Zoektermen

144

Heel af en toe bekijk ik de zoektermen waarmee mensen op mijn blog terecht komen. Ik blijf me er altijd weer over verbazen. Met stip op nummer één staat mijn kladblok, daarna komt mijn kladblog en vervolgens zarqa review. Hier volgen nog een paar zoektermen. 

mojnkladnlok
Deze zoekterm komt meerdere malen voor in de lijst. Dat vind ik een prestatie op zich.

ik heb veel notitieboekjes
Ik ook. Zoveel dat ik nu een shopverbod heb. Net als op doucheproducten trouwens.

nummer vriendin amy winehouse
Dat klopt, dat was een vet mooi nummer. Ik ga het meteen opzoeken.

hydradenitis niet kunnen wandelen
Ja, ik ken het. Dat is echt rot, want wandelen is zo’n beetje de laatste vorm van beweging die je nog kan pakken. Als ook dat niet meer lukt… Ik weet het. Laat je niet gek maken. Het is nu eenmaal zo. Neem je rust, pak een mooi boek erbij of ga lekker muziek luisteren. Sterkte.

massage zonder kleding
Ja, dat is wel zo prettig. Het is misschien even wennen om je kleren uit te trekken tegenover een wildvreemde, maar het is hun werk, hè? Ze zijn het gewend.

abc tje maken bruiloft
Oh hou op, schei uit. Kan je niet wat originelers bedenken? Dit ga je niet vinden op mijn blog. Moet je bij mijn zus wezen: Gelukkig Mezelf Zijn.

rugzak uiltjes
Jaaaaa, ik heb ‘m! Hij is zo tof! Echt een aanrader.

moknkladblok
Misschien moet jij eens gaan babbelen met degene van mojnkladnlok.

salaris sundays
Oeh, dat klinkt aantrekkelijk!

marion man + arnhem + hardlopen
Haaaaaaahahahahahahaaaahahaaa!

wat kun je nog meer zeggen bij een verjaardag
Ja, dat is inderdaad altijd zo’n zogenaamd gezellig evenement. Ik heb wel een tip voor je. Luister eens naar het volgende: Het Probleem van Verjaardagen.

zweefteef zijn
In het begin is het een beetje eng, maar het is zo relaxt dat het je op een gegeven moment echt geen zak meer uitmaakt wat de rest ervan vindt. Lekker doen dus.

mijnklafblok
Tsja…

buurman en buurman pleisters kopen
Die heb ik via mijn nichtje gekocht bij de kinderpostzegels. Zat een heel cool blikje bij.

nooit meer wegen
De weegschaal wegdoen was één van de allerbelangrijkste stappen in het herstellen van mijn eetstoornis. Ik zeg hetzelfde: nooit meer wegen!

zoute chips helpt tegen hoest
Dat is echt een hele slechte smoes om chips te eten.

wat kun je beter missen je duim of grote teen
Ik denk dat je het beste kan kiezen voor de duim van je linkerhand als je rechtshandig bent en voor de duim van je rechterhand als je linkshandig bent. Je grote tenen zijn heel belangrijk voor je evenwicht. Je duimen zijn ook heel erg belangrijk, maar ik denk dat je een eind komt op die manier.

zonnetje wageningen thee
Alle ingrediënten voor een toffe middag.

oen met een pleister op zijn neus
Oeh, dat verhaal was ik alweer vergeten inderdaad.

lul uit gescheurde broek van zanger
Dat was Lenny.

lies in de parenclub
Beter toch ter plekke telefoonnummers uitwisselen.

depressie lekker naar de kapper
Ja, hele goede tip van je. Ik doe het zelf heel vaak. Even weg uit mijn omgeving en even lekker ontspannen.

een sok binnenstebuiten aantrekken betekenis
Dat is denk ik meer een kwestie van je aandacht erbij houden.

lekker in mijn bedje
Ja!!!

Zo zie je maar weer. Mensen weten op de gekste manier je blog te vinden. ♥

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

41 Reacties

Die mojnkladnlok en mijnklafblok zijn eigenlijk logisch. Google is nl. zo slim te weten wanneer je vingers verkeerd staan op je toetsenbord, de verkeerd getypte letters staan naast de juiste letters op het toetsenbord. Google “weet” dat je verkeerd typt en geeft de resultaten voor het juiste woord.

Ik heb net even op het blog van je zus gekeken, wat schrijft ze mooie stukjes. Ga ze nog wat uitgebreider lezen. En wat leuk dat jullie allebei zo bewust met dezelfde dingen bezig zijn. Lijkt me heel fijn om een zus te hebben met wie je dat allemaal kunt delen. Zelfs je moeder is ermee bezig las ik. Bijzonder…
‘Dat was Lenny’, je bent zo grappig:-)

Warme groet,
Alice

Mijn zus die ligt wat ‘voor’ op mij. Alles wat zij zegt vind ik onzin, maar dan na een paar maanden kom ik erachter dat ze gelijk had. Dat zeg ik natuurlijk niet; ik verpak het dusdanig dat zij denkt: Hé, zo had ik het nog niet bekeken! En zo houden we het idee in stand dat de jongste altijd de slimste is. Of was de jongste nou altijd de leukste? Nee, geintje hoor 😀 Je hebt gelijk. En mijn moeder ook inderdaad. Af en toe heb ik wel een beetje met mijn vader te doen 😉

Inderdaad, super grappig die resultaten. Ik heb het zelf al opgegeven. Blogger zorgt er voor dat ik met mijn .be uit de resultaten blijf, ze werken er zogezegd aan.

Groetjes

haha, Ik ga ook even bij de mijne gekeken maar die waren redelijk saai. Maarja is ook niet zo verwonderlijk aangezien ik bijna alleen over Saoedi schrijf. Dus veel zoektermen als niet mogen autorijden enzo. Die van jou zijn veel leuk hahaha

Oke, ik wilde eerst eentje kopieeren die ik het grappigst vond, maar nu kan ik niet meer kiezen. Hoewel ik wel echt bijna in m’n water stikte toen ik die van Lenny tegen kwam, hahaha.

Zoektermen zijn altijd leuk om te bekijken. Helaas heb ik blijvend letsel aan mijn linker duim opgelopen (ben rechtshandig) en kan je zeggen dat het voor ontzettend veel ongemakken zorgt. Hoe vaak je je duim ergens voor gebruikt is verbazingwekkend.

Altijd leuk om naar te kijken. Hoewel, bij mij niet altijd. Je weet misschien nog dat ik eens een blogje over pijnlijke zoektermen heb geschreven? Die komen toch heel veel voor. Iets met “altijd ongelukkig” raakt me toch altijd weer. Heb jij zulke dingen niet omtrent eetstoornissen? Ik heb een hekel aan weegschalen omdat ze allemaal wat anders aangeven. Bij de internist ben ik twee keer gewogen, op verschillende weegschalen, dus ik trek de uitkomsten in twijfel. En thuis ben ik altijd zwaarder dan bij de diëtist. Ben ik thuis vrolijk, het lachen vergaat met snel als ik bij de diëtiste op de weegschaal sta.

Geweldig!! Hihi ze komen op de gekste manieren inderdaad. Ik vind het stukje van het probleem met verjaardagen erg leuk en ook best herkenbaar. De jarige zelf heeft vaak geen tijd en de gasten ken je niet. Hoezo gezellig??

Echt geniaal die zoektermen hihi. Ik moet daar ook eens naar kijken want stiekem is het wel leuk om te zien hoe mensen op je blog komen 😉

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: