zou ik ook niet op zitten te wachten. Hopelijk heb je komende week wat rustiger. Welterusten alvast 😉

 23. Sammie schreef:

  Wij hebben gisteren de eerste aflevering van Sense 8 gekeken op Netflix en ik snap er geen reet van. We vonden het allebei een hele vage serie en ik heb nu niet echt de behoefte om aflevering 2 te kijken. Maar misschien moet ik even doorzetten?

  1. Marion schreef:

   Ja, echt doorzetten! Maar ik moet wel zeggen dat het wel een beetje my kind of serie is. Ik hou van die shit die eigenlijk niet kan. 😀

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.