Persoonlijk

Invincible Heart


Getagd: , , , , .

IMG_20150709_055737

Ik ben het even kwijt. De positiviteit. Ik lig te draaien en te woelen in bed. Gedachten schieten alle kanten op. Ogen open. Ogen dicht. Muziek aan. Muziek uit. Linker zij. Rechter zij. Ik ben de rust kwijt. Waar is dat kinderlijke vertrouwen in de toekomst gebleven?

Ik ben bang voor wat er komen gaat. Ga ik het allemaal wel redden? Ga ik hier wel uitkomen? Wat als…. Wat als…. Wat als…. Wat als het niet gaat lukken en ik weer terug moet naar de situatie waar ik vandaan kwam? Het antwoord daarop is simpel: Dat gaat niet gebeuren.

Op 26 mei 2015 maakte ik mijzelf een aantal beloften:

  • Ik ga nooit meer terug naar de situatie waar ik vandaan kom.
    Hiermee bedoel ik dat ik niet meer terugga naar de situatie zoals deze een jaar geleden was. Werken, thuiskomen, eten, naar bed. Ongeacht of ik ziek was of niet.
  • Mijn waarde staat vast.
    Ongeacht of ik ziek ben, werk heb of kan wat een ander kan. Ongeacht wat ik eet of drink. Ongeacht hoe ik eruit zie.
  • Ik sta achter iedere beslissing die ik neem.
  • Ik ga er alles aan doen om mijn dromen waar te maken.

Ik ben niet iemand die beloftes breekt.

Mijn verjaardag en de dagen eromheen waren iets teveel van het goede. De spanning liep te hoog op. Ik stelde mezelf teleur en soms moet je dat gevoel even verwerken voor jezelf. Dan kan iedereen om mij heen zeggen dat ik het goed doe, maar het moet door mijzelf gevoeld worden. Deze dagen zijn moeilijk. Ze zijn zwaar, vermoeiend, pijnlijk en frustrerend, maar bovenal zijn ze leerzaam.

“The spirit of her invincible heart guided her through the shadows.” – Gabriel Garcia Marquez ♥

41 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s