14 gedachten over “Houden Van

 1. Ik zit echt helemaal stuk sinds gisteravond, ook met mijn werk lukt het allemaal niet meer. Even geen ruimte voor, maar moet nu ook meer bloot gaan geven tegen mijn leidinggevende. Enfin, mooie tekst die je deelde en hoe je er tegenaan kijkt <3.

 2. Ik hoorde het gisterenavond, ik schrok ervan. Het maakt me vooral verdrietig, omdat het waarschijnlijk ook met veel eenzaamheid gepaard gaat.
  Ik heb net naar de kist gekeken. Dit soort nieuws roept altijd heel veel vragen op en maakt dat ik weer over van alles ga zitten nadenken. Het was fijn om hem er nog even zelf over te horen praten. Ik zag hem regelmatig in de wereld draait door en vond hem altijd iets ontwapenends hebben, iets dat ontroerde. Dat gevoel kreeg ik nu ook weer. Dankjewel voor de link en de ruimte hiervoor.

  1. Ik hoor een heleboel mensen zeggen dat ze de uitzending nu niet willen kijken, snap ik, maar ik vond het juist heel erg fijn om zelf erover te horen praten. Fijn dat jij dat ook hebt. X

 3. Ik besefte me pas 2 uur geleden waarom je dit gedicht hebt geplaatst en dus ook dat Joost Zwagerman is overleden.
  Ik ben er kapot van. Ook mijn vader heeft vorig jaar suïcide gepleegd en dat maakt mij dus kind van. Het zit in mijn DNA, zo voelt het. Ook ik ben depressief en begrijp zijn daad heel goed, helaas.

   1. Ik heb het net gekeken. Wat is het toch naar dat je gewoon geen andere oplossing ziet. En wat is het toch erg dat mensen het nog steeds als daad van lafheid, egoïsme etc zien. Dat begrijp je pas echt als je zelf zo diep hebt gezeten dat die het niet is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.