Loving Lazy Sundays #50

LLSlove

De storm is weer gaan liggen. De tuinstoelen die ik netjes ingeklapt tegen de muur had gezet liggen verspreid door de tuin. Die zal ik straks wel een keer opruimen. Ze liggen er nu toch al een nacht, daar kunnen nog wel een paar uurtjes bij. Ik ben al lekker onder de douche geweest en zit nu heerlijk in een vest en pyjamabroek beneden. Koffie erbij. De perfecte start van een Loving Lazy Sundays.

voetbal
Sunday Sports
Vandaag is er weer Formule 1. De grand prix van Hongarije is aan de beurt, ook wel het Mickey Mouse circuit genoemd. Maar don’t worry, want wij hebben Max! Hij start vandaag vanaf P9. Veel belangrijker nieuws is de loting voor het WK. We hebben op het oog de zwaarste poule te pakken. Frankrijk blijft een grote naam. De vraag is of de ploeg zelf ook zo groot is. Daar komt bij dat we pas gaan spelen in november 2017. In die tijd kan er nog van alles gebeuren. Dat geldt met name ook voor Zweden. Zlatan is daar natuurlijk de grote sterspeler. Die is ondertussen al 33 jaar oud. Als het WK gespeeld gaat worden is hij 36. Ik denk dat hij er alles aan gaat doen om dat WK nog te halen en als dat zo is zie ik Zweden als net zo’n lastige tegenstander als Frankrijk. Maar dan nog zijn wij de beste in die poule en kan je dus lang of kort lullen; gewoon eerste worden en klaar ben je.

dontbeafraid
Quote Of The Week
Geen makkelijke quote, maar hij houdt me wel bezig. Het is zo veilig om te blijven zitten waar je zit als je het goed hebt. Zekerheid. Veiligheid. Stabiliteit. Maar gaan we daar straks aan het einde van ons leven geen spijt van krijgen? Ik wel. Jij?

Silly Stuff
Ik heb vannacht weer eens over cavia’s gedroomd. Het blijft een terugkerend fenomeen in mijn dromen. Eens in de maand of zo droom ik er weer over. Ik heb vroeger heel wat cavia’s gehad. Goh, wat was ik gek op die beestjes. Jammer genoeg zijn mijn dromen altijd horror. Vannacht had ik een stuk of zeven cavia’s. Eentje was helemaal alive and kicking, maar de rest…. Er was er één platgetrapt door iets of iemand. Hij leefde nog wel, maar daar was dan ook alles mee gezegd. Een ander was verwaarloosd. Weer een andere was ziek en had iets met zijn tandjes. Eentje kon niet lopen. Er was er ook nog één helemaal uitgedroogd. Kortom, drama! Ik heb echt een caviatrauma.

collage

Happy Stuff
De verjaardag van mijn nichtje ♥ Mijn gekregen uiltjesrugzak ♥ Ik gaf een reading aan een vriedin ♥ Ontzettend mooie reacties op mijn blog ♥ Lieve mailtjes van lezers ♥ De succesvolle crowdfunding van Marjolein ♥ Muziek van The Mama’s & The Papa’s ♥ Instagram ♥ Rust nemen zonder me (heel erg) schuldig te voelen ♥ De zon ♥ Vroeg opstaan ♥ Schrijven ♥ De egel die in onze tuin woont ♥ En als klap op de vuurpijl mijn ouders die de acceptgiro van € 355,- voor hun rekening nemen ♥

Music Maestro
Gisteren was ik wat aan het opruimen toen ik een hele stapel lp’s tegenkwam. Heerlijk om daar weer eens tussen te neuzen. Eén van mijn favoriete albums was het Greatest Hits album van The Mama’s & The Papa’s. Ik sluit vandaag dan ook af met mijn favoriete nummer van dat album. En kijk eens wat een te gekke clip ik daarbij gevonden heb! Memories!!

Fijne zondag allemaal. ♥

33 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Vandaag kies je voor stabiliteit, morgen spring je nog eens in het duister. Als je constant je hart volgt, zul je er later ook geen spijt van krijgen. Denk ik, in al mijn simpelheid…

 2. Vandaag klinkt als een dag waarop je de algehele controle hebt. Stay cool!

  Groetjes en veel plezier, Rolf van der Leest

 3. Joyce schreef:

  Die quote is ijzersterk wat zit daar veel waarheid in….. Je kan je afvragen of wat echt oprecht veilig voor je voelt het beste voor je is. En het lastige is helaas dat je er maar op 1 manier achter kan komen wat goed voor je is en dat is de sprong wagen. Vertrouwen hebben in de toekomst hoe lastig dat bij vlagen ook is. Trust me ik snap hem helemaal… Maar op 2 vlakken heb ik deze sprong nu durven wagen en eerlijk gezegd doet het mij enkel goed. Volg je hart meis want je weet zelf volgens mij al heel goed wat je wil, anders houdt die quote je niet zo bezig 😘

  1. Marion schreef:

   Dat is wel mooi. Ik reageer net bij jou zo behouden…. Maar inderdaad, volg je hart en dat moet jij ook doen. ♥

   1. Joyce schreef:

    Hebben we niet allemaal dezelfde angst Marion? De angst dat iets ons negatief raakt, dat het fout gaat? Ik dat niet de reden dat we behoudend reageren? Want ik snap hem helemaal ik heb die reactie zelf ook, staat niet in mijn blog maar hij is er wel….. Maar het simpele feit is dat ik weet dat ik sterk genoeg ben om zo een klap op te vangen dat heb ik keer op keer bewezen. En dat is bij jou net zo, je hebt al zo vaak laten zien dat je zo sterk bent. Je trekt het wel echt waar. En dan heb je iig de ervaring dat je echt je hart gevolgd hebt ❤ (en dat doe ik nu ook Marion, ik mis je)

    1. Marion schreef:

     En misschien is die angst van de zijlijn nog wel groter ook. Zelf voel je veel beter aan waar je toe in staat bent. Het is een kwestie van vertrouwen in jezelf en wat je zegt, weten dat je sterk genoeg bent om weer op te staan. 🙂

 4. altijdangelique schreef:

  Die quote is ook een thema van mijn therapie sinds vorige week. Alleen The good voelt eigenlijk niet eens goed, want ook daar voel ik me niet fijn bij. Ik moet dingen aangaan volgens mijn psycholoog vanuit de shit situatie waarin ik nu inzit. Dat valt niet mee. Zeker niet als je zo kritisch bent als ik ben ( als ik dan iets probeer/doe is het nooit goed genoeg). Herken je dat? Ik wil gewoon dat bepaalde dingen beter worden ( op gezondheidsvlak, relatievlak, verleden oplossen) en dan pas kan ik eraan werken. Maar zo werkt het natuurlijk niet. Je moet het doen met wat je op dat moment op je bord hebt. Dat weet ik ook wel.
  Wat onwijs tof van je ouders ❤️. En wat voelt het goed he, om iemand te helpen met crowd funding.
  Heel fijne zondag gewenst, lekker in je pyjama broek! Hier wordt het ook een relaxopants van de C&A. Je weet wel welke ik bedoel 😉

  1. Marion schreef:

   Ja, ik herken dat zeker, maar ik kan gelukkig al wel zeggen dat ik het punt voorbij ben dat ik het alleen maar beter wil. Nee, dat zeg ik niet juist. Ik wilde al beter voordat ik geaccepteerd had hoe het nu is en wat ik nu heb. Die acceptatie is er nu voor een groot deel en ik denk dat dat ook de reden is dat die quote nu om de hoek komt kijken. Ik krijg door de acceptatie van het nu ook meer vertrouwen in mijn eigen kunnen en in de toekomst. Het duurt even, voor jou, voor mij, maar we komen er wel. Zeker weten! X

 5. bentenge schreef:

  Ook bij ons ging het voetbal weer van start. Midden de zomervakantie, waar halen ze het ? 🙂
  Enjoy your sunday.

 6. debby schreef:

  Jij ook een hele fijne zondag. Ik heb weer genoten van dit artikel. Ik denk dat jij de vrouw van zijn dromen is voor mijn vriend. een F1 liefhebber 🙂 ik vind het vreselijk namelijk.

 7. aspasiablog schreef:

  Leuk stukje weer. Fijne zondag voor jou ook!

 8. kayleerxnne schreef:

  Mooi stuk en zeker een mooie quote! Ook heel apart dat je steeds een cavia gerelateerde droom heb, het klinkt zo lief maar het is natuurlijk naar dat het meer nachtmerries zijn… Geniet van je zondag!

 9. simplyme_tineke schreef:

  Een fijne lijst zo op de zondag. Geniet van je dag 🙂

 10. dansenindestorm schreef:

  Wat ontzettend fijn dat je ouders die rekening voor jullie betalen! Dat zijn nog eens fijne meevallers. ❤ Maar Marion, ik snap het niet, je schrijft over de F1 maar het is de laatste dag van de Tour!!! Haha, dat vind ik dan weer leuk. Nou ja, niet dat het de laatste dag is, maar de Tour op zich.
  Vroeger keek mijn vader altijd naar de F1 wanneer ik mijn middagdutje moest gaan doen, dus eigenlijk weet ik helemaal niet of ik dat leuk vind! Heel veel plezier met alles wat je vandaag gaat doen/lekker niet gaat doen. 🙂
  Liefs

  1. Marion schreef:

   Prioriteiten, meis. Prioriteiten. Formule 1 staat bovenaan. Daarna voetbal. Dan darten. Daarna komt ergens de de Tour, hoe leuk ik de tour ook vind. Waar ik eigenlijk altijd nog een keer op hoop is dat er één of ander gek komt, in dit geval Quintana, die zegt: Yo, de Tour is pas vanmiddag afgelopen. Ik ga als een gek rondjes rijden en kijken of ik die 1.12 nog kan pakken. F*ck de ongeschreven wetten in de wielersport! Maar helaas…. Het zal niet gebeuren. Veel plezier met de tour vanmiddag!

   1. dansenindestorm schreef:

    Haha, we blijven hopen toch? 🙂

   2. LiefsvanLieke schreef:

    Dan zit jij nu zeker, net als ik, romantisch (ahum) met je vriend tv te kijken?!
    Mijn vriend heeft tijdens formule 1 en darts dus echt geen aandacht meer voor mij. Hihi. Dan maar bloggen!

 11. Morgaine schreef:

  Dat is nogal een heftige droom, van de week droomde ik over een kameel die verzopen werd nadat ik erop had gezeten door de eigenaar zullen we maar zeggen. Daarna droomde ik over een muis die geplet werd en nog iets… maar ik weet even niet meer wat, het was te luguber en ik stond er alleen maar bij, probeerde het wel allemaal te stoppen, rare droomweek dit… 😉

  Geniet van alles in het nu, van de formule 1, en de loting, ik heb het nu gelezen maar of ik dat ga onthouden tot 2017?

  Ik wens je een fijne zondag toe!
  X

 12. Simplynspecial schreef:

  Wij ons verstopt voor de storm hihi. Wij zijn naar Duitsland geweest en daar was op wat regen na, geen storm te bekennen. Wat lief van je ouders dat zij de rekening voor je betalen ❤ Geniet van je zondag, wij gaan hier nog 'even' verder met verhuizen, jakkie.

 13. marielle schreef:

  Fijne dag vandaag!
  WAt een fijne dingen in de “happy stuff” superlief van je ouders!

  Die quote….het niet durven opgeven van iets (al was het niet eens het goede) was bijna mijn dood en heeft grote gevolgen gehad…als kind was ik al vrij voorzichtig als ik terugkijk, eigenlijk jammer er was zoveel te ontdekken!

  Iets opgeven wat goed is (of lijkt!!) kan ook veel brengen!

  Het is hier lekker zonnig ik hoop bij jou ook

 14. Godelieve schreef:

  Die quote is heel mooi! Die geeft stof tot nadenken.
  Wat een positieve post Marion. Ik vind het mooi om te zien dat je zo positief in het leven staat 🙂
  Lieve ouders heb je!

 15. Myriam schreef:

  Ik ben dol op die quote. Het is iets dat me héél erg bezig houdt. Waar ik iets mee doe. Moeilijk, erg moeilijk maar hopelijk juist…

 16. Sherry schreef:

  Mooi geschreven.

 17. Sabine schreef:

  Mooie quote! Aan dit soort quotes dacht ik heel veel toen ik de beslissing nam te emigreren. Het lijkt zo simpel maar is doodeng om uit je comfortzone te stappen. Maar uiteindelijk levert het mega veel goeds op 😀 Mooie song trouwens!

 18. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Mooie quote. Ik denk dat ik er ook spijt van krijgen.

  Betreft de cavia’s bizar joh… Wat zegt het grote dromenboek hierover? Ooit opgezocht?

  1. Marion schreef:

   Dit komt echt doordat ik vroeger zoveel cavia’s heb gehad. Ik was altijd zo bang dat ze te weinig eten of drinken zouden hebben. Of dat ik vergat om de kooi ter verschonen. Echt vreselijk altijd…. Ik heb zelfs een keer een vakantie geannuleerd omdat mijn cavia ziek was. Ja echt!

   1. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

    Och sjeetje… En nu zijn ze terug in jouw dromen. Je was overbezorgd dit verklaart jouw dromen over cavia’s.

 19. Els schreef:

  Daar heb je de pakkende quote weer. Hij heeft me deze week flink aan het denken gezet. Ik ben er alleen nog niet helemaal uit!

  Max was top vandaag! Nog een fijne avond x

 20. LiefsvanLieke schreef:

  Wat lief dat je ouders die rekening voor je betalen. Dat was toch wel n lastpost waar je nu weer vanaf bent.

  Die quote is inspirerend! Die ga ik eens onthouden. 🙂

 21. jannekeluijsterburg schreef:

  Leuk om te lezen weer allemaal, Jij ook nog een fijne zondag.. Voor die paar uurtjes. haha En een fijne week toegewenst, maak er het beste van!

 22. Deisy schreef:

  Wat een heerlijk en fijn artikel weer meis, die quote is ook echt geweldig. En egels zijn zulke mooie beesten, echt heel cool dat er eentje in je tuin woont (ik typte dus net per ongeluk “eentje in je auto ligt”, vraag mij niet waarom but I just did)…. X

  1. Marion schreef:

   Haaaahahahahah!

 23. chucky1012 schreef:

  Jeetje die droom toch.
  Het voetballen gaat weer van start.
  Spannend hoor die loting.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s