Review: Valenta telefoonhoesje

collage

Sinds oktober vorig jaar heb ik een Huawei Ascend P7. Deze dame heeft echter nooit de moeite genomen om een passende bescherming te kopen. Ik kocht een eenvoudig en goedkoop hoesje bij de Action. Deze was wel iets te groot, maar dat kon me niet niet schelen. Gevolg was echter wel dat mijn telefoon altijd half uit het hoesje schoof waardoor hij nu al behoorlijk wat kleine beschadigingen heeft. Om erger te voorkomen werd het tijd voor een goed passend hoesje.

foto2

Mijn keuze viel op de Valenta Booklet Classic Luxe. Een flip case die door het mooie bruine leer klassiek en stijlvol oogt. Het hoesje voelt dik en stevig aan. Perfect om mijn telefoon optimaal te beschermen.

collage2

Aan de binnenzijde van de flip case zit een plastic frame. Dit heeft mijn voorkeur ten opzichte van een schuif- of plaksysteem. Wat echter de doorslag gaf bij het maken van mijn keuze was de mogelijkheid om pasjes op te bergen aan de binnenzijde van het hoesje. Ik loop vaak zonder tas naar het winkelcentrum hier op de hoek en zo hoef ik niet meer op stap met én mijn telefoon én mijn portemonnee.

foto1

Uitsparingen op de juiste plekken; ook dat is nieuw voor mij. Bij mijn vorige hoesje moest ik voor iedere foto de telefoon uit het mapje halen. Voor mij extra onhandig, omdat ik dagelijks veel foto’s maak voor Roamler en SmartSpotter. Ik ben hier dus echt heel erg blij mee.

Ben jij nog op zoek naar telefoon accessoires? Dan moet je echt een keer op GSMpunt.nl kijken. Ik zag al een paar ontzettend leuke hoesjes, zoals een Galaxy A3 hoes met een prachtige dreamcatcher erop en een P8 Lite hoesje met schattige uiltjes. Zucht…. Ik neus nog even lekker verder. ♥

Dit product heb ik ter review ontvangen. Zie voor meer info de disclaimer.

23 gedachten over “Review: Valenta telefoonhoesje

  1. Heel mooi én handig! Ik ben ook toe aan een nieuw hoesje. Mijn mobiel valt nu zo vaak en telkens valt hij dan uit de bescherming. Niet de bedoeling!

  2. Prachtig hoesje heb je nu. Fijn merk ook!
    Ik kocht van hetzelfde merk een zwarte voor de iPhone van mijn oudste. Die heeft het nu al ruim 2 jaar in gebruik maar het ziet er nog als nieuw uit.
    Voor de jongste kocht ik laatst een lichtbruine voor zijn smartphone. Ze hebben ieder hun eigen smaak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.