Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #48


Getagd: , , , , , , , .

LLSlove

Vandaag niet echt een standaard Lazy Sunday. Ik was al vroeg wakker. 4:00 uur of zo. Peter kon niet slapen van de warmte, dus die lag nog beneden op de bank met een ventilator voor zijn neus. Mogge. Toen ik koffie ging zetten besloot hij er maar eens in te duiken. Truste. Ik ben echt zo ontzettend blij dat we een compleet ander ritme hebben. Je moet er toch niet aan denken dat je elkaar 16 uur per dag ziet en dan ook nog eens 8 uur naast elkaar in bed ligt. Nee, samen zijn is leuk, maar er zijn grenzen. 

bos9

Rond 8:00 uur had ik er gevoelsmatig al een halve dag opzitten. Wat in vredesnaam moet ik gaan doen om weer zo’n warme dag door te komen? Toen zag ik op instagram bij Marij van de blog Zomersproetje een foto van het bos voorbij komen. Die waren al heerlijk aan het wandelen op de vroege ochtend. Ik bedacht me geen moment, knalde mijn computer uit en stapte in de auto richting het bos. Ik nam mijn camera niet mee, want het was al best bewolkt. Achteraf enorm veel spijt van. Ik reed namelijk verkeerd (Ja, ik kan dat. Ik kan verkeerd rijden naar een bos waar ik al honderd keer geweest ben.) en kwam uit op een plek waar ik nog nooit geweest was. Ik heb een paar foto’s met mijn telefoon gemaakt, maar de volgende keer gaat toch echt mijn spiegelreflex mee.

bos11

Je begint deze wandeling in het bos. Door het bos loopt een beekje en dat volg je tijdens de route van een kilometer of vijf. Kijk eens hoe helder het water is. Ik had bijna mijn schoenen uitgetrokken…

Bos1

Al vrij snel kom je bij deze houten loopbrug uit. Je wandelt hier door het prachtige veld met gras, bloemen, vlinders, kikkers en nog veel meer.

Bos2

Wauw. Gewoon wauw.

bos7

Tijd om even te zitten.

bos5

Oké, liggen.

bos3

Ik kan niet wachten om terug te gaan met mijn fotocamera.

Sunday Sports
Jaaaaa, het is weer zover. Formule 1! Om 14:00 uur… wacht. Silverstone. Engeland. Oh jee. Tijdsverschil. Formule 1 begint normaal gesproken om 14:00 uur, maar in Engeland is het een uur vroeger. Effe checken of het niet een uur later begint dan. Kan me niet herinneren dat dat zo was…. Nee, zo te zien gewoon om 14:00 uur. De uitzending op de BBC begint om 13:15 uur. Max start vanaf P13. Dat kan beter, maar ik zag dat hij vanochtend in de VT3 alweer een keurige vijfde tijd had laten noteren. Kan dus wel eens een leuke race worden.

Happy Stuff
Inzichten tijdens therapie ♥ Nog meer inzichten tijdens therapie ♥ De nieuwe Earth Magic orakelkaarten ♥ Instagram ♥ Hele mooie, leuke en lieve reacties op mijn blog ♥ Ik vond weer een paar nieuwe blogs om te volgen ♥ Bijna bijna bijna ontstekingsvrij ondanks die vreselijke warmte ♥ Onverwachts bezoek van een vriend die we al twee jaar niet gezien hadden♥ Hij had een hondje bij zich ♥ Wandelen in de natuur ♥ Plannen voor een nieuwe blogdate ♥ Ik gaf twee blikjes vol geluk weg ♥ Een ventilator ♥ IJsjes eten ♥

Quote Of The Week
We’re taught to be ashamed of confusion, anger, fear and sadness. To me they are of equal value to happiness, excitement and inspiration. – Alanis Morissette –

Wat moet ik hierover zeggen. Dit zegt het eigenlijk allemaal voor mij.

Music Maestro
Heaven is a place we know
Heaven is the arms that hold us
Long before we go

Fijne zondag allemaal. ♥

26 Comments

 • Jij ook een fijne zondag! Was het niet warm in het bos? Gisteren fietste ik ’s avonds laat (rond zonsondergang) naar huis. Helemaal overstuur, misschien speelde dat ook wel mee in het warm hebben. Anyway, het viel me op dat juist in de bossige stukken de warmte was blijven hangen.

 • Ik vind de foto’s best geslaagd voor mobiel-beeldjes. Nu heb je een reden om op die plek terug te keren :).
  Zoals Carrie hierboven schrijft voel ik me de laatste weken ook zeer gelukkig hoe je met reuzenstappen evolueert in de juiste richting. Marion 2.0 staat echt in de steigers en zal er sterker uitkomen dan ooit gehoopt.

 • Wat ontzettend tof dat ik jou heb geïnspireerd, Marion!!! Ik zag al vrij snel na het plaatsen van mijn foto prachtige beelden van jou op IG voorbij komen. Tussen de bomen is er altijd schaduw, een heerlijke plek voor deze onmenselijk hete dagen. Gaan we vaker heen he meis. Erg mooie quote ook. Dat wordt vaak vergeten dat deze (voor velen vervelende) punten toch net zo of zelfs leerzamer zijn dan de ‘vrolijke’ aspecten van het leven. Nog een hele fijne lazy sunday.X

 • Ik vond je al laat vanmorgen, maar jij was lekker in het bos! Ik durf niet meer te gaan, omdat ik bang ben dat ik verdwaal. Ook al ben ik er al 100 keer geweest. De weg naar het bos weet ik dan wel weer zo te vinden 😝

  Ik moet ook altijd zo lachen hoe Peter en jij zo’n ander ritme hebben. Ik geloof niet dat anderen het op die manier zo lang met elkaar volhouden. Dat zegt nogal wat over jullie relatie 🙂

  Fijne zondag

 • Bijna vrij van ontstekingen, hoera!!
  fijne happy stuff!

  het is dat je het zegt maar die foto’s hadden net zo goed met je camera gemaakt kunnen zijn.

  Oh..wat zou ik daar graag een keer die route wandelen?? Ik hou van wandelen in de natuur, en geniet ervan (zolang het nog kan!)

  Dank je voor het delen!!

 • Een geluk bij een ongeluk dat je verkeerd reed want wat een mooie plek om verkoeling te zoeken. Kan ik maar al te goed begrijpen dat je zo snel mogelijk terug wilt met je camera. Zelf was ik enorm happy met het nieuws dat ik een blikje vol geluk mag ontvangen. Wat heb jij toch een ongelooflijk groot hart, lieve Marion. Fijne zondag nog!

 • Ik weet niet of je wel echt verkeerd gereden bent hoor, hahaha soms moet het zo zijn om die nieuwe dingen te ontdekken, en daar ga ik nu ook vanuit 😀 Wat een prachtige plek heb je gevonden, vooral met het stromende heldere beekje…. toeval IS…

  X

 • Hele mooie plek heb je per ongeluk gevonden! Daar gaan we vast nog veel mooie foto’s van zien 🙂 Ik vind jullie totaal verschillende ritme’s ook zo grappig. Zou niks voor mij zijn trouwens. Tommy en ik gaan graag samen naar bed 🙂

 • Ik moest zo hard lachen om dat stukje over het slapen met Peet, ergens herken ik het 🙂 Maar in de winter wil ik Jer maar wat graag naast me hebben voor zijn warmte 🙂 Heb jij dat niet? En idd schitterend plekje, zou wat graag eens die rust daar opzoeken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s