Kladbloggen

De Leuter Van Lenny


Getagd: , , , .

Toen ik vanochtend wakker werd, werd ik als eerste geconfronteerd met de penis van Lenny Kravitz. Lenny is tijdens een optreden uit zijn broek gescheurd en ofwel zijn onderbroek scheurde gezellig mee of hij droeg er geen. Vermoedelijk was dat laatste het geval. In volle glorie hing de leuter van Lenny te wiebelen voor de camera. De bezoekers kregen waar voor hun geld. Maar was het nou echt zo schokkend allemaal? Welnee. De piemel van Lenny Kravitz is ook maar gewoon een piemel.

Vaak hoor ik vrouwen zeggen dat ze best voor een dagje man zouden willen zijn. De hoofdreden is bijna altijd om tegen een boom aan te kunnen plassen. Ik heb die wens helemaal niet, want hoewel het mij inderdaad ook wel leuk lijkt om een keer staand in het wilde weg te zeiken, vraag ik me toch direct af wat ik de rest van de dag met dat ding moet doen. Nee! You dirty mind! Werkelijk waar… Het lijkt me vooral zo onhandig. Links, rechts, schuin omhoog. Zit je broek te strak, wat dan? Even in je kruis graaien kan ook niet zomaar. Als het warm is dan ligt dat ding als een slap geworden winterpeen tegen je lichaam aan geplakt. Nee, laat dat dagje ruilen voor mij maar zitten.

Mannen willen ook altijd graag voor één dag vrouw zijn en zij zouden dan de hele dag aan hun eigen borsten gaan zitten. Kijk, daar kan ik dan wel weer inkomen. Niet dat ik de hele dag aan mijn borsten zit, maar ik kan me zo voorstellen dat als je man bent en je hebt ze niet, dat áls je ze dan een keer hebt je er ook de hele dag mee wilt spelen. Want laten we eerlijk zijn, als het om de schoonheidsprijs gaat dan winnen de borsten het glansrijk van de penissen.

Maar goed, Lenny Kravitz is dus uit zijn broek gescheurd. Een soort nipplegate, maar dan per ongeluk. Het is wereldnieuws. Ik vind het vooral komisch. Voor degene die zich afvroegen wat voor artikelen ik in mijn vakantie zou gaan schrijven: Dit is ongeveer het niveau wat je kan verwachten. ♥

65 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s