Bladieblablog #33

Bladieblabla

Een bladieblablog. Dat is echt al heel erg lang geleden. 21 juli om precies te zijn. Vandaag is het dan eindelijk weer zover. Er zijn namelijk nogal wat dingen die ik met jullie wil delen, zowel interessant als compleet oninteressant, maar om nou acht verschillende artikelen online te gooien vandaag leek me ook niet echt een goed plan. Bladieblabla it is.

Als eerste moet ik de huisarts bellen. Mijn antidepressiva is bijna op en we willen het wel een beetje leuk houden of niet dan? Dus, uno momento s’il vous plait. Ik twijfelde of dat met Î of i geschreven moest worden. Ik zocht het op en wat denk je?

s’il vous plaît (spelling vóór 1990)
s’il vous plait (spelling na 1990)

Goed, weten we dat ook weer.

Receptenlijn. Briljante uitvinding. Je belt, spreekt op een bandje in wie je bent, wat je geboortedatum is, voor welke herhaalmedicatie je belt, welke apotheek je hebt en of de medicijnen bezorgt moeten worden. Alles wat voor 10:00 uur is ingesproken kan je de volgende dag na 10:00 uur ophalen. Ik vind het ideaal en het verlicht het werk van de assistente enorm.

Ik heb mijn header veranderd. Dat is wéér tijdelijk, maar ik heb nog even geen tijd om goede nieuwe foto’s van mijn stenen te maken. Het licht moet perfect zijn namelijk. Ik heb het buiten geprobeerd, maar de zon was te fel en door het laagje glazuur (of wat het ook is) reflecteert het licht heel erg. Hetzelfde gebeurt als ik ze onder de softbox leg. Zelfs heel zacht licht is al teveel. Ik heb besloten te wachten tot de herfst en dan ga ik een ochtend het bos in om mooie foto’s te maken. Tot die tijd heb ik deze header en daar ben ik ook heel erg blij mee. Het is weer even wat anders, maar ik vind het toch wel leuk om de naam van mijn blog in de header terug te zien. Die tip kreeg ik van iemand die mijn enquête ingevuld had. Goede tip! Thanks daarvoor.

Dan heb ik … ja, je gaat het niet geloven… ik heb een facebookpagina aangemaakt voor Mijn Kladblog. Ik. De Facebookhater. What was I thinking? Geen idee joh. Het leek me gewoon leuk. Nou, wat denk je? Ik vind er geen zak aan. Ik heb natuurlijk ook geen 396 vrienden, dus er is bijna niemand die op mijn fb-pagina kijkt. Buiten dat, degene die mijn blog willen lezen die lezen het ook wel zonder facebook. Hoe dan ook, mijn blog heeft nu ook een facebookpagina. Er mogen eventueel weddenschappen afgesloten worden over hoe lang de pagina blijft bestaan.

Gisteren was het weer tijd voor Share Some Happiness. Deze maand had ik als doel gekozen het Ronald McDonald Kinderfonds. Ik wilde graag een knuffel kopen waarvan de opbrengst gaat naar de stichting en waarmee ik een kindje blij zou kunnen maken. Er gebeurde twee dingen die mij verbaasde: Als eerste heeft er tot nu toe maar één iemand gezegd een kindje te kennen die een knuffel kan gebruiken. Ik ben enorm blij dat er zo weinig mensen zijn die een ziek kindje kennen. Tenminste, ik neem aan dat dat de reden is of is het onderwerp wellicht te gevoelig? Ik had zelf verwacht dat er meer reacties zouden komen. Begrijp me niet verkeerd hoor, ik ben blij dat er amper reacties zijn, maar het verbaast me. Het tweede waar ik ondersteboven van was was deze reactie:

Ohhh wat een fijne actie meis!! Ik deelde op IG het account met een spontane shoutout en heb ondertussen al heel wat knuffels gekocht voor mensen. Ik wil graag meedoen en ook een knuffel doneren als je dat een goed idee vindt! Dan kun je er in ieder geval twee weggeven! Xx Miriam

Wauw! Miriam doet gewoon met mij mee en wil ook graag een knuffel doneren. We hebben ondertussen contact gehad via de mail en wat ben ik blij op deze manier gelijkgestemden te ”ontmoeten”. Miriam en ik blijken in een vergelijkbare situatie te zitten, alleen heeft zij geen blog om dit soort dingen op poten te zetten. Wat geweldig dat ze het initiatief heeft genomen om op deze manier te reageren, zodat zij nu ook iemand gelukkig kan maken. Dank je wel, Miriam!

Dus nogmaals een oproep: Wie kent er een kindje die een knuffel kan gebruiken? De opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds en ik weet dat de link daardoor snel gelegd is met hele zieke kindjes. Maar ook kinderen waarvan net een huisdier is overleden, waarvan de ouders net zijn gescheiden, die net verhuisd zijn en hun vriendjes missen, ook die kinderen verdienen een knuffel.

KOFFIE! En er ontbreken foto’s in dit artikel. Kijken of ik daar nog wat aan kan doen. … Nee, geen zin in.

Weten jullie nog dat ik ooit begonnen ben met The Rewild Your Life Challenge? Een challenge waarbij het het doel is om meer in contact te komen met de natuur. Dit doe je door 30 dagen lang minimaal 30 minuten per dag buiten door te brengen. Get outside. Be wild. Feel better. Does it ring a bell? De vorige keer ben ik afgehaakt, maar ik wil deze challenge opnieuw doen en hem dan ook helemaal afmaken. Zijn er gekken die met me mee willen doen? Het lijkt me namelijk wel tof om dit samen te doen. Ik heb het opdrachtenboek hier en kan iedere ochtend of de avond ervoor de opdracht online zetten. Kan ook via facebook, maar dat heeft niet iedereen. Laat me weten of je interesse heb, dan gaan we eens lekker wild worden met zijn allen. Trouwens, hoe eerder we beginnen hoe beter, want ik weet niet of je het nog kan herinneren, maar vorig jaar stond ik op dag 2 met bevroren poten in de Rijn.

Ik zit met mijn gebral alweer bijna aan de 1000 woorden. Tijd om er een einde aan te breien. Ik ben weer ziek. Ik heb wéér een paar ontstekingen erbij en daar heb ik de pest over in. Ik kan verdorie niet eens fatsoenlijke kleding aan. Bah. Maar we laten ons niet kisten. Er zijn tenslotte mensen genoeg die met liefde de hele dag in hun pyjamabroek zouden willen rondbanjeren en ik kan dat gewoon. Always look on the bright side of life, dacht ik zo.

Ik wens jullie allemaal een hele toffe dag. ♥

Oh wacht! Iemand nog zin in een overdreven blij liedje? Komt ‘ie!

63 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Heerlijk stuk weer, fantastisch geschreven. Ik vraag me telkens weer af, hoe je dat toch doet. Wat mooi dat ze mee doet met je knuffel actie! Ik zelf ken ook wel zielige kindjes, maar het ligt er bij mij inderdaad te gevoelig en persoonlijk voor 🙂 Het fijne is dat je dan in ieder geval niet hoeft te kiezen! Fijne dag, xoxo

  1. Marion schreef:

   Dank je wel voor je reactie. Ik was een beetje bang ook dat het voor veel mensen te gevoelig zou liggen. Dat schrijven van dit soort dingen gaat echt met mijn verstand op nul. Heerlijk is het. Moet je ook een keer proberen 😉 XXX

 2. altijdangelique schreef:

  Hahahaha je bent gek met je Facebook ;-). Nee gekkigheid natuurlijk.
  Wat betreft de knuffels zou ik dan toch wel graag meedoen voor het kindje van de beste vriendin van mijn schoonzus. Ik kan m dan aan mijn schoonzus geven en dan kan zij hem uit haar naam geven. Het zou mijn schoonzus denk ik ook erg veel goed doen. Of ik kan m mijn neefje laten geven, want het is zijn beste vriendinnetje namelijk die zo ziek is. Bovendien waren ze net verhuisd, waardoor de kinderen nu 2 uur reizen uitelkaar wonen. Mijn neefje begreep maar niet waarom Anne (zo heet het zieke meisje), maar geen kaart terugstuurde. Ze hebben hem nu maar verteld wat er aan de hand is. Het is allemaal heel verdrietig.

  Bikkel als je rewild your life weer gaat doen.

  Sterkte met je ontstekingen. Heel vervelend.

  Xx

  1. Marion schreef:

   Fijn dat je toch meedoet. Is ook precies het idee van knuffel, om ‘m door te geven. Ach ja, die verrekte ontstekingen. Gek word ik ervan. Gelukkig hoef ik er nu niet bij te werken…. ♥♥

 3. Jaixy schreef:

  Haha ik banjer lekker met je mee in pyjamabroek hoor de komende weken.

  Ik ken zieke kindjes genoeg aangezien ik op een couveuse intensive care werk. Maar om hygiene redenen mogen er geen knuffels meer in een couveuse . Een couveuse is warm en wordt bevochtigd. Warmte en vocht is de bron voor bacteriegroei…. Bacterieën die voor deze ukkies levensgevaarlijk zijn. Daarom hebben we besloten om geen knuffeltjes meer in de couveuses op de intensive care toe te staan.

  Maar wauw wat een mooi gebaar! Want het RMD huis is de mogelijkheid voor ouders om in de buurt van hun zieke kleine vechter te verblijven. Dat doel heeft mijn hart ook. Omdat ik dagelijks door mijn werk het effect zie op ouders van het bestaan van het RMD huis.

  1. Marion schreef:

   Oh nee, dat snap ik helemaal. Dat is trouwens heel mooi werk wat je doet. Zal niet makkelijk zijn, maar wel heel mooi. X

  2. marielle schreef:

   wat een prachtig beroep heb je!

 4. Sammie schreef:

  Receptenlijn, vind ik ook ideaal! Belde ik altijd voor mijn pil 🙂 heb nog niet ontdekt of ze in Nijmegen ook een receptenlijn hebben, gelukkig zit de apotheek in de straat 🙂 Ben je gaan volgen op facebook, groeit vanzelf 😉 Balen dat je weer ziek bent, knap maar snel weer op! 🙂

 5. Myriam schreef:

  Hey, Marion, ik wil wel meedoen met die natuurchallenge. Weet niet of ik het haal in de gegeven omstandigheden, maar ik wil het toch proberen. Ik heb ooit een facebookpagina aangemaakt voor mijn blog maar ik doe daar niets mee. Nu en dan zie ik eens dat er iemand is gaan kijken daar, maar ik probeer het meer leven in te blazenxxx

  1. Marion schreef:

   Oké dan! Je bent de eerste. Ik wil maandag beginnen. Ik ben alles alweer vergeten en dat wil ik graag zo houden, want ik vond het de vorige keer heel erg leuk om pas ’s ochtends te lezen wat ik die dag moest gaan doen. Dat wil ik nu eigenlijk weer gaan. doen. Ik moet nog even nadenken hoe ik het vorm ga geven. Misschien ook wel via fb, maar dat heeft weer niet iedereen. Even kijken nog. Maar jij doet mee. Akkoord met maandag?

   1. Myriam schreef:

    Prima, ik doe mijn best want het is hier hectisch

    1. Marion schreef:

     Doe jij maar kalm aan. X

 6. sofie schreef:

  (Sorry voor mijn afwezigheid de laatste tijd! Ik lees je artikelwn nog steeds hoor, alleen door de uni heb ik ineens zo veel aan mijn hoofd dat ik bijna niet reageer)
  Hahah wat een leuk artikel weer, en dat van die knuffwl is zo tof! Ook een pluim voor Miriam 🙂
  Liefs, Sofie ❤

  1. Marion schreef:

   Doe jij maar rustig aan! Dank je wel hoor. ♥

 7. Deisy schreef:

  Wat een fijn artikel Marion, je zei 1000 woorden maar het voelde echt maar als 200 😉 Het lijkt mij wel leuk om mee te doen, maar ik weet nou niet echt of het heel veel tijd in beslag neemt en of je zulke dingen ook in de avond kunt doen, ook omdat ik in de ochtend helaas geen tijd heb (oké slecht excuus want ik kan gewoon vroeger wakker worden, maar ik ben gewoon echt te lui). Ik moest echt hardop lachen om jouw facebook avontuur. Ik heb ook ergens ooit een pagina aangemaakt, maar doe er helemaal niets mee en vind het zo wel prima. Stom social media ook (oké dat meen ik niet) 😉 X

  1. Marion schreef:

   Ik wil aanstaande maandag beginnen. Weet nog niet hoe ik het precies wil gaan doen, maar zelf vond ik het altijd het leukst om pas die ochtend te zien wat ik moest gaan doen, maar dat is voor de werkenden/studerenden onder ons natuurlijk niet makkelijk. Het is in principe 30 minuten, maar soms word je gevraagd om naar het bos of het water te gaan. Dan moet je dat net in de buurt hebben. Al zijn er natuurlijk altijd wel alternatieven voor te bedenken. Dus ja, het kost je wel een uurtje per dag denk ik alles bij elkaar. Soms. Niet alle dagen. Soms moet je ook gewoon 30 minuten naar de lucht staren. Laat het me nog maar weten. Voor zondagavond 😀

 8. Alice schreef:

  Ik was door jouw uitstapjes in de natuur al weer een beetje aangestoken om ook meer naar buiten te gaan. Ben er zondagochtend lekker op uit geweest en dat werkt dan zo door gedurende de rest van dag. Kwam alleen in een park een mank lopende gans tegen en dat houdt me dan weer bezig. Heb er al over gebeld, maar ben er nog niet gerust op dat er ook iets mee gedaan is. Het zonnetje schijnt hier, dus wie weet vandaag ook nog even.
  Vervelend dat je weer ontstekingen hebt, dat betekent dan voor jou thuisblijven? Of kun je bijvoorbeeld in joggingbroek er toch even uit? Hopelijk het laatste.
  Veel sterkte!
  Warme groet,
  Alice

  1. Marion schreef:

   Ach gossie, zo’n beest. Dan is het zo spijtig dat we dieren niet begrijpen, hè? Ik kan met mijn joggingbroek inderdaad wel even heen en weer naar de winkel en dat doe ik dan ook. Net even bij de Hema geweest en dan voel ik me toch weer even wat beter omdat ik er even uit kan. Dank je wel! X

 9. justfemz schreef:

  Ik heb gister getwijfeld of ik een berichtje voor de knuffel zou achterlaten. Ga het nu toch maar doen want ik vind het zo’n mooie actie!

  Ik speel namelijk met een handpop aan het bed van zieke kinderen in het ziekenhuis. Dit doe ik één keer per maand voor Stichting Samen Spelen.
  Ik zou een ziek kindje dat erg lang in het ziekenhuis moet liggen of een extra moeilijke situatie heeft graag willen verblijden met dit knuffelbare vriendje 😉

  Waarom ik nou niet gereageerd heb gister? Omdat ik per keer wel 7 zieke kids tegenkom en veel kinderen samen op een zaal liggen. En ik kan natuurlijk niet het ene kindje wel wat aanbieden onder het oog van het andere kind! Maar goed…nu ik er wat langer over na heb kunnen denken denk ik wel dat ik daar een kind-vriendelijke oplossing voor kan vinden 😊

  Daarom doe ik toch graag mee met de actie en zou ik de knuffel graag winnen voor een ziek kindje in het Medisch Centrum Alkmaar!

  Mooie actie Marion en Super dat je nu nog een medestander hebt gevonden.

  1. marielle schreef:

   wat een leuk werk!!

  2. Marion schreef:

   Fijn dat je meedoet! En inderdaad, daar kan vast wel een oplossing voor bedacht worden. Mooi wat je doet voor de stichting zeg! Super!

  3. Marion schreef:

   Ik heb je een mailtje gestuurd over de kinderfondsknuffel. Ik weet alleen niet of ik jouw juiste mailadres hebt. Nu maar hopen dat je anders deze reactie leest, want ik wil jou graag één van knuffels geven voor het MC in Alkmaar. Als je geen mail van mij hebt gehad, zou je mij dan misschien je adres willen mailen via marion11777@gmail.com? XXX

 10. Elaintje schreef:

  Heel cool initiatief van die knuffel! En inmiddels nog wat meer aanmeldingen zo te zien. Ik heb ook een FB pagina aangemaakt voor mijn blog, maar weet ook nog niet zo goed wat ik ermee moet. Ik zal die van jou eens leuk gaan vinden. Dat is alvast een begin 🙂

  1. Marion schreef:

   Haha, dank je wel! 🙂

 11. ik volg zelf ook eigenlijk geen blogs op facebook… zie ze op bloglovin ook voorbij komen. ben benieuwd naar je mening over een paar maanden.
  fijn dat er weinig zieke kindjes in jouw omgeving zijn… ik heb al een ziek kindje in gedachten die ik blij ga maken met euhm… hoe heet ie ook weer?
  goed voorbeeld doet goed volgen!

  1. Marion schreef:

   Volgens mij heet ‘ie Tom. Tom Konijn!

   1. Oh ja! Ik hou je op de hoogte!

 12. marielle schreef:

  hoi Marion
  Wat leuk een bladieblablog, ik zag rechts al dat je ook een facebook account hebt nu, zelf heb ik geen facebook maar ik kon het wel bekijken.
  Nog even en je kan je blog inschrijven bij de KvK 🙂

  Die challenge het klinkt wel leuk, wat is het doel en is het haalbaar voor iedereen?

  Een hele fijne dag!
  (ps: confession: ik durf de receptenlijn nooit zo goed in te spreken, altijd bang dat ze iets verkeerd bestellen en dat zou ik vervelend vinden…. bloos)

  1. Marion schreef:

   Het doel is meer binding met de natuur. Iedere dag is 30 minuten, maar soms ”moet” je wel ergens naar toe, zoals ik toen naar het water om met mijn voeten in te lopen. Maar je kan natuurlijk altijd alternatieven bedenken als iets een keer niet haalbaar.

   1. Marielle schreef:

    twijfel twijfel :-I….typisch iets voor mij om te twijfelen

    Was je nog vergeten sterkte te wensen met de ontstekingen!! Bij deze!!!!

 13. Carlijn schreef:

  Door jouw afsluiting heb ik zin om mijn onesie aan te trekken, maar ik weet niet of mijn groepsgenoten dat waarderen.

  Ik zit trouwens te denken, maar ik ken eigenlijk heel weinig kinderen.

 14. Sytse schreef:

  Hahah heerlijk positief geschreven!

 15. Emily Lotus schreef:

  Ik vind de herhaal recepten lijn ook echt geweldig, haha. Geen goede. Niemand die ik aan de telefoon krijg. Yup, fijn.

 16. Nesrin - Daily Cup of Bla Bla Bla schreef:

  Bladieblablog is altijd leuk.

  He bah die ontstekingen…ik hoop dat het snel over gaat en geniet tot die tijd even van je ruftpak (zo noemen wij dat hier haha).

  1. Marion schreef:

   Ik vond kloffie al erg, maar ruftpak…. 😀

 17. Simplynspecial schreef:

  Jeej, een bladieblabla blog 🙂 I like! Ik heb je facebook pagina trouwens geliked hihi. Ik vind het ontzettend lief dat je zo’n knuffel weg wilt geven. Tof! Ik ken wel iemand in mijn directe omgeving die bezig is het vechten tegen kanker, ‘maar’ deze persoon valt nog maar net onder categorie kind. Hij is 17 jaar oud en zoon van mijn werkgever, en tevens onze collega. Dit heeft best een impact op ons als collega’s, maar het lijkt allemaal de goede kant op te gaan nu.

  1. Marion schreef:

   Hihi, ga ik zo ff checken. Jeetje wat heftig van je collega. Ja, dat heeft een fikse impact, dat geloof ik. Gelukkig lijkt het allemaal de goede op te gaan. Ik hoop met jullie mee. X

 18. Sabine schreef:

  Echt ik lig in een deuk om die humor van jou 😀 Ik ken ook geen kindje die het moeilijk heeft op het moment… En hier buiten zijn is niet altijd fijn met die vieze uitlaatgassen haha. Op zondag als er minder auto´s zijn is het wel lekker 🙂 Mijn dag is supergoed begonnen met jouw blog! Dank daarvoor weer 🙂

 19. Godelieve schreef:

  Wat schrijf je toch leuk Marion, die duizend woorden is geen enkel probleem om weg te lezen. Volgens mij schrijf jij net zoals je praat.
  Je actie met de knuffel vind ik echt een heel mooi gebaar. Jou kennende zal die knuffel wel goed terecht komen.

 20. Bente schreef:

  Jaa, liefde voor degene die de receptenlijn heeft bedacht! Niet dat ik er nu heel veel gebruik van maakt, maar voor mijn allergie pillen is het erg handig 🙂

  Super vervelend dat er weer een aantal ontstekingen bij zijn gekomen 😦 Je verdient zelf ook een knuffel!

  1. Marion schreef:

   Ik zal dat laatste even aan manlief doorgeven 😉

 21. Sanne schreef:

  leuk dat je blog een facebookpagina heeft.
  De actie met de knuffel vind ik super lief.
  Ik doe graag mee met de The Rewild Your Life Challenge. Als dat kan of mag?

  1. Marion schreef:

   Jaaaa! Ik wil maandag gaan starten. Moet nog even kijken hoe ik het ga doen. Denk dat ik iedereen een dag van tevoren de opdrachten mail. Oh wacht, ik heb ook nog digitaal een boekje volgens mij. Maar tof dat je meedoet. Je hoort van mij!

 22. Carolien schreef:

  Ik ken helaas maar weinig kinderen, maar wat een mooi initiatief! Pas je ook een beetje goed op jezelf? Beterschap!

  1. Marion schreef:

   Doe ik, dank je wel!

 23. Lijkt me leuk om eens te doen die The Rewild Your Life Challenge. Geen flauw idee of ik dit ga volhouden but i’ll give it a try. Hoop dat je ontstekingen snel beteren want dat klinkt niet zo fijn….en je hebt er weer een nieuwe volger op Facebook bij, of nu wil of niet.

  1. Marion schreef:

   Tof tof tof! Ik schrijf er zaterdag een artikel over en dan gaan we maandag beginnen!

 24. Els schreef:

  Wat mooi om te lezen dat je artikel van gisteren zoveel positiviteit brengt! Echt super lief van jullie Manon en Miriam. Jullie zijn echt top en super lief!

  1. Marion schreef:

   En er komt nog een knuffel bij! Van Marieke! Zo mooooi!

 25. Dina schreef:

  Wauw, moet je even nagaan hoe bijzonder het is dat je nu in contact bent gekomen met iemand die ook een knuffel wil doneren. Zo maak je het nog mooier!

  Ik vind het trouwens wel heel bijzonder dat ik de oude spelling van ‘s’il vous plait’ heb geleerd op school, terwijl ik toch echt redelijk ver ná 1990 Frans heb gehad op school. :O

  1. Marion schreef:

   En vandaag nog iemand! Drie knuffels dus! Zo bijzonder… 🙂

 26. chucky1012 schreef:

  Interessant is deze post!
  De Franse taal heb ik nooit geleerd op school.

  Knuffels Xoxo

 27. Lies schreef:

  Ik vind het wel een leuk idee, die 30 dagen challenge! Waar kan ik me aanmelden!?

  1. Marion schreef:

   Morgen komt er een blog online! Je hoeft je niet officieel aan te melden hoor. We maken er gewoon wat van!

 28. Morgaine schreef:

  hahaha, dat nummer heb ik al een tijd niet meer gehoord, lekker 😀

  En wat betreft de kindertjes, inderdaad, ik zou zo niet weten wie in mijn eigen omgeving, behalve wat tot nu toe ‘gezond’ onderweg is, anders meld ik het natuurlijk echt wel, maar tot nu toe, alle kinderen die ik ken in mijn omgeving zijn happy…. Gezond ook vooral en dat is een absolute blessing, want ja, vanaf een zijlijn heb ik zeker wel verhalen gehoord ooit maar dan verder van mij af, of ze zijn al….. naar boven zullen we maar zeggen 😦

  Wel werk ik met verstandelijk gehandicapten natuurlijk, daar zijn knuffels ook altijd welkom, maar dat is dan in groepsverband, vind ik dan niet zo passen, en dat komt ook wel aan daar 😉

  Ik hoop dat jouw ontstekingen weer snel zullen verdwijnen zodat jij weer normaal jouw dingen kunt doen.

  X

 29. Saar schreef:

  Oh, wat had ik dat nummer nodig na die zware artikelen van vandaag! Het raakt me altijd meer dan ik verwachtte, maar goed dat er nog bladieblabla-blogs bestaan!!
  Hmmm, rewild your life lijkt me ook leuk! Ik heb een bos en water in de buurt dus dat moet lukken toch? Nou ja, ik doe gewoon mee als ik die opdrachten via jou kan zien! En dan zien we wel waar we raken 🙂

  1. Marion schreef:

   Tof. Ik schrijf er één dezer dagen nog over en ben van plan om de opdrachten dagelijks online te zetten een dag van tevoren. De dag erna dan de nieuwe opdracht en dan kunnen we meteen lekker babbelen over hoe de opdracht die dag gegaan is. Ik heb er zin in. Tof dat je meedoet!

 30. Zat al te denken.. een paar dagen niet geweest en alles is veranderd. Dat klopt dus. 🙂 Wel mooi! Al vond ik die stenen ook erg mooi, vooral ook omdat ze zoveel voor je betekenen vond ik het mooi ze terug te zien in je blog.

  En die challenge ben ik echt benieuwd naar. Ik doe openbaar of in stilte mee. Lijkt me echt leuk! 🙂

 31. Nienke schreef:

  Jou blogposts lezen altijd zo lekker weg. Ik ben echt fan van jou schrijfstijl ik zou zo 2000 woorden of meer weg lezen want het voelt maar als 200 woorden.

  Ik ga kijken of ik mee kan doen aan de challenge. Het klinkt super maar ben eigenlijk nog herstellende van een operatie, maar toch klinkt t best interessant om mee te doen.

  En je knuffel actie een super goed initiatief. Ik ken geen kindje dit kan gebruiken maar deel graag je tweets zodat anderen dit ook kunnen lezen die misschien wel iemand kennen.

  1. Marion schreef:

   Ja, dat vind ik zo ontzettend lief dat je mijn berichten deelt. Dank je wel daarvoor. Morgen de eerste blog over the challenge!

 32. Jenn schreef:

  Ik vind het een hele mooie actie van je, maar ik zit niet zo in de kinderen, dus ik kom echt op helemaal niemand… Ik heb wel een vriendin die een knuffel kan gebruiken, maar ze is ouder dan ik, dus niet helemaal de doelgroep denk ik 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s