Kladbloggen

Thee overschot


Getagd: , , .

theecoll

Ik heb een thee overschot. Dat zal voor niemand als een hele grote verrassing komen. Zo kocht ik laatst een nieuwe thee bij de Etos. Vitalise tea. Een (jaja) vitaliserende thee met sinaasappel, kaneel en gember. Onlangs gaf ik nog een doosje gemberthee weg. Ik hou niet van gember in mijn thee. Waarom dan toch deze thee gekocht? Geen idee. Echt niet. Ik weet niet waarom ik dat soort dingen doe.

Het eerste kopje was heerlijk! Echt, waanzinnig lekker! Of wilde ik mijzelf ervan overtuigen dat ik het waanzinnig lekker vond? Omdat ik eigenlijk al wist dat ik het nooit waanzinnig lekker zou kunnen vinden aangezien er gember in zat. Oh, voor de mannen die nog een poging gedaan hebben aan dit artikel te beginnen, haak maar af hoor. Vrouwending dit. Echt. Waanzin. Denk er maar niet over na.

Goed ladies, waar waren we? Geen idee meer. Laat ik een lang verhaal kort maken: Ik vind die thee niet te zuipen. Dit is overigens niet de enige thee waarvan ik de smaak niet zo aangenaam vind. Mijn keukenkastje staat er vol mee. Daarom leek me het me wel een leuk plan om al die vieze thee jullie kant op te sturen. Tenminste, als je benieuwd bent naar deze en andere soorten niet te zuupen theetjes.

Dus, zin in thee? Stuur mij even je adres en ik maak een leuk theepakketje voor je. Nee, niet met allerlei creatieve shit zoals ik dat zelf wel eens in mijn brievenbus krijg. Gewoon een enveloppe gevuld met theezakjes en als je mazzel hebt zit er een leuk kaartje bij. Als je mazzel hebt, hรจ!

Voor degene die mijn e-mailadres nog niet hebben: marion11777@gmail.com.ย Fijne middag! โ™ฅ

46 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s