Desperate Man

While walking through a busy street,
tons of people around me,
I see him walking straight to me.
His eyes are filled with fire,
his tongue is full of rage.
While he yells and screams at me
his spit lands on my cheek and
the people around me take a step back.

I am alone with him,
our bodies almost touch.
I look into his raging eyes
and all I feel is love. β™₯

24 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Pas toch op, als je wil!

  1. Marion schreef:

   Waarom denk je dat ik nu thuis zit? πŸ˜‰

 2. Marielle schreef:

  wow. wat mooi geschreven!

 3. debby schreef:

  Hier ben ik even stil van lieve Marion, ontzettend mooi geschreven, maar ergens ook vreselijk voor jou dat je dit zo voelt. Ik straal je vanaf hier al het goeds

  1. Marion schreef:

   Ik kan mij gewoon niet afsluiten voor hetgeen onder die woede zit. Veel mensen zien alleen de agressie, ik kijk (voel) er dwars doorheen. Ik zie het als een gave, maar een gave die me uiteindelijk de kop gekost heeft. Dank je wel. X

 4. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Mooi en sterk geschreven. Ik heb het drie keer gelezen, pakkend dit stuk.

 5. Saar schreef:

  Pakkend stuk, Marion. Ik moest een paar keer lezen om alles goed te laten doordringen, maar ik weet nog niet goed wat ik erbij voel…
  Toch, knuffel!

 6. Angelique schreef:

  Heel mooi, vooral het einde.
  Wat maakt dat je behoefte had dit te schrijven?
  Xx

  1. Marion schreef:

   Ik schrijf dit soort stukjes vaak, maar meestal plaats ik ze niet. Ze zijn vaak vaag en niet goed te begrijpen. Daarnaast hebben ze voor mij een enorme lading en voelt het heel kwetsbaar om ze te plaatsen. Toch wil ik het in de wereld hebben of zo. Het krijgt dan nog beter een plek. X

 7. Sammie schreef:

  Wat een sterke woorden, mooi geschreven!

 8. Godelieve schreef:

  Wow! Prachtig! Van mij mag je dit vaker plaatsen Marion πŸ˜‰

  1. Marion schreef:

   Dank je wel! Er staan er nog een paar onder de categorie Spinsels & Gedachten. Mijn kleine trotsjes πŸ™‚

 9. ik heb het vier keer gelezen… neem altijd alles veel te letterlijk. daarnaast zat mn gebrekkige twengels me in de weg, haha! maar met de reacties erbij snap ik m nu geloof ik… of in ieder geval mijn eigen verhaal ervan gemaakt. mooi!

  1. Marion schreef:

   Deze man was een half uur eerder op mijn werk en wilde geld van ons (de gemeente). Hij kwam hier niet voor in aanmerking. In mijn pauze kwam ik hem in de winkelstraat tegen, dat beschrijf ik. De mensen om mij heen stappen allemaal achteruit en ik sta daar recht tegenover deze enorme man, onze neuzen bijna tegen elkaar. Mensen zien alleen de woede, de agressie. Ik ken het verhaal, ik zie het verdriet, de wanhoop en de frustratie die eronder liggen. Daarnaast was het wel een heel beangstigende ervaring die ik een plek zal moeten geven. Door erover te schrijven lukt me dat beter. Dank je wel. X

   1. Aja, ik dacht al iets in deze richting, maar nu veel duidelijker… Mooi dat je dit met ons wilt delen X

 10. Myriam schreef:

  Waaw, hallo kroket. Knap hoor, héél knap!!! En ik begrijp het nog ook.

  1. Marion schreef:

   Kroket? 😦 :-/ πŸ™‚

 11. Xaviera schreef:

  Prachtig geschreven, mooi dat je dit met ons deelt. ❀

 12. simplyme_tineke schreef:

  Phoe, sterk hoe je emoties in dit gedicht naar voren komen. Ben er stil van…

 13. Sabine schreef:

  Mooi zeg! Je hebt ook zoveel talenten!

 14. chucky1012 schreef:

  Wauw, prachtig…..

  Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s