Zoektermen

144

Heel af en toe bekijk ik de zoektermen waarmee mensen op mijn blog terecht komen. Ik blijf me er altijd weer over verbazen. Met stip op nummer één staat mijn kladblok, daarna komt mijn kladblog en vervolgens zarqa review. Hier volgen nog een paar zoektermen. 

mojnkladnlok
Deze zoekterm komt meerdere malen voor in de lijst. Dat vind ik een prestatie op zich.

ik heb veel notitieboekjes
Ik ook. Zoveel dat ik nu een shopverbod heb. Net als op doucheproducten trouwens.

nummer vriendin amy winehouse
Dat klopt, dat was een vet mooi nummer. Ik ga het meteen opzoeken.

hydradenitis niet kunnen wandelen
Ja, ik ken het. Dat is echt rot, want wandelen is zo’n beetje de laatste vorm van beweging die je nog kan pakken. Als ook dat niet meer lukt… Ik weet het. Laat je niet gek maken. Het is nu eenmaal zo. Neem je rust, pak een mooi boek erbij of ga lekker muziek luisteren. Sterkte.

massage zonder kleding
Ja, dat is wel zo prettig. Het is misschien even wennen om je kleren uit te trekken tegenover een wildvreemde, maar het is hun werk, hè? Ze zijn het gewend.

abc tje maken bruiloft
Oh hou op, schei uit. Kan je niet wat originelers bedenken? Dit ga je niet vinden op mijn blog. Moet je bij mijn zus wezen: Gelukkig Mezelf Zijn.

rugzak uiltjes
Jaaaaa, ik heb ‘m! Hij is zo tof! Echt een aanrader.

moknkladblok
Misschien moet jij eens gaan babbelen met degene van mojnkladnlok.

salaris sundays
Oeh, dat klinkt aantrekkelijk!

marion man + arnhem + hardlopen
Haaaaaaahahahahahahaaaahahaaa!

wat kun je nog meer zeggen bij een verjaardag
Ja, dat is inderdaad altijd zo’n zogenaamd gezellig evenement. Ik heb wel een tip voor je. Luister eens naar het volgende: Het Probleem van Verjaardagen.

zweefteef zijn
In het begin is het een beetje eng, maar het is zo relaxt dat het je op een gegeven moment echt geen zak meer uitmaakt wat de rest ervan vindt. Lekker doen dus.

mijnklafblok
Tsja…

buurman en buurman pleisters kopen
Die heb ik via mijn nichtje gekocht bij de kinderpostzegels. Zat een heel cool blikje bij.

nooit meer wegen
De weegschaal wegdoen was één van de allerbelangrijkste stappen in het herstellen van mijn eetstoornis. Ik zeg hetzelfde: nooit meer wegen!

zoute chips helpt tegen hoest
Dat is echt een hele slechte smoes om chips te eten.

wat kun je beter missen je duim of grote teen
Ik denk dat je het beste kan kiezen voor de duim van je linkerhand als je rechtshandig bent en voor de duim van je rechterhand als je linkshandig bent. Je grote tenen zijn heel belangrijk voor je evenwicht. Je duimen zijn ook heel erg belangrijk, maar ik denk dat je een eind komt op die manier.

zonnetje wageningen thee
Alle ingrediënten voor een toffe middag.

oen met een pleister op zijn neus
Oeh, dat verhaal was ik alweer vergeten inderdaad.

lul uit gescheurde broek van zanger
Dat was Lenny.

lies in de parenclub
Beter toch ter plekke telefoonnummers uitwisselen.

depressie lekker naar de kapper
Ja, hele goede tip van je. Ik doe het zelf heel vaak. Even weg uit mijn omgeving en even lekker ontspannen.

een sok binnenstebuiten aantrekken betekenis
Dat is denk ik meer een kwestie van je aandacht erbij houden.

lekker in mijn bedje
Ja!!!

Zo zie je maar weer. Mensen weten op de gekste manier je blog te vinden. ♥

41 reacties Voeg uw reactie toe

 1. dansenindestorm schreef:

  Hahaha, heel leuk! Ik zat er toevallig zelf ook aan te denken zoiets te doen binnenkort. Er zitten bijzondere dingen tussen!

 2. Zijn er serieus mensen die dit soort zoektermen uberhaubt intypen? 😮 Bijzonder, helemaal als ze daardoor bij jou terecht komen. Toppunt.

  Iets met ‘alle wegen leiden naar.. mijnkladblog’?

 3. Jenn schreef:

  Haha, die van jou zijn ook geweldig. Waarom zou je willen weten of je beter een duim of een grote teen kan missen??

 4. Jaixy schreef:

  Hahahaha geweldig.

 5. Sanne schreef:

  ik heb al een paar keer mijnkladblog verkeerd getypt. Dan wil je snel zijn en dan krijg je iets anders. Oeps mijn foutje.

 6. Elise schreef:

  Hahahahahaha!

 7. Morgaine schreef:

  Whahahahahahaha lies in de parenclub, hoe komen ze dan in godesnaam hier bij jou uit!!!

  Ze zijn allemaal geweldig!

  X

 8. storminjehoofd schreef:

  Die mojnkladnlok en mijnklafblok zijn eigenlijk logisch. Google is nl. zo slim te weten wanneer je vingers verkeerd staan op je toetsenbord, de verkeerd getypte letters staan naast de juiste letters op het toetsenbord. Google “weet” dat je verkeerd typt en geeft de resultaten voor het juiste woord.

 9. IngridMoorenBlogs schreef:

  Haha….leuk gedaan.

 10. Alice schreef:

  Ik heb net even op het blog van je zus gekeken, wat schrijft ze mooie stukjes. Ga ze nog wat uitgebreider lezen. En wat leuk dat jullie allebei zo bewust met dezelfde dingen bezig zijn. Lijkt me heel fijn om een zus te hebben met wie je dat allemaal kunt delen. Zelfs je moeder is ermee bezig las ik. Bijzonder…
  ‘Dat was Lenny’, je bent zo grappig:-)

  Warme groet,
  Alice

  1. Marion schreef:

   Mijn zus die ligt wat ‘voor’ op mij. Alles wat zij zegt vind ik onzin, maar dan na een paar maanden kom ik erachter dat ze gelijk had. Dat zeg ik natuurlijk niet; ik verpak het dusdanig dat zij denkt: Hé, zo had ik het nog niet bekeken! En zo houden we het idee in stand dat de jongste altijd de slimste is. Of was de jongste nou altijd de leukste? Nee, geintje hoor 😀 Je hebt gelijk. En mijn moeder ook inderdaad. Af en toe heb ik wel een beetje met mijn vader te doen 😉

 11. Saar schreef:

  Even een lachsessie, haha! Grappig hoe mensen op je blog komen!

 12. Sopdet schreef:

  Inderdaad, super grappig die resultaten. Ik heb het zelf al opgegeven. Blogger zorgt er voor dat ik met mijn .be uit de resultaten blijf, ze werken er zogezegd aan.

  Groetjes

 13. memyselfandwe schreef:

  Wat een zoekopdrachten! Ik weet niet meer hoe ik bij jou terecht ben gekomen, maar alleszins door geen enkele van de voorgaande zoektermen in te geven hoor!

 14. Berte schreef:

  haha, Ik ga ook even bij de mijne gekeken maar die waren redelijk saai. Maarja is ook niet zo verwonderlijk aangezien ik bijna alleen over Saoedi schrijf. Dus veel zoektermen als niet mogen autorijden enzo. Die van jou zijn veel leuk hahaha

 15. Sammie schreef:

  Hihi, daar zitten een paar heel originele bij haha. Leuk om zo’n overzicht te zien, moet me er toch ook eens in verdiepen waar ik die zoektermen kan vinden 🙂

 16. Inge schreef:

  Hahaha daar zitten best wat leuke bij! Leuk als je het kan zien, meestal zijn ze afgeschermd 🙂

 17. Lesley schreef:

  Hahah zo leuk. Ik kan hier zo van genieten. Bij mij komen er ook de raarste dingen binnen maar soms kan ik het niet meten. Bizar dat het soms hele zinnen zijn he haha

 18. chucky1012 schreef:

  Hihihihi….. er zitten leuke bij 😉
  Ik tik ook weleens iets verkeerd.

 19. Nienke schreef:

  Hahahaha te grappig!

 20. Emily Lotus schreef:

  Oke, ik wilde eerst eentje kopieeren die ik het grappigst vond, maar nu kan ik niet meer kiezen. Hoewel ik wel echt bijna in m’n water stikte toen ik die van Lenny tegen kwam, hahaha.

 21. Anita | Mindjoy schreef:

  Zoektermen zijn altijd leuk om te bekijken. Helaas heb ik blijvend letsel aan mijn linker duim opgelopen (ben rechtshandig) en kan je zeggen dat het voor ontzettend veel ongemakken zorgt. Hoe vaak je je duim ergens voor gebruikt is verbazingwekkend.

 22. sofie schreef:

  Hahahah fantastisch

 23. Nicetobeout schreef:

  Lijkt me zo leuk ook eens zo’n leuk blogje te maken over zoektermen, helaas staat er bij mij altijd ‘onbekende zoektermen’ snap nooit hoe andere mensen ze wel kunnen zien?

  1. Marion schreef:

   Ik weet niet hoe dat komt. Volgens mij kan je je zoektermen afschermen, maar dat weet ik niet zeker. Ik zie er in ieder geval veel minder dan voorheen.

 24. Anne schreef:

  Altijd leuk om naar te kijken. Hoewel, bij mij niet altijd. Je weet misschien nog dat ik eens een blogje over pijnlijke zoektermen heb geschreven? Die komen toch heel veel voor. Iets met “altijd ongelukkig” raakt me toch altijd weer. Heb jij zulke dingen niet omtrent eetstoornissen? Ik heb een hekel aan weegschalen omdat ze allemaal wat anders aangeven. Bij de internist ben ik twee keer gewogen, op verschillende weegschalen, dus ik trek de uitkomsten in twijfel. En thuis ben ik altijd zwaarder dan bij de diëtist. Ben ik thuis vrolijk, het lachen vergaat met snel als ik bij de diëtiste op de weegschaal sta.

  1. Marion schreef:

   Ja, die minder leuke zoektermen heb ik ook heel veel. Zowel omtrent eetstoornissen als depressie. Maar ik dacht ik hou het bij de leuke zoektermen.

 25. Marij schreef:

  Geweldig!! Hihi ze komen op de gekste manieren inderdaad. Ik vind het stukje van het probleem met verjaardagen erg leuk en ook best herkenbaar. De jarige zelf heeft vaak geen tijd en de gasten ken je niet. Hoezo gezellig??

 26. Simplynspecial schreef:

  Echt geniaal die zoektermen hihi. Ik moet daar ook eens naar kijken want stiekem is het wel leuk om te zien hoe mensen op je blog komen 😉

 27. Sytse schreef:

  Hahaha leuke zoektermen! Ik ga de mijne ook weer even opzoeken! Hilarisch!

 28. Sabine schreef:

  Whahahaha lach me rot hier! Echt hilarisch!

 29. heleen schreef:

  whahahaha werkelijk waar! Het is dat je mijn zusje bent……..

 30. heleen schreef:

  Voor je volgers: ik heb vandaag een geweldige tip in de aanbieding!

 31. heleen schreef:

  Hoi Hoi, je nichtje hier!
  Heb je het buurman en buurman doosje nog? Ik moest heel hard lachen!

  1. Marion schreef:

   Jaaaa, die heb ik nog! Heb zelfs nog een paar pleisters.

 32. Ik kan het niet laten om ook af en toe eens naar mijn trefwoorden te gaan kijken. Hilarisch, echt waar, en heel vaak dingen waar ik nooitvanzeleven iets over heb geschreven…

 33. marielle schreef:

  Lol! Wat leuk dat je dit kan opzoeken. ..hihi waar sommigen mensen op zoeken.
  Leuk om te lezen

 34. Amber schreef:

  Hahaha dit is zo geinig! Ik hield het ook altijd bij op mijn vorige blog, hilarisch wat daar af en toe uit kwam.

 35. loenaaraya schreef:

  Hilarisch! Heb me kapot gelachen om de zoektermen hahaha

 36. Katrien schreef:

  Grappig! En je hebt me nu ook nieuwsgierig gemaakt naar de blog van je zus. Ik ga eens een kijkje nemen.

 37. joorloveswriting schreef:

  Haha geweldige zoektermen!!!! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.