Kladbloggen, Spritualiteit

Soul Candy ~ Mijn Stenen


Getagd: , , , .

IMG_3021

Mijn stenen. Soul Candy. Jullie zien ze sinds vorige week regelmatig voorbijkomen op mijn blog, op Instagram en op Twitter. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Nooit gedacht dat ik zo gelukkig kon zijn met tien stukken klei. Ze geven me moed en kracht. Ze houden me bij de les. Ze maken me kalm en rustig.

Waar komen de stenen vandaan en wie heeft ze gemaakt? De stenen komen helemaal uit Amerika en de vrouw die de stenen gemaakt heeft heet Amy Wengreen. In het volgende filmpje zien jullie haar en legt ze uit hoe Soul Candy tot stand is gekomen.

Gekke is dat ik iedere keer als ik dit filmpje zie weer emotioneel word. De manier waarop zij praat over het maken van de stenen raakt me zo. Ze legt werkelijk haar hart en ziel in deze kunstwerkjes. Wat ze wil bereiken met Soul Candy, wat ze mee wil geven aan anderen door middel van haar stenen, het is haar gelukt. Een stukje klei met een tekst, een figuurtje en wat glazuur erover is in ene een waardevol iets geworden.

Forestbestil

Dit is één van de stenen die ik veel bij me heb gehad de afgelopen week. Be Still. Dat had ik nodig. Ik moest mezelf er ook iedere keer aan herinneren om de stilte op te zoeken. Waar kan dat beter dan in de natuur? Nature is my church.

De belangrijkste steen voor mij op dit moment is Gratitude. Dankbaarheid. Wat mij betreft de tegenpool van al mijn angsten. Angst voor de toekomst. Angst voor wat er komen gaat. Angst voor alles waar ik geen controle over heb. Daartegenover staat dankbaarheid. Dankbaarheid voor het nu. Voor alles wat er nu is, wat ik nu heb en waar ik nu ben. Dankbaarheid staat naast me, kijkt angst recht in de ogen en vanaf dat moment verdwijnt alle kracht die de angst in zich denkt te hebben.

Deze  stenen zijn prachtige reminders. Ik leg ze naast me neer. Stop ze in mijn tas. Neem ze met me mee. En hoe gek het ook klinkt, je kan voelen dat deze stenen gemaakt zijn met ontzettend veel passie en liefde.

What Amy is trying to do with her Soul Candy is give people strength. She wants them to know they are worthy, they are enough. She wants to let them know they are loved, they are love. And she does it. She does it greatly. Thank you, Amy.

De woorden die ik op mijn stenen heb laten zetten zijn:

  • Gratitude
  • All Is Well
  • Life Is Good
  • Be Still
  • Be Kind
  • Be Mindful
  • I Am Blessed
  • I Am Enough
  • I Am Love
  • You Are Loved

Welk woord zou er op jouw Soul Candy staan? ♥

52 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s