Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #53


Getagd: , , , .

LLS1

Ja komaan, mensen. What was I thinking? Stoppen met een artikel dat gaat over voetbal, muziek, happy stuff en vooral zo min mogelijk doen? Hell no! We gaan voor de #520. Tien jaar Loving Lazy Sundays! Dat zou trouwens wel cool zijn. Dan ben ik 47 jaar oud. Zou ik dan nog steeds schrijven? Ik denk het wel. Ik hóóp het wel! Laten we maar beginnen met de happy stuff van afgelopen week.

Happy Stuff
Wandelen en rust vinden op het kerkhof ♥ Fietsen ♥ Een overheerlijke ontspanningsmassage ♥ Spontaan een kop thee drinken bij de buurvrouw (waar ik nog maar één keer eerder was geweest) ♥ Prutsen en knutselen aan mijn blog ♥ Schrijven waar ik zin in heb ♥ Een prachtige veer vinden ♥ Pannenkoeken ♥ De natuur ♥ IJsjes eten ♥ Een nieuw idee voor de volgende Share Some Happiness ♥ Fijn mailcontact met één van mijn stille lezers ♥ Meer rust pakken ♥ Toch doorgaan met Loving Lazy Sundays ♥ Eerlijk en open zijn naar anderen ♥ En last but not least ….

MIJN STENEN ZIJN ER!!!

2909960

Soulcandy
Gisteren kwamen de met de hand gemaakte stenen binnen. 10 stuks in totaal en ze zijn zo ontzettend mooi. Ik ben er helemaal verliefd op. Wat zijn het voor stenen? Het zijn zogenaamde pocketstones. Je kan ze bij je dragen als reminder of als extra steun. Het is nu helaas slecht weer, dus ik kan geen mooie foto’s maken. Ik heb wel een softbox, maar ondanks dat krijg ik toch veel reflectie op de geglazuurde stenen. Komende week ga ik mooie foto’s maken en dan zal ik er ook een artikel over schrijven. Of ik ze nu nog voor mijn header ga gebruiken weet ik niet, want ik ben eigenlijk wel tevreden over bovenstaande header. Ik zie het allemaal wel. Hoe dan ook, ik ben echt superblij met mijn stenen. Dank je wel, lieve zus. Een mooier cadeau had ik me niet kunnen wensen.

Sunday Sports
Ado is hot! Ze hebben een paar nieuwe aankopen gedaan, waaronder Havenaar, en dat lijkt verrassend goed uit te pakken. Ze versloegen gisterenavond in de Grolsch Veste Twente met 4 tegen 1 en afgelopen week pakten ze op spectaculaire wijze een punt tegen PSV in de slotminuut van de extra tijd. Dit filmpje ging de hele wereld over!

Mijn cluppie won vrijdagavond al vrij eenvoudig in de Gelredome van Roda JC. Peter is ook tevreden, want Ajax staat alweer bovenaan. De topper van vandaag is wat mij betreft Manchester City tegen Chelsea. Deze wedstrijd begint vanmiddag om 17:00 uur.

Button Poetry
Tof dat mijn artikel van gisteren zo enthousiast werd ontvangen. Nou ja… mijn artikel. Jullie snappen wat ik bedoel. Ik had geen flauw idee of zoiets in de smaak zou vallen, maar ik vind het zelf zo ontzettend mooi dat ik het toch wilde delen. Ik ben blij dat ik dat gedaan heb, want jullie reageerden erg enthousiast en lieten vervolgens het huishouden voor wat het was. Of wellicht hebben jullie net als ik de boel gedelegeerd.

Delegeren
Delegeren? Ja, delegeren. Ik leer het nog wel. Ik pak dat heel subtiel aan. Let op.

Peet?
Ja.
Ik wil één dezer dagen een was doen.
Uh … uh …. ja, dat is goed dat je dat zegt. Ik heb nog maar één schoon t-shirt.
Oké, doe jij dan zo eerst een was?
Ja, doe ik er zo in. Dan kan jij morgen.
Perfect. 

SSHleeg2960

Knutselmuts
Ik knutselde dit papierdingetje in elkaar voor in mijn sidebar. Hier wil ik iedere maand de Share Some Happiness-bestemming op vermelden. Misschien ga ik er ook nog bijzetten wat ik voor mezelf koop. Of is dat raar? Nee, dat is niet raar. Ik zet dat papiertje in mijn sidebar om mensen eraan te herinneren dat het goed is om af en toe iets aan anderen te geven zonder daar iets voor terug te verwachten. Het is echter minstens zo belangrijk om ook regelmatig iets voor jezelf te doen. Zeker als je niet zo goed in je vel zit. Daar wil ik mensen graag aan herinneren. Wees lief voor anderen én voor jezelf. Heel erg belangrijk.

Music Maestro
Ik heb weer heerlijke nieuwe muziek ontdekt de afgelopen week. Zoveel eigenlijk dat ik bijna niet kan kiezen welke ik aan jullie wil laten horen. Ik ga maar gewoon voor het nummer wat ik nu aan het luisteren ben. Lily Kershaw. Ik kende haar nog niet. Ze heeft een mooie stem en ik hou van dit soort pop-folkachtige muziek. Ze is overigens niet alleen zangeres, ze is ook actrice en heeft al diverse rollen gehad in films en series als Law & Order en Criminal Minds.

Geniet van dit prachtige nummer. Ik wens jullie een hele fijne zondag. ♥

49 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s