Loving Lazy Sundays #51

LLSlove

Dit is nummertje 51 in de serie Loving Lazy Sundays. Toch is het al een jaar geleden dat ik met deze reeks begon. Mijn allereerste Loving Lazy Sundays schreef ik op 3 augustus 2014. Klik hier als je het leuk vindt om deze nog een keer te lezen. Ik had me toen net ziek gemeld, had al wel de intake gehad bij mijn psycholoog, maar de behandeling was nog niet gestart. Ik zat net twee weken aan de antidepressiva en had nog geen flauw idee wat me allemaal te wachten stond. Eerlijk gezegd dacht ik toen nog dat ik rond de Kerst wel weer aan het werk zou zijn.

Maar goed, daar gaan we het nu niet over hebben. Het is zondag. Tijd voor……………

voetbal

Sunday Sports
Jazeker, het is weer tijd voor voetbal! Komende vrijdag is de aftrap van het seizoen 2015/2016, maar vanavond wordt er ook al gespeeld en wel om de Johan Cruijff Schaal. Groningen – PSV. Aftrap om 18:00 uur. Interessant? Nee, natuurlijk niet, maar in het begin is alles leuk om te kijken.

Wat wél interessant is, tenminste voor mij, is het WK Zwemmen. Het WK is al even bezig. Schoonspringen vind ik niet zo interessant, maar waterpolo vind ik erg leuk. Gisteren was trouwens niet om aan te zien. De dames wonnen met 26-1 van Kazachstan. Morgen spelen we de kwartfinale tegen Rusland. Dat zal een stuk interessanter worden.

Dan beginnen zometeen de afstanden. Dagelijks om 8:30 uur Nederlandse tijd zijn de series en om 16:30 uur de finales. Vandaag zwemmen Inge Dekker, Ferry Weertman en Sharon van Rouwendaal. Daarnaast doen de dames mee op de 4 x 100m vrije slag estafette en dat is altijd een super spannende strijd. Eurosport zendt het zwemmen uit, dus ik zou zeggen kijken zo meteen!

Happy Stuff
Happy Stuff? Het was even zoeken deze week hoor!
Broccoliburgers van So Fine ♥ Vroeg opstaan ♥ Ik redde een plant van de dood ♥ Biologisch yoghurtijs van Arla ♥ Mooie quotes ♥ Lieve mailtjes ♥ Lieve post van Anita van Mindjoy ♥ De kracht om iedere dag opnieuw te beginnen ♥ Volle maan ♥ Ik ontving een tarotlegging ”Het Zielenpad” ♥ Share Some Happiness ♥ Ik gooide facebook eraf ♥ En bedacht me weer ♥

Facebook Frustraties
Het blijft mij en vele anderen bezighouden. Wel of geen facebook. Ik gooide het eraf. Een dag later wilde ik meedoen aan een winactie en ja hoor, dan moet je een pagina op facebook liken. Voor sommige mensen is dat een reden om niet mee te doen aan een winactie, dat begrijp ik, voor mij echter niet. Dus hop, ik gooide facebook er weer op. Nu moet ik alleen niet dezelfde fout maken als de vorige keer, want voor je het weet ben je weer terug bij af en heb je zogenaamd weer 100 vrienden. Weet je wat de shit is met die social media? Mensen trekken de gekste conclusies als je geen vrienden meer bent op facebook. Dus, mensen, luister! Ik trek het gewoon niet om al die info op me af te krijgen. Het is teveel. Ik moet om mezelf denken. That’s it. Je gaat je verdorie nog bijna schuldig voelen ook.

IMG_20150620_081413

Gratitude
Dat was deze week mijn houvast. Het was een zware week. Er is veel naar boven gekomen in therapie. Veel dingen die ik voor mezelf op een rijtje moest zetten. Voor het eerst heb ik er met mijn moeder over kunnen praten, al was het nog via de telefoon. Het was zwaar. Het was een hele, hele zware week. Dankbaarheid was hetgeen me overeind hield. Dankbaarheid ook voor dit zware gevecht wat ik nu lever, want ik weet dat het nodig heb en omdat ik wéét dat het me straks zo ontzettend veel gaat opleveren. Had ik mij een jaar geleden niet ziek gemeld en was ik gewoon doorgegaan, dan had ik mezelf enorm tekort gedaan. Buiten dat had ik dan waarschijnlijk nu in het ziekenhuis gelegen voor een operatie omdat ik de hidradenitis niet meer onder controle zou hebben. Nee, het is retezwaar, maar het is het waard.

Music Maestro
Gisteren zag ik deze video bij Tineke en wauw, wat is dit geweldig!!! 1000 muzikanten spelen en zingen Learn to Fly van de Foo Fighters in de hoop dat hun favoriete rockband een keer naar Cesena (Italië) komt voor een optreden. Luister, kijk en geniet. Kippenvel!

Ik wens jullie allemaal een supermooie zondag! Geniet van het mooie weer en onthou:

All you need is love! ♥

34 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Inderdaad, all you need is love.
  Nog eens gelijk wat die Facebook betreft – het is een stomme bedoening…

 2. Carlijn schreef:

  Fijne zondag Marion, ik denk dat ik ook zwemmen ga kijken. Ik ben toch al wakker. Vroeger keek ik dat echt heel vaak.

  Vandaag ga ik Facebook verwijderen, echt. Nu ga ik het niet meer uitstellen

 3. Anita | Mindjoy schreef:

  Jij ook een hele fijne zondag Marion! Ik werd ook blij van de lieve foto’s en reacties op mijn pakketjes!

 4. aspasiablog schreef:

  Indrukwekkend filmpje!

 5. altijdangelique schreef:

  O wow die video echt tranen in mijn ogen, zo mooi. En ik ❤️ Van de foo fighters!

 6. Anne schreef:

  Fijne zondag Marion! Veel sport zo te lezen, leuk! Ik denk dat ik er weinig van mee krijg, want ik word zo door mijn vader opgehaald om een bezoekje te brengen aan mijn opa en oma en dan vanavond naar de verjaardag van mijn opa. Vermoeiend dagje. Ik ben al een tijdje benieuwd naar dat yoghurtijs van Arla. Is het de prijs waard?

  1. Marion schreef:

   Ze zijn heel erg lekker! Al koop ik ze alleen als er een 1+1 actie is, want ze zijn inderdaad erg prijzig.

 7. dansenindestorm schreef:

  Fijne zondag, Marion! 🙂
  Die broccoliburgers zijn echt heerlijk hè?
  Liefs

 8. simplyme_tineke schreef:

  Jij ook een fijne zondag 🙂

 9. debby schreef:

  Ik vind dit zo’n leuk artikel zeg. Ik ga zeker genieten van deze zondag, veel aan mijn site werken en genieten van de zon.

 10. Marielle schreef:

  Wow wat bijzonder die muziek, verbondenheid!

  LLS, al een jaar! ongelooflijk wat vliegt de tijd! Ik lees ze altijd met heel veel plezier en hoop dat je er lekker mee doorgaat!

  Heftig zo’n zware week maar ik vind het fijn te lezen dat het zoveel waard is voor je!!

  Geniet van de zon(nige)dag!

  XX

 11. puckbeineffable schreef:

  Je kunt ook gewoon het volgen per persoon uitzetten op FB. Dat heb ik bij 90% van de mensen uit staan. Dan krijg je alleen te zien van mensen die je wilt zien, of als iemand echt een levensevent heeft (trouwen, kindje oid). Scheelt zoveel nutteloze informatie. En je blijft toch lekker online voor als je eens iemand z’n foto’s wilt kijken (of die pestkop van vroeger misschien enorm uitgezakt en lelijk is geworden)…

  1. Marion schreef:

   Dat was ook een optie geweest! Te laat! 😀

 12. Christel schreef:

  Dat Facebook gebeuren, zo waar, zucht…

 13. Els schreef:

  Alll you need is love inderdaad erg mooi :-). Ik wil je via deze weg bedanken. Je hebt me aan het denken gezet en daarom heb ik wat veranderingen doorgevoerd. Bedankt X

 14. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Fakebook noem ik het.

  Anyhow brocolliburgee klinkt erg goed. Ik vond het weer een gezellige lazy sunday Marion.

 15. BySilke schreef:

  Superleuk filmpje inderdaad! Ik kon het eerst niet geloven, maar het was dus wel allemaal echt haha 🙂 Ik ben meer een fan van schoonspringen, maar over het algemeen vind ik eigenlijk elke sport wel leuk om te zien. Krijg er altijd kriebels van om het zelf te gaan doen! Fijne zondag nog, Marion 🙂

 16. Godelieve schreef:

  Wat een leuke rubriek vind ik dit bij jou op zondag. Gefeliciteerd met het jubileum dat je dit inmiddels al weer een jaar doet! Ik hoop oprecht dat je er nog lang mee doorgaat. Zo mooi om te zien dat je altijd weer een aantal positieve dingen weet te vinden en te benoemen.
  Zoals ik je al eerder vertelde heb ik geen facebook en ik denk er voorlopig ook niet aan om er aan te beginnen.
  Geniet van je zondag lieve Marion 🙂 Wat het weer betreft is het gelukkig weer een zonnige zondag.

 17. Sabine schreef:

  Wat een kracht zeg. En liefde is ook zo belangrijk… mooi begin van mijn zondag, want hier is het pas 8 uur 🙂

 18. Roos schreef:

  Die video is echt prachtig! Zo mooi om zoveel mensen hun passie te zien uitoefenen; om hen allemaal te zien genieten. Echt ontzettend mooi!

 19. eigenwijsje2014 schreef:

  Och ik had t niet eens gemerkt dat je facebookloos was, dat is niet lullig bedoeld maar ik doe er ook niet veel mee, tenminste niet met mijn prive account. Zet er echt maar heel weinig op!

 20. Elske schreef:

  Oooh, die video! Ik wil ook meedoen 🙂

 21. chucky1012 schreef:

  Prachtige afsluiting en nieuwe start van de week.
  Met zo een rock song.
  Fijn dat er veel sport op tv te zien is 😉
  Niet dat er nu voor de buis zit.
  Geniet van het prachtig weer……

  Mooie avond Xoxo

 22. Michelle schreef:

  Fijne momentjes! Met facebook heb ik ook een haat-liefde verhouding. Aan de ene kant vind ik al die inspiratie wat je erop doet erg leuk ( ben lid van veel creatieve groepen) maar ik wordt zo zat van die deel-like-win acties en al die oproepjes voor vermiste personen en dieren. Van mijn telefoon is de app al verdwenen, scheelt weer een aantal meldingen per dag. Op naar een nieuwe week!

 23. Joyce schreef:

  Fruitschaal was een aardige pot 🙂 en tja Facebook, live and let live zou ik zeggen. Ben jij happy zonder dan is dat alles wat telt toch?

 24. Lena schreef:

  Geweldig filmpje! Ik zou zo graag willen kunnen drummen en dan meedoen.
  Mooie post weer!

 25. Morgaine schreef:

  Het is ondertussen bijna maandag als ik dit lees en ik moet stiekem wel even lachen om je Fb perikelen, maar ik snap je heel goed! Kortom, volg je hart en het is JOUW FB, jij bepaalt… over en uit! 😉

  En ja dat dankbaar zijn, als het even zwaar is, hier ook een zware stagnatie fysiek gezien, moet ik nu toch wel toegeven, maar ooit… gaat het ook weer beter, ook voor jou, i’m sure!

 26. Sammie schreef:

  Hihi, ik snap het facebook verhaal wel, misschien alleen mensen als vrienden toevoegen op facebook die heel dicht bij je staan en verder lekker niks 🙂 Ik merk dat sinds mijn blog een fb pagina heeft deze nog meer gelezen word, dat vind ik dan wel weer leuk. Mijn persoonlijke fb pagina doe ik niet zo heel veel mee.

  1. Marion schreef:

   Dat zou ik ook nog kunnen doen; een pagina voor mijn blog aanmaken. Dat vind ik misschien wel leuk. Goeie tip!

 27. Ik heb een twee jaar ofzo geen Facebook meer. Tis zalig. Ik heb nu wel instagram en probeer iedereen op instagram te krijgen 🙂 boooeeee Facebook 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.