Loving Lazy Sundays #53

LLS1

Ja komaan, mensen. What was I thinking? Stoppen met een artikel dat gaat over voetbal, muziek, happy stuff en vooral zo min mogelijk doen? Hell no! We gaan voor de #520. Tien jaar Loving Lazy Sundays! Dat zou trouwens wel cool zijn. Dan ben ik 47 jaar oud. Zou ik dan nog steeds schrijven? Ik denk het wel. Ik hóóp het wel! Laten we maar beginnen met de happy stuff van afgelopen week.

Happy Stuff
Wandelen en rust vinden op het kerkhof ♥ Fietsen ♥ Een overheerlijke ontspanningsmassage ♥ Spontaan een kop thee drinken bij de buurvrouw (waar ik nog maar één keer eerder was geweest) ♥ Prutsen en knutselen aan mijn blog ♥ Schrijven waar ik zin in heb ♥ Een prachtige veer vinden ♥ Pannenkoeken ♥ De natuur ♥ IJsjes eten ♥ Een nieuw idee voor de volgende Share Some Happiness ♥ Fijn mailcontact met één van mijn stille lezers ♥ Meer rust pakken ♥ Toch doorgaan met Loving Lazy Sundays ♥ Eerlijk en open zijn naar anderen ♥ En last but not least ….

MIJN STENEN ZIJN ER!!!

2909960

Soulcandy
Gisteren kwamen de met de hand gemaakte stenen binnen. 10 stuks in totaal en ze zijn zo ontzettend mooi. Ik ben er helemaal verliefd op. Wat zijn het voor stenen? Het zijn zogenaamde pocketstones. Je kan ze bij je dragen als reminder of als extra steun. Het is nu helaas slecht weer, dus ik kan geen mooie foto’s maken. Ik heb wel een softbox, maar ondanks dat krijg ik toch veel reflectie op de geglazuurde stenen. Komende week ga ik mooie foto’s maken en dan zal ik er ook een artikel over schrijven. Of ik ze nu nog voor mijn header ga gebruiken weet ik niet, want ik ben eigenlijk wel tevreden over bovenstaande header. Ik zie het allemaal wel. Hoe dan ook, ik ben echt superblij met mijn stenen. Dank je wel, lieve zus. Een mooier cadeau had ik me niet kunnen wensen.

Sunday Sports
Ado is hot! Ze hebben een paar nieuwe aankopen gedaan, waaronder Havenaar, en dat lijkt verrassend goed uit te pakken. Ze versloegen gisterenavond in de Grolsch Veste Twente met 4 tegen 1 en afgelopen week pakten ze op spectaculaire wijze een punt tegen PSV in de slotminuut van de extra tijd. Dit filmpje ging de hele wereld over!

Mijn cluppie won vrijdagavond al vrij eenvoudig in de Gelredome van Roda JC. Peter is ook tevreden, want Ajax staat alweer bovenaan. De topper van vandaag is wat mij betreft Manchester City tegen Chelsea. Deze wedstrijd begint vanmiddag om 17:00 uur.

Button Poetry
Tof dat mijn artikel van gisteren zo enthousiast werd ontvangen. Nou ja… mijn artikel. Jullie snappen wat ik bedoel. Ik had geen flauw idee of zoiets in de smaak zou vallen, maar ik vind het zelf zo ontzettend mooi dat ik het toch wilde delen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want jullie reageerden erg enthousiast en lieten vervolgens het huishouden voor wat het was. Of wellicht hebben jullie net als ik de boel gedelegeerd.

Delegeren
Delegeren? Ja, delegeren. Ik leer het nog wel. Ik pak dat heel subtiel aan. Let op.

Peet?
Ja.
Ik wil één dezer dagen een was doen.
Uh … uh …. ja, dat is goed dat je dat zegt. Ik heb nog maar één schoon t-shirt.
Oké, doe jij dan zo eerst een was?
Ja, doe ik er zo in. Dan kan jij morgen.
Perfect. 

SSHleeg2960

Knutselmuts
Ik knutselde dit papierdingetje in elkaar voor in mijn sidebar. Hier wil ik iedere maand de Share Some Happiness-bestemming op vermelden. Misschien ga ik er ook nog bijzetten wat ik voor mezelf koop. Of is dat raar? Nee, dat is niet raar. Ik zet dat papiertje in mijn sidebar om mensen eraan te herinneren dat het goed is om af en toe iets aan anderen te geven zonder daar iets voor terug te verwachten. Het is echter minstens zo belangrijk om ook regelmatig iets voor jezelf te doen. Zeker als je niet zo goed in je vel zit. Daar wil ik mensen graag aan herinneren. Wees lief voor anderen én voor jezelf. Heel erg belangrijk.

Music Maestro
Ik heb weer heerlijke nieuwe muziek ontdekt de afgelopen week. Zoveel eigenlijk dat ik bijna niet kan kiezen welke ik aan jullie wil laten horen. Ik ga maar gewoon voor het nummer wat ik nu aan het luisteren ben. Lily Kershaw. Ik kende haar nog niet. Ze heeft een mooie stem en ik hou van dit soort pop-folkachtige muziek. Ze is overigens niet alleen zangeres, ze is ook actrice en heeft al diverse rollen gehad in films en series als Law & Order en Criminal Minds.

Geniet van dit prachtige nummer. Ik wens jullie een hele fijne zondag. ♥

49 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Natasja schreef:

  Oh, wat zijn die stenen mooi! Ik kijk nu al uit naar je artikel erover. En ik vind je Share Some Happiness in de sidebar een ontzettend leuk idee!

 2. Wat ben ik fantastisch blij dat je verdergaat met dit rubriekje!
  Natuurlijk zul je schrijven tot je 47 en ook nog een stuk erna. Ik word er in september 57 en wil voor mijn kop nog niet opgeven. Of welke manier dit dan zal gebeuren is nog maar de vraag, want er is zoveel veranderd de laatste 20 jaar, en de evolutie staat niet stil.
  Ik was benieuwd naar die stenen. Echt mooi!
  Subtiel delegeren met die was :), maar ik ben ervan overtuigd dat Peet ook zi’n tructjes heeft om andere zaken van zich af te wimpelen.
  Geniet van je zondag!

  1. Marion schreef:

   Hahahaha, nee Peter heeft daar geen trucjes voor. Die zegt gewoon: Dat doe ik niet. En dat meent hij dan ook. Dan zit er voor mij niets anders op dan het maar zelf te doen. Maar dan doe ik dan ook met liefde. 57. Ik moet het nog maar zien te halen. 🙂

 3. tommie345 schreef:

  Jij. Je blog. Je muzieksmaak en je heerlijke lazy sundays.

  Geniet van je stenen! <3.

 4. eigenwijsje2014 schreef:

  I knew it! Gelukkig maar want ik geniet altijd van dit soort blogjes (ook)!

 5. Lauriëtte schreef:

  Tuurlijk schrijf je nog op je 47e! 😉 Mooie stenen, kan me best voorstellen dat het dragen van zo’n steen steun kan geven in bepaalde situaties. Fijne zondag!

 6. Angelique schreef:

  Jeeeeeeeeeej 😄

 7. IngridMoorenBlogs schreef:

  De sport sla ik wel over…… 🙂

  1. Marion schreef:

   Gelijk heb je 😀

 8. Madeleine schreef:

  Heerlijk om weer te lezen. Leuk dat je er gewoon mee door gaat ;). Fijne zondag ❤

 9. Fijn dat je er mee doorgaat! En geweldig die stenen, ook echt iets voor jou.
  En door dat button poetry liet ik niet het huishouden voor wat het was, maar ik liet het slapen voor wat het was. Was alleen thuis en de halve nacht gejoetjoept! Mooi!

 10. Celine schreef:

  De stenen zijn echt super mooi. En een leuk idee om een sidebanner neer te zetten van je ‘share some happiness’ actie. Dat vind ik nog steeds een hele goede!

 11. zomersproetje84 schreef:

  I knew it I knew it!!! Zat er gisteren al aan te denken wat komt er nou bij Marion op haar blog op de zondagen. Niet stoppen met je lazy sundays!! En zo dacht jij zelf gelukkig ook. Want inderdaad waar moet je anders en sport en muziek, beetje ‘gemopper’ af en toe en vrolijke en fijne dingen in kwijt? Nergens!!! Mooi dat je stenen binnen zijn. Als wat voor reminder kan je ze gebruiken dan? Ga maar fijn zingen in de regen vandaag ;-). Knuffel!!

  1. Marion schreef:

   Zoals vandaag moet ik onthouden dat ik goed genoeg ben. Ik voel me niet want ik ben somber en vind dat maar slappe hap van mezelf. Dat is onzin, want ik ben ziek. Ik kan hier niets aan doen. Vandaag heb ik dus de steen bij me met de tekst: “I Am Enough.” Thanks meis.

 12. Jaaaaaa Ajax staat bovenaan!! 😀
  Jij bent zo grappig! Op een positieve manier dan hè. Top dat je toch doorgaat met deze rubriek. 🙂

 13. Morgaine schreef:

  leuk, leuk, leuk, ik moest ook meteen even lachen toen ik het al in mijn mail binnen zag komen, yay! hahahaha En ja een mooie lijst weer, de stenen, ik ben zo nieuwsgierig nu! En wat ik zie, bevalt mij ook nu al, het duurde even, maar nu heb je ook iets! Uniek vooral.

  En Ado, ja mijn pa is al de hele week happy, het is zijn club namelijk, hahahahahaha Hagenees dus 😉 Ik kan hem nu alles, maar dan ook alles vragen, lol…

  Ja, wees lief voor jezelf en anderen, blijf ik ook altijd doen en ook even zeggen als het niet even uitkomt, dat had ik dus gisteren, zo’n dagje, en dan ook eerlijk even aan gegeven dat ik dit keer even niet lekker in mijn vel zat, en dat werd gelukkig goed ontvangen.

  De button poetry van gisteren, heb hem gelezen, nog niet gekeken, wil ik even de tijd voor nemen alsnog ergens, dat merk je dan vanzelf wel. Ik geef ook daar graag aandacht aan, en zoals ik net al zei, zat ik gisteren niet zo heel erg fijn in mijn vel 😉

  Geniet van deze zondag!
  X

 14. Wauw! Je stenen zijn zo mooi!

 15. Kim schreef:

  Jaaa 😀
  Je stenen zijn echt heel erg mooi!
  (En nu is mijn vraag over voetbal in m’n mail van net wel een beetje stom, hihi). Maar goed, ik verwachtte dat er geen Loving Lazy Sundays online zou staan dus ik moest toch een beetje op de hoogte blijven, hihi.

 16. Myriam schreef:

  Hoi, loving lazy sundays are back van nooit weggeweest. Joepie. Doe jij maar lekker je zin, daar genieten we allemaal van. Kan ik je share some happiness button die je zelf fabriceerde ook in mijn sidebar zetten of is dat diefstal. Ik vind het wel een mooi idee. Je verwacht me nog hé komende week?

  1. Marion schreef:

   Je steelt maar een end weg! Graag zelfs! Jazeker verwacht ik jou nog. We hebben voor die tijd nog wel even contact. Mocht het nou dit weer zijn dan neem ik namelijk een tent mee naar de begraafplaats 😀

   1. Myriam schreef:

    Ga je me daar meteen begraven of zo?

    1. Marion schreef:

     Dat overweeg ik wel. Ben er nog niet helemaal uit.

     1. Myriam schreef:

      🙂 zal ik de schop meebrengen?

      1. Myriam schreef:

       Hihihi, bloemen noch kransen

 17. Myriam schreef:

  Ik bedoel niet de week die nu aankomt maar de week erna hé

 18. Els schreef:

  Wat leuk weer om te lezen! Wat een leuke sidebar! Echt super tof! Je stenen zijn ook echt heel mooi!

 19. Godelieve schreef:

  Meteen toen ik de kop las dacht ik: Gelukkig de loving lazy sundays zijn terug van nooit weg geweest! Ze zijn ook veel te leuk om mee te stoppen Marion 🙂
  Je site ziet er echt heel mooi uit nu. Ik ben heel benieuwd naar de stenen.
  Ik wens je een hele fijne zondag Marion 🙂

 20. Alice schreef:

  Wat een heerlijke blog!
  Je stenen zijn mooi geworden. Helemaal niet raar hoor een lijstje met wat je voor jezelf gekocht hebt. Zijn dat niet juist die dingen die we stiekem leuk vinden om te lezen. Het typt even onhandig op dit moment (één hand), ben in een innige omhelzing met mijn kat verwikkeld. Als hij daar eenmaal zijn zinnen op gezet heeft is er geen ontkomen aan;-) Wel heel lief.
  Wens je een hele fijne zondag!
  Groetjes,
  Alice

 21. loenaaraya schreef:

  Prachtige stenen! Ik wist niet wat ervan te verwachten maar ze zijn prachtig geworden!

 22. Nikita schreef:

  Echt enorm mooie stenen, heb er zelf ook eentje van Faith in m’n handtas liggen. Dat van je sidebar vind ik een leuk initiatief. Echt goed van je!

 23. Marielle schreef:

  Yeah!! je gaat door!!
  Dit vind ik altijd zo’n leuke rubriek!!

  De stenen zijn prachtig en de foto ook!!

  Mooi dat ze net nu komen!!

  Fine zondag

 24. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  She’s baaaaaaccckkkk!! Yay! Ik had dit niet verwacht.

  Vanochtend dacht ik nog even damn geen LLS bij Marion vandaag.

 25. Dina schreef:

  Jaaaa wat leuk dat de stenen er zijn! Ze zijn echt super mooi..

 26. Elise schreef:

  Ohh die stenen! ♡ volgende week formule 1! Eindelijk weer.

 27. Rithika schreef:

  Wat leuk dat je doorgaat met deze rubriek. Heerlijke happy dingen! 🙂

 28. Anita | Mindjoy schreef:

  Gave stenen!! En leuke extra’s zo in je sidebar! Oh, wat een mooie stem heeft ze zeg!

 29. Simplynspecial schreef:

  Die stenen zijn mooi zeg, zeker ook omdat ze handgemaakt zijn. Ik vind het leuk om te lezen dat je lekker doorgaat met de Lazy Sunday artikelen 🙂

 30. MichielZiet schreef:

  Dat is een bedrijvige lazy sunday😊… Maar ook gezellig en leuk om te lezen.

 31. Cindy schreef:

  Pannenkoeken ♥ Dat doelpunt van die keeper, ik vond het prachtig. Vriendlief niet..

 32. Pirre schreef:

  Ik dacht al: dat KAN ze niet menen (stoppen met deze posts). Leuk dat het er weer is 🙂

 33. Nina schreef:

  Wat leuk van die spontane kop koffie bij de buurvrouw!

 34. Lena schreef:

  Wees lief voor jezelf en voor anderen! That’s it.

 35. Sabine schreef:

  Haha je kunt het toch niet laten er weer één te schrijven 😀 Heel leuk! Ook super dat je stenen er zijn! En de zin ‘wees lief voor jezelf en voor anderen’ zou eigenlijk hét motto voor iedereen elk jaar weer moeten zijn…

 36. Sammie schreef:

  Jeej, fijn dat je deze categorie niet opgeeft! Veel te gezellig 🙂 Fijn dat je stenen er eindelijk zijn, ze zien er erg mooi uit!

 37. Dat gepruts aan je blog heeft alvast opgeleverd. Houden die vlindertjes! Zo fijn dat deze rubriek is terug van weggeweest want was er niet goed van toen je zei dat je ermee ging stoppen. Wat zijn die stenen mooi! Ik kijk al uit naar het artikel erover. Dat liedje ga ik asap downloaden want is prachtig. Krijg er kippenvel van!

 38. Jenn schreef:

  Yeey! Wat een mooie stenen 🙂

 39. Flavie schreef:

  Leuk dat dit blijft… heel mooie stenen…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.