Kladbloggen

Kusjes van een Konikpaard


Getagd: , .

IMG_20150819_125315

Ik ben nog een beetje ondersteboven van de dag van gisteren. Niet alleen had ik een hele mooie kennismaking bij een instelling waar ik misschien wel naartoe mag voor dagbesteding (als je geen flauw idee hebt waar dit over gaat, klik dan hier), maar ook had ik een prachtige close encounter met een groep Konikpaarden.

Na de spannende, maar mooie ochtend wilde ik even in alle rust bijkomen. In eerste instantie ging ik naar huis, zette ik thee, ging ik blogjes lezen en daarna in de tuin zitten, maar toen ik alle ”herrie” buiten hoorde pakte ik mijn autosleutels, telefoon en een flesje water en ging ervandoor. Binnen tien minuten zat ik aan het water.

IMG_20150819_125446

Laarzen uit.

IMG_20150819_125536

Voetjes in de zon. Nog niet in het water. Zo warm was het gisteren nou ook weer niet.

IMG_20150819_135035

Daarna maakte ik nog een korte wandeling en stond ik zomaar ineens oog in oog met dit mooie, kleine wezentje.

IMG_20150819_135044

Vervolgens kwam er nog een volwassen paard een kijkje bij me nemen. Ik vond het allemaal wel schattig, totdat ik vanochtend dit filmpje zag.

Voortaan toch maar gewoon doorlopen. ♥

24 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s