Vragenlijst: Times Are Changing

Er zitten wat veranderingen aan te komen op Mijn Kladblog. Niets groots. Gewoon wat kleine dingen die ik wil aanpassen, zowel in de vormgeving als de inhoud. Er zijn nog een aantal dingen waar ik over twijfel. Om die knopen door te hakken wil ik jullie vragen mij te helpen. Dat kan je doen door onderstaande enquête in te vullen. Het is een korte vragenlijst met maar acht vragen. Je kan deze volledig anoniem invullen. Graag hoor ik jullie eerlijk en oprechte mening, zowel positief als negatief.

Als je de vragenlijst wilt invullen, klik dan hier.

Heb je geen zin om de vragenlijst in te vullen, klik dan hier. ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

65 Reacties

Geniaal, zelfs de optie om te klikken als je de vragenlijst niet wilt doen.
Maar ik heb de vragenlijst ingevuld. Sorry dat ik afgelopen weken alleen meegelezen heb en niet gereageerd heb, daar heb jij natuurlijk niks aan. 😉
Ik hoop dat je op deze manier een fijne manier vind voor jezelf om te bloggen, want ik begrijp dat je twijfelt over dingen in je blog. Toch hoop ik dat je blijft schrijven. Want je heb een fijne, positieve manier van verwoorden (zelfs de afgelopen weken). Ik bewonder dat en lees graag met je mee.

Tjonge, wat een handige manier om de mening van je lezers te vragen! Kon nog niet alles echt beantwoorden want ik ben hier nieuw…(Via Morgaine).

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: