Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #51


Getagd: , , , , , .

LLSlove

Dit is nummertje 51 in de serie Loving Lazy Sundays. Toch is het al een jaar geleden dat ik met deze reeks begon. Mijn allereerste Loving Lazy Sundays schreef ik op 3 augustus 2014. Klik hier als je het leuk vindt om deze nog een keer te lezen. Ik had me toen net ziek gemeld, had al wel de intake gehad bij mijn psycholoog, maar de behandeling was nog niet gestart. Ik zat net twee weken aan de antidepressiva en had nog geen flauw idee wat me allemaal te wachten stond. Eerlijk gezegd dacht ik toen nog dat ik rond de Kerst wel weer aan het werk zou zijn.

Maar goed, daar gaan we het nu niet over hebben. Het is zondag. Tijd voor……………

voetbal

Sunday Sports
Jazeker, het is weer tijd voor voetbal! Komende vrijdag is de aftrap van het seizoen 2015/2016, maar vanavond wordt er ook al gespeeld en wel om de Johan Cruijff Schaal. Groningen – PSV. Aftrap om 18:00 uur. Interessant? Nee, natuurlijk niet, maar in het begin is alles leuk om te kijken.

Wat wél interessant is, tenminste voor mij, is het WK Zwemmen. Het WK is al even bezig. Schoonspringen vind ik niet zo interessant, maar waterpolo vind ik erg leuk. Gisteren was trouwens niet om aan te zien. De dames wonnen met 26-1 van Kazachstan. Morgen spelen we de kwartfinale tegen Rusland. Dat zal een stuk interessanter worden.

Dan beginnen zometeen de afstanden. Dagelijks om 8:30 uur Nederlandse tijd zijn de series en om 16:30 uur de finales. Vandaag zwemmen Inge Dekker, Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal. Daarnaast doen de dames mee op de 4 x 100m vrije slag estafette en dat is altijd een super spannende strijd. Eurosport zendt het zwemmen uit, dus ik zou zeggen kijken zo meteen!

Happy Stuff
Happy Stuff? Het was even zoeken deze week hoor!
Broccoliburgers van So Fine ♥ Vroeg opstaan ♥ Ik redde een plant van de dood ♥ Biologisch yoghurtijs van Arla ♥ Mooie quotes ♥ Lieve mailtjes ♥ Lieve post van Anita van Mindjoy ♥ De kracht om iedere dag opnieuw te beginnen ♥ Volle maan ♥ Ik ontving een tarotlegging ”Het Zielenpad” ♥ Share Some Happiness ♥ Ik gooide facebook eraf ♥ En bedacht me weer ♥

Facebook Frustraties
Het blijft mij en vele anderen bezighouden. Wel of geen facebook. Ik gooide het eraf. Een dag later wilde ik meedoen aan een winactie en ja hoor, dan moet je een pagina op facebook liken. Voor sommige mensen is dat een reden om niet mee te doen aan een winactie, dat begrijp ik, voor mij echter niet. Dus hop, ik gooide facebook er weer op. Nu moet ik alleen niet dezelfde fout maken als de vorige keer, want voor je het weet ben je weer terug bij af en heb je zogenaamd weer 100 vrienden. Weet je wat de shit is met die social media? Mensen trekken de gekste conclusies als je geen vrienden meer bent op facebook. Dus, mensen, luister! Ik trek het gewoon niet om al die info op me af te krijgen. Het is teveel. Ik moet om mezelf denken. That’s it. Je gaat je verdorie nog bijna schuldig voelen ook.

IMG_20150620_081413

Gratitude
Dat was deze week mijn houvast. Het was een zware week. Er is veel naar boven gekomen in therapie. Veel dingen die ik voor mezelf op een rijtje moest zetten. Voor het eerst heb ik er met mijn moeder over kunnen praten, al was het nog via de telefoon. Het was zwaar. Het was een hele, hele zware week. Dankbaarheid was hetgeen me overeind hield. Dankbaarheid ook voor dit zware gevecht wat ik nu lever, want ik weet dat het nodig heb en omdat ik wéét dat het me straks zo ontzettend veel gaat opleveren. Had ik mij een jaar geleden niet ziek gemeld en was ik gewoon doorgegaan, dan had ik mezelf enorm tekort gedaan. Buiten dat had ik dan waarschijnlijk nu in het ziekenhuis gelegen voor een operatie omdat ik de hidradenitis niet meer onder controle zou hebben. Nee, het is retezwaar, maar het is het waard.

Music Maestro
Gisteren zag ik deze video bij Tineke en wauw, wat is dit geweldig!!! 1000 muzikanten spelen en zingen Learn to Fly van de Foo Fighters in de hoop dat hun favoriete rockband een keer naar Cesena (Italië) komt voor een optreden. Luister, kijk en geniet. Kippenvel!

Ik wens jullie allemaal een supermooie zondag! Geniet van het mooie weer en onthou:

All you need is love! ♥

34 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s