The Happiness Tag

happytag

Gisteren werd ik door Debby getagd voor The Happiness Tag. Dit is een tag bedacht door Loved By Steph. Ik kende Steph nog niet, maar aangezien ik toch niets te doen had, ben ik maar meteen een paar van haar video’s gaan bekijken. In één van haar vlogs, de Devon Vlog, gaat ze in een bumperboat. In een wat? In een bumperboat! Dat is hetzelfde als botsautootjes, maar dan op het water! Hoe cool is dat?

Goed, genoeg over bumperboats. Ik ga The Happiness Tag invullen. Lees gezellig mee.

Van welk eten word je blij?
Moet ik hier antwoord op geven? Ik denk het niet, hè? Ik denk dat jullie allemaal al in koor geroepen hebben: PANNENKOEKEN!

Welke film maakt je vrolijk?
Ik niet zo’n filmfanaat. Tenminste, tegenwoordig niet meer. Vroeger wel. Zo werd ik onder andere heel erg blij van Pretty Woman, The Breakfast Club en niet te vergeten Groundhog Day, maar de film waar ik echt héél erg blij van werd is Mystic Pizza!

Welk kledingstuk maakt je happy?
Ik draag het liefste chillpants, pyjama- en joggingbroeken, maar ik word het meest blij van mijn maxirokken. Ik heb er een stuk of vijf en twee daarvan vind ik zo vreselijk mooi. Ik kan daar de hele dag in rondhuppelen. Doe ik niet, want ik moet ook veel zitten en liggen en dat is nou eenmaal niet zo heel erg handig met een maxirok aan.

Van welke beautyproducten word jij blij?
Dat zijn absoluut de doucheproducten. Als ik moet kiezen tussen nooit meer make up dragen of nooit meer speciale doucheproducten gebruiken, dan draag ik echt nooit meer één likje make up. Ik ben gek op scrubs, douchegel en bodylotion. Het liefst allemaal in dezelfde geur. Ik heb op dit moment vier volledige lijnen: White by Nature van de Hema, Mango van The Body Shop, Lavendel van De Tuinen en Beauty Geheim van Kneipp. Daarnaast heb ik echt nog ontelbaar veel losse producten.

Wat is jouw gelukkigste herinnering?
Hier heb ik zooooooo lang over na moeten denken. Ik kon er gewoon niet opkomen. Totdat ik bij Marij van de blog Zomersproetje (Alweer! Ja, zij brengt me op ideeën de laatste tijd!) een artikel las over haar vakantie in Frankrijk. Wat vond ik dat altijd geweldig. Kamperen in Frankrijk. En het leukste van de hele vakantie vond ik altijd de heenreis. Liefst met een tussenstop onderweg. We gingen altijd met de vouwwagen. We aten de eerste dag altijd rijst met goulash. Op oranje plastic bordjes. ’s Ochtends vers, knapperig stokbrood met aardbeienjam, la vache qui rit en Nutella. Oh ja, en die ranzige blikjes leverpastei. Brrrrr. Na het avondeten altijd een bekertje van die overheerlijke aardbeienyoghurt. Nergens anders smaakt de aardbeienyoghurt zo lekker als in Frankrijk. ’s Avonds in je slaapzak in de vouwwagen luisteren naar de zachte stemmen van je ouders die nog wat drinken bij de buren. Heerlijk. Ja, dat zijn prachtige herinneringen. Ik droom nog even verder….

Van welke muziek word je blij?
Just listen.

Wat doe jij op dagen als je down bent om je weer happy te voelen?
Meestal ga ik muziek luisteren of lekker schrijven, maar op dagen dat ik me echt heel slecht voel, zoals gisteren, dan ga ik naar de kapper en laat ik me lekker verwennen. Gisteren nam ik een verzorgingskuur. Dat is een masker voor de, in mijn geval, gevoelige hoofdhuid en een daarnaast een masker voor in de haarpunten. Dit allemaal terwijl ik lekker in de massagestoel lag. Aansluitend een uitgebreide wasmassage en vervolgens nog een knipbeurt. Ik ken de kapsters ondertussen redelijk goed en het was weer een fijn gesprek. Ik ging helemaal relaxt en vrolijk weer naar huis.

Noem drie willekeurige dingen die je ontzettend gelukkig maken?
Dingen die mij heel erg gelukkig maken? Als eerste lekkere geuren. Dat kan zijn een parfum, een douchegel, een bodylotion, maar ook ben ik gek op geurkaarsen, waxmelts en geurolie. Ik voel me echt gelukkiger als ik een fijne geur om me heen heb. Als tweede de natuur. Ik word echt héél erg blij van de bloemen, bomen, het bos, water, lucht, dieren, zon, wind, regen, noem maar op. Alles wat natuur is maakt mij blij. Nummer drie is schoon beddengoed. Er gaat niets boven dat moment dat je onder de douche vandaan komt, helemaal schoon en fris en dan direct in een schoon opgemaakt bedje kan springen. Heaven!!!

Dan is het nu aan mij om drie andere bloggers te taggen. Ik geef deze blije tag graag door aan de altijd positieve Dagmar, aan lieve medeblogster Anita en aan de enthousiaste Tineke. Die laatste volg ik nog niet zo heel erg lang, dus ik ben extra benieuwd wat haar gelukkig maakt in het leven. Ladies, ik lees heel graag waar jullie happy van worden, maar, as always, voel je niet verplicht om de tag over te nemen.

Ik wens jullie allemaal een hele happy day! ♥

21 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Na het dipje van gisteren moet het deugd hebben gedaan aan de zaken te denken die je gelukkig maken. Voor mezelf zou ik het eenvoudig kunnen houden, en gewoon de sfeer kiezen die bij ‘vakantie’ hoort. Alles kunnen loslaten en een keertje alleen aan mezelf denken.

 2. chucky1012 schreef:

  Leuke tag en dit begint de dag lekker vrolijk en fijne antwoorden 😉

 3. Dat stukje over het kamperen in Frankrijk had van mij kunnen zijn! Inclusief de leverpastei en de oranje bordjes! Ik denk dat daar ook mijn mooiste jeugdherinneringen liggen! Door jouw blogje weer even helemaal terug in dat gevoel van toen.

 4. debby schreef:

  Ah hoe leuk om jouw versie te lezen zeg!Oja beddengoed dat schoon is, daar word ik ook zo blij van. Het liefste verschoon ik het elke dag

 5. Marielle schreef:

  Wat een leuke tag en ik ben blij te lezen dat je jezelf hebt laten verwennen gisteren!!

  Mooi die vakantieherinneringen…!!!! Koester ze vooral!

  Lieve groetjes en fijne dag

 6. Bregje schreef:

  Wat een leuke tag! Leuk om je zo een beetje beter te leren kennen, ik ga nu eens rondsnuffelen op je blog!

 7. Eric schreef:

  En wat dacht je van buiten? Wat een mooie dag 🙂
  Geniet er van!

 8. Anita | Mindjoy schreef:

  Gnarls barkley, heerlijk idd! En Groundhog Day hebben we toevallig afgelopen kerst nog gezien 🙂 Happy day gaat wel goedkomen want ik ben getaged (thnx lieve Marion) en het zonnetje schijnt 🙂

 9. Sammie schreef:

  Wat een leuke tag en je hebt hem mooi ingevuld. Kan me voorstellen dat je helemaal zen en relax bij de kapper vandaan kwam, klinkt goed! Wat een mooie en leuke herinnering ook aan je vakantie!

 10. dansenindestorm schreef:

  Een bumperboat, wat leuk, haha. Dat moet ik ook eens doen. Misschien een idee voor bij het eiland!

  Wat beschrijf je die herinneringen aan de camping vroeger toch mooi… ❤ Ik zit zo ook weer in Frankrijk met mijn gedachten, vroeger, op de camping.

 11. Morgaine schreef:

  Laat ik de film The Mystic Pizza volgens mij ontzettend gemist hebben? Terwijl ik Julia Roberts zie, 1988, het jaar waarin ik mijn nu ex man tegen kwam en… hahahaha Terwijl ik de andere films die je noemt wel ontzettend goed ken natuurlijk, ‘onze’ tijd? 😉

  Ik kan me voorstellen dat je zo geniet bij de kapper, doe ik ook als de mijne weer binnenkomt en aan de slag gaat en straks ga ik weer naar mijn cliënten, of beter nog, mijn zonnestraaltjes toe, en één van hen, wil altijd heel graag mijn haar doen, borstelen, weer een staart maken, bla… heerlijk vind ik dat!

  X

 12. Godelieve schreef:

  Wat een vrolijke happy tag. Een heel goed idee om eens na te denken over de dingen die je gelukkig maken. Ik vond het leuk om te lezen en het zet me aan het denken.

 13. Sabine schreef:

  Heel leuk om te lezen! Ik word zelf ook altijd enorm gelukkig van schoon beddengoed en pannenkoeken Hahaha. Die film ken ik trouwens niet. Maar aan de trailer te zien ga ik m gek leuk vinden. Meteen maar even kijken zo of ie ook op netflix is. Nu zou ik enorm gelukkig zijn als mijn gezondheid weer goed is en doe stonme griep stopt 😉

 14. zomersproetje84 schreef:

  Niet te lang nadenken hè…je komt er vaak op juist wanneer je er niet bij stil staat. Ik word hier ook weer erg happy van, dat snap je wel :-). Zo mooi dat ik heb kunnen helpen om jouw gelukkigste herinnering naar boven te brengen! Hele eer.Daar blog ik voor! Thanks lieve schat.x

 15. Flavie schreef:

  Zo fijn om te lezen… 🙂

 16. Anne schreef:

  Naar de kapper op een slechte dag?! Horror! Haha, gelukkig word jij er happy van. 😀

 17. annajirina schreef:

  Wat leuk om te lezen! Ik kan ook heel erg genieten van een fijne douchegel, hmmm ❤

 18. Simplynspecial schreef:

  Wat een heerlijk vrolijke tag! Een bumperboat lijkt me ook wel wat hihi. Cool! Enne, oh zo’n massage bij de kapper. Dat mis ik dus aan thuiskappers, grr hihi.

 19. Deisy schreef:

  Oeeh wat een fijne tag zeg! De natuur maakt mij ook altijd wel heel gelukkig trouwens, zoveel pracht en praal te ontdekken ❤ Wat lekker trouwens dat jij je hebt laten verwennen, dat is altijd goed voor de innerlijke mens 😉 X

 20. joorloveswriting schreef:

  Wat een toffe tag !!! Leuk ingevuld!!! 🙂

 21. simplyme_tineke schreef:

  Wat lief dat je mij hebt getagd voor deze tag.Wat een leuke antwoorden heb jij gegeven op de vragen. Alleen van het lezen wordt je al happy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s