Bladieblablog #32

bladieblabla2

Vorige week was een drukke week voor me. Therapie ging niet echt lekker. Mijn hersenpan maakte overuren. We kregen meerdere keren visite. Ik sliep onrustig en als klap op de vuurpijl kreeg ik er twee nieuwe ontstekingen bij. Net nu die hardnekkige plek in mijn lies bijna verdwenen was. De koek is op. Of de pap. Ik weet nooit zo goed welke het is. Tijd voor een time out. Tijd voor wat bladieblabla.

Door lucratief koop- en inlevergedrag heb ik de financiële schade kunnen beperken en stond ik nog maar € 50,- in de min op het moment dat mijn salaris gestort werd. Hoe heb je dat voor mekaar gekregen? Nou, ik kreeg van mijn zus een cadeautje wat ik al betaald had. Zij maakte het geld naar mij over en zo stond ik al ietsje minder in de min. Daarnaast hebben wij een voorraadje stil geld in de schuur (statiegeldkratjes) en daar heb ik boodschappen van gedaan. Om het cadeautje van mijn nichtje te bekostigen leverde ik een vol zegelboekje van de Appie in. Niet alles ging naar mijn nichtje en zo hield ik nog wat contant geld over. Ook daar deed ik boodschappen van. Ik bedacht me dat ik die € 50,- die ik nog in de min stond best de komende maand extra kon besparen en zo heb ik uiteindelijk niets meer van mijn spaarrekening af hoeven halen. Toppertje, hè?

Hoe zit dat toch met die ontstekingen? Ja, wist ik het maar. Ik word er echt knettergek van. Vooral met de warmte wordt het erger, maar ook stress heeft een grote invloed op het ontstaan ervan. Daarom was het op het laatst op mijn werk ook echt niet meer te doen. De werkdruk was zo enorm hoog en dan de stress omtrent de bezuinigingen. Wie kon wel zijn baan behouden en wie moest gaan solliciteren op zijn of haar eigen functie? Dat kwam mijn ziektebeeld allemaal niet ten goede. Ik probeer op dit moment met man en macht de zorgen over werk zo laag mogelijk te houden, maar ik moet bekennen dat het me erg veel moeite kost de laatste paar dagen.

Als het goed is gaat er deze week flink wat post komen. Ik plaatste een bestelling bij The Body Shop. Mijn dagcrème was al bijna op en net toen ik wilde gaan shoppen voor een nieuwe kreeg ik een mailtje dat ik nog € 10,- shoptegoed had. Daarnaast was het afgelopen weekend sale. Je kreeg 30% korting en de bezorging was gratis. Zo kon ik mijn favoriete dagcrème die normaal € 19,- kost nu voor € 3,- bestellen. Goeie deal! Mijn BB cream was ook bijna op. Ik gebruik er nu eentje van Vichy, maar die is reteduur. Bijna € 30,-. Gaan we dus niet meer doen. Op de blog van Sara, Love Low Budget, las ik een review over een natuurlijke BB cream die ook nog eens goedkoop is. Voor maar € 3,30 kon ik deze bestellen. Voor de dames die ook op de centen moeten letten en de blog van Sara nog niet kennen; zeker de moeite waard om eens een kijkje te nemen. Ik lees al langere tijd mee op haar blog en ze geeft altijd een eerlijke mening over de producten, zowel positief als negatief.

Dan krijg ik (als het goed is…..) vandaag eindelijk de correcte papieren van mijn werk die naar het UWV opgestuurd moeten worden. De eerste papieren had ik al in september moeten hebben. Mijn leidinggevende heeft de uitspraak beter laat dan nooit wel erg letterlijk genomen, geloof ik. Gelukkig komt er binnenkort ook nog iets leuks door de brievenbus vallen. Een verrassing. Meer weet ik niet. Leuk!

Met een beetje mazzel krijg ik volgende week de stenen die ik voor mijn verjaardag heb besteld. Ik ga kijken of ik ze kan gebruiken voor mijn blog. Het liefst wil ik er een soort thema mee maken. Ik heb nog werkelijk geen flauw idee hoe of wat hoor, want ik weet namelijk ook niet hoe de stenen eruit komen te zien. Ik heb haar verteld welke teksten ik erop wil hebben, maar verder heb ik geen idee. Superspannend. Ik kan echt niet wachten.

Mijn dag is helemaal goed. Ik krijg net een berichtje van een lezeres hoe ik mijn befaamde rijstprutje met groente, ei en loempiasaus maak. Ik hou daarvan! 😀

Het wordt mooi weer vandaag, dus ik doe het eens even een dagje flink rustig aan. Ik kocht de Happinez. Dat deed ik vorige week al. Van het stille geld. Die ga ik straks lekker lezen. Daarnaast lig ik vreselijk achter in blogland. Ik geloof dat ik nog 123 ongelezen artikelen in bloglovin’ heb staan. Die ga ik echt niet allemaal lezen, maar ik ga wel zorgen dat de lijst aan het einde van de middag een stukje korter is.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag. Geniet van het mooie weer. ♥

32 reacties op ‘Bladieblablog #32’

 1. Oohbik verdrink ook altijd in de ongelezen berichten op bloglovin! Achja 🙂
  Geniet van deze fijne dag Marion, ik stuur een beetje positieve energie jouw kant op!

 2. Ik heb geloof ik 145 ongelezen berichten in Bloglovin 🙂 maar vakantie offline is best lekker dus dat zal nog wel eventjes zo blijven hihi. Maar jouw blabla moest ik toch even snel lezen! Hoop dat het snel wat beter gaat met die ontstekingen!

 3. Wat fijn dat je zo stil geld in kan zetten en er een aantal leuke dingen aan zitten te komen. Tja Bloglovin, het is fijn maar soms zorgt het wel voor stress want zoveel leuks om te lezen! Geniet van vandaag! X

 4. Leuk weer een bladiebla!!
  Naar zeg de ontstekingen, ik hoop dat je vandaag een fijne dag hebt.
  mooi hoe je het financiële stuk hebt opgelost deze maand, een hele puzzel

  Xxx

 5. Ik heb gisteren na een week of zo eindelijk mijn bloglovin weer eens opgestart, het meeste krijg ik per mail binnen en dan ga ik later via bloglovin nog even kijken of er nog antwoorden zijn gekomen die niet vermeld worden via wordpress, lol, nou ik ben ook wel even bezig geweest inderdaad, ook al had ik het meeste al gelezen verder 😉

  Geniet van je dag en ik word heel erg vrolijk van deze bladiebla blog, ook al zitten er wat minpuntjes in, het leest voor mij, alsof je toch alles een plekje weet te geven voor nu 😉

  X

 6. Heerlijk om zo’n ‘bladiebla’ blogje te lezen! En dat stille geld, daar ben ik ook dol op 🙂 Hopelijk kom je na de drukke vorige week deze week weer een beetje tot rust! 🙂

 7. Toch knap hoe je het dan toch zo weet te draaien dat het uiteindelijk positief is, tenminste qua financiën.
  Echt rot van die ontstekingen die blijven komen.
  Ik hoop dat je een beetje van het zonnetje hebt kunnen genieten!

 8. Hey Marion,

  Je hebt dit weer echt super leuk geschreven :)! Echt vervelend die ontstekingen, ik hoop dat ze snel weer voorbij zijn meid! En stille geld (statiegeld), ik was daar ook altijd dol op, maar sinds ik gestopt ben met cola drinken is dat een stuk er helaas niet meer haha. En ik ben echt benieuwd naar jouw stenen, het lijkt me zeker leuk om hier meer van te zien op jouw blog :)! Haha, ik ben blij om te lezen dat ik niet de enige ben die achter loopt in bloglovin lang ;), ik heb volgens mij nog meer ongelezen berichten. Soms kan ik het ook echt niet meer bijhouden hihi. Fijne dag verder! Geniet van je happinez.

 9. “Rijstprutjes” klinkt zo gek :). Precies het anale muzikale gevolg van het teveel eten van rijst :).
  Het mooie weer was er inderdaad – op deze Belgische nationale feestdag zijn we naar Holland getrokken op kustbezoek.

 10. Wat klinkt die achterstand op bloglovin bekend! Ik had de laatste tijd zelf ook geen zin in blogs lezen. Jammer te lezen van die ontstekingen zeg. Ik wens je gauw veel beterschap!

 11. Wat een gevarieerde bladiebla, leuk dat je ons helemaal op de hoogte praat. En knap hoor die bezuinigingen en koopjes! Ik weet hoe het is (gelukkig nu een mooie baan). Jij ook een fijne dag, heb je wel verdiendtdtdt dacht ik zo!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.