Loving Lazy Sundays

Loving Lazy Sundays #54


Getagd: , , , , , .

LLSHeader

Het gaat weer beter met me. Om daar maar eens mee te beginnen op deze zondag. Het ging mis op vijf augustus, het duurde een week of twee en sinds gisteren kan ik eindelijk zeggen dat de dip voorbij is. Het is altijd weer afwachten hoe lang het duurt. Gelukkig viel het deze keer meer. De dalen worden niet minder diep, misschien zelfs wel weer een stukje dieper, maar ze duren minder lang en daar ben ik heel erg blij om. 

Ondanks de zware gemoedstoestand ben ik blijven wandelen en fietsen, heb ik veel gemediteerd en ben ik regelmatig de natuur ingetrokken om tot rust te komen en alleen te zijn. Dat heeft me ontzettend goed gedaan. Daarnaast heb ik wat minder gelezen op social media en ben ik meer muziek gaan luisteren. Nu ben ik er weer. Zo voelt het. Ik ben weer opgeladen. Ik kijk zelfs af en toe weer wat nieuwsberichten en het lukt me redelijk om er niet volledig in meegesleurd te worden.

Het wordt echt tijd dat Europa iets gaat doen. Dit kan zo niet langer. Kinderen aan de ene kant van de grens en de ouders aan de andere kant. Waar zijn we mee bezig? Er was een filmpje, ik kan het nu niet meer vinden, waar je een Macedonische agent bij de grens zag. Hij stond met een knuppel in zijn hand klaar om de mensen die het prikkeldraad overkwamen terug te slaan. Hij sloeg één keer en toen liet hij zijn knuppel vallen. Je zag de blik in zijn ogen. Waar ben ik mee bezig? Die mannen krijgen een opdracht mee. Zie je het voor je? “Sla ze maar terug.” Mannen. Vrouwen. Kinderen. Hij kon het niet. Nee, natuurlijk niet. Het filmpje is nergens meer te vinden. Jammer, want in dat filmpje zag je pas echt de realiteit.

Hoe bizar is dan de overstap naar Formule 1? Vreselijk bizar. Anderhalf uur rondjes rijden; 22 auto’s met coureurs daarin die miljoenen verdienen. Gekkenhuis, maar zo zit de wereld wel in elkaar. Ik blijf het vreselijk moeilijk vinden, deze contrasten. Ik blijf worstelen met de vraag: Waarom zij daar en wij hier? Waarom wij wel en zij niet? Er zijn geen antwoorden. Ik weet het.

Sunday Sports
Formule 1 dus. Gelieve nu allemaal op te staan, vooral mijn Belgische lezers, en te beginnen met de regendans. Graag volhouden tot het einde van de race óf tot het moment waarop het begint te regenen. Mijn dank is groot. Max heeft weer straf. Ach ja, het is en blijft een puber. Dan om 16:45 uur de topper van de dag: Feyenoord – Vitesse. Ik ga een heerlijke sportmiddag tegemoet.

Quote Of The Week

kind

Happy Stuff
Boswandeling in de regen ♥ Pizza ♥ Soulcandy ♥ Minionkoekjes ♥ Dankbaarheid vinden op zware dagen ♥ Waterlelies ♥ Met paarden knuffelen ♥ Aan het water zitten ♥ De Ultieme Terrastest doen ♥ Me de hele week verheugen op dinsdag als ik Myriam ga ontmoeten ♥ Buddhadoodles ♥ Mediteren ♥ Fietsen ♥ Appen met mijn familie die op vakantie is in Amerika ♥ Mumu Cow ♥ Yankee Candle ♥ Een prachtige ontmoeting met lotgenoten ♥ Vroeg naar bed gaan zonder schuldgevoelens ♥ Post krijgen ♥ Post versturen ♥ Een overheerlijke tosti met megaveel kaas eten ♥

Runtastic
Vorige week schreef ik over de Runtastic App. Die heb ik aangeschaft om mezelf te motiveren om in beweging te blijven nu ik gestopt ben met zwemmen. Zo’n app is leuk, maar niemand die weet of ik dat ding gebruik. Daarom vanaf vandaag iedere week even een update over hoe het zit met mijn beweging. Nu ga ik al meteen tegen het eerste probleem aanlopen. Ik vergeet natuurlijk negen van de tien keer die app aan te zetten. Zo heb ik woensdag gewandeld en ben ik vrijdag nog gaan fietsen, maar zonder app. Vanaf nu even de app aanzetten dus. Onthouden, moppie.

16-08-15: Wandelen. 2,57 km. 0:37:53.
18-08-15: Fietsten. 16,85 km. 1:09:11.
19-08-15: Wandelen. Onbekend.
21-08-15: Fietsen. Onbekend.

Music Maestro
Now your eyes turn inwards, countenance turns blank
And I’m floating away on a barrel of pain
It looks like nothing but the sea and sky remain

Fijne zondag. ♥

46 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s