Plogs & Shoplogs

Plogweek Dag 4: Theedump, verjaardag en file


Getagd: , , , .

Screenshot_2015-09-24-05-35-02

Het moge een wonder heten! Ik was zowaar pas om half zes wakker. Je zou het bijna uitslapen kunnen noemen. Wat staat er vandaag op de planning? Ik ga mijn hele theevoorraad versturen en ga naar de verjaardag van mijn tante. Rustig dagje dus. Lees gezellig mee!

IMG_3764

De dag begon heel relaxt met koffie. Ik was zo relaxt dat ik pas na een uur of twee bedacht dat ik wel wat op de foto moest zetten voor de plogweek. Ik heb ondertussen de koffie al op en ook het ontbijt heb ik al achter de kiezen. Ik heb al een paar blogjes gelezen en nu is het tijd om mijn eigen artikel af te maken en online te zetten. Ik neem er een lekkere kop thee bij.

IMG_3784

Dan is het tijd voor het inpakken van de thee. Ik had me hier genadeloos in vergist. Ik dacht dat ik wel in een half uurtje klaar zou zijn, maar pietje precies als ik ben was dat natuurlijk niet het geval. Ik moest twintig enveloppen schrijven, daarna de thee verdelen en dan de enveloppen nog vullen. Ik ben er bijna twee uur mee bezig geweest. Oké, tussendoor wel even een pauze ingelast en even naar de winkel geweest, maar dan nog was het best veel werk. Niet erg hoor. Iedere enveloppe is met liefde gevuld!

IMG_3788

Vervolgens naar het postkantoor. Daar was het megadruk. Dat vind ik overigens niet erg. Ik probeer tegenwoordig de sfeer er een beetje in te houden in lange rijen bij een kassa of zoals gisteren op het postkantoor. Dat is altijd lachen. Sommige mensen kijken je aan alsof je van een andere planeet komt, maar de meesten vinden het echt leuk en gaan gezellig mee babbelen.

IMG_3794

Als ik terugkom ligt er post op mijn deurmat! Hoezo what goes around comes around!

IMG_3800

Twee lieve kaartjes, lekkere thee en een geurzakje van de Xenos. Ik had deze heerlijke jasmijngeur dinsdag gevonden bij de Xenos, maar had alleen de olie gekocht. Ik heb het zakje in mijn handen gehad, maar heb het toch weer teruggelegd. In de auto had ik al spijt en kijk nu dan! Hoe lief is dit toch? Dat één van mijn volgers leest dat ik die geur zo lekker vind en vervolgens de moeite neemt om zo’n zakje te kopen en naar me op te sturen? Ik ben er iedere keer weer stil van. Dank je wel, meiden.

IMG_3779

Dan is het tijd om richting mijn tante te gaan. Ik bedenk me dat ik nog moet eten en prop snel twee boterhammen naar binnen. Dit schattige tasje kan je trouwens bij De Tuinen kopen. Ik vulde het met wat leuke dingetjes en zo heb je een hele leuke manier om een kadootje te geven.

IMG_3809

Koffie en gebak! Tot voor een jaar terug de hel van verjaardagen. Nu kan ik er heerlijk van genieten.
Recovery is soooooo worth it!

IMG_3813

Mijn oom en tante zijn echt te lief. Kreeg ik van hen eerder al de geliefde rugzak met uiltjes, nu hadden ze weer een bordje voor me meegenomen van Jan Pannenkoeken. Zo lief! Ze zijn zelf ook gek op Jan Pannenkoeken, maar oké, ik ben natuurlijk wel de Jan Pannenkoek Master van Nederland. 😀

IMG_3811

Tijd voor een biertje. Ik drink nog zelden bier, maar Hertog Jan blijft een favoriet. What’s in a name…

IMG_3818

Na een gezellige middag ga ik weer richting huis. Ik sta sinds lange tijd weer eens in de file. Ik zie overal auto’s van links naar rechts over de weg schieten. Geërgerde gezichten en handgebaren. Wat een genot is het dan om in de file te staan zonder dat je een hele werkdag achter de rug hebt, moe bent en naar huis wilt. Op zo’n moment is een file namelijk helemaal niet erg. Het was zelfs wel een beetje mindful.

IMG_3819

Eenmaal van de snelweg af blijven we filerijden tot aan Wageningen. Bij gebrek aan schapen tel ik meeuwen en val ik rustig achter het stuur in slaap. Nee joh! Geintje natuurlijk. Mijn camera viel echter wel in slaap. De batterij was opperdepop en zo werd dit de laatste foto van plogdag nummer 4.

Het was een heerlijke dag. Ondanks dat ik niet veel gedaan heb ben ik toch bekaf en duik ik vroeg mijn bed in. Morgen staat er een supertoffe dag op het programma. In de ochtend even naar de apotheek en een paar kleine boodschappen doen en dan ga ik gezellig naar mijn nichtje toe. We gaan lunchen en dan lekker de stad in om te shoppen! Bis morgen! ♥

38 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s