Share Some Happiness: Juli

ShareSomeHappiness

Iedere maand krijg ik van mijn zus zomaar € 50,-. Over het hoe en waarom lees je hier. De ene helft van het bedrag besteed ik aan mezelf. De andere helft besteed ik aan anderen. Ik hou mijn oren en ogen open om er op die manier achter te komen wie iets graag wil hebben of wie wel een opkikkertje kan gebruiken. De eerste maand gaf ik een Dopper weg, vorige maand een boek. Wat wordt het deze maand?

tarot deck kiezen4

Als eerste zal ik jullie vertellen wat ik met mijn helft heb gedaan. Oh zus, je hebt me zo gelukkig gemaakt. Ik ben al een poosje op zoek naar nieuwe orakelkaarten. Ik heb even gezocht, maar ben daar uiteindelijk mee gestopt. Ik vertrouwde erop dat de juiste kaarten vanzelf op mijn pad zouden komen en ja hoor, dat gebeurde gisteren. Op de blog Natuurlijke Spiritualiteit zag ik de orakelkaarten Earth Magic. Ik was meteen onder de indruk, klikte door naar de webshop en heb ze eigenlijk direct besteld. Wat een prachtige kaarten. Zonet kreeg ik al een mail dat ze vandaag bezorgd gaan worden! Dat zou wel heel erg snel zijn, maar wie weet. Ik wacht het rustig af.

IMG_20150624_110429

Wat ga ik met de andere helft van het geld doen? Ik gaf gisteren op instagram al een hint. Daar ontstond vervolgens een hele conversatie over taart, theekransjes en KERSTkransjes! Ik heb vreselijk gelachen. Heerlijk! Het wordt vandaag bijna 35 graden en de dames op instagram hebben het over kerstkransjes! Geweldig. Maar back to business. Ik kocht zelf een poosje geleden Een Blik Vol Geluk van de Hema. Echt een blijmakertje en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik kocht twee blikjes voor twee hele lieve mensen die wel wat extra geluk en blijheid kunnen gebruiken: Sandra en Ingrid. Ladies, ik hoop dat jullie Een Blik Vol Geluk nog niet hebben en dat jullie het leuk vinden om deze van mij te ontvangen. Ik stuur jullie hier vandaag nog een mailtje over.

Natuurlijk hoef je niet altijd iets te geven aan een ander om iemand blij of gelukkig te maken. Even een boodschap doen voor een ander of een luisterend oor bieden is minstens zoveel waard. Misschien is het leuk om iedere maand in ieder geval één ding voor iemand anders te doen zonder daar iets voor terug te verwachten. Goed plan? Yes! Let’s Share Some Happiness! ♥

60 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Deisy schreef:

  Wat is dit toch een prachtig initiatief meis! Ik ben helemaal ervoor om dagelijks iets voor een ander te doen: ik denk niet alleen dat dit bijdraagt aan je eigen geluk maar ook aan het geluk van de andere. Ik vind het in ieder geval mooi dat je iedereen hier op wijst en over na laat denken: dat doe ik in ieder geval 😉 Een goede start van de dag ❤ En natuurlijk hartstikke grote felicitatie aan Sandra en Ingrid ❤

  1. Marion schreef:

   Dagelijks! Zei ik maandelijks? Nee, dagelijks natuurlijk. Een glimlach of een lief woordje is al genoeg 🙂 ♥

 2. Marielle schreef:

  Super dat je dit weer doet en met jou wens ik Sandra en Ingrid veel “geluk” met hun blik vol!

  En voor jou, zomaar een virtuele knuffel (sorry knuffelen is niet zo mijn ding 😉

  XX

  1. Marion schreef:

   Des te meer betekent die knuffel voor mij. XXX

 3. Isolde schreef:

  Zo’n verhaal maakt me meteen blij op de vroege ochtend! Wat een super leuk idee van jou, én van je zus natuurlijk!

  1. Marion schreef:

   Mooi! Dat is fijn wakker worden! 🙂

 4. zomersproetje84 schreef:

  We zaten te veel in de hoek van taart enz te denken hihi.. Dat stond ook op het kaartje..Super mooi die nieuw bestelde kaarten en weet zeker dat Sandra en Ingrid erg blij zijn met hun blik vol geluk! Ik hoop vooral weer veel onvoorwaardelijke liefde te kunnen geven deze maand. Kost niks en levert zoveel op!x

 5. IngridMoorenBlogs schreef:

  Ik heb al vier keer op Ingrid geklikt…ben ik dat toch niet?Toen ben ik weer snel weggegaan.Help!Iets zomaar aannemen vind ik heel moeilijk…snap je wat ik bedoel?!Net zoals complimentjes krijgen…dat vind ik ook zo moeilijk.Gelukkig krijg ik die ook niet vaak…ja,wie zegt er nou wat ben je lekker dik.Die rode bezwete kop staat er ook zo goed bij…niemand toch.Ik durf niet meer op die link te klikken hoor…wacht,ik ga in mijn mail kijken.Normaal kom ik daar nooit,maar nu toch maar even checken.Mèn…ik ben er helemaal zenuwachtig van.Wel heel lief natuurlijk….help!

  1. Marion schreef:

   Ik moet zeggen… ik was hier wel een beetje bang voor en ik heb ook getwijfeld of ik het wel zou vermelden in de blog of gewoon zou zeggen in een mailtje en in het artikel geen namen erbij zou zetten. Ik zou namelijk hetzelfde reageren als jij, maar ik dacht dat dat aan mij zou liggen. Misschien moet ik hier ook maar eens over nadenken, want als wij dit hebben, hebben vast meer mensen dit. Ik heb je nog geen mail gestuurd muts! Ik wou je eerst de stuipen op het lijf jagen!

   1. IngridMoorenBlogs schreef:

    Is niet goed dat we dit hebben hè?!

    1. Marion schreef:

     Hahaha nee! Absoluut niet!

    2. IngridMoorenBlogs schreef:

     Gelukkig mankeren we verder niks 😉

     1. Marion schreef:

      Jij bent echt gek 😀

      1. IngridMoorenBlogs schreef:

       Dank je 🙂

  2. Marion schreef:

   En nu heb ik je een mail gestuurd. 😀

 6. altijdangelique schreef:

  Hahaha ik wist natuurlijk wel dat het een blik vol geluk was. Ik heb nu geen zin meer in kerstkransjes, maar het is nog vroeg. Wat niet is kan nog komen.
  Onwijs leuk initiatief blijft het. Ga zo door meid.

  Ps. Hoe gaat het eigenlijk met rondkomen van jullie kleine budget op het moment?

  Xx

  1. Marion schreef:

   Thanks meis. Wat de ps betreft: ik ben alles goed aan het bijhouden en makkelijk is het niet. Ik geef ongezien veel makkelijker geld uit dan ik dacht. Dingetje bij de Action, dingetje bij de Hema, even dit, even dat. Rond de 20e komt het volgende loon wil binnen en dan ga ik de balans opmaken. Ik vrees dat er dan nog wel heel wat werk aan de winkel is….. 😀

 7. Lena schreef:

  Superlief! En ja, laten we wat doen voor elkaar. Ik steun jouw oproep van harte. Een schouder, een luisterend oor, een lach, een kaart, er is zoveel te bedenken wat niets of weinig kost maar wat zo’n verschil kan maken!

  1. Marion schreef:

   Ja!!! En kaartjes sturen is ook leuk. Laatst zag ik weer iemand die overal zomaar kaartjes achterliet. Lijkt me ook zo tof om een keer te doen!

 8. DinaDina schreef:

  Ooh Marion, jij bent zo’n mooi mens. Ik word gewoon helemaal vrolijk als ik dit lees!

  1. Marion schreef:

   Daar word ik weer vrolijk van! Kettingreactie! 🙂

 9. Anita | Mindjoy schreef:

  Wat gaaf dat je eindelijk de kaarten gevonden hebt en wat een lief gebaar weer!

 10. My Little Happiness schreef:

  Je bent geweldig Marion! Dat je dit doet is zo leuk! Inderdaad moest ook erg lachen om het theekransjes verhaal gister hihi!

 11. BySilke schreef:

  Ooh, hoe lief Marion! Ik vind het echt super van je dat je de helft weggeeft aan anderen, ik ben ook blij dat je eindelijk je kaarten hebt gevonden. Ben benieuwd hoe ze eruit zien!

  1. Marion schreef:

   Die kaarten komen zeker binnenkort voorbij!

 12. Morgaine schreef:

  Nog steeds helemaal gaaf wat jij doet op deze manier. Zelf doe ik het in natura inderdaad, al jaren, en wel vaker dan eens per maand, sommigen hebben vooral dat lezend oog of dat luisterend oortje nodig.

  Of dat boodschapje 😉

  X

  1. Marion schreef:

   Mooi! En zelfs een glimlach is al genoeg 🙂

 13. Super dat je nieuwe kaarten hebt kunnen bestellen! Daarnaast vind ik het echt top dat je elke maand een of meerdere mensen blij maakt. Echt heel lief van je!
  Helaas zit het er voor mij financieel niet in om
  mensen iets cadeau te doen, maar ik probeer wel op mijn eigen manier iets voor mensen te doen zonder er iets voor terug te verwachten.

  1. Marion schreef:

   Zelf kan ik het financieel ook niet hoor, maar ik heb zo’n geluk met die zus van me. Maar wat ik al schreef, een luisterend oor of even iets voor iemand doen is minstens zo belangrijk. Ik denk zelfs van meer waarde dan iets tastbaars geven.

 14. simplyme_tineke schreef:

  Wie goed doet, goed ontmoet. Mooi initiatief!

 15. natuurlijkespiritualiteit schreef:

  Wat een leuk idee! Ik heb toevallig gister een weggeefactie met edelstenen op Facebook gezet vanuit m’n webshop. Soms is geven zoveel leuker dan krijgen! Ik wens je een stralende dag.

  PS. Het pakketje komt morgen. 😉 Vandaag zegt dat domme systeem van Postnl, maar dat gaat natuurlijk niet als ik het gisteravond om 22.00 heb staan inpakken :p Maar morgen, morgen komt het! Ik hoop dat je het leuk vind!

  1. Marion schreef:

   Dat dacht ik al. Er staat ondertussen ook morgen op! Ik kijk er enorm naar uit. Ik ga eens kijken op facebook! 🙂

 16. dansenindestorm schreef:

  Wauw, wat lief Marion! 🙂 Je bent echt een heel mooi mens!
  Ik hoop dat je vandaag lekker kunt genieten van dit heerlijke weer, in de schaduw. Eventueel met wat kerstkransjes. 😉 Liefs

 17. christine schreef:

  Geweldig meis, mooi mensje ben je toch!! En wat een lieve zus!

  1. Marion schreef:

   Zonder mijn zus was het niet mogelijk. ♥

 18. Myriam schreef:

  Zalig idee, ben benieuwd naar je nieuwe orakelkaarten hoor.

  1. Marion schreef:

   Ik ook!!! Die ga je zeker voorbij zien komen één dezer dagen!

 19. debby schreef:

  Wat een mooie gedachte meid! Deze hou ik erin en ga ik ook zeker wat meedoen. Ik vind het zelf sowieso leuk om wat voor anderen te doen.

  1. Marion schreef:

   Wat fijn, Debby! Grote glimlach hier door jouw reactie. ♥

 20. Xaviera schreef:

  Wat ontzettend lief weer dat je dit doet! Gefeliciteerd Sandra en Ingrid! 🙂 En die kaarten…wauw…ik geloof dat ik die aan mijn wensenlijstje ga toevoegen. Echt prachtig! ❤ Ik kan mij goed voorstellen dat je lieve zus jou hier heel erg gelukkig mee heeft gemaakt!

  1. Marion schreef:

   Ik moest ook meteen aan jou denken toen ik die kaarten zag. Ik kan niet wachten. Morgen komen ze binnen! ♥

 21. Marion, ik vind het nog steeds fantastisch dat je dit doet! Zo laat je maar weer zien dat lieve en oprechte mensen nog steeds bestaan! X

  1. Marion schreef:

   Ahhhw, dat is een fijne reactie! Big smile here! X

 22. Sammie schreef:

  Vind het nog steeds zo cool en bijzonder dat je dit doet! Een blikje geluk worden ze vast erg blij van 🙂

  1. Marion schreef:

   Ik mag hopen van wel… 😉

 23. Sabine schreef:

  Hier word ik dus echt ongelooflijk blij van 😀

 24. Els schreef:

  Ik vind dit zo mooi! Die kaarten zijn prachtig, ik ben daar altijd nieuwsgierig naar. De blikjes vol geluk zijn goed terecht gekomen. :-).

 25. Anne schreef:

  Ik heb ooit een fotoblog gehad met als ondertitel Sharing is caring. Helemaal mee eens dus!

 26. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Cool Marion! Weet je wat ik zo bijzonder vind het feit dat jij met minder moet rond komen en toch een stukje deelt. Woman YOU TOTALLY ROCK!!

  Ik las zonet de reacties en velen zijn lazen dit artikel vroeg in de ochtend en ik ga ermee naar bed 😉 ook mooi!

  1. Marion schreef:

   Thank you! Hoop dat je lekker geslapen hebt 😀

 27. Simplynspecial schreef:

  Jij bent goed bezig! Super dat je iets wil delen met je omgeving, je lezers 🙂 Die blikjes zijn echt cute ❤

 28. Inge schreef:

  Wat een ontzettend mooi initiatief en gebaar zeg! Echt fantastisch!

 29. Carlijn schreef:

  Wat ben je toch een lieverd! En een doosje geluk, dat is echt Marion om te geven vind ik. Leuk verzonnen!

 30. Lies schreef:

  Ik vind het geweldig dat je ermee door bent gegaan! Je zus doet indirect ook goeds voor deze mensen, en jij ook. Zoals je al zegt, het hoeft niet met iets tastbaars, maar je doet het wel op een bijzondere manier!

  1. Marion schreef:

   Thanks, meis. Fijn om te horen 😊

 31. joorloveswriting schreef:

  Wauw goed bezig!!! 🙂 Super goed en lief dat je het doet! En wat lief van je zus! !

 32. Echt super<3
  En dat blikje heb ik ook, zo tof!

 33. Fantastisch! Wat een mooi initiatief!
  Je hebt een groot hart, weet je :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.