Loving Lazy Sundays #55

on

LLSHeader

Het wordt een korte Loving Lazy Sundays. Het regent, het onweert en ik geniet. 

oma

Remembering
Bij oma mag alles. Oma kookt wat jij het liefste eet. Oma speelt de spelletjes die jij het liefste speelt. Bij oma ligt de kast vol met koekjes en snoepjes. Oma kijkt samen met jou tv ook al vind ze er zelf geen zak aan. Oma vind jou altijd lief, wat je ook doet of hoe je er ook uitziet. Bij oma mag alles, kan alles en is alles fijn.

Oma’s zijn The Bomb!

Vanaf woensdag ging het slechter met oma. Mijn moeder bleef die nacht bij haar slapen. De nacht erna bleef mijn oom bij haar en afgelopen nacht mijn tante. Zo heeft mijn oma al haar kinderen nog een nachtje bij haar gehad. Toen vanochtend de zon opkwam kon ze dan ook rustig gaan.

Bedankt, lieve oma. ♥

Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik dit in de vroege ochtend schreef. Mijn oma overleed aan de gevolgen van diabetes. Vandaag rent Lauriëtte de Royal Run voor het Diabetes Fonds. Niet alleen voor zichzelf, voor iedereen die met diabetes te maken heeft of te maken heeft gehad en dus ook een klein beetje voor mijn oma. Lauriëtte, succes vandaag!

Love Dogs, Love Pigs

Sunday Sports
Vandaag volop voetbal. Om 12:30 uur speelt Ajax tegen Ado, om 14:30 uur speelt mijn clubje tegen Cambuur en om 16:45 uur staat PSV – Feyenoord op het programma. Wat in vredesnaam is er met Twente aan de hand? Ik zie dat ze weer verloren hebben…. Vanmiddag om 15:30 uur ook nog een wedstrijd die ik ooit live gezien heb: Borussia Dortmund tegen Hertha BSC. Wat een machtig mooie dag was dat. Met mijn vader vertrok ik in de ochtend richting Duitsland. We parkeerden de auto bij een hotel, gingen lekker een hapje eten in de stad en daarna langzaam aan met de meute richting het stadion. En wat voor stadion. Wauw…. Die dag zal ik nooit vergeten. Geweldig was het! Ik geloof alleen niet dat we die wedstrijd gewonnen hebben. Het is dus tijd voor revanche.

Happy Stuff
Mijn ouders, zus, zwager en nichtje die weer terug zijn uit Amerika ♥ Een supermooie blogdate met Myriam ♥ Het boek De Kracht van het Nu van Eckhart Tolle ♥ Bloggen ♥ Volle maan ♥ Wandelen ♥ Mijn nieuwe profielfoto ♥ Drie jaar gestopt met roken ♥ Muziek ♥ Vers brood ♥ Loslaten ♥

Music Maestro

Spirit lead me where my trust is without borders
Let me walk upon the waters
Wherever You would call me
Take me deeper than my feet could ever wander
And my faith will be made stronger

Fijne zondag allemaal. ♥

21 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Saar schreef:

  Ja, oma’s zijn the bomb! Ze zijn geweldig en kunnen zoveel moois betekenen… Altijd moeilijk om ze te laten gaan.
  Geniet van je zondag! En geniet een beetje na van de mooie dagen deze week 🙂

 2. debby schreef:

  Wat een mooi en lief stukje over oma. Ik heb helaas geen oma’s meer en het inderdaad zo lastig om ze te moeten laten gaan, ook weet je dat het moet. Geniet van je zondag meid.

 3. ah wat een leuke herinneringen aan je oma… ze zit nu vast met een grote, trotse glimlach mee te lezen.
  fijne zondag marion!

 4. bentenge schreef:

  Wat een fijn logje, wat een fijn muziekje, wat een fijne zondag “op komst”.

 5. Catharina schreef:

  Prachtig stukje over je oma, het raakt me. Heb zelf nooit een oma gehad. Maar ben het nu zelf….en binnenkort voor de tweede keer.
  En dat filmpje over de dieren…wat mooi !!

 6. IngridMoorenBlogs schreef:

  Sterkte….het blijft een gemis Xx

 7. Marielle schreef:

  MOoi dat stukje te (her)lezen over je oma, ik kan met me nog herinneren, wat vliegt de tijd.

  Koester de herinneringen!!

  Fijne zondag Marion, fijn dat je familie weer veilig thuis is.

  Je header is prachtig, ik vind de teksten mooi maar de kleuren zijn ook prachtig!

 8. altijdangelique schreef:

  Hartje voor je oma en jou!

  Wat zijn je LLS en toch leuk!

 9. dansenindestorm schreef:

  Heel erg mooi stukje over je oma.
  Fijne zondag nog!

 10. Els schreef:

  Fijn geschreven stukje over je oma. Erg lief. Sterkte vandaag. Fijne zondag geweest! Veel voetbal plezier!

 11. Elaintje schreef:

  En terecht dat het een korte LLS is als je aan het genieten bent. Geniet ervan 😉

 12. Amber schreef:

  Ik mis m’n oma gelijk weer als ik dat stukje lees. Ik ben mijn liefste oma verloren in 2006 en de andere oma een paar jaar geleden, maar daar had ik sowieso nooit echt een band mee en nadat ze in 2001 een hersenbloeding kreeg al helemaal niet meer omdat ze niet meer kon praten en niemand meer herkende de laatste jaren. Ik ken eigenlijk weinig mensen die helemaal geen grootouders meer hebben op mijn leeftijd, al zijn ze toch allemaal minstens 85 geworden dus niet bepaald jong overleden. Ik mis het vooral als ik ergens loop of in de bus zit en je een groepje van die ouderen bij elkaar ziet zitten die lekker samen even in de stad koffie gaan drinken, dat deed ik ook altijd met mijn oma. 😦

 13. aroundsan schreef:

  Ik weet zeker dat je oma met een grote glimlach mee kijkt! Sterkte vandaag. Dat nummer van Hillsong vind ik ook altijd zo mooi!

 14. Godelieve schreef:

  Wat een ontroerend stukje over je oma Marion. Zelf heb ik geen van mijn grootouders gekend.
  Ik wens jou een hele fijne zondag 🙂

 15. Alice schreef:

  Wat een mooi liedje, wat een mooie tekst, dankjewel…
  Jij ook een fijne zondag!
  Groetjes,
  Alice

 16. Sabine schreef:

  Mooi stukje over je oma! Heel lief! Mijn oma’s overleden al vroeg, dus ik had altijd meer met mijn opa’s. Wat een horror was dat toen ze overleden. Denk nog steeds vaak aan ze.

 17. Morgaine schreef:

  Ik mis mijn 3 oma’s ook, ja ik had er 3, mijn overgrootoma heb ik ook nog heel bewust mee gemaakt op het laatst van haar leven…. en ik mis haar net zoals mijn andere 2 oma’s want ja, daar mocht alles, of zo leek het 😉

  Sterkte voor vandaag!

  Ennuh, regen? Onweer? Ik brandt hier weg op het balkon zo heet, pfffffffff Zul je altijd zien.

  X

 18. Sammie schreef:

  Mooi stukje over je oma, sterkte vandaag! Oma’s missen is niet leuk, ook niet na een jaar.
  Dat filmpje.. zoooo cute! Nu wil ik ook een varkentje 🙂

 19. Emily Lotus schreef:

  Mijn oma’s waren helaas te oud om nog echt oma voor mij te zijn, maar mijn moeder is een fantastische oma voor mijn neefje en nichtje, dus ik snap het wel. ❤

 20. chucky1012 schreef:

  Prachtig geschreven en oma’s zijn lief.

 21. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Wat een mooi stuk heb je over je oma geschreven.

  PS. Ik vind de foto van de stenen bovenin erg mooi!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.