Desperate Man

While walking through a busy street,
tons of people around me,
I see him walking straight to me.
His eyes are filled with fire,
his tongue is full of rage.
While he yells and screams at me
his spit lands on my cheek and
the people around me take a step back.

I am alone with him,
our bodies almost touch.
I look into his raging eyes
and all I feel is love. ♥

24 reacties op ‘Desperate Man’

    1. Ik kan mij gewoon niet afsluiten voor hetgeen onder die woede zit. Veel mensen zien alleen de agressie, ik kijk (voel) er dwars doorheen. Ik zie het als een gave, maar een gave die me uiteindelijk de kop gekost heeft. Dank je wel. X

    1. Ik schrijf dit soort stukjes vaak, maar meestal plaats ik ze niet. Ze zijn vaak vaag en niet goed te begrijpen. Daarnaast hebben ze voor mij een enorme lading en voelt het heel kwetsbaar om ze te plaatsen. Toch wil ik het in de wereld hebben of zo. Het krijgt dan nog beter een plek. X

  1. ik heb het vier keer gelezen… neem altijd alles veel te letterlijk. daarnaast zat mn gebrekkige twengels me in de weg, haha! maar met de reacties erbij snap ik m nu geloof ik… of in ieder geval mijn eigen verhaal ervan gemaakt. mooi!

    1. Deze man was een half uur eerder op mijn werk en wilde geld van ons (de gemeente). Hij kwam hier niet voor in aanmerking. In mijn pauze kwam ik hem in de winkelstraat tegen, dat beschrijf ik. De mensen om mij heen stappen allemaal achteruit en ik sta daar recht tegenover deze enorme man, onze neuzen bijna tegen elkaar. Mensen zien alleen de woede, de agressie. Ik ken het verhaal, ik zie het verdriet, de wanhoop en de frustratie die eronder liggen. Daarnaast was het wel een heel beangstigende ervaring die ik een plek zal moeten geven. Door erover te schrijven lukt me dat beter. Dank je wel. X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.