Mr. Bean vs Eckhart Tolle

Is er een gelijkenis tussen Mr. Bean en Eckhart Tolle? Je zou toch bijna zeggen van niet. Bij het horen van de naam Mr. Bean liggen velen al in een stuip. Bij het horen van de naam Eckhart Tolle denken de meeste direct aan allerlei spirituele en zweverige toestanden. Toch is er wel enige gelijkenis.

Zie het volgende filmpje. Er staat dat het een meditatie is, maar dat is het helemaal niet. Hoe dat zit legt meneer Tolle zelf direct aan het begin van het filmpje uit. Ik heb zelf nog niet eens het hele filmpje gekeken. Geen tijd voor, ik moet nu naar therapie, maar ik heb me ziek gelachen zonet. Daarnaast is het overigens ook zeer leerzaam.

β™₯

About the Author

Posted by

Categorieën:

Spritualiteit

8 Reacties

Ik zie de tijd, en tijd in het nu en ook ik ga dit even op mijn gemak later kijken en luisteren, want beiden zijn gewoon goed, weet ik nog van Oprah als hij op bezoek was πŸ˜‰

X

Bedankt Marion voor dit inspirerende filmpje! Nu heb ik Tolle op een heel andere manier leren kennen. En ik denk dat het stilaan tijd wordt om zijn boeken ook eens te lezen! πŸ™‚

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: