Plogweek Dag 3: De stad in, twee pakketjes en onverklaarbare pijn

Screenshot_2015-09-23-04-31-41

Het zijn ook geen tijden dit, hè? Gekkenwerk! Maar ja, wakker is wakker. Vandaag proberen er een rustig dagje van te maken. Even wat spulletjes halen bij de Action, een paar boodschappen doen en that’s it voor deze derde plogdag. Leuk dat je weer meeleest!

IMG_3714

Na een snelle douche begin ik de dag met een korte meditatie. Lang mediteren in de ochtend zit er bij mij niet in. In tegenstelling tot veel mensen met een depressie of dysthyme stoornis stuiter ik in de ochtend van het optimisme. Na het mediteren begin ik dan ook snel met het in elkaar zetten van mijn plog.

IMG_3725

Dan is het tijd voor ontbijt. De bananen waren nog niet rijp genoeg om te eten. Ik vind van die melige bananen echt smerig, maar bij onrijpe bananen gaan mijn darmen protesteren. Daarom koos ik een keer voor een bananen-sinaasappelsapje van de Jumbo. Erg lekker.

IMG_3713

Dan relaxt blogjes lezen. Het lukt me de laatste tijd niet meer om alle blogs van iedereen bij te houden. Geen idee waarom me dat voorheen wel lukte, maar ik maak me er maar niet al te druk om.

IMG_3720

Time voor tea. En nee, geen pauze, we gaan aan de slag op het eetstoornisforum.

IMG_3727

Aan het einde van de ochtend ga ik richting de stad. De theedumpactie is een groot succes, dus ik moet enveloppen scoren. De thee is ook niet toereikend, dus ik haal ook nog wat extra thee erbij. Daarnaast is mijn mascara van The Body Shop op. Een ontzettend fijne mascara. Ik kocht nu even de Extreme Volume weet ik veel wat er nog allemaal achteraan komt mascara van Essence. Die heb ik al een keer eerder gehad en volgens mij vond ik die ook erg fijn. Mocht hij toch tegenvallen dan kan ik vrijdag altijd een andere halen bij The Body Shop. Ik ging nog even naar De Tuinen en kocht een (al zeg ik het zelf) leuk cadeautje voor mijn tante die morgen (vandaag als jullie dit lezen) jarig is.

Gefeliciteerd, allerliefste tante van mij!

IMG_3732

Daar hebben we het hol van de leeuw. Ik weet me goed in te houden en kocht enkel …. Oh nee. Ik kocht enveloppen en nog een paar leuke dingetjes, maar dat zeg ik lekker nog niet. Dat zien jullie vanzelf.

IMG_20150923_133159

Gisteren vertelde ik dat ik van mijn moeder een nieuw setje engelenkaarten had gekregen. Deze zitten in een vrij grote doos samen met het boek, dus ik dacht, ik koop effe een blikje waar ze in kunnen. Aangezien moeders ook geen doosje heeft kocht ik er twee. Kom ik thuis, passen de kaarten er helemaal niet in! Nou, lekker dan.

IMG_3730

Voordat ik naar huis ga nog even relaxen in het park. Eenmaal thuis is het tijd voor de lunch. Ik had honger als een peerd en toen ik de laatste hap doorslikte dacht ik: FOTO! Jammer. Gelukkig weten jullie allemaal hoe een volkoren boterham met kaas eruit ziet.

IMG_3739

Toen ik thuiskwam lagen er twee pakketjes voor me klaar. Dit pakje was een verrassing. Ik mag de nieuwe shampoo en conditioner van Nivea uittesten. Tof! Ik ben heel erg benieuwd.

IMG_3743

Daarnaast lag de Lady Speed Stick op de deurmat. Deze heb ik gewonnen bij Nesrin. Ik heb al zoveel goede verhalen over deze deodorant gehoord. Ik kan niet wachten om ‘m uit te proberen.

Dan is het tijd om op de bank te gaan liggen. Ik ben nu al helemaal op. Dat zal wel komen omdat ik gisteren ook al op pad ben geweest. Normaal zorg ik altijd dat ik één dag rust tussendoor heb. Morgen echt even rustig aan doen, want vrijdag ga ik alweer op stap!

IMG_3738

Vergeet niet om af en toe omhoog te kijken. 🙂

Ik was de olijfolie vergeten, dus moest nog even snel naar de winkel hier op de hoek. Ik pikte gelijk nog even een mooie opdracht mee en dat zorgde ervoor dat de olijfolie gratis was. Altijd lekker.

IMG_3736

Who let the dogs out??? Woof! Woof! Woof! Woof!

IMG_3748

Tijd voor een tussendoortje! Paranoten! Ik koop bij de Appie vaak een grote doos studentenhaver om door de muesli te doen. Daar pik ik deze altijd eerst even tussenuit, want dit wil je ’s ochtends niet in je mond hebben. Ondertussen even lekker zinloos zappen. Ik moet eigenlijk nog een paar mailtjes beantwoorden. Ik streef er altijd naar om mijn mail binnen 24 uur te beantwoorden. Daar heb ik onlangs al 48 uur van gemaakt, maar zelfs dat lijkt me op dit moment niet te lukken. De mailtjes van therapie, werk en dat soort dingen hebben nu gewoon even voorrang. Net als het eetstoornisforum. De rest moet dus maar even wachten. Sorry mensen, het is niet anders.

collage

Ik eet wéér lekker makkelijk. Vis uit de oven, gebakken krieltjes en sperziebonen. Heerlijk!

Na het eten begint mijn voet pijn te doen. Nou, niet echt mijn voet, meer mijn enkel. Het lijkt wel of ik ‘m verzwikt heb, maar dat kan niet want de pijn zit aan de binnenkant. Ik kan het niet plaatsen. Het is ook niet blauw of zo, maar ik kan er nog amper op staan. Morgen maar even afwachten. Voor nu is weer tijd om te gaan liggen.

Dat was alweer de derde plogdag. Morgen plogdag nummer vier. Op de planning staat eigenlijk alleen de verjaardag van mijn tante. Voor de rest wil ik echt rustig aan doen, want ik heb in maanden niet zoveel gedaan als deze week. Hopen dat ik het volhoud. Ik geniet er in ieder geval wel enorm van! ♥

28 reacties op ‘Plogweek Dag 3: De stad in, twee pakketjes en onverklaarbare pijn’

 1. Je hebt mij weer even doen glimlachen en lachen, ik hou zo van jouw droge humor, wat je zelf misschien niet eens beseft dat je het hebt 😉 Meditaties in de ochtend, pffffffffffffffff blogs lezen is mijn meditatie denk ik dan maar 😉 Er even geen tijd voor hebben of er niet aan toekomen is dan ook ergens normaal, nu had ik dat gisteren geschreven en zover ben ik alweer bij geloof ik, lol. Zo apart altijd dit.

  En die kaarten, heb je al eens gedacht aan van die mooie zakjes van nep fluweel meestal? Kan ook heel goed om je kaarten in te doen, moet je wel ook natuurlijk de juiste grootte zien te vinden, maar misschien kan je ze zelf maken? Ben je goed met naald en draad? 😉

  Neem je tijd voor alles en je enkel, trekt dat naar je hiel van binnen? Dat het ook zeer doet om je hiel neer te zetten? Zo ja, google even op hielspoor dan…. het zo’n ingeving die ik net kreeg toen ik het las, hoeft niet zo te zijn, maar kan… Ik hoop dat het snel over gaat.

  Ik wens jou een rustige en fijne dag toe en laat het komen zoals het komt. ❤

  X

  1. Ik goed met naald en draad??? Haaaahahahaha! Ik heb niet eens een naald en draad in huis! Serieus niet. Goed idee voor de kaarten! Ik weet al wel een winkeltje waar ze die zakjes hebben. Neem ik mijn kaarten gewoon mee. Mijn enkel is al beter. Denk gewoon overbelast. X

   1. Ah dan is het goed, van je enkel, en ik ben blij dat je snapt welke zakjes ik bedoel, hahaha 😉 Ik moet zelf ook even kijken binnenkort denk ik, doosjes vind ik toch minder handig, mijn rider wait heb ik zelfs in een oude koektrommel van mijn oma zitten, mijn moeder aast er ook al op, als je hem niet meer gebruikt dan… lol… 😉 Shopze! 😀

 2. Tof dagje! Je kan waarschijnlijk echt al goed tot rust komen vooraleer de rest van de wereld langzaam opstaat, niet? Dat lijkt me toch alleszins heerlijk. Tof dat je die productjes kan uittesten! & ik probeer er ook vaak aan te denken om eens omhoog te kijken, samen met om je schouder kijken. Soms zijn er zulke mooie plaatjes te spotten 🙂 Veel plezier vandaag! Hopelijk is je enkel al wat beter 🙂

 3. Die hond in die mand hihi, moppie!! Dat ‘test-panel-gebeuren’ dat lijkt mij ook wel wat. Kun je je daarvoor aanmelden ofzo? Zo’n Action blikje heb ik ook gekocht, voor rommel in te doen. Was echt nodig -ahum-. Vandaag lekker rustig aan doen he 😉

 4. hoi
  Gefeliciteerd met je tante! Leuk filmpje!
  Ik als dat je voet weer wat beter gaat, fijn!

  Wat een onwijs leuke plog weer!

  haha ik ontving gisteren een mail van het testpanel dat ik niet mocht testen nu weet ik waarom 😉

  Fijne dag

 5. Leuke plog! Dat hondje ♥ en lekker die vis uit de oven! Morgen ga ik weer even naar het hol van de leeuw. Hopelijk hebben ze de leuke sjaal nog die ik zoek. Die speed stick heb ik destijds ook besteld maar ik vind het niet goed werken en heb toch liever een deospray. Benieuwd wat jij ervan vindt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.