10 random acts of kindness

bekind

♥ Zoek op instagram op #goodmorning en wens 20 random mensen een goedemorgen.

♥ Ga ergens koffie drinken en zeg tegen de medewerker dat je ook betaald voor degene die na jou komt.

♥ Schrijf een kaartje met een mooie, leuke of lieve boodschap en laat deze zomaar ergens achter.

♥ Geef een onbekende je grootste glimlach.

♥ Praat eens met een dakloze.

♥ Gun iemand anders bij drukte het laatste plekje op de parkeerplaats.

♥ Doneer je statiegeldbonnetje.

♥ Plak een memoblaadje met You’re beautiful op een spiegel in het toilet van een openbare gelegenheid.

♥ Koop twee bossen bloemen in plaats van één en geef er één aan je buurvrouw of een onbekende.

♥ Geef je paraplu weg in een zware regenbui.

About the Author

Posted by

Categorieën:

Kladbloggen

45 Reacties

Superleuke lijst!
Het is alleen al goed hier eens bij stil te staan!

Ik moet denken aan mijn lieve opa en oma toen ze nog elders woonden, ze waren al in de 80 en maakten wekelijks de hele galerij van hun flat schoon zodat de anderen hier geen werk aan hadden.

Dat plaatje rechts in beeld met die appel vind ik zo grappig!!

Wat een leuk lijstje! Mag ik dit lijstje ter inspiratie op mijn blog gebruiken? Uiteraard zal ik dan laten weten van welke leuke blog ik het dan heb :).

Erg mooi lijstje! Ik kom zelf wel één keer op een busstation waar altijd dezelfde vrouw om geld bedelt, vroeger gaf ik haar nog weleens mijn wisselgeld maar ze zat altijd te roken en dat vond ik nou wel weer zonde van mijn geld. Daarom neem ik tegenwoordig als ik er kom twee extra boterhammen mee, daar is ze ook blij mee en dan voelt het niet zo verkeerd besteed. Als je snapt wat ik bedoel. Xoxo

Zelfs ik doe een aantal van deze dingen al regelmatig, wat ook een leuke is, voor hen die in een bibliotheek komen en boeken lenen, doe eens een lief briefje in een boek stoppen met een leuke lieve tekst. Leuk om te vinden voor de volgende die het boek ooit zal lenen, hahaha

Alleen die parkeerplaats, maak daar fietsenrek van 😉 Het is zo leuk om dit soort dingen te doen 😀

X

Ja leuk! Naast mijn 52 opdrachten probeer ik dit jaar ook heel bewust 52 goede daden te doen… De leukste vond ik het omgekeerd zakkenrollen… Stopten we een kaartje en wat lekkers in de tas van een voorbijganger. Doodeng, maar we hebben zo’n lol gehad! Ik voelde me echt crimineel, maar naderhand leuke reacties gehad van onze slachtoffers.

Wat een mooi lijstje! Ik vind het altijd wel heel leuk als je gewoon naar een vreemde lacht op straat en diegene begroet; je ziet toch dat mensen het leuk vinden, ook al verwachten ze het steeds minder. Zo’n briefje ophangen op een openbaar toilet vind ik wel een heel leuk idee eigenlijk!

Wat een leuke random ideeën! Vind er echt bijzondere dingen tussen zitten. Zoals dat briefje in een openbare wc ophangen op de spiegel. Hoe leuk is dat!

Er zitten echt hele leuke dingen tussen die ik zo zou doen. Dat schrijven van een kaartje bijvoorbeeld. Ontzettend leuk! Op die manier maak je de wereld toch weer een klein stukje mooier. Ik ga aankomende week een pakje kaarten kopen en telkens op een willekeurige plek een kaartje achterlaten. Vind je het goed als ik naar aanleiding van deze post daar een artikel over schrijf?

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers liken dit: