Over Thomas gesproken

kop

Al de hele week kijk ik tijdens het poepen recht in het gezicht van Thomas Acda. Voor de zevende keer deze week lees ik dat hij een hekel heeft aan midlife-popsterren. Ik ben benieuwd wie er vandaag op de voorkant van het AD Magazine staat.

Even een tip: je kan twee weken lang gratis het AD lezen. Nu is dit toevallig mijn favoriete krant, dus ik zag dat wel zitten. Dan is er nog een tweede optie en dat is vier weken lang het AD voor maar € 5,-. Aangezien ik iedere zaterdag het AD koop, was dat voor mij weer een mooie besparing. Heb je ook zin om een paar weken gratis het AD te lezen? Klik dan hier.

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt. Lees altijd eerst de actievoorwaarden!

Over Thomas gesproken; hoe zou het met Thomas Pannenkoek gaan?

Fijn weekend allemaal. ♥

 

17 reacties op ‘Over Thomas gesproken’

 1. Haha leuk! Altijd fijn om naar Thomas te kijken tijdens het poepen 😉 Wij hebben thuis altijd de NRC next, en nu toevallig voor 2 weken gratis het NRC Handelsblad. Deze bevalt ons eigenlijk niet zo, dus mooi dat je een krant dan 2 weken zonder verplichtingen kunt proberen. Wie weet dat we daarna toch ook maar eens het AD een kans geven. Fijn weekend Marion!

 2. Hé en met Thomas Pruijsen (aka Tommie345)! Thanks, met mij gaat het goed, en het AD is inderdaad een fijne krant. Het past alleen niet in mijn ritme in de ochtend en s avonds ook vaak niet. Maar mooie aanbieding voor jou :).

 3. Leuke aanbieding voor de liefhebber Marion 🙂
  Inmiddels ligt Thomas bij het oudpapier begreep ik. Dat lijkt me toch iets meer privacy op het toilet 😉
  De heer Pannekoek vermaakt zich hopelijk en geniet van zijn welverdiende vakantie!

 4. Leuk die gratis krant, ik heb nog een bon, waar ik binnenkort de “trouw” mee kan lezen ook twee weken gratis, misschien plak ik deze er wel achteraan!
  Dank voor de tip

  oh…mijn reactie gaat niet over Thomas…moest meteen aan mijn buurman denken 😉

 5. Ik denk dat Thomas Pannenkoek ook op het toilet zit maar dan met de playboy :-),….als ik me niet vergis was hij dit weekend ook jarig 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.