Loving Lazy Sundays #52 (The Final)

LLSlove

Goedemorgen! Jawel, de laatste Loving Lazy Sundays is een feit. Een jaar lang schreef ik iedere zondag een artikel over de heerlijkheid van het niets doen, verveelde ik jullie met irritante voetbalverhalen en sloot ik af met een gezellig, mooi of leuk muziekje. Vandaag de laatste keer, dus lees gezellig mee.

voetbal

Sunday Sports
Nou, de competitie is weer begonnen, maar niet helemaal. De politie staakt en dat is hun goed recht. Iedereen mag staken. Dat er daardoor een paar wedstrijden niet doorgaan, tsja, dat is nou eenmaal zo. Ik heb er eigenlijk maar één ding over te zeggen: Het is te gek voor woorden dat er zoveel politie nodig is voor een potje voetbal. De wedstrijd van mijn cluppie was in eerste instantie ook afgelast, maar schijnt nu toch weer door te gaan. We spelen vanmiddag om 16:45 uur tegen Willem II in Tilburg. Altijd gezellig.

Om 17:30 uur allemaal even de finale van de 50 meter vrije slag kijken, want Ranomi gaat voor goud!

Respect
Dan moet me even iets van het hart. Gisteren schreef ik een artikel over spiritualiteit en dan met name over orakelkaarten en readings. Ik wist van tevoren dat dit mijn ”kijkcijfers” niet ten goede zou komen, maar ik schreef het artikel toch. Waar de Leuter van Lenny skyhigh ging en de statistieken meenam, moest ik het gisteren doen met een bescheiden 205 unieke bezoekers. Toch was het het waard. Niet alleen omdat het geweldig is om over iets te schrijven waar je echt enthousiast over bent, maar de reacties van jullie waren ook zo ontzettend tof. Niets hebben met het onderwerp, maar toch de moeite nemen om te reageren dat je het wel interessant vindt om er meer over te lezen of enkel om te zeggen dat je het zo mooi vind dat het mij op deze manier helpt. Super. Wederzijds respect is waar het allemaal om draait. Of we nu op zondagochtend in de kerk zitten, een kaartje leggen of onze roes uitslapen.

One Planet.
One Humanity.
One love.
Respect.

collage
Geduld
… is een schone zaak. Installatie Windows 10. Het duurt even, maar dan heb je ook wat.

Instalove
En ineens was ik het zat gisteravond. De zoveelste buitenlandse, mannelijke volger op Instagram die zijn hele profiel vol heeft staan met selfies, 1 volger heeft, maar er zelf 6000 volgt. Ik heb ze er stuk voor stuk afgegooid en heb mijn profiel op privé gezet. Ik had niet eens door dat het er zoveel waren. Ik denk dat ik er meer dan 60 heb verwijderd. Ze pakken gewoon een profiel en gaan daarvan iedereen volgen, want ik zag redelijk wat bekende namen voorbij komen. Voor de instragrammers onder ons: Hoe doen jullie dat? Blokkeren jullie dat soort gasten meteen of maakt het je niets uit?

Happy Stuff
Naar de film met mijn nicht Berte ♥ Minions ♥ Mini Magnums ♥ Vakantie ♥ Mijn stenen zijn onderweg ♥ Een nieuw telefoonhoesje met een slapend uiltje ♥ Een fijne ochtend bij mijn ouders ♥ Fietsen ♥ Muziek ♥ Een prachtige reading ♥ Zoveel mensen die mijn vragenlijst invulde ♥ Bloggen ♥ Zwemmen kijken ♥ Heel veel leuke en lieve post ♥ Aan mijn blog prutsen ♥ Gestart met een nieuwe 100 Happy Days ♥

Music Maestro
Heel af en toe hoor ik een nummer voor het eerst en lig ik meteen voor pampus. Dat was gisteren het geval. Hij ging op repeat en hij ging er niet meer af. Ik kan gewoon niet stoppen met luisteren.

Dan was ‘m dan. De laatste Loving Lazy Sundays. Ik wens jullie allemaal een hele fijne zondag. ♥

38 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Wendy de Jong schreef:

  Jij ook een fijne zondag!

  P.S. Go Ranomi!

 2. altijdangelique schreef:

  Ah de laatste. *snif*.
  Ik heb je artikel van gisteren wel gelezen, maar eigenlijk helemaal niet gereageerd. Ik vind de readings erg interessant en knap hoe je dat doet! Maar dat wist je natuurlijk al wel.
  Ik heb heel weinig volgers op instagram, maar ik bekijk altijd goed iemands profiel als iemand mij wil volgen en als dat is goedgekeurd accepteer ik pas. Je vaart dan wel een beetje op vooroordelen soms, maar het zij zo.
  Fijne zondag!

 3. christine schreef:

  Heb het gister ook gelezen Marion en ik ervaar het als leerzaam! Dank daarvoor! Geniet van deze zondag, mooi weer en vanmiddag voetbal!
  liefs

 4. Morgaine schreef:

  Ik ben het met je eens van de politie vandaag, dat het nodig is in deze tijd, zoveel politie voor een wedstrijd, weten mensen nog wel waar het om gaat, gewoon een spel? Nou ja, jouw team speelt dus nog wel vandaag dus geniet ervan later vandaag 😀

  En zwemmen, way to go voor haar! Ik zag van de week een stukje, maar ik vind het zo saai om naar te kijken en mijn eigen verlangen om zelf het water in te duiken via tv scherm werkt ook niet echt mee, hahaha Daarom zijn dit sporten waar ik wel ontzettend van hou, maar waarvan ik dan zelf vind, dat ik ze zelf moet doen, of erin moet liggen 😉

  En ja kijk, als je iets met leuter neerzet, dan ga je ook skyhigh en een legging, wat is dat nou, en wat moet ik daar nu op zeggen wat anderen al gezegd hebben, ik kan mij de gedachtengang wel indenken. Velen vinden het ook best eng kom ik achter. En ja respect, voor alles wat er is!

  Instagram, geen idee dus, al ben ik binnenkort wel onderweg om te zien of ik dat alleen op de laptop kan zetten, en ik ben bij deze dus alvast gewaarschuwd, ik weet het niet, ik ga dan toch voor mensen die mij werkelijk kennen, al is het via blog of FB of real live… Wat moet ik met mensen die verder zelf niets doen en zo vol ego zitten die alleen selfies plaatsen, die mensen hebben tijd teveel denk ik, hahaha

  En jouw happy days, leuk dat je ook weer begonnen bent, ik ben ook gestart met dank aan Dina natuurlijk, maar dan op blog en eens per week doe ik een update, heb mij verder nog niet officieel aangemeld, eerst maar zien hoever ik kom met alleen mijn grote camera zonder ‘moderne’ telefoon 😀

  Ik vond je lazy sundays ontzettend leuk om te lezen, zelfs de vervelende sport want zo hield je mij toch een beetje bij op een leuke manier. Maar ik weet je achterliggende gedachte en dan is exact een jaar lazy sundays ontzettend mooi natuurlijk!

  Geniet van je laatste lazy sunday vandaag op blog en ik ben benieuwd wat ervoor terug gaat komen.

  X

 5. Madeleine schreef:

  Leuk artikel weer Marion :). Ja ik heb m’n IG een paar weken geleden prive gezet. Ik had een raar fan account dat ik niet echt vertrouwde en heb ze geblokkeerd. Ik vind het fijner dat het prive is nu!

 6. Anita | Mindjoy schreef:

  Geniet van je zondag Marion! Wat fijn dat je stenen onderweg zijn, lang genoeg gewacht 😉

 7. IngridMoorenBlogs schreef:

  Heb er een jaar lang van genoten….behalve van dat voetbal dan en formule 1,ik ben geen sportmens.Mijn stats waren gisteren aan het boomingen….dus die van jou zaten zeker bij mij hihi.

 8. Sam schreef:

  Ik ga ze missen. Misschien wel het meest omdat ik het zo tof vind dat je over sport schrijft, ook buiten de grote wedstrijden om. Ik denk niet dat ik het bij je had verwacht, des te leuker om te ontdekken dus ook.

  Over je blog van gisteren. Het is inderdaad ook een enorm verschil met de blog van die leuter. Dus die stats verbazen me niet, maar je schrijft niet alleen voor stats neem ik aan? (anders zou ik toch blijven overwegen om over voetbal te blijven schrijven, dat heeft een groot publiek 😉 )
  Ik vond het mooi dat je gisteren er een blog aan bestede, ondanks dat je het wel vaker in je blog noemt. Het is een stuk dat hoort bij jou, ik vind het mooi dat je daar ruimte voor neemt op je blog. Want het is inderdaad een omstreden onderwerp. Ook voor mij. Bij ons waren sprookjes al uit de boze, dus elk gebruik van kaarten ook. Dus die 18 jaar opvoeding komt bij zo’n blog bij mij altijd wel even om de hoek kijken. Mar dat het omstreden is betekend niet dat je er niet over mag of moet schrijven.

  Ik wens je een hele zonnige zondag toe.

 9. Sara schreef:

  Hahaha ik moest wel een beetje lachen om die gekke mannelijke instagram volgers met die selfie accounts. Ik let er eigenlijk nooit zo op, maar ze zijn inderdaad wel bijzonder vreemd.

 10. bentenge schreef:

  Ik wens je een heel fijne zondag toe !
  En even zit ik te kijken, tja, 205 unieke lezers vind ik niet weinig, kan me niet voorstellen hoeveel dat er voor Lenny dan waren.
  Het moet lukken, deze morgen las ik en “De Zondag”, een rkantje dat gratis bij de bakker ligt op zondagmorgen, dat een politicus van Brugge voorstelde om de politie over het land te herverdelen, met de bedoeling om extra politiemensen toe te wijzen aan steden die voetballen in de Pro League, jullie eredivisie. Het enige dat ik kon bedenken was: jaja, no way. Als jullie voetbal willen in jullie stad dan moet je wat er bij hoort maar door nog meer (zelfbetaalde ipv door de belastingbetaler) stewards oplossen.

  Enfin, even aangeven dat het er soms echt over is met dat voetbal, ondanks het feit dat ik een fervente Club Brugge supporter ben.

 11. Mir schreef:

  Wauw.. Dat liedje.. Ik kan ook niet meer stoppen met luisteren, wat mooi, dankjewel!! Doet me denken aan Broken Bells, die vind ik ook zo geweldig. Op Instagram blokkeer ik ook de “vreemde” volgers meteen. Wat ik ook heel irritant vind: mensen die je gaan volgen en als je ze niet terugvolgt, je de dag erna weer afgooien..

  Wat betreft je blog van gister, nog niet gelezen, ga ik meteen doen, want ik vind dat heel interessant. Fijne lazy sunday!!

 12. Jammer dat het de laatste is! Maar ik kan me wel voorstellen dat je verandering ook fijn vindt.
  Mini magnums zijn trouwens veel te klein hoor. 😉
  Je blog van gisteren heb ik nog niet gelezen. Komt nog, ik ben juist wel nieuwsgierig. 🙂

 13. Marielle schreef:

  hey,
  De laatste, nou ik ga het missen, heb ze allemaal met veel plezier gelezen (oke…niet alle sport en niet alle muziek maar….veel wel)
  Overigens dit is wel een mooi nummer, mooi gezongen ook!

  Ga je over de 100 happy days ook weer bloggen?

  Ik ga je artikel van gisteren nog even bekijken! Was er helemaal bij ingeschoten.

  Fijne zondag!!

 14. Eric schreef:

  Mijn club heeft gisteren al gewonnen 😉 Succes vandaag!

  V.w.b. Instagram had ik je al gevraagd op Twitter. Zou er wat mij betreft afhangen wat je daar doet. Zijn het meer privé zaken dan is het sowieso wel handig om gesloten te houden. Blijft het bij algemene dingen… tsja, hier leest men ook mee en klopt niet eerst aan of moet abonnee worden. Het is denk ik deels jezelf voor de gek houden.

  1. Marion schreef:

   Het voelt voor mij in ieder geval een stuk beter. Instagram is toch gericht op foto’s en mijn blog niet. Al die Arabische mannen van middelbare leeftijd lezen geen woord Nederlands, dus komen denk ik niet op mijn blog. Wat ze zo leuk vinden aan mijn instagram weet ik ook niet, maar ze hebben er niets te zoeken. Voor de gek houden of niet, het voelt beter en daar gaat het mij om.

 15. Myriam schreef:

  Heerlijke muziek. Loving lazy sundays goodbye. Meer over readings en spiritualiteit, en nu en dan eens iets over een leuter, wel ja,ik kan er mee leven hoor xxx

 16. Godelieve schreef:

  Ik kan me voorstellen dat je na een vol jaar deze rubriek te hebben gedaan iets anders wilt gaan doen op de zondag.
  Instagram heb ik niet maar ik kan me voorstellen dat je niet zit te wachten op dat soort ‘volgers’!
  Die schermen heb ik niet te zien gekregen bij het installeren van Windows 10.

  Ik wens je een hele fijne zonnige zondag Marion 🙂

 17. Kim schreef:

  Oei ik wist niet van dit soort volgers af. Dat is schrikken! Wat moeten ‘die mannen’ met al onze info? Snap er niks van haha. Kan me voorstellen dat je jouw profiel op prive hebt gezet. Ga er ook eens goed over nadenken!

  Enne 205 unieke bezoekers is toch skigh high? Of zit ik onder en steen? 😛

  1. Marion schreef:

   Ik heb geen idee waarom ze zoveel mensen volgen. Gisteren zag ik er één die volgde zo’n 8000 accounts. Geen idee wat het nut daarvan is. Echt ”gevaarlijk” zal het niet zijn, maar het voelde voor mij gewoon niet prettig. Jaaaa, zo bedoel ik het niet! Ik ben dolblij met het aantal bezoekers. Ik wilde juist zeggen dat het zo fijn is om te schrijven over dingen waar je echt enthousiast over bent, alleen door het noemen van een aantal komt het anders over begrijp ik.

 18. Els schreef:

  Straks idd naar het stadion. Ik hoop op een overwinning voor Willem II natuurlijk. Ik ben benieuwd of we dit seizoen net zo spelen als vorig seizoen. Was relaxt niet naar beneden hoe kijken :-).

  Fijn zondag!

  1. Marion schreef:

   Succes vanmiddag! X

 19. Sabine schreef:

  Ik heb genoten van je laatste loving lazy Sunday! Jij ook een fijne zondag! X

 20. Ik zal ze missen, die lazy sundays :(.

  1. Marion schreef:

   Hou op zeg! Straks bedenk ik me nog….

   1. Ik zal ze missen, die lazy sundays 😦

    (ondertussen al bedacht?)

    1. Misschien kunnen we een petitie starten met z’n allen? 😉

     1. Ik doe mee. Wat als we eens starten met een hongerstaking?

 21. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Ik ga dit toch wel missen…snif jank geef mij een zakdoek please. Kidding maar heel serieus: ik vond dit altijd heel leuk op zondag.

 22. Ik was even een paar dagen weinig online. Gewoon zomaar… Dus nog wat terug te lezen. En moet eerlijk zeggen dat ik ook nieuwsgieriger ben naar die leuter dan naar die reading 😉
  Tja, ik blijf toch een euhm… Mja, een wat eigenlijk?
  En ik doe net alsof ik die mini magnums over het hoofd heb gezien. Zucht…

 23. Sammie schreef:

  Toch een beetje drietig dat dit de laatste is! Maar hij was weer leuk om te lezen! Over instagram, jup, ik delete zulke mensen gelijk. Als ik weer een nieuwe volger heb check ik altijd even het profiel, als t me niet aanstaat druk ik gelijk op blokeren. 🙂

 24. joorloveswriting schreef:

  Awww jammer dat dit de laatste lazy Sunday is… ik ga het wel missen meid!!! Altijd leuk om te lezen!!! Haha dat soort mensen gooi ik meteen van instagram af… 😛

 25. Nicetobeout schreef:

  haha ja ik moest zelf ook zo lachen om de Windows 10 installatie humor, heb er zelf ook foto’s van gemaakt.

 26. Saskia schreef:

  Dat laatste nummer….kippenvel! (en repeat voor de rest van de avond)

 27. Christel schreef:

  Ik blokkeer zo’n mensen ook. Had er vandaag nog zo eentje, dat ik dacht, wat is me dit nu weer.

 28. Ook ik vind het jammer dat het de laatste is!
  Voor wat betreft voetbal en politie ben ik het trouwens helemaal met je eens. Ik hoorde dat het vandaag bij AZ – Ajax met hulp van extra stewards toch zonder noemenswaardige problemen is verlopen, dus wie weet biedt dat nog hoop voor de toekomst. Afgelopen week was ik zelf in de ArenA voor Ajax – Rapid Wien en toen bedacht ik me nog dat het toch eigenlijk schandalig is dat er voor zo’n wedstrijd een enorme politiemacht inclusief ME-busjes op de been moet zijn…

 29. Roos schreef:

  Jammer, ik vond dit wel een leuke log om steeds te lezen. Al begrijp ik je keuze helemaal. 🙂 Instagram, tja dat heb ik niet haha. Wel verwijder ik elke zoveel tijd de facebookvrienden die ik eigenlijk niet echt ken of spreek in het ‘echte leven’.
  Dat nummer is trouwens prachtig! Dank, zo ontdek je nog eens nieuwe muziek. 🙂

 30. Saar schreef:

  Herkenbaar, installatie van windows 10. Ik heb het gedaan op het moment dat ik een boekje aan het lezen was. Ideaal 🙂

 31. Flavie schreef:

  Ik vond het een jaar lang fijn om dit te volgen… 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.