Kusjes van een Konikpaard

on

IMG_20150819_125315

Ik ben nog een beetje ondersteboven van de dag van gisteren. Niet alleen had ik een hele mooie kennismaking bij een instelling waar ik misschien wel naartoe mag voor dagbesteding (als je geen flauw idee hebt waar dit over gaat, klik dan hier), maar ook had ik een prachtige close encounter met een groep Konikpaarden.

Na de spannende, maar mooie ochtend wilde ik even in alle rust bijkomen. In eerste instantie ging ik naar huis, zette ik thee, ging ik blogjes lezen en daarna in de tuin zitten, maar toen ik alle ”herrie” buiten hoorde pakte ik mijn autosleutels, telefoon en een flesje water en ging ervandoor. Binnen tien minuten zat ik aan het water.

IMG_20150819_125446

Laarzen uit.

IMG_20150819_125536

Voetjes in de zon. Nog niet in het water. Zo warm was het gisteren nou ook weer niet.

IMG_20150819_135035

Daarna maakte ik nog een korte wandeling en stond ik zomaar ineens oog in oog met dit mooie, kleine wezentje.

IMG_20150819_135044

Vervolgens kwam er nog een volwassen paard een kijkje bij me nemen. Ik vond het allemaal wel schattig, totdat ik vanochtend dit filmpje zag.

Voortaan toch maar gewoon doorlopen. ♥

24 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Lauriëtte schreef:

  Awwh nou het is nog steeds wel schattig toch? Misschien zijn ze wel wild, maar deze ziet er schattig uit! 🙂 Heb je vorige artikeltje ook even gelezen, ben zo blij voor je ❤ Kreeg tranen in mn ogen, zo mooi heb je je gevoel omschreven.

 2. Marielle schreef:

  prachtig!!
  Hier zou ik graag eens wandelen!!
  Het zijn zulke mooie dieren!

 3. Sammie schreef:

  Paarden voelen heel veel aan, ook voelen ze het als jij heel rustig bent of juist niet. Mooi moment hadden jullie dus even 🙂

 4. joorloveswriting schreef:

  Awww wat lief !!!! En fijn zo’n wandeling en met je voeten in het water! 🙂

 5. Sytse schreef:

  Wat een heerlijke foto’s! Maakt me vrolijk 🙂

 6. altijdangelique schreef:

  Liefde aan de paardjes!
  Hier op de hei lopen van die wollige koeien. Er staat ook overal op de borden dat je een X aantal meter bij ze vandaan moet blijven. Soms staat ze midden op het fietspad, dan is dat wel lastig. Eigenlijk doen ze niks is mijn ervaring, maar het blijven natuurlijk dieren en voor ons onvoorspelbaar.

  Ik las je post van gisteren. Zo fijn!

 7. zomersproetje84 schreef:

  Wat een heerlijke dag had je en erg mooi die dagbesteding! Klinkt als een fantastische plek. Fijne dag meis.x

 8. Nikita schreef:

  Zo’n mooie dieren! En hopelijk heb je nu een beetje rust gevonden na de dag van gisteren?

 9. Morgaine schreef:

  Prachtig juist, als dan achteraf blijkt dat het een wild paard was, jij wist dat niet, als jij daar had gezeten met heel veel foute energie, was het paard wel weg gebleven bij jou. Ik zie dit als een heel mooi teken, of je nu wel of niet van tevoren weet of ze wild zijn. Ze zijn nog dieper intuïtief dan wij mensen, het heeft je kracht gegeven, trust me.

  Observeer maar eens vanaf hier als je er langs komt met andere mensen in de buurt, komen ze dan ook? Of blijven ze dan juist weg. Je kunt er heel veel uit lezen vanaf een afstand.

  Hele mooie foto’s ook.

  X

  1. Deborah Hamar schreef:

   Inderdaad, ik sluit mij aan bij Morgaine.
   Mooi momentje voor je!!

 10. Kim schreef:

  Wat een heerlijke foto’s! 🙂

 11. Haha, Marion de paardenfluisteraar 😀 Het heeft wel zalige foto’s opgeleverd. Ik word ook altijd magisch aangetrokken tot paarden. Prachtige beesten! En wat een mooi stukje natuur, maar ja, de volgende keer toch wat meer afstand houden.

 12. Myriam schreef:

  Prachtige ervaring moet dit zijn!!!xxx

 13. lievervoordelig schreef:

  Oh Marion wat mooi dat deze mooie dieren zo dichtbij je kwamen.
  Dat was een bijzondere dag gisteren voor je met hele mooie ontmoetingen, zowel mensen als dieren. Zo’n dag om in een gouden lijstje te bewaren in je hart!

 14. Simplynspecial schreef:

  Wat mooi die omgeving, wauwie. Echt een plekje om tot rust te komen. Dat kleintje is wel echt cute haha.

 15. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Wat een heerlijke foto’s Marion!!! Heel mooi.

 16. Wat heerlijk! Ik ben do op paarden, ze voelen je zo goed aan (ik mag straks weer rijden 😉 ). Lieve foto’s! Xoxo

 17. Ah wat een mooi momentje! Als we altijd alleen maar doen wat het verstandigst is, is d’r ook geen zak meer aan toch? De mooiste verhalen beginnen meestal met iets onverstandigs

 18. Ik ben even in de spiegel gaan kijken, en kwam tot de conclusie dat ik eigenlijk wel lijk op zo’n oerpaard. Moet ik mij ergens registreren?

 19. Natasja schreef:

  Wat een mooie dieren, en wat bijzonder dat ze zo dichtbij kwamen!

 20. Sabine schreef:

  Mooi moment moet dat geweest zijn! Soms kom je ook zomaar zulke bijzondere dingen (of in dit geval dieren) tegen 🙂

 21. simplyme_tineke schreef:

  Fijn dat de natuur zoveel moois kan voortbrengen, en voor de nodige rust kan zorgen. Moeten we koesteren.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s