Kladbloggen

Korte mededeling


Getagd: , , , .

ontvolg

 

Laten we beginnen met hetgeen ik u een week geleden al voorspelde: De facebook-pagina van Mijn Kladblog is van de aardbodem verdwenen. Nog een social mediakanaal wat up to date gehouden moet worden was me iets teveel van het goeie. En ach ja, als je dan toch bezig bent….

Dan kan je net zo goed meteen je intstagram-account opschonen. Ik volgde bijna 400 mensen. Ja, I know, waanzin. Het is jammer, want sommige accounts vond ik echt heel leuk om te volgen, maar het is gewoon teveel. Ik ben nu van 382 naar 257 gegaan. Mocht ik je nou ontvolgt hebben, dan wil dat niet zeggen dat… Oh wat?  Ik ga me ook niet excuseren zeg. Teveel is teveel. Dat geldt overigens ook voor het bloggen en het lezen van andere blogs, maar daar komt morgen een artikel over online.

Dan de Rewild Your Life challenge. Ook dat is me teveel. Niet om te doen, maar wel om er iedere dag een verslag van te maken en de nieuwe opdracht online te zetten. Aangezien er niet zo heel veel mensen meedoen verwacht ik niet dat er nu iemand wanhopig ter aarde stort als ik zeg dat ik er niet meer over ga schrijven. Het is niet alleen veel werk, ik ben tijdens de challenge ook alweer met mijn hoofd bij het bloggen. Ik moet er tenslotte een artikel over schrijven. Dat is gewoon niet de bedoeling van dit hele gebeuren. Ik wil tot rust komen en me meer verbonden voelen met de natuur. Dat gaat niet lukken als ik er met mijn kop maar half bij ben.

Ik stop dus met het verslag doen van de Rewild Your Life challenge. Dat betekent dat er geen opdrachten meer online komen. Ben je nou mee aan het doen met de challenge en wil je deze graag afmaken? Laat het me dan even weten in een reactie. Dan kan ik de opdrachten via de mail naar je toesturen.

Tot zover de mededelingen van deze depressieve, labiele en wispelturige blogger. Wat een leven toch mensen…  *schudt weemoedig haar hoofd* Baron 1898 is er niets bij! Fijne avond allemaal. ♥

41 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s