Thee overschot

theecoll

Ik heb een thee overschot. Dat zal voor niemand als een hele grote verrassing komen. Zo kocht ik laatst een nieuwe thee bij de Etos. Vitalise tea. Een (jaja) vitaliserende thee met sinaasappel, kaneel en gember. Onlangs gaf ik nog een doosje gemberthee weg. Ik hou niet van gember in mijn thee. Waarom dan toch deze thee gekocht? Geen idee. Echt niet. Ik weet niet waarom ik dat soort dingen doe.

Het eerste kopje was heerlijk! Echt, waanzinnig lekker! Of wilde ik mijzelf ervan overtuigen dat ik het waanzinnig lekker vond? Omdat ik eigenlijk al wist dat ik het nooit waanzinnig lekker zou kunnen vinden aangezien er gember in zat. Oh, voor de mannen die nog een poging gedaan hebben aan dit artikel te beginnen, haak maar af hoor. Vrouwending dit. Echt. Waanzin. Denk er maar niet over na.

Goed ladies, waar waren we? Geen idee meer. Laat ik een lang verhaal kort maken: Ik vind die thee niet te zuipen. Dit is overigens niet de enige thee waarvan ik de smaak niet zo aangenaam vind. Mijn keukenkastje staat er vol mee. Daarom leek me het me wel een leuk plan om al die vieze thee jullie kant op te sturen. Tenminste, als je benieuwd bent naar deze en andere soorten niet te zuupen theetjes.

Dus, zin in thee? Stuur mij even je adres en ik maak een leuk theepakketje voor je. Nee, niet met allerlei creatieve shit zoals ik dat zelf wel eens in mijn brievenbus krijg. Gewoon een enveloppe gevuld met theezakjes en als je mazzel hebt zit er een leuk kaartje bij. Als je mazzel hebt, hè!

Voor degene die mijn e-mailadres nog niet hebben: marion11777@gmail.com. Fijne middag! ♥

46 reacties op ‘Thee overschot’

 1. Ik vroeg me werkelijk al af wat jij met al die thee deed? Maar jammer genoeg kan ik je niet helpen. Ik vind thee sowieso niet te zuipen 😉 Geen enkele… Veel succes met de verdeelactie xxx

 2. Wahahahaha zo hebben wij ook laatst alle vieze thee aan vrienden cadeau gedaan. Ik ben gek op thee… Maar aangezien net de vieze smaken het huis uit zijn, sla ik over.
  Heel veel succes met verdelen.

 3. Whahahaha fijn Marion, dat wij jouw vieze thee mogen proberen dan 😛 En ook hier inderdaad… soms hetzelfde, daarom hou ik het maar bij het fijne wat ik ken en laat ik het uitproberen aan anderen over. Zo had mijn nicht ooit in haar hoofd gehaald om kauwgomballenthee te kopen, hahahaha

  Niet doen, is haar advies 😉

  X

 4. Hahaha, dat is eigenlijk best herkenbaar… Ik doe graag mee met je thee-actie, ga je straks even mailen. Ik probeer altijd graag nieuwe smaken uit, en mocht ik je mening delen… dan hebben we nog altijd gasten en collega’s 😛

 5. Als je producten uitprobeert die je niet kent loop je altijd het risico op een mispeer, of in dit geval thee die je niet lekker vindt.
  Zo te zien hebben er al genoeg theeliefhebbers gereageerd! Ik houd me liever bij mijn vertrouwde theesmaken 😉

 6. wat een leuk idee!!
  Ik mag zelf alleen kruidenthee (geen groen/zwart etc) maar zo te lezen heb jij van alles.

  Lief dat je dit doet!!

  Op zich zou ik best mee willen doen maar maak de anderen maar blij Marion! Ik geniet mee van de reacties die ongetwijfeld zullen volgen!

 7. Haha hylarisch dit! Ik drink heeel graag thee maar eigenlijk alleen rooibosthee en als ik buiten de deur thee drink groene thee. Sowieso ga je thee niet opsturen naar Colombia hahaha 😛

 8. Ik vind alles lekker behalve gember, sowieso gember, in wat dan ook, wie eet dat voor z’n lol? Al heb ik wel eens gemberthee voor het geval ik misselijk ben, niet lekker, maar het helpt wel altijd. Ik geef mijn thee overschot meestal aan mijn vader of moeder, hele pedaalemmerzakken vol. Tja, Ik wil dingen graag uitproberen maar kom toch altijd weer bij dezelfde thee uit als ik dit dan een paar keer heb gedaan, haha.

 9. Haha! Deze blogpost tovert echt een big smile op m’n gezicht! Wat een supergoed idee! Ikzelf sla deze over, want ik heb nog behoorlijk wat doosjes thee die nog niet eens open zijn…

 10. Wat een leuk idee! EN je artikel was echt super leuk om te lezen. Ik lig echt dubbel van het lachen :-).Ik sla even over, hier ook kasten vol met thee, je maakt er vast iemand anders heel blij mee :-).

 11. Haha heel herkenbaar! Ik moet zelf uitkijken dat ik geen theedoosjes op mijn hoofd laat vallen als ik een keukenkastje open 😛 Het lijkt mij dan ook verstandig dat ik niet meedoe, aangezien ik zelf ook wel extreem veel heb. Het scheelt dat ik bijna alle smaken wel lekker vind, waardoor het uiteindelijk ook wel weer opgaat, alleen hamster ik er als er één doosje op is meteen weer vijf bij haha!

 12. Ohhh Marion, wat een super leuk idee! Ontzettend leuk dit initiatief. Ik heb zelf meer dan genoeg thee, maar ik heb wel weer een beetje inspiratie opgedaan voor mijn #GMNG project. Goede inspiratiebron ben je!

 13. Geweldig, jij af van je vieze thee en wij straks alsnog met diezelfde vieze thee opgescheept! Maar nee, ik bedank even, ik denk dat ik het gewoon lekker bij mijn eigen verse groene theetjes hou, daar heb ik de kast al meer dan vol mee staan…

 14. Hoe grappig, Marion, hoe je er in slaagt om over eenvoudige theezakjes zo’n geweldig en grappig artikel te schrijven. Heerlijk om te lezen. Ik hou van thee en smaakjes uitproberen maar ik woon in België dus beetje te ver om deel te nemen maar ik wilde je gewoon toch even laten weten dat ik genoten heb van je artikel.

 15. Oehh ik ben altijd wel in voor het proeven van nieuwe thee, zeker nu ik gestopt ben met koffie drinken!
  Je krijgt zo een mailtje van me.
  En wat een lief idee weer!
  Liefs, Sofie♥

 16. Hihi, grappig weer! Mijn broer zegt altijd: Thee is vrouwen, zieken en homo’s. (hij heeft niks tegen homo’s hoor mocht je je dat afvragen). Als ik hem thee zie drinken vraag ik dan ook: Wat is het? Vrouw, ziek of homo? Een goede manier om misschien wat verrassends te weten te komen, maar nee. Zijn antwoord is dan steevast “ziek”. Ahw en daar kan ik niet zo goed tegen, als mijn grote, lieve, sterke broer ziek is 😉

 17. Ik weet gelukkig goed welke theesmaak ik heb en ik heb dus ook bijna geen miskoopjes meer (vooral niet als ik bij mijn favoriete merken (Clipper en Kloosterthee) blijf. Ik hou ook echt niet van sinaasappel of een sterke gembersmaak. Leuk dat je op deze manier andere mensen blij kunt maken en zelf van je theeoverschot af kunt komen, win-win! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.