Loving Lazy Sundays #57

on

LLSHeader

Wat een pestpokkepleurisdag was het gisteren zeg. Ik trok het echt even niet. Gelukkig is het vandaag weer gewoon vandaag. Wacht… Eerst koffie. Trui aan. Vest aan. Sloffen aan. Net los gegaan op de mangolijn van The Body Shop en nu een heerlijke mango waxmelt in de brander. Mango Mania it is.

Sunday Sports
Who cares! Oh wacht, Chelsea heeft wéér verloren gisteren. Gniffel. Tom. Ik zag een prachtige tweet van Bram Tankink. ”Je zult maar 6e worden in de Vuelta, 2 etappes winnen en heeeel lang aan de leiding staan. Hoe goed ben je dan? Gefeliciteerd @TomDumoulin”. Precies. MotoGP. San Marino. Met Lorenzo op pole die in het algemeen klassement nog maar 12 punten achter Rossi staat. Rossi die start vanaf P3.

Happy Stuff
Superfijne ochtend met Patricia ♥ Drie kinderfondsknuffels bezorgd krijgen ♥ Op blote voeten door het binnenveld lopen ♥ Voor de eerste keer in mijn leven een Flammküche eten ♥ Voor de laatste keer in mijn leven een Flammküche eten ♥ Buddhadoodles ♥ Thee drinken en tosti eten op een terras met een fantastisch uitzicht ♥ Gedoogkat ♥ Mooi weer ♥ Gratis twee nieuwe doucheproducten uitproberen ♥ Dauw ♥ Boerenkool eten ♥ Affirmations van Louise Hay ♥ Onder een boom zitten ♥ Nieuwe dagcrème van De Tuinen ♥ Koffie ♥ Nieuwe muziek ontdekken ♥ Een zegelboekje van Albert Heijn vol hebben ♥ En van dat geld meteen een massage boeken ♥ Karma ♥ In het bos wandelen ♥

Financieel
Volgens mij gaat het goed met de bezuinigingen. Mijn nachtcrème was op en ik zag een mooie aanbieding bij De Tuinen: 2e product voor € 1,-. Zo kon ik voor een mooie prijsje toch een kwalitatief goede en dierproefvrije dag- en nachtcrème aanschaffen. Ik heb ook goed op de aanbiedingen in de supermarkt gelet. Niet meer dagelijks verse broodjes kopen, maar brood invriezen en iedere dag plakjes ontdooien. Groente en fruit kopen wat op het moment goedkoop is. Ik heb nog niet naar mijn saldo gekeken, maar ik denk dat we het gaan halen deze keer. Rond de 21e volgt een uitgebreid verslag!

Share Some Happiness
De kinderfondsknuffels zijn binnen. Miriam en Marieke, bedankt voor jullie bijdrage. Ik ben daar nog steeds van onder de indruk. Ik heb drie mensen een berichtje gestuurd. Ik wacht nog op één adres. Zodra ik die heb ga ik de knuffels versturen. Het is ontzettend mooi om te kunnen en mogen doen, maar ik hoop vooral dat het een paar glimlachen oplevert. Dat ze weten dat er mensen zijn die aan hen denken en met hen meeleven. Dat ze er niet helemaal alleen voorstaan.

Share Some More Happiness
Deze video maakt mij zo blij! Ik heb ‘m denk ik al tien keer bekeken. Thanks for sharing, Xaviera.

Komende week
Komende week heb ik het druk voor mijn doen. Ik werk natuurlijk niet. Ik sport niet. Heb geen kinderen. Wat is druk zou je zeggen? Nou, dinsdag heb ik een evaluatiegesprek over mijn behandeling. Het is de eerste keer dat ik een evaluatie heb, dus ik heb geen flauw idee wat me te wachten staat. Ik zie het wel. Donderdag heb ik dan ”gewoon” therapie. Ik heb nog niets gehoord van de dagbesteding, dus daar moeten we even achteraan. Verder wil ik de Rewild Your Life Challenge absoluut gaan afmaken. Het kost me alleen best veel tijd om er dagelijks een heel artikel over te schrijven. Ik ga even kijken of ik dat misschien anders kan doen. Twee keer per week of zo in plaats van iedere dag. De kinderfondsknuffels moeten ingepakt en opgestuurd worden en ik wil dagelijks even de tijd nemen om te mediteren. Dan sluit ik de week vrijdagmiddag ontspannen af met een Jadestone massage.

Music Maestro
Ik heb weer een nieuw nummer ontdekt. Zo één die de hele dag op repeat kan. Julia Stone. Ze heeft een heel eigen stemgeluid, net als Melanie Safka en Duffy, maar potverdorie wat lekker nummer zeg!

Fijne zondag allemaal! ♥

22 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Irma schreef:

  Wat shit van die blub-dag van gisteren he, maar gaaf dat je vlak daaronder zo’n lijst met happy stuff weet neer te zetten! Veel succes met je evaluatie, hoop dat het een fijn gesprek zal zijn!

 2. dansenindestorm schreef:

  Fijne zondag voor jou, Marion. Heb je wel verdiend.

 3. Saar schreef:

  Fijne zondag Marion! Geniet ervan!

 4. joorloveswriting schreef:

  Was het echt zo slecht gisteren in Nederland? Ohh wij hier ook ( Duitsland )… maar super goed van die knuffels!! Jij ook fijne zondag!

 5. je vergeet nog te zeggen dat fc twente een punt heeft gepakt! geheel tegen hun natuur in… 😉
  gelukkig is het weer vandaag… hopelijk toch een fijne zondag voor jou. met jouw reactie op mijn blog is die van mij in elk geval heel goed begonnen, zo lief… tranen zelfs… hou ook van jou!

 6. Morgaine schreef:

  Oh die hond, hahahaha dat had Lycos kunnen zijn van mijn ouders, die helaas niet meer is, en nog maar kort ook eigenlijk, hij wordt nog altijd gemist. Geweldig.

  Song van Julia, ook prachtig, ondanks een rotdag toch nog hele mooie dingen op jouw lijstje te vinden. Geniet van de zondag!

  X

 7. simplyme_tineke schreef:

  Muzikalen dieren…love it!

 8. Elise schreef:

  Goed bezig!

 9. Simone schreef:

  Wat goed dat je zo bewust bezig bent met waaraan je je geld uitgeeft. Dat sparen met een zegelboekje moet ik ook echt gaan doen, heerlijk om jezelf op het einde dan zo kunt belonen! Geniet van je aankomende massage 🙂

 10. Simplynspecial schreef:

  Balen dat het gisteren een niet zo fijne dag was. Dan kan vandaag alleen maar beter worden, toch?! Dat filmpje van die Golden is te cute haha. Fijne zondag !

 11. Sabine schreef:

  Jij ook fijne zondag! Ik zit me wel even af te vragen wat ook alweer een Flammkuche is.. of heb je dat wel ergens gezegd? In dat geval: oeps 😉 En de Tuinen is zo een fijne winkel. Die mogen ze hier ook wel komen openen 🙂

 12. Katrien schreef:

  Mooi nummer van Julia Stone. Fijne zondag!

 13. IngridMoorenBlogs schreef:

  Ik ken die pestpokkepleurisdagen…..

  1. Marion schreef:

   Schijtdagen zijn het. Vandaag is eigenlijk net zo erg… Blegh.

   1. IngridMoorenBlogs schreef:

    😦

 14. lievervoordelig schreef:

  Ik hoop dat vandaag een betere dag voor je is Marion.
  Honden houden van muziek! Die video toont dat heel mooi aan.
  Mag ik je een fijne zondag wensen?

 15. Els schreef:

  Wat een leuk filmpje! Ik zit nu twitter te volgen, Willem II speelt, maar helaas we staan weer achter. Hopelijk heb je een fijne week volgende week. Veel plezier vrijdag bij de massage.

  Nog een fijne zondag, x

 16. Anita | Mindjoy schreef:

  Klinkt idd als een drukke week maar dat komt wel goed! Ook een hoop leuke dingen zo te zien.

 17. chucky1012 schreef:

  Balen dat er een dag tussen zat dat het wat minder goed ging.
  Maar gelukkig had je de afgelopen week ook fijne dingen gedaan.
  Mooi song.
  Fijne avond en een goed begin van de nieuwe week
  Xoxo

 18. BySilke schreef:

  Hopelijk heb je nog een leuke zondag gehad! Dat lijstje lijkt me alleszins al ontzettend fijn, zeker dat rondlopen op blote voetjes. En die massage, die heb je verdiend!

 19. Myriam schreef:

  Shit Marion, ik zit zo ontzettend veel achter qua leeswerk. Dat haal ik nooit meer in. Dus ik ben random hier begonnen. Zoals steeds heerlijk postje om te lezen. Ik ben dol op de schoenen van de zangeres in het begin van het clipje;) En op de muziek ook wel. Dikke knuffel en ik lees nog even verder bij jouxxx

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.