Loving Lazy Sundays #59

LLSHeader

Ja, ik ben er weer vroeg bij. Deze muts stond vroeg naast haar bed om de volle superbloedmaan te bekijken. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik omhoog keek en de maan zelden zo helder en zilver van kleur heb gezien. Ik keek nog eens goed en zag vervolgens ook dat hij nog niet helemaal vol was. Toen begon het me te dagen. Ik ben 24 uur te vroeg. Ach, who cares? Het is Loving Lazy Sundays.

Sunday Sports
MAX! Max zou Max niet zijn als hij niet weer een paar plaatsen teruggezet zou worden op de grid. Is hij dit seizoen überhaupt al een keer gestart vanaf de plek waar hij zich voor gekwalificeerd had? Ik ben een steeds grotere fan aan het worden, zeker na de heldhaftige NO! van vorig weekend. Nog even geduld tot aan de start zo dadelijk. Dan gaan we weer kijken hoever hij zich naar voren kan rijden. 7:00 uur. De GP van Japan. Suzuka. Max start vanaf P17. Ik heb er zin in!

theedump

Happy Stuff
Shoppen met mijn nichtje ♥ Fijne nieuwe kleren ♥ Met mijn moeder naar Kronenburg ♥ Het succes van de theedump ♥ Een gezellige middag bij mijn tante ♥ Record aantal bezichtigingen op mijn blog ♥ Leuke en lieve post ♥ Inspiratie en motivatie vinden ♥  Nieuwe mascara ♥ Herfst ♥ Knuffelen met gedoogkat ♥ Nieuwe geurolie ♥ Ik ontving mijn groene bankpas ♥ Goed gesprek met mijn ouders ♥ Een Jan Pannenkoekenbordje krijgen ♥ Jan Pannenkoeken eten ♥ Vooruitgang in therapie ♥ Goede gesprekken met Peter ♥ De zon ♥ Nieuwe engelenkaarten ♥ Ploggen ♥ Nieuwe blogs ontdekken ♥ Het boek Inside Out bestellen in de voorverkoop ♥ De bijna volle maan

Komende Week
Afgelopen week was druk. Hoewel ik er enorm van genoten heb was het misschien toch nét iets teveel voor me. Komende week staan er weer drie afspraken op het programma. Maandag therapie, donderdag naar de bedrijfsarts en vrijdag de intake voor de dagbesteding en/of arbeidstherapie. Verder ga ik het echt heel rustig aan doen, want ik heb een ontsteking die maar blijft opspelen. Ik word er moe. Letterlijk en figuurlijk. Het weer ziet er goed uit voor komende week. Niet heel erg warm, maar wel een lekker zonnetje. Misschien maar even een middag in de tuin vertoeven met een goed boek.

Music Maestro
Gewoon omdat het kan en omdat het zo’n fan-tas-tisch heerlijk nummer is!!!

Beetje korte Loving Lazy Sundays, maar ik heb haast. Het is tijd voor Max. Fijne zondag allemaal! ♥

20 reacties op ‘Loving Lazy Sundays #59’

 1. Goedemorgen…..
  Dat is komende nacht.
  Ik schrok al want ik dacht….. dat heb ik gemist.
  Je had een leuke en gezellige week.
  Vervelend voor je van die ontsteking en hoop dat die snel verdwijnen zal,

  Geniet van een prachtige dag je progamma’s en alvast een fijne en goede week Xoxo

 2. Goedemorgen! Vanavond de wekker dus zetten 😉 ik zet m op 3.50u ofzo, de maan is verduisterd om 4.11u. Ben heel benieuwd of het net zo helder zal zijn als vannacht. Wij werden na de start van F1 wakker. Bah. Is het een keer spannend, gaat de wekker niet. Maar nu maxmaxmax. We zullen zien hoe hij het er vanaf brengt!

 3. Wat een leuke “happy stuff” weer!

  Geniet van je zondag en sterkte met de ontsteking, de voorspellingen zijn inderdaad goed qua weer, geniet ervan (haha als gedoogkat je stoel niet inpikt 😉

  xx

 4. Wat een heerlijke lijst weer! Fijn dat je zo genoten hebt van afgelopen week maar goed dat je het aankomende lekker rustig aan gaat doen. Heel erg benieuwd naar de intake! Geniet van F1, manlief kon het niet zien wat is naar Frankfurt voor de IAA

  1. Dank je wel! Ja, dat is vandaag. Dat denk ik niet dat boek. Ik ken de film niet, maar het is het eerste boek van de Australische Anastasia Amour. Ze is hersteld van anorexia en promoot nu positive body image en selflove. Haar site heet No-Bullshit Body Image Advice. I love her 🙂

   1. Nee dat is inderdaad niet van die film. Klinkt een beetje als het boek van portia derossi (vrouw van Ellen DeGeneres) die heeft ook zo’n boek geschreven en die staat echt op mijn lijstje. Ik kan alleen even niet op de titel komen

 5. Ik dacht ook dat het afgelopen nacht was hoor de super bloedmaan.

  Leuke LLS weer Marion. Ik moet even terug naar jouw plog van vrijdag, ben benieuwd hoe je dagje shoppen was met je nichtje.

 6. hahahahaha evengoed de maan was krachtig afgelopen nacht, geladen ben je alvast en komende nacht nog een kans, beter TE vroeg dan te laat, hahaha

  Geniet van Max vandaag en morgenochtend vroeg of vannacht van de maan 😀

  X

 7. Wat gaf de maan veel licht he. Mijn vriend kwam rond 3 uur van een feestje terug en met mijn slaaphoofd dacht ik zelfs dat het licht aanstond!
  Drukke week zeg, doe tussendoor maar rustig aan inderdaad. Vandaag is voor mij ook een in-de-tuin-bijkomen dagje

 8. Fijn blogje weer! Vooral dat liedje natuurlijk. Ben gewoon allemaal andere blogs aan het lezen met dit nummer nu op de achtergrond. Bedankt weer voor al die heerlijke muziekinspiratie van jou!

 9. Jij ook fijne zondag, Marion.
  Ben een beetje druk met andere dingen, vandaar weinig reacties van mijn kant. Kom zo nu en dan nog even bij je kijken, je bent lekker in beweging zeg. Wil vannacht ook naar de maan kijken, hoewel hij volgens het weerbericht niet zo goed te zien zal zijn. We wachten af.

  Warme groetjes,
  Alice

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.