Review: Valenta telefoonhoesje

collage

Sinds oktober vorig jaar heb ik een Huawei Ascend P7. Deze dame heeft echter nooit de moeite genomen om een passende bescherming te kopen. Ik kocht een eenvoudig en goedkoop hoesje bij de Action. Deze was wel iets te groot, maar dat kon me niet niet schelen. Gevolg was echter wel dat mijn telefoon altijd half uit het hoesje schoof waardoor hij nu al behoorlijk wat kleine beschadigingen heeft. Om erger te voorkomen werd het tijd voor een goed passend hoesje.

foto2

Mijn keuze viel op de Valenta Booklet Classic Luxe. Een flip case die door het mooie bruine leer klassiek en stijlvol oogt. Het hoesje voelt dik en stevig aan. Perfect om mijn telefoon optimaal te beschermen.

collage2

Aan de binnenzijde van de flip case zit een plastic frame. Dit heeft mijn voorkeur ten opzichte van een schuif- of plaksysteem. Wat echter de doorslag gaf bij het maken van mijn keuze was de mogelijkheid om pasjes op te bergen aan de binnenzijde van het hoesje. Ik loop vaak zonder tas naar het winkelcentrum hier op de hoek en zo hoef ik niet meer op stap met én mijn telefoon én mijn portemonnee.

foto1

Uitsparingen op de juiste plekken; ook dat is nieuw voor mij. Bij mijn vorige hoesje moest ik voor iedere foto de telefoon uit het mapje halen. Voor mij extra onhandig, omdat ik dagelijks veel foto’s maak voor Roamler en SmartSpotter. Ik ben hier dus echt heel erg blij mee.

Ben jij nog op zoek naar telefoon accessoires? Dan moet je echt een keer op GSMpunt.nl kijken. Ik zag al een paar ontzettend leuke hoesjes, zoals een Galaxy A3 hoes met een prachtige dreamcatcher erop en een P8 Lite hoesje met schattige uiltjes. Zucht…. Ik neus nog even lekker verder. ♥

Dit product heb ik ter review ontvangen. Zie voor meer info de disclaimer.

23 reacties Voeg uw reactie toe

 1. dansenindestorm schreef:

  Fijn dat je zo’n goed hoesje hebt gevonden! Hij is erg mooi, vind ik. Chique! 🙂

 2. kim schreef:

  Heel mooi én handig! Ik ben ook toe aan een nieuw hoesje. Mijn mobiel valt nu zo vaak en telkens valt hij dan uit de bescherming. Niet de bedoeling!

 3. Marielle schreef:

  ziet er mooi uit en leuk dat je een review mocht schrijven!

 4. Huh? Ik zie helemaal geen foto’s..

  1. Marion schreef:

   Zie je wel blokjes?

 5. livewithfear schreef:

  Handig en mooi hoesje!

 6. Laury schreef:

  Mooie case! 🙂

 7. Godelieve schreef:

  Prachtig hoesje heb je nu. Fijn merk ook!
  Ik kocht van hetzelfde merk een zwarte voor de iPhone van mijn oudste. Die heeft het nu al ruim 2 jaar in gebruik maar het ziet er nog als nieuw uit.
  Voor de jongste kocht ik laatst een lichtbruine voor zijn smartphone. Ze hebben ieder hun eigen smaak.

  1. Marion schreef:

   Ik vind het zo leuk jouw reacties. Nu zag ik dat je zelf ook een blog hebt. Goed onderwerp. Ik ga morgen eens rustig je artikelen lezen. 🙂

 8. Godelieve schreef:

  Wat leuk om te lezen dat je mijn reacties leuk vindt 🙂
  Mijn blog bestaat pas sinds vorige week. Je bent van harte welkom Marion!

 9. Isolde schreef:

  Chique hoor! Al had ik ergens toch een hoesje met quote of blond-printje verwacht 🙂

 10. Simplynspecial schreef:

  Wat een stijlvol hoesje heb je gekozen. Ik heb er ook een van Valenta, goede kwaliteit vind ik 🙂

 11. chucky1012 schreef:

  Mooi en chique cover voor je mobieltje!
  Ik zal eens in die webshop een kijkje nemen……

 12. Zeer klassevol kaftje voor je foon. Maar zie ik daar MIJN bankkaart blinken?? Hoe jom jij daaraan ???

  1. Marion schreef:

   Uh… Daar moet ik even over nadenken….

 13. misssexandthecity schreef:

  Ik moet ook nog dringend een hoesje. Leuk artikel!

 14. Wendy schreef:

  Ziet er heel chique uit. Mooi hoor! Veel plezier er van.

 15. Els schreef:

  Mooi hoesje. Kan je telefoon goed de zomer door komen :-).

 16. joorloveswriting schreef:

  wauw mooi hoesje zo’n flipcase is echt handig!! 🙂

 17. BySilke schreef:

  Mooi strak hoesje in een leuke kleur! Ik was al benieuwd naar je review, voor mijn part mogen ze blijven komen!

 18. Très chic! Ik heb mij vorig jaar een zwarte flip case aangeschaft en ben nog altijd heel tevreden. Wacht, hoesjes met een dreamcatcher….ik ben verkocht…

 19. Flavie schreef:

  Een hele mooie case… mooie kleur vooral!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.