Share Some Happiness

Share Some Happiness: Juli


Getagd: , , , .

ShareSomeHappiness

Iedere maand krijg ik van mijn zus zomaar € 50,-. Over het hoe en waarom lees je hier. De ene helft van het bedrag besteed ik aan mezelf. De andere helft besteed ik aan anderen. Ik hou mijn oren en ogen open om er op die manier achter te komen wie iets graag wil hebben of wie wel een opkikkertje kan gebruiken. De eerste maand gaf ik een Dopper weg, vorige maand een boek. Wat wordt het deze maand?

tarot deck kiezen4

Als eerste zal ik jullie vertellen wat ik met mijn helft heb gedaan. Oh zus, je hebt me zo gelukkig gemaakt. Ik ben al een poosje op zoek naar nieuwe orakelkaarten. Ik heb even gezocht, maar ben daar uiteindelijk mee gestopt. Ik vertrouwde erop dat de juiste kaarten vanzelf op mijn pad zouden komen en ja hoor, dat gebeurde gisteren. Op de blog Natuurlijke Spiritualiteit zag ik de orakelkaarten Earth Magic. Ik was meteen onder de indruk, klikte door naar de webshop en heb ze eigenlijk direct besteld. Wat een prachtige kaarten. Zonet kreeg ik al een mail dat ze vandaag bezorgd gaan worden! Dat zou wel heel erg snel zijn, maar wie weet. Ik wacht het rustig af.

IMG_20150624_110429

Wat ga ik met de andere helft van het geld doen? Ik gaf gisteren op instagram al een hint. Daar ontstond vervolgens een hele conversatie over taart, theekransjes en KERSTkransjes! Ik heb vreselijk gelachen. Heerlijk! Het wordt vandaag bijna 35 graden en de dames op instagram hebben het over kerstkransjes! Geweldig. Maar back to business. Ik kocht zelf een poosje geleden Een Blik Vol Geluk van de Hema. Echt een blijmakertje en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik kocht twee blikjes voor twee hele lieve mensen die wel wat extra geluk en blijheid kunnen gebruiken: Sandra en Ingrid. Ladies, ik hoop dat jullie Een Blik Vol Geluk nog niet hebben en dat jullie het leuk vinden om deze van mij te ontvangen. Ik stuur jullie hier vandaag nog een mailtje over.

Natuurlijk hoef je niet altijd iets te geven aan een ander om iemand blij of gelukkig te maken. Even een boodschap doen voor een ander of een luisterend oor bieden is minstens zoveel waard. Misschien is het leuk om iedere maand in ieder geval één ding voor iemand anders te doen zonder daar iets voor terug te verwachten. Goed plan? Yes! Let’s Share Some Happiness! ♥

60 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s